Աստերոիդների ցանկ (6701-6800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (6601-6700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (6801-6900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(6701) Վարհոլ 1988 AW1 14 հունվար 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(6702) 1988 BP3 18 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6703) 1988 CH 10 փետրվար 1988 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(6704) 1988 CJ 10 փետրվար 1988 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(6705) Ռինակետտի 1988 RK5 2 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6706) 1988 VD3 11 նոյեմբեր 1988 Չիյոդա Տ. Կոջիմա
(6707) Շիգերու 1988 VZ3 13 նոյեմբեր 1988 Կիտամի Մ. Յանայ, Կ. Վատանաբե
(6708) Բոբիվեյլ 1989 AA5 4 հունվար 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(6709) Հիրոմիյուկի 1989 CD 2 փետրվար 1989 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(6710) Ապոստել 1989 GF4 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(6711) Հոլիման 1989 HG 30 ապրիլ 1989 Պալոմար Է. Հելին
(6712) Հորնշտեյն 1990 DS1 23 փետրվար 1990 Կլետ Ա. Մրկոս
(6713) Կոգգի 1990 KM 21 մայիս 1990 Պալոմար Է. Հելին
(6714) Մոնրեալ 1990 OE2 29 հուլիս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6715) Շելդոնմարկս 1990 QS1 22 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ, Դ. Լևի
(6716) 1990 RO1 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6717) Անտալ 1990 TU10 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(6718) Բիգլբոկ 1990 TT12 14 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(6719) Գալայ 1990 UL11 16 հոկտեմբեր 1990 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա, Գ. Կաստել
(6720) Գիֆու 1990 VP2 11 նոյեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(6721) Մինամիավայի 1990 VY6 10 նոյեմբեր 1990 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(6722) Բունիչի 1991 BG2 23 հունվար 1991 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6723) Քրիսկլարկ 1991 CL3 14 փետրվար 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6724) 1991 CX5 4 փետրվար 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6725) Էնգիյոջի 1991 DS 21 փետրվար 1991 Կարասույամա Ս. Ինոդա, Տ. Ուրատա
(6726) Սաթերս 1991 PS 5 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6727) 1991 TF4 10 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Ք. Լոուրենս
(6728) 1991 UM 18 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6729) Էմիկո 1991 VV2 4 նոյեմբեր 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(6730) Իկեդա 1992 BH 24 հունվար 1992 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(6731) Հիեյ 1992 BK 24 հունվար 1992 Յացուգատակե Յ. Կուշիդա, Օ. Մուրամացու
(6732) 1992 CG1 8 փետրվար 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6733) 1992 EF 2 մարտ 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6734) Բենզենբերգ 1992 FB 23 մարտ 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6735) Մադհատեր 1992 WM3 23 նոյեմբեր 1992 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(6736) Մարչարե 1993 EF 1 մարտ 1993 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(6737) Օկաբայաշի 1993 ER 15 մարտ 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6738) Տանեբե 1993 FD1 20 մարտ 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6739) Տարենդո 1993 FU38 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(6740) Գոֆֆ 1993 GY 14 ապրիլ 1993 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(6741) Լիյուան 1994 FX 31 մարտ 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6742) Բիանդեպեյ 1994 GR 8 ապրիլ 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6743) Լիու 1994 GS 8 ապրիլ 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6744) Կոմոդա 1994 JL 6 մայիս 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6745) Նաշիյամա 1994 JD1 7 մայիս 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(6746) Զագար 1994 NP 9 հուլիս 1994 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(6747) Օզեգահարա 1995 UT3 20 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(6748) Բրատտոն 1995 UV30 20 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(6749) Իռինտյե 7068 