Գյումրիի պատմության և մշակույթի անշարժ հուշարձանների ցանկ (Շիրակի մարզ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այս հոդվածը ներկայացնում է Շիրակի մարզի Գյումրի քաղաքի պատմության և մշակույթի հուշարձանների ցանկը, որը 2002 թ․ հաստատվել է ՀՀ կառավարության կողմից[1]։ Ցանկում ներառված է ընդամենը 1023 հուշարձան (27 միավոր)։


հուշարձան կառուցված վայր, հասցե կոորդ համարանիշ նշան. հավելյալ նշումներ պատկեր
Ամրոց «Ալեքսանդրապոլ» («Մեծ») 1835-1845 թթ. հվ-ամ մասում 8.1/1 Հ Aleqsandrapol fortress 01.jpg բեռնել պատկեր

Եկեղեցի Սբ. Ալեքսանդրա 1837 թ. ամրոցում 8.1/1.1 Հ բեռնել պատկեր

Ամրոց «Սև բերդ» («Հարավային») 19 դ. 8.1/2 Հ Sev berd 03.jpg բեռնել պատկեր

Ամրոց «Կարմիր բերդ» («Հյուսիսային», «Փոքր») 19 դ. 8.1/3 Հ բեռնել պատկեր

Արգելոց «Կումայրի» Ք.ա. 3 հզ - Ք.հ. 21 դ. քաղաքի մեջ 8.1/4 Հ ընդգրկում է քաղաքի պատմական միջուկը։ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. Աճեմյան փող. 1 8.1/4.1 Տ գյումրեցի Սամսոնի տունը Աճեմյան փողոց տուն 1, 03.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. Կրուպսկայայի փող. 34 8.1/4.2 Տ պահպանված է միայն կամարակապ դարպասը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. Շահումյան փող. 119, 121 8.1/4.3 Տ Լևոն աղայի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. Սունդուկյան փող. 185 8.1/4.4 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. Սունդուկյան փող. 187 8.1/4.5 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. սկիզբ Աթարբեկյան փող. 101 8.1/4.6 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. կես Սունդուկյան փող. 157, 159, 161 8.1/4.7 Տ Ա. Քյոսաբաբյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Աբովյան փող. 85, 87 8.1/4.8 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Աբովյան փող. 95 8.1/4.9 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Աբովյան փող. 103 8.1/4.10 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Աբովյան փող. 105 8.1/4.11 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ղորղանյան փող. 232, 234 8.1/4.12 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ղորղանյան փող. 238 8.1/4.13 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Մատնիշյան փող. 182 8.1/4.14 Տ արհեստավոր Կոջիբրոյանների տունը, այժմ` Մաշկավեներական հիվանդանոցի շենքը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 37 8.1/4.15 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 39 8.1/4.16 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 42 8.1/4.17 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 46 8.1/4.18 Տ Եգանյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 47 8.1/4.19 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 48, 50, 52 8.1/4.20 Տ նախկինում` Բ. Ղարիբջանյանի տուն թանգարանը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 57 8.1/4.21 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 68 8.1/4.22 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 72 8.1/4.23 Տ բեռնել պատկեր

