Մանչեսթեր Յունայթեդի ֆուտբոլիստների ցանկ (100 և ավելի խաղեր)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Ռայան Գիգգսը «Մանչեսթեր Յունայթեդի» կազմում անց է կացրել ավելի քան 850 հանդիպում
Դանքան Էդվարդսի արձանը իր ծննդավայր Դադլիում

«Մանչեսթեր Յունայթեդը» անգլիական պրոֆեսիոնալ ֆուտբոլային ակումբ է Մանչեսթեր քաղաքից։ Ակումբի մարզադաշտը «Օլդ Տրաֆֆորդն» է։ Ակումբը կազմավորվել է Նյուտոն Հիթում, 1878 թվականին, որպես «Նյուտոն Հիթ Ֆուտբոլային Ակումբ» և իր առաջին մրցութային հանդիպումը անց է կացրել 1886 թվականին, Անգլիայի գավաթի խաղարկության (1886-87) ժամանակ։ Ակումբը վերանվանվեց «Մանչեսթեր Յունայթեդ» 1902 թվականին և տեղափոխվեց «Օլդ Տրաֆֆորդ»` 1910-ին։ 1886 թվականից ի վեր ակումբում խաղացել են ավելի քան 800 ֆուտբոլիստներ, որոնցից 200-ը անց են կացրել նվազագույնը 100 խաղ (այդ թվում դուրս են եկել փոխարինման), այդ ֆուտբոլիստները թվարկված են այստեղ։

«Մանչեսթեր Յունայթեդի» կազմում ամենաշատ հանդիպումները անց է կացրել Ռայան Գիգգսը, ով 1991-ից սկսած ավելի քան 850 անգամ է դուրս եկել խաղադաշտ։ 2008 Չեմպիոնների Լիգայի եզրաչակչում նա գերազանցեց նախկին ռեկորդը, որը պատկանում էր Բոբբի Չարլտոնին։ Սակայն Չարլտոնին է պատկանում մեկնարկային կազմում անցկացրած հանդիպումների ռեկորդը։ Չարլտոնը իր անցակցրած 758 խաղերից 756-ում խաղադաշտ է դուրս եկել հիմնական կազմում։ Բոբբի Չարլտոնը համարվում է նաև «Մանչեսթեր Յունայթեդի» բոլոր ժամանակների լավագույն ռմբարկուն (249 գոլ 17 տարվա ընթացքում)։ «Յունայթեդի» ևս չորս ֆուտբոլիսներ խաղադաշտ են դուրս եկել ավելի քան 500 անգամ։ Նրանցից երեքը 1968 թվականին Եվրոպայի չեմպիոնների գավաթը հաղթած թիմից են, իսկ երկուսը՝ ներկայիս կազմից։ Չարլտոնից բացի ևս երկու ֆուտբոլիստների է հաջողվել դառնալ ավելի քան 200 գոլի հեղինակ ակումբի կազմում։

Ակումբի ավագները[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1882 թվականից ի վեր «Նյութոն Հիթի» և «Մանչեսթեր Յունայթեդի» ավագ եղել են 45 ֆուտբոլիստներ։ Ակումբի առաջին ավագը եղել է Է. Թոմասը։ Ռոյ Քինը համարվում է ակումբի ամենատիտղոսակիր ավագը։ Ակումբի ներկայիս ավագը Նեմանյա Վիդիչն է։

Տարի Անուն
1878–1882 Անհայտ
1882–1883 Է. Թոմաս
1883–1887 Անգլիա Սեմ Բլեյք
1887–1891 Ուելս Ջեք Պաուելլ
1891–1892 Շոտլանդիա Բոբ ՄակՖարլեյն
1892–1893 Շոտլանդիա Ջո Կեսեդի
1893–1894 Անհայտ
1894–1896 Շոտլանդիա Ջեյմս ՄակՆոտ
1896–1897 Ուելս Կեսար Ջենկինս
1897–1903 Անգլիա Հարրի Ստաֆֆորդ
1903–1904 Անգլիա Ջոն Վիլլի Սուտկլիֆֆ
1904–1905 Շոտլանդիա Ջեք Պեդդի
1905–1913 Անգլիա Չարլի Ռոբերտս
1913–1914 Անգլիա Ջորջ Ստեյսի
1914–1915 Անգլիա Ջորջ Հանտեր
1915–1917 Իռլանդիա Պատրիկ Օ'Կոննել
1917–1918 Անգլիա Ջորջ Անդերսոն
1918–1919 Անգլիա ՋեքՄյու
1919–1922 Անգլիա Լոլ Հիլդիչ
1922–1928 Անգլիա Ֆրենկ Բարսոն
1928–1929 Անգլիա Ջեք Ուիլլսոն
1929–1930 Անգլիա Չարլի Սպենսեր
1930–1931 Անգլիա Ջեք Սիլկոկ
1931–1932 Շոտլանդիա Ջորջ ՄակԼաքլան
1932 Անգլիա Լուի Պեյջ
1932–1934 Անգլիա Ջեք Սիլկոկ
1934–1935 Շոտլանդիա Բիլլ ՄակԿեյ
Տարի Անուն
1935–1937 Շոտլանդիա Ջեյմս Բրաուն
1937–1939 Անգլիա Ջորջ Ռուֆտոն
1939–1940 Շոտլանդիա Բիլլ ՄակԿեյ
1940–1944 Երկրորդ համաշխարհայինի
տարիներին մրցութային
ֆուտբոլային հանդիպումներ
չէին անցկացվում։
1944–1945 Անգլիա Ջորջ Ռուֆտոն
1945–1953 Իռլանդիա Ջոննի Կերի
1953 Անգլիա Ստան Պիրսոն
1953–1955 Անգլիա Ալլենբի Չիլտոն
1955–1958 Անգլիա Ռոջեր Բերն
1958–1959 Անգլիա Բիլլ Ֆոլկս
1959–1960 Անգլիա Դեննիս Վիոլետ
1960–1962 Անգլիա Մորիս Սետտերս
1962–1967 Իռլանդիա Նոել Կոնտուել
1964–1968 Շոտլանդիա Դենիս Լոու
1968–1973 Անգլիա Բոբի Չարլտոն
1973–1974 Շոտլանդիա Ջորջ Գրեհեմ
1974–1975 Շոտլանդիա Վիլլի Մորգան
1975–1982 Շոտլանդիա Մարտին Բուքան
1982 Անգլիա Ռեյ Ուիլկինս
1982–1994 Անգլիա Բրայան Ռոբսոն
1992–1996 Անգլիա Սթիվ Բրյուս
1996–1997 Ֆրանսիա Էրիկ Կանտոնա
1997–2005 Իռլանդիա Ռոյ Քին
2005–2011 Անգլիա Գարի Նևիլ
2011–ներկա Սերբիա Նեմանյա Վիդիչ

