Աստերոիդների ցանկ (29401-29500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (29301-29400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (29501-29600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(29401) Աստերիքս 1996 TE 1 հոկտեմբեր 1996 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(29402) Օբելիքս 1996 TT9 14 հոկտեմբեր 1996 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(29403) 1996 TO13 5 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29404) Հիկարուսատո 1996 TS14 9 հոկտեմբեր 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(29405) 1996 TN18 4 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29406) 1996 TS32 10 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29407) 1996 UW 20 հոկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29408) 1996 VJ5 3 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(29409) 1996 VW5 14 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29410) 1996 VD6 15 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29411) 1996 WQ2 20 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29412) 1996 WJ3 27 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29413) 1996 XE1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29414) 1996 XF1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29415) 1996 XU5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29416) 1996 XX5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29417) 1996 XR26 6 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29418) 1997 AH13 11 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29419) 1997 AD18 13 հունվար 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(29420) 1997 AT18 9 հունվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(29421) 1997 AV18 9 հունվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(29422) 1997 AH21 9 հունվար 1997 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29423) 1997 AF22 9 հունվար 1997 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29424) 1997 BV4 29 հունվար 1997 Սորմանո Ա. Տեստա, Պ. Կյավենա
(29425) 1997 CZ21 13 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29426) 1997 CH28 11 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29427) Օսվալդթոմաս 1997 EJ11 7 մարտ 1997 Լինզ Է. Մայեր
(29428) 1997 FM1 31 մարտ 1997 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(29429) 1997 GO13 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(29430) 1997 GG22 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(29431) Շիջիմի 1997 GA26 12 ապրիլ 1997 Յացուկա Հ. Աբե
(29432) 1997 GP34 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(29433) 1997 HC3 30 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29434) 1997 HZ13 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(29435) Մորդել 1997 JB8 8 մայիս 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(29436) 1997 JT14 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29437) Մարչայս 1997 LG1 7 հունիս 1997 Կաստրես Ա. Կլոց
(29438) 1997 MV 26 հունիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29439) 1997 MQ1 28 հունիս 1997 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(29440) 1997 MK4 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(29441) 1997 NN1 2 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29442) 1997 NS4 8 հուլիս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(29443) Ռեմոկորտի 1997 NM10 13 հուլիս 1997 Սան Մարսելո Լ. Տեզի, Գ. Կատանի
(29444) 1997 NR10 6 հուլիս 1997 Մորիյամա Յ. Իկարի
(29445) 1997 PH 1 օգոստոս 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(29446) 1997 PX 4 օգոստոս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(29447) Յերժինեյման 1997 PY2 12 օգոստոս 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(29448) Պապոս 1997 QJ 23 օգոստոս 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(29449) 1997 QR2 29 օգոստոս 1997 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(29450) Տոմոհիրոօնո 1997 QZ2 28 օգոստոս 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(29451) 1997 RM1 2 սեպտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(29452) 1997 RV2 3 սեպտեմբեր 1997 Մայորկա Ա. Լոպես-Գարսիա, Ռ. Պաչեկո
(29453) 1997 RU6 5 սեպտեմբեր 1997 Մայորկա Ա. Լոպես-Գարսիա, Ռ. Պաչեկո
(29454) 1997 RZ6 9 սեպտեմբեր 1997 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(29455) 1997 SX1 23 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց, Մ. Վոլֆ
(29456) Էվակրչովա 1997 SN2 24 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(29457) Մարկոպոլո 1997 SO4 25 սեպտեմբեր 1997 Պիանորո Վ. Գորետի
(29458) Պիարսոն 1997 SJ11 30 սեպտեմբեր 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(29459) 1997 SO16 29 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29460) 1997 SR31 30 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29461) 1997 SP32 30 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29462) 1997 SG34 29 սեպտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(29463) Բենջամինպիրս 1997 TB 2 հոկտեմբեր 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(29464) Լեոնմիս 1997 TY9 5 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(29465) 1997 TX10 3 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29466) 1997 TN17 8 հոկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29467) Շանդոնգդաքսու 1997 TS26 15 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29468) 1997 UC 20 հոկտեմբեր 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(29469) 1997 UV2 25 հոկտեմբեր 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(29470) 1997 UC7 26 հոկտեմբեր 1997 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(29471) Սպեյբլ 1997 UT7 27 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(29472) Հուրվինեկ 1997 UV7 27 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(29473) Կրեյսի 1997 UE8 21 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց, Լ. Սարունովա
(29474) 1997 UT8 25 հոկտեմբեր 1997 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(29475) 1997 UF11 29 հոկտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(29476) Կվիկալա 1997 UX14 31 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(29477) Զդիկսիմա 1997 UE15 31 հոկտեմբեր 1997 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(29478) 1997 UW17 28 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29479) 1997 VJ1 1 նոյեմբեր 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(29480) 1997 VO1 1 նոյեմբեր 1997 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29481) 1997 VJ3 6 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29482) 1997 VM3 6 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29483) Բոյկեր 1997 VD5 3 նոյեմբեր 1997 Սոլինգեն Բ. Կոչ
(29484) Հոնզավեսլի 1997 VJ6 9 նոյեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(29485) 1997 VE7 2 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29486) 1997 VG7 2 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29487) 1997 VU8 14 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(29488) 1997 WM 18 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29489) 1997 WQ 18 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29490) Միսլբեկ 1997 WX 19 նոյեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(29491) Պֆաֆ 1997 WB1 23 նոյեմբեր 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(29492) 1997 WP2 23 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29493) 1997 WR5 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29494) 1997 WL7 19 նոյեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(29495) 1997 WU7 27 նոյեմբեր 1997 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(29496) 1997 WE8 19 նոյեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(29497) 1997 WD15 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29498) 1997 WK21 30 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29499) 1997 WT21 30 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(29500) 1997 WP32 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (29301-29400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (29501-29600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]