Աղբյուր 1880-ական թթ. 8.1/4.23.1 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 82 8.1/4.24 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 85 8.1/4.25 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 90 8.1/4.26 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 98, 100 8.1/4.27 Տ ավերված, նախկինում` Յուզբաշյանների շահութաբեր տունը Յուզբաշյանների տուն.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 124 8.1/4.28 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 129 8.1/4.29 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 131 8.1/4.30 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 133 8.1/4.31 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 134 8.1/4.32 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 135 8.1/4.33 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 141 8.1/4.34 Տ ֆայտոնչի Վարդանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. 143 8.1/4.35 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող., 2-րդ նրբ. 17 8.1/4.36 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ռուսթավելու փող. 17 8.1/4.37 Տ Տիրատուրյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. 2-րդ կես Ռուսթավելու փող. 22 8.1/4.38 Տ Արաբաջյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 111 8.1/4.39 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 121 8.1/4.40 Հ Սահականուշյան դպրոցի շենքը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 137 8.1/4.41 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 139 8.1/4.42 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 158, 160 8.1/4.43 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 162, 164, 166, 168 8.1/4.44 Տ Abovian 166.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 165 8.1/4.45 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 172 8.1/4.46 Տ Abovian 172.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 176 8.1/4.47 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 180 8.1/4.48 Տ Abovian 180.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 182 8.1/4.49 Տ 182 abovian.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 186 8.1/4.50 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 192, 194 8.1/4.51 Տ Abovian 192.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 266, 268 8.1/4.52 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 270 8.1/4.53 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 276 8.1/4.54 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 280 8.1/4.55 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 282, 284 8.1/4.56 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աթարբեկյան փող. 48 8.1/4.57 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աթարբեկյան փող. 76 8.1/4.58 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աթարբեկյան փող. 78 8.1/4.59 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աթարբեկյան փող. 109 8.1/4.60 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աթարբեկյան փող. 127 8.1/4.61 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 2, 4 8.1/4.62 Տ Խալաթյանցի եկամտաբեր տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 3, 5 8.1/4.63 Տ զինծառայող Վլասովի տունը Աճեմյան փողոց տուն 3,5 - 01.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 6 8.1/4.64 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 8 8.1/4.65 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 9 8.1/4.66 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 10 8.1/4.67 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 15 8.1/4.68 Տ Յուզբաշովների տունը Աճեմյան փ. տուն 15-01.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 16 8.1/4.69 Տ Աճեմյան փող. 16-01.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 19, 21 8.1/4.70 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 26 8.1/4.71 Տ Էլբակյանների տունը Աճեմյան փող. 26.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 28 8.1/4.72 Տ Աճեմյան փող. 28.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 39, 41, 43 8.1/4.73 Տ «Գնդապետի տուն» բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Աճեմյան փող. 48 8.1/4.74 Տ գեներալ Գամյանովի տունը Գեներալի տունը.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գայի փող. 13 8.1/4.75 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գայի փող., 1-ին նրբ. 30 8.1/4.76 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող. 5 8.1/4.77 Տ Օջաղուլեցու տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող. 11, 13, 15 8.1/4.78 Տ դերձակ Ալյոշայի տները բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող. 12 8.1/4.79 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող. 16, 18 8.1/4.80 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող. 17 8.1/4.81 Տ դերձակ Ալյոշայի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող. 20 8.1/4.82 Տ Բաղնոնց Սիմոնի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող. 22, Ղորղանյան 93, 95 8.1/4.83 Տ անկյունային շենք, Վեքիլովների տունը Ghorghanyan 93.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող. 39 8.1/4.84 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող. 41, 43 8.1/4.85 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող., 1-ին նրբ. 88 8.1/4.86 Տ Gorku 1 nrb. 88.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող., 1-ին նրբ. 89 8.1/4.87 Տ Gorku 1 nrb. 89.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող., 1-ին նրբ. 90 8.1/4.88 Տ Gorku 1 nrb. 90.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող., 1-ին նրբ. 91 8.1/4.89 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող., 1-ին նրբ. 101 8.1/4.90 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Գորկու փող., 1-ին նրբ. 105 8.1/4.91 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Թումանյան փող. 6 8.1/4.92 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Թումանյան փող. 28 8.1/4.93 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Թումանյան փող. 79, 81, 83 8.1/4.94 Տ երկաթագործ Թոքմաջյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Թումանյան փող. 90 8.1/4.95 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Թումանյան փող. 92 8.1/4.96 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Թումանյան փող. 97 8.1/4.97 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Թումանյան փող. 111 8.1/4.98 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Իսահակյան փող. 95, 97 8.1/4.99 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Իսահակյան փող. 99 8.1/4.100 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Իսահակյան փող. 114 8.1/4.101 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Իսահակյան փող. 149 8.1/4.102 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Իսահակյան փող. 161 8.1/4.103 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Իսահակյան փող. 197 8.1/4.104 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 3 8.1/4.105 բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 4 8.1/4.106 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 5 8.1/4.107 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 7 8.1/4.108 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 8, 10 8.1/4.109 Տ պղնձագործ Մարտինի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 9 8.1/4.110 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 16 8.1/4.111 Տ Մկրտումյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 25 8.1/4.112 Տ մթերավաճառ Ավետի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 27, 29 8.1/4.113 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 33 8.1/4.114 Տ ջրկիր Վասիլի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 37 8.1/4.115 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 58 8.1/4.116 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 87, 89 8.1/4.117 Տ Փեշտմալջոնց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 119, 121, 123 8.1/4.118 Տ Նալբանդենց Համոյի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 125 8.1/4.119 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող. 127 8.1/4.120 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ծուլուկիձեի փող., 2-րդ նրբ. 2 8.1/4.121 Տ Ա. Մանուկյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Կոտովսկու փող. 3 8.1/4.122 Տ հացթուխ Վ. Լեյլիկյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Կոտովսկու փող. 19 8.1/4.123 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 3, 7 8.1/4.124 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 11 8.1/4.125 Տ Քառոյենց Արշակի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 13 8.1/4.126 Տ Քառոյենց Արշակի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 15 8.1/4.127 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 17 8.1/4.128 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 23 8.1/4.129 Տ Ա. Մուրադյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 25 8.1/4.130 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 27 8.1/4.131 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 40 8.1/4.132 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 44 8.1/4.133 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 48 8.1/4.134 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 52 8.1/4.135 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 56 8.1/4.136 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 66, 68, 70, 72, 74, 76 8.1/4.137 Տ Բեյբարովների տները բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 78 8.1/4.138 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 80 8.1/4.139 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 82 8.1/4.140 Տ Նալչաջյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հակոբյան փող. 84 8.1/4.141 Տ Թանաքաչիների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հաղթանակի պող. 20 8.1/4.142 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հաղթանակի պող. 43 8.1/4.143 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հաղթանակի պող. 45 8.1/4.144 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հանեսօղլյան փող. 13 8.1/4.145 Տ Էլբակովների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հանեսօղլյան փող. 14 8.1/4.146 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Հանեսօղլյան փող. 16ա 8.1/4.147 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 81 8.1/4.148 Տ Ghorghanian 81.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 85 8.1/4.149 Տ Ghorghanian 85.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 175 8.1/4.150 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 177, 179 8.1/4.151 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 181 8.1/4.152 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 187 8.1/4.153 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 188 8.1/4.154 Տ Ghorghanian 188.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 189 8.1/4.155 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 214 8.1/4.156 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 222 8.1/4.157 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 222 8.1/4.158 Տ Ghorghanian 222.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 240, 242 8.1/4.159 Տ Ափոյենց տունը Ghorghanian 240.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 244, 246 8.1/4.160 Տ Ավդալենց տունը Ghorganian 246.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 248, 250, 252 8.1/4.161 Տ Տեր-Դավիթենց տները Ghorghanian 248.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 254 8.1/4.162 Տ Մալխասովենց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 256 8.1/4.163 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 258, 260 8.1/4.164 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 326, Տերյան փող. 8.1/4.165 Տ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 338 8.1/4.166 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ղորղանյան փող. 342 8.1/4.167 Տ վերակառուցվում է բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մադոյան փող. 33, Մյասնիկյան փող. 6 8.1/4.168 Տ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մադոյան փող. 70 8.1/4.169 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մադոյան փող. 195, 197, 199 8.1/4.170 Տ Սերգեյի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մադոյան փող. 202 8.1/4.171 Տ վաճառական Էշակչի Մտիկի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 110 8.1/4.172 Տ վաճառական Հ. Ղոլթուխչյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 124 8.1/4.173 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 133 8.1/4.174 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 134 8.1/4.175 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 139 8.1/4.176 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 140 8.1/4.177 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 155 8.1/4.178 Տ «Ուռումի տերտերի տունը» բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 161, 163, 165 8.1/4.179 Տ Խոջենց Գևորգի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 180 8.1/4.180 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 4 8.1/4.181 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 12 8.1/4.182 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 25 8.1/4.183 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 28 8.1/4.184 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 37 8.1/4.185 Տ «Ղոռղոռ» Ակոյի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 52 8.1/4.186 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 64 8.1/4.187 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 71 8.1/4.188 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 75 8.1/4.189 Տ Գուսան Շերամի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 76 8.1/4.190 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 77 8.1/4.191 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 80 8.1/4.192 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 85 8.1/4.193 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 123 8.1/4.194 Տ Դամրչոնց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 145 8.1/4.195 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 44 8.1/4.196 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 50, 52 8.1/4.197 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 60 8.1/4.198 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 62, 64, 66, 68, 70, 72 8.1/4.199 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 93 8.1/4.200 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 102 8.1/4.201 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 105, 107 8.1/4.202 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 109 8.1/4.203 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 111 8.1/4.204 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 133 8.1/4.205 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 148, 150 8.1/4.206 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 160 8.1/4.207 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 161 8.1/4.208 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 184 8.1/4.209 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 186 8.1/4.210 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 199 8.1/4.211 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 205, 207, Սպանդարյան փող. 64, 66 8.1/4.212 Տ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մատնիշյան փող. 215, 217, 219 8.1/4.213 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մյասնիկյան փող. 40 8.1/4.214 Տ Ե. Չարմիշյանի տունը, նախկինում` մանակապարտեզ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մյասնիկյան փող. 117 8.1/4.215 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Մյասնիկյան փող. 120 8.1/4.216 Տ Ջ. Նիկոլյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Նալբանդյան փող. 2 8.1/4.217 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Նալբանդյան փող. 4 8.1/4.218 Տ Ներսիսյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Շահումյան փող. 79 8.1/4.219 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Շահումյան փող. 126 8.1/4.220 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Շահումյան փող. 160, 162 8.1/4.221 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Շահումյան փող. 164 8.1/4.222 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Շիրակացու փող. 187 8.1/4.223 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Շչորսի փող. 2 8.1/4.224 Հ նախկինում` քաղաքային փոստատուն բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Վ. Չերազի փող. 2 8.1/4.225 Տ Բալաբեկի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Վ. Չերազի փող. 4, Ջիվանու փող. 99 8.1/4.226 Տ անկյունային շենք, Տեր-Դավիթովենց տունը Բնակելի տուն, Տեր-Դավիթովենց տունը.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Վ. Չերազի փող. 5 8.1/4.227 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Վ. Չերազի փող. 8 8.1/4.228 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Վ. Չերազի փող. 9 8.1/4.229 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Վ. Չերազի փող. 11 8.1/4.230 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Վ. Չերազի փող., 1-ին նրբ. 33, 34, 35, 36 8.1/4.231 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Վ. Չերազի փող., 1-ին նրբ. 38 8.1/4.232 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պլեխանովի փող. 9, 11 8.1/4.233 Տ Հեքիմյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պլեխանովի փող. 25, 27, 29, 31 8.1/4.234 Տ Գարգալոյենց Մուկուչի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պլեխանովի փող. 61 8.1/4.235 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պլեխանովի փող. 63 8.1/4.236 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պլեխանովի փող. 65, 67 8.1/4.237 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պլեխանովի փող. 71, 73 8.1/4.238 Տ Շաբոյենց Սարիբեկի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 44 8.1/4.239 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 45 8.1/4.240 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 47 8.1/4.241 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 49 8.1/4.242 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 50 8.1/4.243 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 57 8.1/4.244 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 59 8.1/4.245 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 71 8.1/4.246 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 74 8.1/4.247 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 78 8.1/4.248 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 102 8.1/4.249 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող. 109, 111 8.1/4.250 Տ գյումրեցի Ճլվըզի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող., 2-րդ նրբ. 2 8.1/4.251 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող., 6-րդ նրբ. 4 8.1/4.252 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող., 6-րդ նրբ. 17 8.1/4.253 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող., 6-րդ նրբ. 29 8.1/4.254 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող., 6-րդ նրբ. 31 8.1/4.255 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Պուշկինի փող., 7-րդ նրբ. 12 8.1/4.256 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջափարիձեի փող. 2 8.1/4.257 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջափարիձեի փող. 5 8.1/4.258 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջափարիձեի փող. 10, 12 8.1/4.259 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջափարիձեի փող. 13, 15 8.1/4.260 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջափարիձեի փող. 31 8.1/4.261 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջափարիձեի փող. 33 8.1/4.262 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջափարիձեի փող. 43 8.1/4.263 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջափարիձեի փող. 57 8.1/4.264 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջափարիձեի փող. 75 8.1/4.265 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 9 8.1/4.266 Տ Տ. Բոյախչյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 11 8.1/4.267 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 23, 25 8.1/4.268 Տ Բաբրիուլենց Հովհաննեսի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 32, 34, 36 8.1/4.269 Տ Եգանյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 43ա 8.1/4.270 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 70 8.1/4.271 Տ Իսակովենց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 73 8.1/4.272 Տ Տեր-Մարտիրոսյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 91 8.1/4.273 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 97 8.1/4.274 Տ Կաղզվանցոց տունը Կաղզվանցոց տունը երկայնքով.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 101 8.1/4.275 Տ Հ. Սահակյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 103, 105 8.1/4.276 Տ Տերտերի տունը Տերտերի տունը.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 107, 109 8.1/4.277 Տ Մկրտիչ Արմենի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 111 8.1/4.278 Տ Վանցոնց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 113 8.1/4.279 Տ վաճառական Միդին օղլու տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 115, 117 8.1/4.280 Տ Ս. Ղազարյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 150 8.1/4.281 Տ Ա. Գարգալոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 23 8.1/4.282 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 25 8.1/4.283 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 27 8.1/4.284 Տ Ս. Սանոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 29 8.1/4.285 Տ Գ. Սանոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 33 8.1/4.286 Տ Գեղամովների տունը Գեղամովների տունը Գյումրիում 01.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 34 8.1/4.287 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 36 8.1/4.288 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 47 8.1/4.289 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 49 8.1/4.290 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 51 8.1/4.291 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 52 8.1/4.292 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 54 8.1/4.293 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող., 1-ին նրբ. 58 8.1/4.294 Տ Ա. Թամբալյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող., 2-րդ նրբ. 13 8.1/4.295 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սպանդարյան փող. 33 8.1/4.296 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սպանդարյան փող. 48 8.1/4.297 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սպանդարյան փող. 50 8.1/4.298 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սպանդարյան փող. 54 8.1/4.299 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սպանդարյան փող. 55 8.1/4.300 Տ Մազմանովների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սպանդարյան փող. 56 8.1/4.301 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սպանդարյան փող. 71 8.1/4.302 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սունդուկյան փող. 50 8.1/4.303 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սունդուկյան փող. 95 8.1/4.304 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սունդուկյան փող. 101, 103, 105 8.1/4.305 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սունդուկյան փող. 118 8.1/4.306 Տ Հաջի Ոսկանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Սունդուկյան փող. 177 8.1/4.307 Տ Պ. Ղարագյոզյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 1, Պլեխանովի փող. 47 8.1/4.308 Հ անկյունային շենք, նախկին հոսպիտալի շենքը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 3 8.1/4.309 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 8, 10 8.1/4.310 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 9, 11, 13, 15 8.1/4.311 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 16 8.1/4.312 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 19 8.1/4.313 Տ վանականի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 21, 23, 25 8.1/4.314 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 27 8.1/4.315 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 31 8.1/4.316 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 34 8.1/4.317 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 36 8.1/4.318 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 38 8.1/4.319 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 39 8.1/4.320 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 42 8.1/4.321 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 43, 45 8.1/4.322 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 49 8.1/4.323 Տ Հանեսօղլյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 52 8.1/4.324 Տ Ակսախալյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 59 8.1/4.325 Տ հյուսն Ավետիսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 60 8.1/4.326 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 63 8.1/4.327 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 65 8.1/4.328 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 75 8.1/4.329 Տ Աղա Կարոյի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 77, 79 8.1/4.330 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 83 8.1/4.331 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող. 85 8.1/4.332 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Տերյան փող., 1-ին նրբ. 27 8.1/4.333 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ֆուրմանովի փող. 26, 28 8.1/4.334 Տ Բաշիրովենց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ֆուրմանովի փող. 30 8.1/4.335 Տ Բաշիրովենց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ Ֆուրմանովի փող., 1-ին նրբ. 23, 25 8.1/4.336 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1850-ական թթ. Մազմանյան փող. 119 8.1/4.337 Տ քարտաշ Արամի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1858 թ. Սունդուկյան փող. 104 8.1/4.338 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1858 թ. Շահումյան փող. 159, 161, 163, 165 8.1/4.339 Տ քահանա Պ. Մատնիշյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1860-ական թթ. Աթարբեկյան փող. 61 8.1/4.340 Տ վաճառական Մ. Փալանջյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1860-ական թթ. Գորկու փող. 4, 6 8.1/4.341 Տ Խալաթյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1860-ական թթ. Համբարձումյան փող. 20 8.1/4.342 Հ Ձիթողցյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1860-ական թթ. Մադոյան փող. 163, 165, 167, 169, 171 8.1/4.343 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1860-ական թթ. Սունդուկյան փող. 179 8.1/4.344 Տ Ս. Մկրտչյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1864-1865 թթ. Պուշկինի փող. 56 8.1/4.345 Տ Գենջոնց տերտերի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1870-ական թթ. Աբովյան փող. 152 8.1/4.346 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1870-ական թթ. Աթարբեկյան փող. 70 8.1/4.347 Տ մսագործ Ա. Հովհաննիսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1870-ական թթ. Գորկու փող. 53 8.1/4.348 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1870-ական թթ. 26 կոմիսարների փող. 139 8.1/4.349 Տ Գ. Պետրոսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1870-ական թթ. 26 կոմիսարների փող. 145 8.1/4.350 Տ Գ. Պետրոսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1870-ական թթ., 1910-ական թթ. Ղորղանյան փող. 232, 234 8.1/4.351 Տ Ղասաբյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1870 թ. Սպանդարյան փող. 59 8.1/4.352 Տ Բուլոյենց Եղիշի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1872 թ. Հաղթանակի պող. 47 8.1/4.353 Հ Ձիթողցյանների տունը, կառուցել է Պ. Ձիթողցյանը, այժմ այստեղ է գտնվում Գյումրու կենցաղի թանգարանը Ձիթողցոնց թանգարան 08.jpg բեռնել պատկեր

