Աստերոիդների ցանկ (48701-48800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (48601-48700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48801-48900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(48701) 1996 HD22 18 ապրիլ 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48702) 1996 JE 6 մայիս 1996 Լայմ Կրիկ Ռ. Լինդերհոլմ
(48703) 1996 JQ 12 մայիս 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(48704) 1996 JR2 14 մայիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48705) 1996 JR3 9 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48706) 1996 JF9 12 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48707) 1996 KR1 19 մայիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48708) 1996 LM2 8 հունիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48709) 1996 LX2 11 հունիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48710) 1996 LB3 8 հունիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48711) 1996 ND5 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48712) 1996 OV2 26 հուլիս 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(48713) 1996 PT1 9 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48714) 1996 PB8 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48715) 1996 RP2 13 սեպտեմբեր 1996 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(48716) 1996 RH3 13 սեպտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(48717) 1996 RR5 15 սեպտեմբեր 1996 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(48718) 1996 RZ15 13 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48719) 1996 RU25 13 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48720) 1996 SD7 29 սեպտեմբեր 1996 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(48721) 1996 UJ2 17 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48722) 1996 VZ20 8 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48723) 1996 XF22 8 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48724) 1996 XZ26 8 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48725) 1997 AQ1 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48726) 1997 AZ12 10 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48727) 1997 AL18 15 հունվար 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(48728) 1997 AM20 11 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48729) 1997 AG22 14 հունվար 1997 Մոդրա Պ. Կոլենի, Լ. Կորնոշ
(48730) 1997 BD3 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48731) 1997 BV3 31 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48732) 1997 CM4 3 փետրվար 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(48733) 1997 CK6 3 փետրվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48734) 1997 CZ16 6 փետրվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(48735) 1997 CX19 12 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48736) Էհիմե 1997 DL 27 փետրվար 1997 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(48737) Կուսինատո 1997 ER11 8 մարտ 1997 Պիանորո Վ. Գորետի
(48738) 1997 ER16 5 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48739) 1997 EV17 3 մարտ 1997 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(48740) 1997 EF32 11 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48741) 1997 EO42 10 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48742) 1997 EE47 12 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48743) 1997 EE57 10 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48744) 1997 FY2 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48745) 1997 GA 1 ապրիլ 1997 Մոդրա Մոդրա աստղադիտարան
(48746) 1997 GE1 2 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48747) 1997 GD2 7 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48748) 1997 GV3 3 ապրիլ 1997 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(48749) 1997 GZ6 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48750) 1997 GG8 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48751) 1997 GM8 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48752) 1997 GH9 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48753) 1997 GC19 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48754) 1997 GJ22 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48755) 1997 GQ24 7 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48756) 1997 GO28 11 ապրիլ 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(48757) 1997 GC33 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48758) 1997 GX35 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48759) 1997 GB36 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48760) 1997 HM11 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48761) 1997 HV11 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48762) 1997 HD13 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48763) 1997 JZ 2 մայիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48764) 1997 JJ10 5 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48765) 1997 JN13 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48766) 1997 JY13 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48767) 1997 JG15 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48768) 1997 KE 29 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48769) 1997 MJ 26 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48770) 1997 MO3 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(48771) 1997 MJ6 27 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48772) 1997 MR9 27 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48773) 1997 PS 3 օգոստոս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(48774) Անգովեր 1997 PO2 10 օգոստոս 1997 Դոմինիոն Դ. Բելամ
(48775) 1997 QL 24 օգոստոս 1997 Կլետ Զ. Մորավեց
(48776) 1997 QT 27 օգոստոս 1997 Կլետ Զ. Մորավեց
(48777) 1997 QE5 25 օգոստոս 1997 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(48778) Շոկոյուկակո 1997 RE 1 սեպտեմբեր 1997 Յացուկա Հ. Աբե
(48779) 1997 RH 1 սեպտեմբեր 1997 Յացուկա Հ. Աբե
(48780) 1997 RA2 4 սեպտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(48781) 1997 SL 20 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(48782) Ֆիերզ 1997 SP 20 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(48783) 1997 SR 20 սեպտեմբեր 1997 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(48784) 1997 SX 17 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48785) Պիտտեր 1997 SA2 23 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(48786) 1997 SH4 27 սեպտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48787) 1997 SY4 26 սեպտեմբեր 1997 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(48788) 1997 SL6 23 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48789) 1997 SV12 28 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48790) 1997 SH30 30 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48791) 1997 SD33 29 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48792) 1997 SC34 17 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48793) 1997 TK8 4 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48794) Ստոլցովա 1997 TY8 5 հոկտեմբեր 1997 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(48795) 1997 TB10 6 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(48796) 1997 TE11 3 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48797) 1997 TV12 2 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48798) Պենգուանվու 1997 TS18 6 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48799) Տաշիկուերգան 1997 TX18 8 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Քսիլոնգ
(48800) 1997 TS22 5 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (48601-48700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48801-48900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]