Ֆուտբոլիստների ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Աղյուսակի բացատրություն

  • Քաղաքացիություն - Եթե ֆուտբոլիստը խաղացել է որևէ ազգային հավաքականում ապա նշվում է այդ երկիրը։ Հակառակ դեպքում, նշվում է ֆուտբոլիստի ծննդյան երկիրը։
  • Կարիերան «Յունայթեդում» – «Մանչեսթեր Յունայթեդի» կազմում ֆուտբալիստի առաջին և վերջին ելույթի տարիները։
  • Հիմնական կազմ – Հանդիպումների քանակը, որոնցում ֆուտբոլիստը դուրս է եկել խաղադաշտ մեկնարկային կազմում։
  • Փոխարինում - Հանդիպումների քանակը, որոնցում ֆուտբոլիստը դուրս է եկել փոխարինման։
  • Ընդհանուր – Ընդհանուր հանդիպումների թիվը։
Ֆուտբոլիստների դիրքերը
Մինչև 1960-ական 1960-ականներից հետո
GK Դարպասապահ
FB Ֆուլբեք DF Պաշտպան
HB Հալֆբեք MF Կիսապաշտպան
FW Հարձակվող
U Ունիվերսալ։ Հանդես է եկել
2 տարբեր դիրքերում
Անուն Ազգ Դիրք Կարիերան
Յունայթեդում
Հիմն Փոխ Ընդ Գոլեր Հղում
Խաղեր
Բոբ Դոնալդսոն Շոտլանդիա FW 1892–1897 147 0 147 66 [1]
Ֆրեդ Էրենց Շոտլանդիա FB 1892–1902 303 0 303 9 [2]
Ջո Կեսսեդի Շոտլանդիա FW 1893,
1895–1900
167 0 167 99 [3]
Ջեյմս ՄակՆոտ Շոտլանդիա HB 1893–1898 157 0 157 12 [4]
Դիք Սմիթ Անգլիա FW 1894–1898,
1900–1901
100 0 100 37 [5]
Վալտեր Կատրայթ Անգլիա HB 1895–1905 257 0 257 8 [6]
Հարրի Ստաֆֆորդ Անգլիա FB 1896–1903 200 0 200 1 [7]
Ուիլլիամ Բրայանտ Անգլիա FW 1896–1900 127 0 127 33 [8]
Ֆրենկ Բարրետ Շոտլանդիա GK 1896–1900 132 0 132 0 [9]
Բիլլի Մորգան Անգլիա HB 1897–1903 152 0 152 7 [10]
Բիլլի Գրիֆիթս Անգլիա HB 1899–1905 175 0 175 30 [11]
Ալֆ Սքոֆիլդ Անգլիա FW 1900–1907 179 0 179 35 [12]
Վինս Հեյսզ Անգլիա FB 1901–1907,
1908–1910
128 0 128 2 [13]
Ջեք Պեդդի Շոտլանդիա FW 1902–1903,
1904–1907
121 0 121 58 [14]
Ալեքս Դաունի Շոտլանդիա HB 1902–1909 191 0 191 14 [15]
Ալեքս Բելլ Շոտլանդիա HB 1903–1913 309 0 309 10 [16]
Բոբ Բոնթրոն Շոտլանդիա FB 1903–1907 134 0 134 3 [17]
Հարրի Մոջեր Անգլիա GK 1903–1912 266 0 266 0 [18]
Դիք Դաքուորթ Անգլիա HB 1903–1915 254 0 254 11 [19]
Չառլի Ռոբերթս Անգլիա HB 1904–1913 302 0 302 23 [20]
Դիք Հոլդեն Անգլիա FB 1905–1914 117 0 117 0 [21]
Ջեք Պիկեն Շոտլանդիա FW 1905–1911 122 0 122 46 [22]
Ջորջ Ուոլլ Անգլիա FW 1906–1915 319 0 319 100 [23]
Բիլլի Մերեդիթ Ուելս FW 1907–1921 335 0 335 36 [24]
Սենդի Տերնբուլլ Շոտլանդիա FW 1907–1915 247 0 247 101 [25]
Ջորջ Ստեյսի Անգլիա FB 1907–1915 270 0 270 9 [26]
Հարոլդ Հալս Անգլիա FW 1908–1912 125 0 125 56 [27]
Արթուր Ուոլլի Անգլիա HB 1909–1920 106 0 106 6 [28]
Ինոխ Վեստ Անգլիա FW 1910–1916 181 0 181 80 [29]
Բոբբի Բիլ Անգլիա GK 1912–1919 112 0 112 0 [30]
Ջեք Մյու Անգլիա GK 1912–1926 199 0 199 0 [31]
Լոլ Հիլդիչ Անգլիա HB 1919–1932 322 0 322 7 [32]
Ջեք Սիլկոկ Անգլիա FB 1919–1934 449 0 449 2 [33]
Ջո Սպենս Անգլիա FW 1919–1933 510 0 510 168 [34]
Չարլի Մուր Անգլիա FB 1919–1921,
1922–1931
328 0 328 0 [35]
Ջոն Գրիմվուդ Անգլիա HB 1919–1927 205 0 205 8 [36]
Թեդդի Պատրիջ Անգլիա FW 1920–1929 160 0 160 18 [37]
Ալֆ Ստյուարդ Անգլիա GK 1920–1932 326 0 326 0 [38]
Ռեյ Բենիոն Ուելս HB 1921–1932 301 0 301 3 [39]
Արթուր Լոքհեդ Շոտլանդիա FW 1921–1925 153 0 153 50 [40]
Հարրի Թոմաս Ուելս FW 1922–1931 135 0 135 13 [41]
Ֆրենկ Բարսոն Անգլիա HB 1922–1928 152 0 152 4 [42]
Ֆրենկ Մանն Անգլիա HB 1923–1930 197 0 197 5 [43]
Ֆրենկ ՄակՓերսոն Անգլիա FW 1923–1928 175 0 175 52 [44]
Թոմ Ջոնս Անգլիա FB 1924–1937 200 0 200 0 [45]
Ջիմմի Հանսոն Անգլիա FW 1924–1931 147 0 147 52 [46]
Ջեք Ուիլլսոն Անգլիա HB 1926–1932 140 0 140 3 [47]
Հյու ՄակԼինեհեն Անգլիա HB 1928–1937 116 0 116 12 [48]
Հարրի Ռոուլի Անգլիա FW 1928–1932,
1934–1937
180 0 180 55 [49]
Թոմ Ռեիդ Շոտլանդիա FW 1929–1933 101 0 101 67 [50]
Ջորջ ՄակԼաքխան Շոտլանդիա FW 1929–1933 116 0 116 4 [51]
Ջեք Մելլոր Անգլիա FB 1930–1937 122 0 122 0 [52]
Թոմ Մանլի Անգլիա HB 1930–1939 195 0 195 41 [53]
Ջորջ Վոուս Անգլիա HB 1933–1939 209 0 209 1 [54]
Ջեք Գրիֆֆիտս Անգլիա FB 1934–1944 173 0 173 1 [55]
