Մխիթար Հերացու մեդալակիրների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ստորև ներկայացված է Մխիթար Հերացու մեդալակիրների ցանկը։ Ներկայացված են միայն ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից պարգևատրված անձինք (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ պարգևատրվածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2009 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2010 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2011 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2012 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2013 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2014 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2015 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2016 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Այլ մեդալակիրներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  • Հարություն Մաքսիմի ՔՈՒՇԿՅԱՆ - ԵՊՀ հայոց պատմության ամբիոնի վարիչ, պատմական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր։ Պարգևատրվել է 2006 թվականի սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-ամյակի կապակցությամբ, ինչպես նաև առողջապահության բնագավառում ձեռք բերած նվաճումների համար։

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  2. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 Մխիթար Հերացու մեդալով պարգևատրելու մասին Քաղվածելու սխալ՝ Սխալ <ref> թեգ. «Հերացու մեդալով պարգևատրելու մասին» անվանումը սահմանվել է մի քանի անգամ, սակայն տարբեր բովանդակությամբ:
  4. ՀՀ շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  5. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  6. Ն.Մ. Բալայանին Մխիթար Հերացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  7. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  8. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  9. Մ.Մ. Միրիջանյանին Մխիթար Հերացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  10. 10,0 10,1 10,2 10,3 10,4 Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  11. 11,0 11,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  12. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  13. 13,0 13,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  14. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  15. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  16. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  17. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  18. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  19. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  20. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  21. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  22. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  23. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  24. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  25. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  26. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  27. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  28. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  29. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  30. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  31. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  32. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  33. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  34. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  35. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  36. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  37. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  38. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  39. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  40. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  41. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  42. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  43. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  44. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  45. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  46. Մխիթար Հերացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  47. Մխիթար Հերացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  48. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  49. Հ. Ռ. Թադևոսյանին Մխիթար Հերացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  50. Ս. Ա. ԽԱՉԱՏՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  51. 51,0 51,1 51,2 ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  52. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  53. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  54. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  55. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  56. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  57. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  58. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  59. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  60. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  61. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  62. Ա. ՉՈԲԱՆՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  63. Ա. Գ. ԽԱՆԳԵԼԴՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  64. Ա. Ս. ՂԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  65. Մ. Վ. ՄԵԼԻՔՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  66. Վ. Ժ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  67. Վ. Ե. ՄԱՆՈՒԿՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  68. Վ. Ռ. ՊՈՂՈՍՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  69. Ա. Ա. ԱՍԱՏՈՒՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  70. Ա. Կ. ՂԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  71. Լ. Հ. ԱԴԻԲԵԿՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  72. Ա. ՄԱՏԻԿՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  73. Լ. Թ. ՆԻԿՈԼԱՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  74. Վ. Ա. ԽԱՉԱՏՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  75. Կ. Ռ. ՇԱԲՈՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  76. Ա. Ա. ԴՈՒՆԱՄԱԼՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  77. Ա. Գ. ՉՈԲԱՆՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  78. Հ. Զ. ԿԱԼԵՆՏԵՐՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  79. Ա. Վ. ՎԱՆՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  80. ներկա է գտնվել ԵՊԲՀ-ի 95-ամյակին նվիրված նիստին
  81. Ռ. ՕՀԱՆՅԱՆԻՆ ՄԽԻԹԱՐ ՀԵՐԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