Քանդակ «Ընկերուհիներ» 1984 թ. մուտքի մոտ 8.1/4.345.1 Հ քանդ.` Ռ. Սիմոնյան, հրակավ, ջնարակ Քանդակ «Ընկերուհիներ», Գյումրի.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1872 թ. Սունդուկյան փող. 97, Գորկու փող. 60 8.1/4.354 Տ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1874 թ. Ղորղանյան փող. 101, 103 8.1/4.355 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1878 թ. Ղորղանյան փող. 105 8.1/4.356 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Աբովյան փող. 252, 254 8.1/4.357 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Աբովյան փող. 278, Տերյան փող.81 8.1/4.358 Տ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Աճեմյան փող. 33 8.1/4.359 Տ Հ. Բժշկյանի տունը Աճեմյան փող. 33-02.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Գորկու փող. 8 8.1/4.3600 Տ Խալաթյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Գորկու փող. 51 8.1/4.361 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Ծուլուկիձեի փող. 85, Մայակովսկու փող. 59, 61 8.1/4.362 Տ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Հաղթանակի պող. 37 8.1/4.363 Տ Հ. Առաքելյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Ղորղանյան փող. 99 8.1/4.364 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Ղորղանյան փող. 230 8.1/4.365 Տ Տղլյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Ղուկասյան փող. 76 8.1/4.366 Տ Պ. Սեմյոնովի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Մատնիշյան փող. 92 8.1/4.367 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Մատնիշյան փող. 113 8.1/4.368 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Մատնիշյան փող. 130 8.1/4.369 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Մատնիշյան փող. 187, 189 8.1/4.3700 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Մատնիշյան փող. 191 8.1/4.371 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880-ական թթ. Պուշկինի փող. 80, 82 8.1/4.372 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880 թ. Գայի փող. 11 8.1/4.373 Տ Գարսևանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880 թ. Կոտովսկու փող. 36 8.1/4.374 Տ ֆայտոնչի Բաբիենց Կարապետի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1880 թ. Շահումյան փող. 148 8.1/4.375 Տ Ալեքսանյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1881 թ. Շահումյան փող. 144 8.1/4.376 Տ Տիգրանյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1882 թ. Պլեխանովի փող. 33, 35, 37, 39 8.1/4.377 Տ Ա. Մելիքսեթյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1882 թ. Ջիվանու փող. 125, 127 8.1/4.378 Տ Գյումրեցի Հակոբի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1883 թ. Մազմանյան փող. 147, 151 8.1/4.379 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1884 թ. Մազմանյան փող. 185 8.1/4.380 Տ արհեստավոր բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1885 թ. Մազմանյան փող. 188 8.1/4.381 Տ վարդապետ Հովհաննեսի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1887 թ. Ղուկասյան փող. 111, 113, 115 8.1/4.382 Տ Ա. Խաչակյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1887 թ. Մատնիշյան փող. 147 8.1/4.383 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1888 թ. Սունդուկյան փող. 108 8.1/4.384 Տ Ջուլօղլենց Մաքոյի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890-ական թթ. Մադոյան փող. 177, 179, 181, 183, 185 8.1/4.385 Տ մեծահարուստ Դաբաղ Նահապետի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890-ական թթ. Մազմանյան փող. 131 8.1/4.386 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890-ական թթ. Մազմանյան փող. 153 8.1/4.387 Տ Ղայթանջյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890-ական թթ. Մատնիշյան փող. 54, 56, 58 8.1/4.388 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890-ական թթ. Մատնիշյան փող. 119 8.1/4.389 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890-ական թթ. Մատնիշյան փող. 120, 122 8.1/4.390 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890-ական թթ. Մատնիշյան փող. 133ա 8.1/4.391 Տ Փիլոյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890-ական թթ. Մատնիշյան փող. 225 8.1/4.392 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890-ական թթ. Ջիվանու փող. 21 8.1/4.393 Տ Բ. Գյոդակյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890 թ. Գայի փող. 9 8.1/4.394 Տ Ս. Մելիք-Սարգսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1890 թ. Սունդուկյան փող. 13 8.1/4.395 Տ Մ. Չբլախյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1892 թ. Սունդուկյան փող. 109, 111, 113 8.1/4.396 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1893 թ. Մադոյան փող. 143 8.1/4.397 Տ Գ. Ղասաբյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1895 թ. Ծուլուկիձեի փող. 14 8.1/4.398 Տ Մկրտումյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1895 թ. Ղուկասյան փող. 55 8.1/4.399 Տ Համամշյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1895 թ. Մադոյան փող. 155, 157 8.1/4.400 Տ մսավաճառ Կ. Հովհաննիսյանի (Քարտուենց Կարո) տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1896 թ. Սպանդարյան փող. 63 8.1/4.401 Տ Մնջոյենց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1897 թ. Ղորղանյան փող. 238 8.1/4.402 Տ Ճորողյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1898 թ. Մայակովսկու փող. 18, 20, 22, 24, Ջիվանու փող. 130, 132 8.1/4.403 Տ անկյունային շենք, Ա. Ածիկյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1898 թ. Մայակովսկու փող. 153 8.1/4.404 Տ քարտաշ Ա. Ղայթանջյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1899 թ. Մյասնիկյան փող. 113, 115 8.1/4.405 Տ «Աչջի Չախալի» տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 18 8.1/4.406 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 20 8.1/4.407 Տ Աճեմյան փ.տուն 20-02.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 31 8.1/4.408 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 35 8.1/4.409 Տ Աճեմյան փող. 35-01.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 37 8.1/4.410 Տ Աճեմյան փող. 37-03.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 42 8.1/4.411 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 45 8.1/4.412 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 46 8.1/4.413 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 49 8.1/4.414 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 53 8.1/4.415 Տ Աճեմյան փող.53-01.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 54 8.1/4.416 Տ Ս. Գարգալոյանի տունը Աճեմյան փող. 54,56-01.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 55 8.1/4.417 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 56 8.1/4.418 Տ Աճեմյան փող. 54,56-01.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 63 8.1/4.419 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Կոտովսկու փող. 39, 41, 43, 45 8.1/4.420 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ 26 կոմիսարների փող. 108 8.1/4.421 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ 26 կոմիսարների փող. 141 8.1/4.422 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Հանեսօղլյան փող. 4 8.1/4.423 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Հանեսօղլյան փող. 6 8.1/4.424 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Հանեսօղլյան փող. 8 8.1/4.425 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Հանեսօղլյան փող. 10 8.1/4.426 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Հանեսօղլյան փող. 15 8.1/4.427 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Հանեսօղլյան փող. 16, 18, 20 8.1/4.428 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Հանեսօղլյան փող. 22 8.1/4.429 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Հանեսօղլյան փող. 24 8.1/4.430 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Հանեսօղլյան փող. 28 8.1/4.431 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Նալբանդյան փող. 3, Տերյան փող. 5 8.1/4.432 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Նալբանդյան փող. 6 8.1/4.433 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Նալբանդյան փող. 8 8.1/4.434 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 14 8.1/4.435 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 15 8.1/4.436 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 16 8.1/4.437 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 26 8.1/4.438 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 27 8.1/4.439 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 28 8.1/4.440 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 29 8.1/4.441 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 32 8.1/4.442 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 34 8.1/4.443 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 35 8.1/4.444 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 36 8.1/4.445 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Պլեխանովի փող. 41 8.1/4.446 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Պլեխանովի փող. 49 8.1/4.447 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 58 8.1/4.448 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Տիգրանյան փող. 106 8.1/4.449 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող. 16 8.1/4.450 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող. 18 8.1/4.451 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող. 23 8.1/4.452 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող. 32 8.1/4.453 Տ Բաղրամովենց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող. 46 8.1/4.454 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող. 47 8.1/4.455 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող. 103 8.1/4.456 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող., 1-ին նրբ. 7 8.1/4.457 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող., 1-ին նրբ.11 8.1/4.458 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող., 1-ին նրբ.17 8.1/4.459 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ 1-ին կես Աբովյան փող. 264 8.1/4.460 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. 1-ին կես Մայիսյան փող. 34 8.1/4.461 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. 1-ին կես Մայիսյան փող. 36 8.1/4.462 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. 1-ին կես Մայիսյան փող. 38 8.1/4.463 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. 1-ին կես Մայիսյան փող. 44 8.1/4.464 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. 1-ին կես Մայիսյան փող. 53 8.1/4.465 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. 1-ին կես Պռոշյան փող. 9 8.1/4.466 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 107, 109 8.1/4.467 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 135 8.1/4.468 Տ Գյումրիի առաջին դեղատունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 148, Ֆուրմանովի փող. 63 8.1/4.469 Տ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 196, 198, 200, 202 8.1/4.470 Տ Gyumri apartament 03.jpg բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 204, 206, 208 8.1/4.471 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 210 8.1/4.472 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աթարբեկյան փող. 79 8.1/4.473 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աթարբեկյան փող. 99 8.1/4.474 Տ արհեստավոր Օ. Շահինյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աթարբեկյան փող. 103, 105 8.1/4.475 Տ Կանոցոնց Օնիկի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աթարբեկյան փող. 107 8.1/4.476 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աթարբեկյան փող. 111, 113 8.1/4.477 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աթարբեկյան փող. 115 8.1/4.478 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աթարբեկյան փող. 121 8.1/4.479 Տ Գ. Շիլաջյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աթարբեկյան փող. 133 8.1/4.480 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 7 8.1/4.481 Տ Բզնունիների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 52 8.1/4.482 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 57 8.1/4.483 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Գայի փող. 5 8.1/4.484 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Գայի փող. 19 8.1/4.485 Տ Արիստակեսի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Գորկու փող. 9 8.1/4.486 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Գորկու փող. 92 8.1/4.487 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Գորկու փող., 3-րդ նրբ. 34 8.1/4.488 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Գորկու փող., 3-րդ նրբ. 36 8.1/4.489 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Գորկու փող., 3-րդ նրբ. 38 8.1/4.490 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Թումանյան փող. 65, 67 8.1/4.491 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Իսահակյան փող. 84 8.1/4.492 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Իսահակյան փող. 86 8.1/4.493 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Իսահակյան փող. 94, 96 8.1/4.494 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Իսահակյան փող. 98, 100, 102, 104 8.1/4.495 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Իսահակյան փող. 122 8.1/4.496 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Իսահակյան փող. 126 8.1/4.497 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Իսահակյան փող. 128 8.1/4.498 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Իսահակյան փող. 175 8.1/4.499 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Իսահակյան փող. 179 8.1/4.500 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ծուլուկիձեի փող. 1, 3 8.1/4.501 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ծուլուկիձեի փող. 2 8.1/4.502 Տ ծնվել է ակադեմիկոս Ս. Համբարձումյանը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ծուլուկիձեի փող. 12 8.1/4.503 Տ Գ. Գրիգորյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ծուլուկիձեի փող. 70 8.1/4.504 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ծուլուկիձեի փող. 76 8.1/4.505 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ծուլուկիձեի փող. 82 8.1/4.506 Տ Անդրեասյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ծուլուկիձեի փող. 84 8.1/4.507 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ծուլուկիձեի փող. 131 8.1/4.508 Տ Վ. Մանուկյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կեցխովելու փող. 5 8.1/4.509 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կեցխովելու փող. 8, 10, 12 8.1/4.510 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կեցխովելու փող. 16 8.1/4.511 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ 26 կոմիսարների փող. 104 8.1/4.512 Տ Չոփուրյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ 26 կոմիսարների փող. 106 8.1/4.513 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ 26 կոմիսարների փող. 125 8.1/4.514 Տ Ս. Աթոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ 26 կոմիսարների փող. 127 8.1/4.515 Տ Օսկոյի Գևորգի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ 26 կոմիսարների փող. 129 8.1/4.516 Տ Օսկոյի Գևորգի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 