Բիլլ ՄակԿեյ Շոտլանդիա HB 1934–1940 182 0 182 15 [56]
Ջորջ Մատչ Շոտլանդիա FW 1934–1937 120 0 120 49 [57]
Թոմմի Բամֆորդ Ուելս FW 1934–1938 109 0 109 57 [58]
Բիլլի Բրայանտ Անգլիա FW 1934–1939 157 0 157 42 [59]
Ջեյմս Բրաուն Շոտլանդիա HB 1935–1939 110 0 110 1 [60]
Ջոննի Կերի Իռլանդիա FB 1937–1953 344 0 344 17 [61]
Ջեք Ռոուլի Անգլիա FW 1937–1955 424 0 424 211 [62]
Ստան Պիրսոն Անգլիա FW 1937–1954 343 0 343 148 [63]
Ջեք Ուորներ Ուելս HB 1938–1950 115 0 115 2 [64]
Ջոն Աստոն Ավագ Անգլիա FB 1946–1954 284 0 284 30 [65]
Ալլենբի Չիլտոն Անգլիա HB 1946–1955 391 0 391 3 [66]
Հենրի Քոքբերն Անգլիա HB 1946–1954 275 0 275 4 [67]
Ջեք Կրոմպտոն Անգլիա GK 1946–1956 212 0 212 0 [68]
Ջիմմի Դելանի Շոտլանդիա FW 1946–1950 184 0 184 28 [69]
Բիլլի ՄակԳլեն Անգլիա HB 1946–1952 122 0 122 2 [70]
Չարլի Միտտեն Անգլիա FW 1946–1952 162 0 162 61 [71]
Ջեք Դոունի Շոտլանդիա FW 1949–1953 116 0 116 37 [72]
Ռեյ Վուդ Անգլիա GK 1949–1958 208 0 208 0 [73]
Դոն Գիբսոն Անգլիա HB 1950–1955 115 0 115 0 [74]
Մարկ Ջոնս Անգլիա HB 1950–1958 121 0 121 1 [75]
Ջոննի Բերրի Անգլիա FW 1951–1958 276 0 276 45 [76]
Ջեքի Բլանչֆլաուեր Հյուսիսային Իռլանդիա HB 1951–1958 117 0 117 27 [77]
Ռոջեր Բիրն Անգլիա FB 1951–1958 280 0 280 20 [78]
Դեվիդ Պեգգ Անգլիա FW 1952–1958 150 0 150 28 [79]
Բիլլ Ֆոուլկս Անգլիա DF 1952–1970 685 3 688 9 [80]
Թոմմի Թեյլոր Անգլիա FW 1953–1958 191 0 191 131 [81]
Դանքան Էդվարդս Անգլիա HB 1953–1958 177 0 177 21 [82]
Դենիս Վայոլետ Անգլիա FW 1953–1962 293 0 293 179 [83]
Ֆրեդդի Գուդվին Անգլիա HB 1954–1960 107 0 107 8 [84]
Ալբերտ Սկանլոն Անգլիա FW 1954–1960 127 0 127 35 [85]
Էդդի Կոլման Անգլիա HB 1955–1958 108 0 108 2 [86]
Ռոննի Կոպ Անգլիա HB 1956–1961 106 0 106 2 [87]
Բոբբի Չարլտոն Անգլիա FW 1956–1973 756 2 758 249 [88]
Դեվիդ Գասկելլ Անգլիա GK 1956–1967 119 0 119 0 [89]
Հարրի Գրեգգ Հյուսիսային Իռլանդիա GK 1957–1966 247 0 247 0 [90]
Շեյ Բրեննան Իռլանդիա FB 1958–1970 358 1 359 6 [91]
Ալբերտ Քուիքսալ Անգլիա FW 1958–1963 183 0 183 56 [92]
Ջոննի Ջիլես Իռլանդիա FW 1959–1963 115 0 115 13 [93]
Նոբբի Ստիլս Անգլիա HB 1959–1971 394 0 394 19 [94]
Մորրիս Սետերս Անգլիա HB 1960–1964 194 0 194 14 [95]
Տոնի Դան Իռլանդիա DF 1960–1973 534 1 535 2 [96]
Նոել Կոնտուել Իռլանդիա FB 1960–1967 146 0 146 8 [97]
Դեվիդ Հերդ Շոտլանդիա FW 1961–1968 264 1 265 145 [98]
Դենիս Լոու Շոտլանդիա FW 1962–1973 398 6 404 237 [99]
Դեվիդ Սեդլեր Անգլիա U 1962–1973 328 7 335 27 [100]
Պետ Գրերանդ Շոտլանդիա HB 1963–1971 397 0 397 15 [101]
Ջորջ Բեստ Հյուսիսային Իռլանդիա FW 1963–1974 470 0 470 179 [102]
Ջոն Կոնելի Անգլիա FW 1964–1966 112 1 113 35 [103]
Ջոն Ֆիցպատրիկ Շոտլանդիա DF 1965–1973 141 6 147 10 [104]
Ջոն Աստոն Կրտսեր Անգլիա FW 1965–1972 166 21 187 27 [105]
Ալեքս Ստեպնի Անգլիա GK 1966–1979 539 0 539 2 [106]
Բրայան Կիդդ Անգլիա FW 1967–1974 257 9 266 70 [107]
Ֆրենսիս Բերնս Շոտլանդիա DF 1967–1972 143 13 156 7 [108]
Վիլլի Մորգան Շոտլանդիա MF 1968–1975 293 3 296 34 [109]
Սթիվ Ջեյմս Անգլիա HB 1968–1975 160 1 161 4 [110]
Սեմմի ՄակԻլրոյ Հյուսիսային Իռլանդիա MF 1971–1982 391 28 419 71 [111]
Մարտին Բաքեն Շոտլանդիա DF 1972–1983 456 0 456 4 [112]
Դեվիդ ՄակԿրերի Հյուսիսային Իռլանդիա MF 1972–1979 57 53 110 8 [113]
Ալեքս Ֆորսիթ Շոտլանդիա FB 1973–1978 116 3 119 5 [114]
Լու Մակարի Շոտլանդիա FW 1973–1984 374 27 401 97 [115]
Գերրի Դալի Իռլանդիա MF 1973–1977 137 5 142 32 [116]
Բրայան Գրինհոֆֆ Անգլիա DF 1973–1979 268 3 271 17 [117]
Ստյուարտ Հյուսթոն Շոտլանդիա DF 1974–1980 248 2 250 16 [118]
Ստյուարտ Պիրսոն Անգլիա FW 1974–1979 179 1 180 66 [119]
Արթուր Ալբիստոն Շոտլանդիա FB 1974–1988 467 18 485 7 [120]
Սթիվ Կոպել Անգլիա MF 1975–1983 393 3 396 70 [121]
Ջիմմի Նիքոլ Հյուսիսային Իռլանդիա DF 1975–1982 235 13 248 6 [122]
Գորդոն Հիլլ Անգլիա MF 1975–1978 133 1 134 51 [123]