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(6750) Կատգերտ 1078 T-1 24 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(6751) վան Գենդերն 1114 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(6752) Էշլի 4150 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(6753) Ֆուրսենկո 1974 RV1 14 սեպտեմբեր 1974 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(6754) Բուրդենկո 1976 UD4 28 հոկտեմբեր 1976 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(6755) Սոլովյանենկո 1976 YE1 16 դեկտեմբեր 1976 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6756) 1978 VX3 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(6757) Ադիբիշոֆ 1979 SE15 20 սեպտեմբեր 1979 Պալոմար Շ. Բաս
(6758) Ջեսսիօուենս 1980 GL 13 ապրիլ 1980 Կլետ Ա. Մրկոս
(6759) 1980 KD 21 մայիս 1980 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6760) 1980 KM 22 մայիս 1980 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6761) Հարոլդկոնելի 1981 EV19 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(6762) Սիրենագուդրիչ 1981 EC25 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(6763) Կոչինի 1981 RA2 7 սեպտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(6764) Կիրիլլավրով 1981 TM3 7 հոկտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6765) Ֆիբոնաչի 1982 BQ2 20 հունվար 1982 Կլետ Լ. Բրոժեկ
(6766) Խարմս 1982 UC6 20 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(6767) Շիրվինդտ 1983 AA3 6 հունվար 1983 Նաուչնի Լ. Կարաչկինա
(6768) Մաթիասբրաուն 1983 RY 7 սեպտեմբեր 1983 Կլետ Ա. Մրկոս
(6769) Բրոկոֆ 1985 CJ1 15 փետրվար 1985 Կլետ Ա. Մրկոս
(6770) Ֆուգետ 1985 QR 22 օգոստոս 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(6771) Ֆորեստեր 1986 EZ4 9 մարտ 1986 Սայդինգ Սփրինգ Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(6772) 1988 BG4 20 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(6773) Կելավեյ 1988 LK 15 հունիս 1988 Պալոմար Է. Հելին
(6774) Վլադհեյնրիչ 1988 VH5 4 նոյեմբեր 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(6775) Ջիորգինի 1989 GJ 5 ապրիլ 1989 Պալոմար Է. Հելին
(6776) Դիքս 1989 GF8 6 ապրիլ 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(6777) Բալակիրև 1989 SV1 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(6778) Տոսամակոտո 1989 TX10 4 հոկտեմբեր 1989 Կիտամի Ա. Տակահաշի, Կ. Վատանաբե
(6779) Պերրին 1990 DM1 20 փետրվար 1990 Կլետ Ա. Մրկոս
(6780) Բորոդին 1990 ES3 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(6781) 1990 OD 19 հուլիս 1990 Պալոմար Է. Հելին
(6782) 1990 SU10 16 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6783) Գուլյաև 1990 SO28 24 սեպտեմբեր 1990 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6784) Բոգատնիկով 1990 UN13 28 հոկտեմբեր 1990 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(6785) 1990 VA7 12 նոյեմբեր 1990 Ֆուջիեդա Հ. Շիոձավա, Մ. Կիձավա
(6786) Դուդանցուցույի 1991 DT 21 փետրվար 1991 Կարասույամա Ս. Ինոդա, Տ. Ուրատա
(6787) 1991 PF15 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6788) 1991 PH15 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(6789) Միլկեյ 1991 RM6 4 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(6790) Պինվին 1991 SF1 28 սեպտեմբեր 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(6791) 1991 UC2 29 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(6792) Ակիյամատակաշի 1991 WC 30 նոյեմբեր 1991 Սուսոնո Մ. Ակիյամա, Թ. Ֆուրութա
(6793) Պալազոլլո 1991 YE 30 դեկտեմբեր 1991 Բասանո Բրեսցիանո Բասանո Բրեսիանո աստղադիտարան
(6794) Մասուիսակուրա 1992 DK 26 փետրվար 1992 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(6795) Օրնսկոլդսվիկ 1993 FZ12 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(6796) Սանդսվալ 1993 FH24 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(6797) Օստերսանդ 1993 FG25 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(6798) Կուպերին 1993 JK1 14 մայիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(6799) Ցիտֆիֆթիթրի 1993 KM 17 մայիս 1993 Պալոմար Է. Հելին
(6800) Սարագամին 1994 UC 29 հոկտեմբեր 1994 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
Աստերոիդների ցանկ (6601-6700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (6801-6900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]