42, 44 8.1/4.517 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 45 8.1/4.518 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 47 8.1/4.519 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 58 8.1/4.520 Տ Կարապետի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 64 8.1/4.521 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 69 8.1/4.522 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 71 8.1/4.523 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 73 8.1/4.524 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 75 8.1/4.525 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 76 8.1/4.526 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 79 8.1/4.527 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 89 8.1/4.528 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 90 8.1/4.529 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 92 8.1/4.530 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 93 8.1/4.531 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 104, 106 8.1/4.532 Տ Հ. Գևորգովի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Կրուպսկայայի փող. 108 8.1/4.533 Տ Միտինյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Հաղթանակի պող. 15 8.1/4.534 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Համբարձումյան փող. 16, 18 8.1/4.535 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Համբարձումյան փող. 33 8.1/4.536 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Համբարձումյան փող. 38 8.1/4.537 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 17 8.1/4.538 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 19 8.1/4.539 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 47 8.1/4.540 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 57 8.1/4.541 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 58 8.1/4.542 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 68ա 8.1/4.543 Տ Արտաշի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 68բ 8.1/4.544 Տ Արտաշի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 75 8.1/4.545 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 77 8.1/4.546 Տ Համոյի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 87, 89 8.1/4.547 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 90, 92, 94, 96 8.1/4.548 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 91, 93, 95 8.1/4.549 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 101, 103 8.1/4.550 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 105, 107, Թումանյան փող. 108 8.1/4.551 Տ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 126 8.1/4.552 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 127 8.1/4.553 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 133 8.1/4.554 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 135, 137 8.1/4.555 Տ Թարզյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 37 8.1/4.556 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 54, 56, 58, 60 8.1/4.557 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 93 8.1/4.558 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 95 8.1/4.559 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 97 8.1/4.560 Տ արհեստավոր Մարտիշյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 107 8.1/4.561 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 129 8.1/4.562 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 131 8.1/4.563 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 137 8.1/4.564 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 141 8.1/4.565 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 150 8.1/4.566 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 158 8.1/4.567 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 170 8.1/4.568 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 172 8.1/4.569 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մադոյան փող. 173, 175 8.1/4.570 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 75, 77 8.1/4.571 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 85 8.1/4.572 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 87 8.1/4.573 Տ Ս. Բաղդասարյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 92 8.1/4.574 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 111 8.1/4.575 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 167 8.1/4.576 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 169 8.1/4.577 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 187 8.1/4.578 Տ երկրաբան Ա. Ավոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 189 8.1/4.579 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 190 8.1/4.580 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 230 8.1/4.581 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մազմանյան փող. 232 8.1/4.582 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 89, 91 8.1/4.583 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 93 8.1/4.584 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 97 8.1/4.585 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 101 8.1/4.586 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 103, 105 8.1/4.587 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 106 8.1/4.588 Տ Պ. Թևանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 110 8.1/4.589 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 113 8.1/4.590 Տ Ղարդիթների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 114 8.1/4.591 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 115 8.1/4.592 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 119 8.1/4.593 Տ Ավետիքի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 147 8.1/4.594 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 149 8.1/4.595 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մայակովսկու փող. 155 8.1/4.596 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 103 8.1/4.597 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 115 8.1/4.598 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 118 8.1/4.599 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 121, 123 8.1/4.600 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 132, 134, 136, 138 8.1/4.601 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 137 8.1/4.602 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 141 8.1/4.603 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 146 8.1/4.604 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 149 8.1/4.605 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 151 8.1/4.606 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 152, Պուշկինի փող. 69 8.1/4.607 Տ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 159 8.1/4.608 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 183, 185 8.1/4.609 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 194 8.1/4.610 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 202, 204 8.1/4.611 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 227 8.1/4.612 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մատնիշյան փող. 239 8.1/4.613 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 17, 19 8.1/4.614 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 23 8.1/4.615 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 36 8.1/4.616 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 41, 43 8.1/4.617 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 46 8.1/4.618 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 51, 53 8.1/4.619 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 55 8.1/4.620 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 56, 58, 60, 62, 64 8.1/4.621 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 63 8.1/4.622 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 83 8.1/4.623 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 85 8.1/4.624 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 104, 106 8.1/4.625 Տ Ո. Ոսկանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 110, 112, 114 8.1/4.626 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 118 8.1/4.627 Հ այժմ` երկրագիտական թանգարանի շենքը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 123 8.1/4.628 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 127 8.1/4.629 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 131 8.1/4.630 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 132 8.1/4.631 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 141 8.1/4.632 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 143 8.1/4.633 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 167 8.1/4.634 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 170 8.1/4.635 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 172 8.1/4.636 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 174 8.1/4.637 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 177, 179 8.1/4.638 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 182 8.1/4.639 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 191 8.1/4.640 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Մուսայելյան փող. 60 8.1/4.641 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 43 8.1/4.642 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 55 8.1/4.643 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 58 8.1/4.644 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 65 8.1/4.645 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 80 8.1/4.646 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 85 8.1/4.647 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 88 8.1/4.648 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 96 8.1/4.649 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 98, 100 8.1/4.650 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 141, 143, 145 8.1/4.651 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 153 8.1/4.652 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 155 8.1/4.653 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 157 8.1/4.654 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 174 8.1/4.655 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող. 182 8.1/4.656 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող., 1-ին անցում, 10 8.1/4.657 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Շահումյան փող., 1-ին անցում 11 8.1/4.658 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Վ. Չերազի փող. 6 8.1/4.659 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Վ. Չերազի փող. 19 8.1/4.660 Հ Ձիթողցյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 61 8.1/4.661 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 63 8.1/4.662 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 64 8.1/4.663 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 65 8.1/4.664 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 84 8.1/4.665 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 87 8.1/4.666 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 88 8.1/4.667 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 89 8.1/4.668 Տ հացթուխ Սոլախի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 90 8.1/4.669 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 95 8.1/4.670 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 106 8.1/4.671 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող., 1-ին նրբ. 2 8.1/4.672 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող., 1-ին նրբ. 3 8.1/4.673 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող., 2-րդ նրբ. 1 8.1/4.674 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող., 2-րդ նրբ. 6 8.1/4.675 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 4-րդ նրբ. 8, 10 8.1/4.676 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Պուշկինի փող. 4-րդ նրբ. 24 8.1/4.677 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 7 8.1/4.678 Տ Պ. Ստեփանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 17 8.1/4.679 Տ Ալեքսանյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 28, 30 8.1/4.680 Տ Հեբոյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 38, 40, 44 8.1/4.681 Տ Եգանյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 41 8.1/4.682 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 55 8.1/4.683 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 63 8.1/4.684 Տ Նահապետյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 83 8.1/4.685 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 84, 86 8.1/4.686 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 102 8.1/4.687 Տ Ռուխկյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 114, 116, 118, 120, 122 8.1/4.688 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 119 8.1/4.689 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող. 15 8.1/4.690 Տ Տիրատուրյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող. 38 8.1/4.691 Տ Գուդրաթի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող. 45 8.1/4.692 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող. 103 8.1/4.693 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող. 109 8.1/4.694 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող. 111 8.1/4.695 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող. 129 8.1/4.696 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող., 1-ին նրբ. 59 8.1/4.697 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող., 1-ին նրբ. 60 8.1/4.698 Տ Հ. Մինասյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող., 1-ին նրբ. 67 8.1/4.699 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 24 8.1/4.700 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 45 8.1/4.701 Տ հյուսն Կարոյի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 49, Սունդուկյան փող. 139 8.1/4.702 Տ անկյունային շենք, Շիրինենց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 51 8.1/4.703 Տ Մտղենց Աղաբեկի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 57 8.1/4.704 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 60 8.1/4.705 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 61 8.1/4.706 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 64ա 8.1/4.707 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 69 8.1/4.708 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 78 8.1/4.709 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 93 8.1/4.710 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 95 8.1/4.711 Տ Նոյեմզարի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 103 8.1/4.712 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 1 8.1/4.713 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 120 8.1/4.714 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 122 8.1/4.715 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 145 8.1/4.716 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 150 8.1/4.717 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 