Ջիմմի Գրինհոֆֆ Անգլիա FW 1976–1980 119 4 123 36 [124]
Էշլի Գրիմս Իռլանդիա DF 1977–1983 77 30 107 11 [125]
Ջո Ջորդան Շոտլանդիա FW 1978–1981 125 1 126 41 [126]
Գորդոն ՄակՔուին Շոտլանդիա DF 1978–1985 229 0 229 26 [127]
Գարի Բեյլի Անգլիա GK 1978–1987 375 0 375 0 [128]
Միկի Թոմաս Ուելս MF 1978–1981 110 0 110 15 [129]
Կեվին Մորան Իռլանդիա DF 1979–1988 284 5 289 24 [130]
Ռեյ Ուիլկինս Անգլիա MF 1979–1984 191 3 194 10 [131]
Մայք Դաքսբերի Անգլիա DF 1980–1990 345 33 378 7 [132]
Ջոն Գիդման Անգլիա DF 1981–1986 116 4 120 4 [133]
Ֆրենկ Ստեպլտոն Իռլանդիա FW 1981–1987 267 21 288 78 [134]
Ռեմի Մոզես Անգլիա MF 1981–1988 188 11 199 12 [135]
Բրայան Ռոբսոն Անգլիա MF 1981–1994 437 24 461 99 [136]
Նորման Ուայտսայդ Հյուսիսային Իռլանդիա FW 1982–1989 256 18 274 67 [137]
Պոլ ՄակԳրատ Իռլանդիա DF 1982–1989 192 7 199 16 [138]
Մարկ Հյուզ Ուելս FW 1983–1986,
1988–1995
453 14 467 163 [139]
Գրեմ Հոգգ Շոտլանդիա DF 1984–1988 108 2 110 1 [140]
Կլեյտոն Բլեքմոր Ուելս U 1984–1994 201 44 245 26 [141]
Յեսպեր Օլսեն Դանիա MF 1984–1988 149 27 176 24 [142]
Գորդոն Ստրական Շոտլանդիա MF 1984–1989 195 6 201 38 [143]
Պիտեր Դեվենպորտ Անգլիա FW 1986–1988 83 23 106 26 [144]
Բրայան ՄակԿլեր Շոտլանդիա FW 1987–1998 398 73 471 127 [145]
Սթիվ Բրյուս Անգլիա DF 1987–1996 411 3 414 51 [146]
Լի Մարտին Անգլիա DF 1988–1994 84 25 109 2 [147]
Լի Շարպ Անգլիա MF 1988–1996 213 50 263 36 [148]
Մել Դոնահի Հյուսիսային Իռլանդիա DF 1988–1992 98 21 119 0 [149]
Մայք Ֆելան Անգլիա U 1989–1994 127 19 146 3 [150]
Նիլլ Վեբբ Անգլիա MF 1989–1992 105 5 110 11 [151]
Գարի Պալլիստեր Անգլիա DF 1989–1998 433 4 437 15 [152]
Պոլ Ինս Անգլիա MF 1989–1995 276 5 281 29 [153]
Դենիս Իրվին Իռլանդիա DF 1990–2002 511 18 529 33 [154]
Ռայան Գիգգս Ուելս MF 1991– 747 129 876 159 [155]
Անդրեյ Կանչելսլկիս Խորհրդային Սոցիալիստական Հանրապետությունների Միություն / Ռուսաստան MF 1991–1995 132 29 161 36 [156]
Պոլ Պարկեր Անգլիա DF 1991–1996 137 9 146 2 [157]
Պիտեր Շմեյխել Դանիա GK 1991–1999 398 0 398 1 [158]
Գարի Նեվիլլ Անգլիա DF 1992–2011 566 36 602 7 [159]
Դեվիդ Բեքհեմ Անգլիա MF 1992–2003 356 38 394 85 [160]
Նիկի Բատտ Անգլիա MF 1992–2004 307 79 386 26 [161]
Էրիկ Կանտոնա Ֆրանսիա FW 1992–1997 184 1 185 82 [162]
Ռոյ Քին Իռլանդիա MF 1993–2005 458 22 480 51 [163]
Դեվիդ Մեյ Անգլիա DF 1994–2003 98 20 118 8 [164]
Պոլ Սքոուլզ Անգլիա MF 1994–2011 552 124 676 150 [165]
Էնդի Քոուլ Անգլիա FW 1995–2001 231 44 275 121 [166]
Ֆիլ Նեվիլլ Անգլիա DF 1995–2005 301 85 386 8 [167]
Ռոննի Յոնսեն Նորվեգիա DF 1996–2002 131 19 150 9 [168]
Օլե Գուննար Սուլշեր Նորվեգիա FW 1996–2007 216 150 366 126 [169]
Թեդդի Շերինգեմ Անգլիա FW 1997–2001 101 52 153 46 [170]
Հեննինգ Բերգ Նորվեգիա DF 1997–2000 81 22 103 3 [171]
Ուես Բրաուն Անգլիա DF 1998– 313 49 362 5 [172]
Յապ Ստամ Նիդերլանդներ DF 1998–2001 125 2 127 1 [173]
Դուայթ Յորք Տրինիդադ և Տոբագո FW 1998–2002 120 32 152 66 [174]
Քվինտոն Ֆորչուն Հարավաֆրիկյան Հանրապետություն MF 1999–2006 88 38 126 11 [175]
Միքաել Սիլվեստր Ֆրանսիա DF 1999–2008 326 35 361 10 [176]
Ջոն Օ’Շի Իռլանդիա U 1999– 301 92 393 15 [177]
Ֆաբիեն Բարտեզ Ֆրանսիա GK 2000–2004 139 0 139 0 [178]
Ռուդ վան Նիստելռոյ Նիդերլանդներ FW 2001–2006 200 19 219 150 [179]
Ռիո Ֆերդինանդ Անգլիա DF 2002– 355 5 360 7 [180]
Դարրեն Ֆլետչեր Շոտլանդիա MF 2003– 233 59 292 21 [181]
Կրիշտիանու Ռոնալդու Պորտուգալիա FW 2003–2009 244 48 292 118 [182]
Լուի Սահա Ֆրանսիա FW 2004–2008 76 48 124 42 [183]
Ուեյն Ռունի Անգլիա FW 2004– 288 34 322 147 [184]
Էդվին վան դեր Սար Նիդերլանդներ GK 2005–2011 266 0 264 0 [185]
Պակ Ջի-Սուն Հարավային Կորեա MF 2005– 127 50 177 24 [186]
Պատրիս Էվրա Ֆրանսիա DF 2006– 224 21 245 3 [187]
Նեմանյա Վիդիչ Սերբիա DF 2006– 226 7 233 18 [188]
Մայքլ Կարիկ Անգլիա MF 2006– 196 36 232 17 [189]
Նանի Պորտուգալիա MF 2007– 122 33 155 27 [190]