165 8.1/4.718 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 169 8.1/4.719 Տ Վարդանուշի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 189 8.1/4.720 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 191 8.1/4.721 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 196 8.1/4.722 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 197 8.1/4.723 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Սունդուկյան փող. 198 8.1/4.724 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Տերյան փող. 68 8.1/4.725 Տ Խաչվանքյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող. 8 8.1/4.726 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող. 10 8.1/4.727 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող., 1-ին նրբ. 3 8.1/4.728 Հ Մ. Մկրտչյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 20 դ. սկիզբ Ֆուրմանովի փող., 1-ին նրբ. 19 8.1/4.729 Տ Բոջոյենց Աշոտի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900-ական թթ. Գորկու փող. 57 8.1/4.730 Տ Ալանակյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900-ական թթ. Ղուկասյան փող. 54 8.1/4.731 Տ պատշար Վ. Սիմոնյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900-ական թթ. Ղուկասյան փող. 56 8.1/4.732 Տ Վարոսի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900-ական թթ. Շահումյան փող. 41 8.1/4.733 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900-ական թթ. Ջիվանու փող. 71 8.1/4.734 Տ Լ. Ջինանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900-ական թթ. Ռուսթավելու փող. 41 8.1/4.735 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900-ական թթ. Ֆուրմանովի փող., 1-ին նրբ. 13 8.1/4.736 Տ Ն. Եգանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900 թ. 26 կոմիսարների փող. 110 8.1/4.737 Տ հյուսն Հովհաննեսի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900 թ. Մազմանյան փող. 79, 81, 83 8.1/4.738 Տ երաժիշտ Կ. Ղուջյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900 թ. Մայակովսկու փող. 99 8.1/4.739 Տ Մարանջյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1900 թ. Սունդուկյան փող. 59 8.1/4.740 Տ Ե. Մադոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1901 թ. Ջիվանու փող. 27 8.1/4.741 Տ Սատանա Պապոյենց տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1901 թ. Սպանդարյան փող. 67 8.1/4.742 Տ Ս. Մնջոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1901-1904 թթ. Ֆուրմանովի փող., 1-ին նրբ. 30, 32 8.1/4.743 Տ հյուսն Հ. Գրիգորյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1902 թ. Ղուկասյան փող. 117 8.1/4.744 Տ ատաղձագործ Գ. Մսրյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1902 թ. Մուսայելյան փող. 28 8.1/4.745 Տ ոսկերիչ Հ. Բաղդասարյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1903 թ. Կրուպսկայայի փող. 59 8.1/4.746 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1903 թ. Կրուպսկայայի փող. 61 8.1/4.747 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1903 թ. Կրուպսկայայի փող. 66 8.1/4.748 Տ Սաթենիկի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1903 թ. Կրուպսկայայի փող. 68, 70, 72 8.1/4.749 Տ Սաթենիկի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1903 թ. Պուշկինի փող. 51 8.1/4.750 Տ Մ. Բալասանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1903 թ. Սպանդարյան փող. 97 8.1/4.751 Տ Կարապետյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1904 թ. Ֆուրմանովի փող., 1-ին նրբ. 21 8.1/4.752 Տ Կ. Կաժոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1905 թ. Աթարբեկյան փող. 68 8.1/4.753 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1905 թ. Թումանյան փող. 62 8.1/4.754 Տ Ա. Բաղդասարյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1905 թ. Կրուպսկայայի փող. 53 8.1/4.755 Տ պատշար Մ. Հակոբյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1905 թ. Ջիվանու փող. 108, 110, 112 8.1/4.756 Տ Ատրպետի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1905 թ. Ռուսթավելու փող. 58 8.1/4.757 Տ կաշեգործ Մ. Գալարյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1905 թ. Սունդուկյան փող. 183, Թումանյան 64 8.1/4.758 Տ Դ. Արշակյանի (Մոսկով Դավիթ) տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1906 թ. Թումանյան փող. 89 8.1/4.759 Տ Կարանյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1906 թ. Մադոյան փող. 132, 134 8.1/4.760 Տ Տերտերի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1906 թ. Սունդուկյան փող. 193 8.1/4.761 Տ գինեգործ Հ. Փուսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1907 թ. Մայակովսկու փող. 63 8.1/4.762 Տ Ա. Շաբոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1908 թ. Մադոյան փող. 113, 115 8.1/4.763 Տ դերձակ Վ. Չարչոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1908 թ. Մուսայելյան փող. 18 8.1/4.764 Տ պատշար Ս. Քյուրքչյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1909 թ. Շահումյան փող. 117 8.1/4.765 Տ Սիմոն աղայի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1910 թ. 26 կոմիսարների փող. 123 8.1/4.766 Տ Ս. Աթոյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1910 թ. Մազմանյան փող. 93 8.1/4.767 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1910 թ. Մատնիշյան փող. 46 8.1/4.768 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1910 թ. Մյասնիկյան փող. 111 8.1/4.769 Տ Հ. Նազարեթյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1910-1915 թթ. Ռուսթավելու փող. 40 8.1/4.770 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1910-1915 թթ. Ռուսթավելու փող. 42 8.1/4.771 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1911 թ. Մադոյան փող. 86 8.1/4.772 Տ քարտաշ Ա. Թումանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1912 թ. Մազմանյան փող. 99, 101 8.1/4.773 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1914 թ. Մուսայելյան փող. 10, 12 8.1/4.774 Տ դերձակ Ե. Գրիգորյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1914 թ. Մուսայելյան փող. 14 8.1/4.775 Տ դերձակ Ե. Գրիգորյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1914 թ. Ռուսթավելու փող. 85 8.1/4.776 Տ Թումանյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1914 թ. Ռուսթավելու փող. 87 8.1/4.777 Տ Ա. Թումասյանի տունը, ճակատի մի մասը փակված է կցակառույցով բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1918 թ. Սունդուկյան փող. 176, 178 8.1/4.778 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-ական թթ. Գայի փող. 2 8.1/4.779 Տ ճարտ.` Վ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-ական թթ. Գայի փող. 4 8.1/4.780 Տ ճարտ.` Վ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-ական թթ. Ղուկասյան փող. 109 8.1/4.781 Տ Ա. Մարալյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-ական թթ. Մայակովսկու փող. 98 8.1/4.782 Տ Բարոյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-ական թթ. Մատնիշյան փող. 165 8.1/4.783 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-ական թթ. Մյասնիկյան փող. 107, 109 8.1/4.784 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Իսահակյան փող. 1 8.1/4.785 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Իսահակյան փող. 2 8.1/4.786 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Իսահակյան փող. 3 8.1/4.787 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Իսահակյան փող. 5 8.1/4.788 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Իսահակյան փող. 7 8.1/4.789 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Իսահակյան փող. 8 8.1/4.790 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Նժդեհի փող. 6 8.1/4.791 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Նժդեհի փող. 8 8.1/4.792 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Նժդեհի փող. 10 8.1/4.793 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Նժդեհի փող. 12 8.1/4.794 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Նժդեհի փող. 14 8.1/4.795 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930-ական թթ. Նժդեհի փող. 18 8.1/4.796 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930 ական թթ. Ռիժկովի փող. 1, 3 8.1/4.797 Տ Վարպետաց 121 կամ 52.jpg բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930 ական թթ. Ռիժկովի փող. 2 8.1/4.798 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930 ական թթ. Ռիժկովի փող. 4 8.1/4.799 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930 ական թթ. Ռիժկովի փող. 5 8.1/4.800 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920-1930 ական թթ. Ռիժկովի փող. 6 8.1/4.801 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920 թ. Ղուկասյան փող. 66 8.1/4.802 Տ Արտաշի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920 թ. Մայակովսկու փող. 121 8.1/4.803 Տ Դ. Գրիգորյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920 թ. Ջիվանու փող. 121 8.1/4.804 Տ Դ. Գրիգորյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1920 թ. Ջիվանու փող. 143 8.1/4.805 Տ Գարգալոյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1924 թ. Մայակովսկու փող. 96 8.1/4.806 Տ Կ. Քաղցրիկյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926 թ. Կրուպսկայայի փող. 39 8.1/4.807 Տ Չոփուր Մուկուչի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926 թ. Մադոյան փող. 210, Մայակովսկու փող. 109 8.1/4.808 Տ անկյունային շենք, Մ. Ղշչյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926 թ. Մայակովսկու փող. 26 8.1/4.809 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926 թ. Մայակովսկու փող. 102 8.1/4.810 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926 թ. Մայակովսկու փող. 141 8.1/4.811 Տ Ա. Աղաջանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926 թ. Ռուսթավելու փող. 91 8.1/4.812 Տ Կ. Բաբայանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926 թ. Սունդուկյան փող. 175 8.1/4.813 Տ Հ. Գրիգորյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926 թ. Տերյան փող. 73 8.1/4.814 Տ Թ. Հատապյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926 թ. Ֆուրմանովի փող. 49, 51 8.1/4.815 Տ հացթուխ Ա. Բախլաբաշյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1926-1930 թթ. Սպանդարյան փող. 42 8.1/4.816 Տ Սև Արտաշի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Համբարձումյան փող. 24 8.1/4.817 Տ Գ. Հովհաննիսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 11 8.1/4.818 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 13 8.1/4.819 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 15 8.1/4.820 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 17 8.1/4.821 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 18 8.1/4.822 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև Residential building, Tigran Mets Avenue 18, Gyumri 01.png բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 19 8.1/4.823 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 20 8.1/4.824 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև Residential building, Tigran Mets Avenue 20, Gyumri 05.png բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 21 8.1/4.825 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 22 8.1/4.826 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 24 8.1/4.827 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 26 8.1/4.828 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1927 թ. Տիգրան Մեծի պող. 28 8.1/4.829 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև Residential building, Tigran Mets Avenue 28, Gyumri.png բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1928 թ. Տերյան փող. 57 8.1/4.830 Տ զինագործ Հեքիմյանների տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Աբովյան փող. 242 8.1/4.831 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Խաղաղության օղակ 1 8.1/4.832 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Խաղաղության օղակ 2 8.1/4.833 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Խաղաղության օղակ 3 8.1/4.834 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Խաղաղության օղակ 4 8.1/4.835 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Խաղաղության օղակ 5 8.1/4.836 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Խաղաղության օղակ 6 8.1/4.837 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Ղուկասյան փող. 61 8.1/4.838 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Ղուկասյան փող. 65 8.1/4.839 Տ քարտաշ Խ. Փիլոսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Տիգրան Մեծի փող. 7 8.1/4.840 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1930-ական թթ. Տիգրան Մեծի փող. 42, 44, 46 8.1/4.841 Տ Residential building, Tigran Mets Avenue 42, 44, 46, Gyumri 01.png բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1934 թ. Մյասնիկյան փող. 67 8.1/4.842 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1935 թ. Աթարբեկյան փող. 123 8.1/4.843 Տ Ա. Կարապետյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1935 թ. Սունդուկյան փող. 147 8.1/4.844 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1937 թ. Կրուպսկայայի փող. 41 8.1/4.845 Տ Վ. Դավթյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1937 թ. Պուշկինի փող. 107 8.1/4.846 Տ Կ. Թորոսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1937 թ. Մադոյան փող. 184 8.1/4.847 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1938 թ. Թումանյան փող. 59 8.1/4.848 Տ Գ. Վարդանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1938 թ. Կրուպսկայայի փող. 57 8.1/4.849 Տ Գ. Բոյախչյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1940-ական թթ. Ղուկասյան փող. 59 8.1/4.850 Տ Ռ. Ասլանյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1940-ական թթ. Ջիվանու փող. 45 8.1/4.851 Տ հացթուխ Ա. Ֆռնջյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1940 թ. Կրուպսկայայի փող. 48 8.1/4.852 Տ Մ. Գևորգյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1940 թ. Ղուկասյան փող. 69 8.1/4.853 Տ Մ. Հովհաննիսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1940 թ. Ջիվանու փող. 137 8.1/4.854 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1946 թ. Ջիվանու փող. 92 8.1/4.855 Տ Ս. Սարգսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1947 թ. Մյասնիկյան փող. 45 8.1/4.856 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1948 թ. Մյասնիկյան փող. 14 8.1/4.857 Տ Հ. Խուբեսարյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1949 թ. Մազմանյան փող. 103 8.1/4.858 Տ Ա. Ներսիսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1950-ական թթ. Սայաթ-Նովայի փող. 2 8.1/4.859 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1950-ական թթ. Սայաթ-Նովայի փող. 7 8.1/4.860 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1950-ական թթ. Տերյան փող. 22 8.1/4.861 Տ Դավթի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1950-ական թթ. Տիգրան Մեծի փող. 1 8.1/4.862 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1950-ական թթ. Տիգրան Մեծի փող. 5 8.1/4.863 Տ բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1953 թ. Ռուսթավելու փող. 65, 67 8.1/4.864 Տ քարտաշ Ժ. Մուրադյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1954 թ. Տերյան փող. 55 8.1/4.865 Տ Հ. Հովհաննիսյանի տունը բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 1954 թ. Տերյան փող. 61 8.1/4.866 Տ Ս. Ավետիսյանի տունը բեռնել պատկեր

Գերեզմանոց 1940-ական թթ. Աճեմյան փող. հվ վերջնամասում 8.1/4.867 Հ թաղված են գերմանացի ռազմագերիները Աճեմյան փողոց հարավ վերջնամաս-04.JPG բեռնել պատկեր

Եկեղեցի հայկական կաթոլիկ 1849-1854 թթ. Հակոբյան փող. 115 8.1/4.868 Հ Catholic church in Gyumri 02.JPG բեռնել պատկեր

Եկեղեցի Ամենափրկիչ 1858-76 թթ. Աբովյան փող. վրա 40°47′02″ հս․. լ. 43°50′30″ ավ. ե. / 40.783941° հս․. լ. 43.841722° ավ. ե. / 40.783941; 43.841722 8.1/4.869 Հ կառուցել են Թադևոս Անտիկյանը և Մանուկ Պետրոսյանը (Արդար Մանուկ) Surb Amenaprkitch pre88.jpeg բեռնել պատկեր

Եկեղեցի Սբ. Աստվածածին («Յոթ վերք») 1843-1856 թթ. Ազատության Հրապարակ 8.1/4.870 Հ կառուցող` վարպետ Մ. Թումանյան Գյումրիի Սուրբ Յոթ Վերք եկեղեցի 26.JPG բեռնել պատկեր

Եկեղեցի Սբ. Գրիգոր Լուսավորիչ («Գեղցոց ժամ») 19 դ. 2-րդ կես Ջիվանու փող. վրա 8.1/4.871 Հ Gexconc jam 30.JPG բեռնել պատկեր

Եկեղեցի Սբ. Նշան 1859-1870 թթ. Աբովյան փող. 119 8.1/4.872 Հ Gyumrii Surb Nshan 44.JPG բեռնել պատկեր

Հովհաննես Շիրազի տուն-թանգարան 1886 թ. Շահումյան փող. 101 8.1/4.873 Հ Քեշիշովենց տունը Հովհաննես Շիրազի տուն թանգարանը Գյումրիում 06.JPG բեռնել պատկեր

Խճանկար «Սասունցիների պարը» 1976 թ. Սևյանի անվան մշակույթի պալատի մոտ 8.1/4.874 Հ քանդ.` Ֆ. Մանուկյան բեռնել պատկեր

Արձան Շ. Ազնավուրին 2002 թ. Շ. Ազնավուրի հրապարակում 8.1/4.875 Հ քանդ.` Ս. Պետրոսյան Հուշարձան` Շ. Ազնավուրին (1).JPG բեռնել պատկեր

Հուշարձան Անդրանիկին 1989 թ. Հաղթանակի պող. վրա 8.1/4.876 Տ քանդ` Գ. Եփրոյան Անդրանիկի հուշարձանը Գյումրիում 02.jpg բեռնել պատկեր

Հուշարձան Անիի 1000 ամյակին 1966 թ. Բուսաբանական այգում 8.1/4.877 Հ հեղ` Հ. Ջիվանյան բեռնել պատկեր

Հուշարձան 1988 թ. Երկրաշարժի զոհերին 1989 թ. Թատերական հրապարակում 8.1/4.878 Տ նվեր Էստոնիայից բեռնել պատկեր

Հուշարձան Հ. Թումանյանին 1969 թ. Թիվ 13 դպրոցի տարածքում 8.1/4.879 Տ քանդ` Ա. Հովսեփյան, կիսանդրի HovhannesTumGumri.jpg բեռնել պատկեր

Հուշարձան Ավ. Իսահակյանին 1975 թ. Թատերական հրապարակում 8.1/4.880 Հ քանդ` Ն. Նկողոսյան, ճարտ` Ջ. Թորոսյան Ավետիք Իսահակյանի հուշարձանը Գյումրու թատերական հրապարակում 01.jpg բեռնել պատկեր

Հուշարձան Ավ. Իսահակյանին 1965 թ. Ստ. Շահումյանի անվան զբոսայգում 8.1/4.881 Տ քանդ` Ե. Վարդանյան, կիսանդրի Avetik Issahakyan.jpg բեռնել պատկեր

Հուշարձան Ավ. Իսահակյանին 1975 թ. Բանաստեղծի տուն-թանգարանի բակում 8.1/4.882 Տ քանդ` Խ. Իսկանդարյան, կիսանդրի Avetiq Isahakyan statue in museum in Gyumri 01.JPG բեռնել պատկեր

Հուշարձան Ս. Լուկաշինին հուշարձան 1979 թ. Պռոշյան փող. 8.1/4.883 Տ քանդ` Կ. Սառիկյան, կիսանդրի բեռնել պատկեր

Շ. Կուրղինյանին Թիվ 4 դպրոցի բակում 8.1/4.884 Տ քանդ.` Ա. Գրիգորյան, դիմաքանդակ բեռնել պատկեր

Հուշարձան «Հայուհի» 2003 թ. Անկախության հրապարակում 8.1/4.885 Տ քանդ` Ա. Պապովյան Հայուհու հուշարձանը Գյումրիում 07.JPG բեռնել պատկեր

Հուշարձան Մայիսյան ապստամբության մասնակիցներին 1970 թ. տեքստիլագործների մշակույթի պալատի մոտ 8.1/4.886 Հ քանդ` Ս. Բաղդասարյան Մայիսյան ապստամբների հուշարձանը Գյումրիում 03.JPG բեռնել պատկեր

Հուշարձան Նժդեհին 1990 թ. Նժդեհի հրապարակում 8.1/4.887 Հ քանդ` Ա. Պապովյան Garegin Nzhdeh statue.jpg բեռնել պատկեր

Հուշարձան Ս. Շահումյանին 1962 թ. Արագած փողոցում 8.1/4.888 Հ քանդ` Ա. Գրիգորյան Stephan Sahumyan statue in Gyumri 03.JPG բեռնել պատկեր