Անդերսոն Բրազիլիա MF 2007– 95 34 129 5 [191]
Դիմիտար Բերբատով Բուլղարիա FW 2008– 97 31 128 48 [192]

Աղբյուրներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Bob Donaldson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  2. «Fred Erentz»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  3. «Joe Cassidy»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  4. «James McNaught»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  5. «Dick Smith»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  6. «Walter Cartwright»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  7. «Harry Stafford»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  8. «William Bryant»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  9. «Frank Barrett»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  10. «Billy Morgan»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  11. «Billy Griffiths»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  12. «Alf Schofield»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  13. «Vince Hayes»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  14. «Jack Peddie»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  15. «Alex Downie»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  16. «Alex Bell»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  17. «Bob Bonthron»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  18. «Harry Moger»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  19. «Dick Duckworth»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  20. «Charlie Roberts»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  21. «Dick Holden»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  22. «Jack Picken»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  23. «George Wall»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  24. «Billy Meredith»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  25. «Sandy Turnbull»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  26. «George Stacey»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  27. «Harold Halse»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  28. «Arthur Whalley»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  29. «Enoch West»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  30. «Robert Beale»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  31. «Jack Mew»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  32. «Clarence Hilditch»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  33. «Jack Silcock»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  34. «Joe Spence»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  35. «Charlie Moore»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  36. «John Grimwood»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  37. «Teddy Partridge»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  38. «Alfred Steward»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  39. «Ray Bennion»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  40. «Arthur Lochhead»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  41. «Harry Thomas»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  42. «Frank Barson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  43. «Frank Mann»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  44. «Frank McPherson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  45. «Tom Jones»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  46. «Jimmy Hanson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  47. «Jack Wilson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  48. «Hugh McLenahan»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  49. «Harry Rowley»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  50. «Tom Reid»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  51. «George McLachlan»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  52. «Jack Mellor»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  53. «Tom Manley»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  54. «George Vose»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  55. «Jack Griffiths»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  56. «Bill McKay»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  57. «George Mutch»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  58. «Tommy Bamford»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  59. «Billy Bryant»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  60. «James Brown (1935)»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  61. «Johnny Carey»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  62. «Jack Rowley»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  63. «Stan Pearson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  64. «Jack Warner»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  65. «John Aston senior»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  66. «Allenby Chilton»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  67. «Henry Cockburn»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  68. «Jack Crompton»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  69. «Jimmy Delaney»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  70. «Billy McGlen»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  71. «Charlie Mitten»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  72. «John Downie»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  73. «Ray Wood»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  74. «Don Gibson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  75. «Mark Jones»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  76. «Johnny Berry»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  77. «Jackie Blanchflower»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  78. «Roger Byrne»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  79. «David Pegg»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  80. «Bill Foulkes»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  81. «Tommy Taylor»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  82. «Duncan Edwards»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  83. «Dennis Viollet»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  84. «Fred Goodwin»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  85. «Albert Scanlon»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  86. «Eddie Colman»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  87. «Ronnie Cope»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  88. «Bobby Charlton»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  89. «David Gaskell»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  90. «Harry Gregg»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  91. «Shay Brennan»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  92. «Albert Quixall»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  93. «Johnny Giles»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  94. «Nobby Stiles»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  95. «Maurice Setters»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  96. «Tony Dunne»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  97. «Noel Cantwell»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  