Հուշարձան Հ. Շիրազին 1999 թ. Ստ. Շահումյանի անվան զբոսայգում 8.1/4.889 Տ քանդ.` Կ. Սառիկյան, կիսանդրի Hovhannes Shiraz statue2.jpg բեռնել պատկեր

Հուշարձան Ա. Պետրոսյանին 1966 թ. Թիվ 10 դպրոցի տարածքում 8.1/4.890 Տ քանդ` Ա. Հովսեփյան, կիսանդրի Artyom Petrosyan1.jpg բեռնել պատկեր

Հուշարձան Ա. Տիգրանյանին 1960-ական թթ. Ա. Տիգրանյանի անվան զբոսայգում 8.1/4.891 Հ քանդ՝ Խ. Իսկանդարյան, ճարտ.` Է. Տիգրանյան Armen Tigraniyan.jpg բեռնել պատկեր

Մատուռ ռուսական ուղղափառ («Պլպլան ժամ») 19 դ. Տերյան փող. վրա 8.1/4.892 Հ կառուցող` վարպետ Գ. Յուզբաշյան Պլպլան ժամը Գյումրիում 03.jpg բեռնել պատկեր

Շենք 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 218 8.1/4.893 Հ նախկինում` ՊԱԿ-ի շենքը բեռնել պատկեր

Շենք 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 220 8.1/4.894 Հ նախկինում` դատախազության շենքը բեռնել պատկեր

Շենք 19 դ. վերջ Հանեսօղլյան փող. 11 8.1/4.895 Հ նախկինում` նարկոլոգիական դիսպանսերի շենքը բեռնել պատկեր

Շենք 1898 թ. Ջիվանու փող. 66 8.1/4.896 Տ նախկինում` Հ. Ծաղիկյանի նախկին գարեջրի գործարանի շենքը Ծաղիկյանի գարեջրի գործարանի շենքը 01.JPG բեռնել պատկեր

Շենք 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 79 8.1/4.897 Տ նկուղային հարկը` ռեստորան, վերին հարկերը` գրասենյակ բեռնել պատկեր

Շենք 20 դ. սկիզբ Ռուսթավելու փող. 84 8.1/4.898 Տ այժմ` արհեստանոց բեռնել պատկեր

Շենք 20 դ. 1-ին կես Մայիսյան փող. 32 8.1/4.899 Հ նախկինում` դպրոցի շենք, այժմ չի օգտագործվում բեռնել պատկեր

Շենք 1930-ական թթ. Գորկու փող. 1 8.1/4.900 Հ նախկինում` հիվանդանոց բեռնել պատկեր

Շենք 1930-ական թթ. Շչորսի փող. 1, Ստ. Շահումյանի անվան զբոսայգում 8.1/4.901 Հ նախկին ժողովրդական տուն, երկրորդ հարկում գտնվում է «Շիրակ» հեռուստաընկերությունը Operayi tatroni shenq gyumri 02.jpg բեռնել պատկեր

Շենք` ակումբի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Գայի փող. 12 8.1/4.902 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` Վետերանների ակումբի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Գայի փող. 14 8.1/4.903 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` արհեստանոցի 19 դ. վերջ Մայակովսկու փող. 72, 74 8.1/4.904 Տ կա երկու արհեստանոց բեռնել պատկեր

Շենք` միլիցիայի բաժանմունքի 20 դ. սկիզբ Սևյան փող. 71 8.1/4.905 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` բաղնիքի 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 133 8.1/4.906 Հ պատկանել է Տեր-Մարտիրովին բեռնել պատկեր

Շենք` բաղնիքի 1880-ական թթ. – 20 դ. սկիզբ Գորկու փող. 28 8.1/4.907 Հ պատկանել է Կոստանյաններին Կոստանյանների բաղնիքի շենքը Գյումրիում 01.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` պետական բանկի 1930-ական թթ. Աբովյան փող. 244 8.1/4.908 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` «Պոլոզ Մուկուչ» գարեջրատան 1860-ական թթ. Ջիվանու փող. 75 8.1/4.909 Հ Poloz Mukuch brevery 08.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` դարբնոցամամլիչային գործարանի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Օզանյան փող. 8 8.1/4.910 Հ բեռնել պատկեր

Մասնաշենք` 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Օզանյան փող. 10 8.1/4.910.1 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` կարի գործարանի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 256 8.1/4.911 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` մեխանիկական գործարանի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Պլեխանովի փող. 1, 3 8.1/4.912 Հ կիսաքանդ բեռնել պատկեր

Շենք` գրադարանի 1875 թ. Համբարձումյան փող. 35 8.1/4.913 Հ նախկինում` մանակապարտեզ բեռնել պատկեր

Շենք` Հովհ. Թումանյանի անվան գրադարանի 19 դ. վերջ Ջիվանու փող. 78 8.1/4.914 Տ Հովհաննես Թումանյանի գրադարանը2.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` ՀՅԴ Գյումրու գրասենյակի 1890-ական թթ. Ղորղանյան փող. 97 8.1/4.915 Տ Շենք` ՀՅԴ Գյումրու գրասենյակի (2).JPG բեռնել պատկեր

Շենք` ժողովրդական դատարանի 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 262, Մայակովսկու փող. 47 8.1/4.916 Հ անկյունային շենք բեռնել պատկեր

Շենք` Կումայրի արգելոց թանգարանի դիրեկցիայի 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 66 8.1/4.917 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` N 1 դպրոցի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Աճեմյան փող. 40 8.1/4.918 Տ պատկանել է Գարգալոյաններին Դպրոցի շենքը Կումայրու արգելոցում.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` N 6 դպրոցի 1912 թ. Թումանյան փող. 16 8.1/4.919 Տ Գյումրու Օրիորդաց գիմնազիան 01.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` Հովհ. Թումանյանի անվան N 13 դպրոցի 1930-ական թթ. Թումանյան փող. 85 8.1/4.920 Տ School13.jpg բեռնել պատկեր

Շենք` երաժշտական դպրոցի 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 260 8.1/4.921 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` Շերամի անվան N 5 երաժշտական դպրոցի 19 դ. 2-րդ կես Ռուսթավելու փող. 3 8.1/4.922 Տ Music school of Sheram 01.JPG բեռնել պատկեր

Բարձրաքանդակ «Գուսան Շերամ» 1994 թ. դպրոցի ճակատին 8.1/4.922.1 Տ քանդ.` Զ. Կոշտոյան Բարձրաքանդակ «Գուսան Շերամ».JPG բեռնել պատկեր

Շենք` նկարչական դպրոցի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 89 8.1/4.923 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` զինկոմիսարիատի և պարետատան 19 դ. վերջ Թումանյան փող. 19 8.1/4.924 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` մանկավարժական ինստիտուտի 20 դ. սկիզբ Գայի փող. 1 8.1/4.925 Տ Գյումրու Մանկավարժականի շենքը 01.jpg բեռնել պատկեր

Շենք` խանութի 19 դ. վերջ Տերյան փող. 33 8.1/4.926 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` խանութի 20 դ. սկիզբ Գորկու փող. 7 8.1/4.927 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` Կինոթատրոնի 1926 թ. Աբովյան փող. 143 8.1/4.928 Տ ճարտ.` Ղ. Սարգսյան Գյումրու Կինոհոկտեմբեր թատրոն 0103.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` ուսումնաարտադրական կոմբինատի 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 98 8.1/4.929 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` հանրակացարանի 1950-ական թթ. Նժդեհի փող. 22 8.1/4.930 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` հանրակացարանի 1950-ական թթ. Նժդեհի փող. 26 8.1/4.931 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` հանրաԿացարանի 1950-ական թթ. Տիգրան Մեծի փող. 8 8.1/4.932 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` N 1 հիվանդանոցի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 162 8.1/4.933 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` մաշկավեներական հինվանդանոցի 19 դ. վերջ Մազմանյան փող. 173 8.1/4.934 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` «Լենինական» հյուրանոցի 1927 թ. Աբովյան փող. 246 8.1/4.935 Տ ճարտ.` Դ. Չիսլիև Alexandrapol Hotel.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` մանկապարտեզի 1930-ական թթ. Նժդեհի փող. 20 8.1/4.936 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` N 4 մանկապարտեզի 1930-ական թթ. Մատնիշյան փող. 117 8.1/4.937 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` N 8 մանկապարտեզի 19 դ. վերջ Պլեխանովի փող. 45 8.1/4.938 Տ մեծահարուստ Չիվաձեի տունը բեռնել պատկեր

Շենք` N 29 մանկապարտեզի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Ջիվանու փող. 144 8.1/4.939 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` կարի N 2 արտադրական միավորման մսուր-մանկապարտեզի 1939 թ. Թումանյան փող. 18 8.1/4.940 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` Շիրակի մարզպետարանի 20 դ. սկիզբ Նժդեհի փող. 16 8.1/4.941 Տ Մարզպետարանի շենքը Գյումրիում 04.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` Ասլամազյան քույրերի պատկերասրահի 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 232 8.1/4.942 Հ Ասլամազյան քույրերի պատկերասրահ, Գյումրի 02.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` մանկական պատկերասրահի 19 դ. վերջ Աբովյան փող. 216 8.1/4.943 Հ Կառույց Կումայրի արգելոցում 05.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` պոլիկնինիկայի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Շիրակացու փող. 201 8.1/4.944 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` ռեստորանի 19 դ. վերջ Ռուսթավելու փող. 30 8.1/4.945 Հ մի մասը Մ. Մկրտչյանի թանգարանն է Մհեր Մկրտչյանի թանգարան 01.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` «Գյումրի» ռեստորանի 19 դ. վերջ- 20 դ. սկիզբ Գորկու փող. 30 8.1/4.946 Տ Գյումրիի Հին ռեստորանի շենքը 01.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` սպայի տան 1930-ական թթ. Շիրակացու փող. 164 8.1/4.947 Տ Officer house in Gyumri 01.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` վարչական 1930-ական թթ. Ազատության հրապարակ, Աբովյան և Չերազ փող. Խաչմերուկում 8.1/4.948 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` N 14 պրոֆ. տեխուսումնարանի 20 դ. սկիզբ Ղուկասյան փող. 30 8.1/4.949 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` բժշկական ուսումնարանի 1930-ական թթ. Գորկու փող. 3 8.1/4.950 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` գեղարվեստի ուսումնարանի 20 դ. սկիզբ Սպանդարյան փող. 84 8.1/4.951 Տ Gegharvest1.jpg բեռնել պատկեր