98. «David Herd»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  99. «Denis Law»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  100. «David Sadler»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  101. «Paddy Crerand»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  102. «George Best»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  103. «John Connelly»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  104. «John Fitzpatrick»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  105. «John Aston junior»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  106. «Alex Stepney»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  107. «Brian Kidd»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  108. «Francis Burns»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  109. «Willie Morgan»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  110. «Steve James»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  111. «Sammy McIlroy»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  112. «Martin Buchan»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  113. «David McCreery»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  114. «Alex Forsyth»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  115. «Lou Macari»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  116. «Gerry Daly»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  117. «Brian Greenhoff»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  118. «Stewart Houston»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  119. «Stuart Pearson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  120. «Arthur Albiston»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  121. «Steve Coppell»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  122. «Jimmy Nicholl»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  123. «Gordon Hill»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  124. «Jimmy Greenhoff»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  125. «Ashley Grimes»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  126. «Joe Jordan»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  127. «Gordon McQueen»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  128. «Gary Bailey»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  129. «Mickey Thomas»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  130. «Kevin Moran»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  131. «Ray Wilkins»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  132. «Mike Duxbury»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  133. «John Gidman»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  134. «Frank Stapleton»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  135. «Remi Moses»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  136. «Bryan Robson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  137. «Norman Whiteside»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  138. «Paul McGrath»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  139. «Mark Hughes»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  140. «Graeme Hogg»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  141. «Clayton Blackmore»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  142. «Jesper Olsen»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  143. «Gordon Strachan»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  144. «Peter Davenport»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  145. «Brian McClair»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  146. «Steve Bruce»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  147. «Lee Martin (1990)»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  148. «Lee Sharpe»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  149. «Mal Donaghy»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  150. «Mike Phelan»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  151. «Neil Webb»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  152. «Gary Pallister»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  153. «Paul Ince»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  154. «Denis Irwin»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  155. «Ryan Giggs»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 8 
  156. «Andrei Kanchelskis»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  157. «Paul Parker»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  158. «Peter Schmeichel»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  159. «Gary Neville»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ հունվարի 1 
  160. «David Beckham»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  161. «Nicky Butt»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  162. «Eric Cantona»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  163. «Roy Keane»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  164. «David May»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  165. «Paul Scholes»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 4 
  166. «Andrew Cole»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  167. «Phil Neville»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  168. «Ronny Johnsen»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  169. «Ole Gunnar Solskjaer»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  170. «Teddy Sheringham»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  171. «Henning Berg»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  172. «Wes Brown»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մարտի 19 
  173. «Jaap Stam»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  174. «Dwight Yorke»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  175. «Quinton Fortune»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  176. «Mikael Silvestre»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  177. «John O'Shea»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 8 
  178. «Fabien Barthez»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  179. «Ruud van Nistelrooy»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  180. «Rio Ferdinand»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 8 
  181. «Darren Fletcher»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մարտի 4 
  182. «Cristiano Ronaldo»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  183. «Louis Saha»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2010 թ․ մարտի 12 
  184. «Wayne Rooney»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 8 
  185. «Edwin van der Sar»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 8 
  186. «Park Ji-Sung»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 8 
  187. «Patrice Evra»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 4 
  188. «Nemanja Vidic»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 8 
  189. «Michael Carrick»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 8 
  190. «Nani»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 4 
  191. «Anderson»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 4 
  192. «Dimitar Berbatov»։ StretfordEnd.co.uk։ Վերցված է 2011 թ․ մայիսի 4 

Արտաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]