Շենք` քաղէլցանցի 20 դ. սկիզբ Մյասնիկյան փող. 20 8.1/4.952 Տ բեռնել պատկեր

Տուն-թանգարան Ավ. Իսահակյանի 19 դ. վերջ Շահումյան փող. 87 8.1/4.953 Հ Avetiq Isahakyan museum in Gyumri 01.JPG բեռնել պատկեր

Տուն-թանգարան Մերկուրովի 1869 թ. Աթարբեկյան փող. 88 8.1/4.954 Հ Մերկուրովի տուն թանգարան 01.jpg բեռնել պատկեր

Տուն-թանգարան Ա. Տիգրանյանի 20 դ. սկիզբ Աբովյան փող. 252, 254 8.1/4.955 Հ Նիկողայոս Տիգրանյանի տունը.jpg բեռնել պատկեր

Բնակատեղի «Կումայրի» Ք.ա. 2-1 հազ. «Կումայրի» տուրիստական հանգրվանի բակում 8.1/5 Հ Kumayrii basilica 01.jpg բեռնել պատկեր

Դամբարանադաշտ Ք.ա. 2-1 հազ. բնակատեղիի մոտ 8.1/5.1 Հ բեռնել պատկեր

Բնակատեղի «Սև Բերդ» Ք.ա. 3-1 հազ. «Սև բերդ» ամրոցի մոտ 8.1/6 Հ բեռնել պատկեր

Դամբարանադաշտ Ք.ա. 2-1 հազ. բնակատեղիի մոտ 8.1/6.1 Հ բեռնել պատկեր

Գերեզմանոց 19-20 դդ. քաղաքի հվ մասում 8.1/7 Հ Grave in Gyumri 010.JPG բեռնել պատկեր

Հուշարձան երկրաշարժի զոհերի հիշատակին 1989 թ. մուտքի մոտ 8.1/7.1 Տ նվեր ղարաբաղցիներից Grave in Gyumri 265.JPG բեռնել պատկեր

Տեքստիլ գործարանի համալիր 1920-30-40-ական թթ. Նժդեհի փող. 8.1/8 Հ Տեքստիլ գործարանի շենքը Գյումրիում 04.JPG բեռնել պատկեր

Նավթամուղ 1924 թ. 8.1/8.1 բեռնել պատկեր

Շենք` 2-րդ արտադրամասի 1924 թ. 8.1/8.2 բեռնել պատկեր

Շենք` մանվածքային արտադրամասի 1924 թ. 8.1/8.3 բեռնել պատկեր

Շենք` մեխանիկական արտադրամասի 1924 թ. 8.1/8.4 բեռնել պատկեր

Շենք` գզարանի 1924 թ. 8.1/8.5 բեռնել պատկեր

Շենք` էլեկտրակայանի 8.1/8.6 բեռնել պատկեր

Շենք` հրշեջ-կայանի 1942 թ. 8.1/8.7 Հրշեջ կայանը Գյումրիում 04.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` ձուլարանի 1924 թ. 8.1/8.8 բեռնել պատկեր

Շենք` պահեստի 1924 թ. 8.1/8.9 բեռնել պատկեր

Շենք` քիմիական պահեստի 1924 թ. 8.1/8.1 բեռնել պատկեր

Դամբարանադաշտ Ք.ա. 3 հազ. «Կարմիր բերդ» վայրում 8.1/9 Հ բեռնել պատկեր

Դամբարանադաշտ Ք.ա. 2 հազ. անտիկ «Վարդբաղ» վայրում 8.1/10 Հ բեռնել պատկեր

Եկեղեցի 7 դ. «Կումայրի» տուրիստական հանգրվանի բակում 8.1/11 Հ գմբեթավոր Kumayrii basilica 01.jpg բեռնել պատկեր

Երկաթգծի համալիր 1897-1902 թթ. աե մասում 8.1/12 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` ակումբ-լաբորատորիայի 1897-1902 թթ. 8.1/12.1 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` գործիքաշինական արտադրամասի 20 դ. սկիզբ 8.1/12.2 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` շոգեքարշերի վերանորոգման արտադրամասի 20 դ. սկիզբ 8.1/12.3 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` դարբնոցի 20 դ. սկիզբ 8.1/12.4 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` ապրանքային դրամարկղի 19 դ. վերջ 8.1/12.5 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` ԲՄԲ պահեստի 19 դ. վերջ 8.1/12.6 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` երկաթուղու նյութամատակարարման պահեստի 1897-1902 թթ. 8.1/12.7 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` Հայտրանսի թիվ 1 պահեստի 19 դ. վերջ 8.1/12.8 Հ բեռնել պատկեր

Շենք` զինվորական պարետատան 20 դ. սկիզբ 8.1/12.90 Հ բեռնել պատկեր

Ջրամբար 19 դ. 8.1/12.1 Հ բեռնել պատկեր

Ջրամբար-Աշտարակ 20 դ. սկիզբ 8.1/12.11 Հ բեռնել պատկեր

Ջրամբար-Աշտարակ 20 դ. սկիզբ 8.1/12.12 Հ բեռնել պատկեր

Երկաթգծի հանգուցային հիվանդանոցի շենք 1926 թ. Սևյան փող. 71 8.1/13 Տ բեռնել պատկեր

Հիվանդանոց 19 դ. 8.1/13.1 Տ բեռնել պատկեր

Շենք` պահեստի 19 դ. վերջ-20 դ. սկիզբ 8.1/13.2 Տ բեռնել պատկեր

Շենքեր վարչական 19 դ. 8.1/13.3 Տ բեռնել պատկեր

Զբոսայգի Շահումյանի անվան 1880-ական թթ. Ջիվանու փող. 8.1/14 Հ Գյումրու Գորկայի այգի 045.JPG բեռնել պատկեր

Զորակայան «Կաբարդինսկի» 19 դ. Կարմիր բանակի խճուղի 8.1/15 Հ բեռնել պատկեր

Զորակայան «Կազաչի Պոստ» 19 դ.- 20 դ. սկիզբ «Կազաչի պոստ» վայրում 8.1/16 Հ Residental buildings in Kazach Post 01.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ.-20 դ. սկիզբ Կազաչի պոստ 1, 2, 3 8.1/16.1 Հ սպայական շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ.-20 դ. սկիզբ Կազաչի պոստ 8 8.1/16.2 Հ սպայական շենք բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ.-20 դ. սկիզբ Կազաչի պոստ 11, 12, 13, 14 8.1/16.3 Հ սպայական շենք Residental buildings in Kazach Post 03.JPG բեռնել պատկեր

Բնակելի տուն 19 դ.-20 դ. սկիզբ Կազաչի պոստ 53, 54 8.1/16.4 Հ սպայական շենք բեռնել պատկեր

Եկեղեցի 20 դ. սկիզբ 8.1/16.5 Հ ուղղափառ Church in Kazachi post 06.JPG բեռնել պատկեր

Զորակայան «Սիվիրսկի» 19 դ. Ղարսի խճուղի 8.1/17 Հ բեռնել պատկեր

Զորակայան «Պոլիգոն» 19 դ. Շիրակացու փող. 8.1/18 Հ բեռնել պատկեր

Հուշարձան Ավ. Իսահակյանին 2003 թ. Ավ. Իսահակյանի անվան դպրոցի բակում 8.1/19 Տ քանդ.` Ա. Պապոյան, կիսանդրի բեռնել պատկեր

Հուշարձան «Մայր Հայաստան» 1975 թ. քաղաքի հվ մասում 8.1/20 Հ քանդ.` Արա Սարգսյան, Ե. Վարդանյան, ճարտ.` Ռ. Եղոյան ՀՈՒՇԱՐՁԱՆ «ՄԱՅՐ ՀԱՅԱՍՏԱՆ», Գյումրի 1.JPG բեռնել պատկեր

Շենք N 2 հիվանդանոցի 1930-ական թթ. Մազմանյան փող. 3 8.1/21 Հ բեռնել պատկեր

Շենք Սևյանի անվան մշակույթի պալատի 1930-ական թթ. կայարանամերձ հրապարակում 8.1/22 Հ բեռնել պատկեր

Հուշարձան Մայիսյան ապստամբության մասնակիցներին 1931 թ. Սևյանի անվան մշակույթի պալատի բակում 8.1/22.1 Հ քանդ.` Արա Սարգսյան Mayisyan apstambutyan herosner@.jpg բեռնել պատկեր

Որմնանկարներ 1970-ական թթ. սկիզբ Աստղի հրապարակ, էլեկտրատեխնիկական գործարանի ճաշարանի շենքում 8.1/23 Հ 5 պատկեր, հեղ.` Մ. Ավետիսյան բեռնել պատկեր

Որմնանկարներ 1970-ական թթ. սկիզբ «Ստրոյմաշինա» գործարանի ճաշարանի շենքում 8.1/24 Հ 5 պատկեր, հեղ.` Մ. Ավետիսյան, պահպանվել է մասամբ բեռնել պատկեր

Որմնանկար 1970-ական թթ. սկիզբ Աճեմյանի անվան թատրոնի ճեմասրահում 8.1/25 Հ հեղ.` Մ. Ավետիսյան բեռնել պատկեր

Որմնանկար 1970-ական թթ. սկիզբ Ռեզիստորների «Օմեգա» գործարանի մասնաշենքում 8.1/26 Հ հեղ.` Մ. Ավետիսյան, 3 պատկերից պահպանվել է միայն մեկը բեռնել պատկեր

Գուլպայի ֆաբրիկայի համալիր 1950-ական թթ. Անկախության հրապարակ 8.1/27 Հ Գյումրիի Գուլպա նասկեղենի ֆաբրիական 03.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` արտադրամասի 1950-ական թթ. Անկախության հրապարակ 8.1/27.1 Հ Գյումրիի Գուլպա նասկեղենի ֆաբրիական 08.JPG բեռնել պատկեր

Շենք` վարչական 1950-ական թթ. Անկախության հրապարակ 8.1/27.2 Հ նախկին Գյումրիի Գուլպա նասկեղենի ֆաբրիական 09.JPG բեռնել պատկեր

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արտաքին հղում[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]