Blackpink խմբի ձայնագրած երգերի ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Blackpink-ը Golden Disc Awards-ի ժամանակ, հունվար, 2018

Այս հոդվածում ներկայացված են հարավկորեական Blackpink գըրլ բենդի ձայնագրած երգերի ցանկը, որը ներառում է երգերի ֆիզիկական կամ թվային տարբերակները։

Ձայնագրած երգեր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Նշումներ
dagger Նշանակում է, որ երգը թողարկվել է որպես սինգլ
Canção (a ser) disponível em coreano e japonês Նշանակում է, որ երգը հասանելի է կորեերեն և ճապոներեն տարբերակներով
Երգ Հեղինակ Ալբոմ Տարեթիվ Ծան.
As If It’s Your Last dagger double-dagger Թեդի Փաք, Future Bounce, Lydia Paek Ոչ ալբոմային սինգլ 2017 [1]
Boombayah dagger double-dagger Թեդի, Bekuh BOOM Square One 2016 [2]
Bet You Wanna (Քարդի Բիի մասնակցությամբ) Թոմի Բրաուն, Սթիվեն Ֆրանկս, Ռայան Թեդեր, Մելանի Ֆոնտանա, Բելկալիս Ալմանզար, Torae Carr, Ջոնաթան Դեկարտ The Album 2020
Crazy Over Yo Թեդի, Bekuh BOOM, 24, R. Tee, Future Bounce The Album 2020
Ddu-Du Ddu-Dudagger double-dagger Թեդի, 24, R. Tee Square Up 2018 [3]
Ddu-Du Ddu-Du (ռեմիքս) double-dagger Թեդի, 24, R. Tee Kill This Love 2019 [4]
Don't Know What To Do double-dagger Թեդի, 24, Brian Lee, Bekuh BOOM [5]
Forever Young double-dagger Թեդի, Future Bounce Square Up 2018 [6]
Hope Not double-dagger Թեդի, Danny Chung Kill This Love 2019 [7]
How You Like That dagger Թեդի, R. Tee, 24 The Album 2020 [8]
Ice Cream (Սելենա Գոմեսի մասնակցությամբ) dagger Թոմի Բրաուն, Mr. Franks, Թեդի, Bekuh BOOM, Վիկտորիա Մոնեթ, 24, Սելենա Գոմես, Արիանա Գրանդե The Album 2020 [9]
Kick It double-dagger Թեդի, 24 Kill This Love 2019 [10]
Kill This Love dagger double-dagger Թեդի, R. Tee, Calabasas Sound [11]
Kiss and Make Up (Դուա Լիպան Blackpink-ի հետ համատեղ) Dua Lipa, Թեդի, Ch. Grimes, Y. Rastogi, Z. Raymond, M Lepine, M. Vincent Dua Lipa: Complete Edition 2018 [12]
Love To Hate Me Tushar Apte, Rob Grimaldi, 24, Vince, Թեդի The Album 2020
Lovesick Girls dagger Թեդի, Ջեննի, Բրայան Լի, Leah Haywood, R. Tee, 24, Դեյվիդ Գետտա
Playing with Fire dagger double-dagger Թեդի, R.Tee Square Two 2016 [13]
Pretty Savage Թեդի, R.Tee, 24, Bekuh BOOM The Album 2020
See U Later double-dagger Թեդի, R. Tee, 24 Square Up 2018 [14]
Sour Candy (Լեդի Գագան Blackpink-ի հետ համատեղ) Ստեֆանի Ջերմանոթա, Մայքլ Թաքեր, Մեթյու Բըրնս, Ռամի Յակուբ, Մեդիսոն Լով, Թեդի Chromatica 2020 [15]
Stay dagger double-dagger Թեդի, Seo Won-jin Square Two 2016 [16]
Whistle dagger double-dagger Թեդի, Future Bounce, Bekuh BOOM Square One 2016 [17]
Whistle (ակուստիկ տարբերակ) double-dagger Թեդի, Future Bounce, Bekuh BOOM Square Two 2016 [18]
You Never Know 24, Bekuh BOOM The Album 2020

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «마지막처럼»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  2. «붐바야»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  3. «뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU)»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  4. «뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU) (Remix)»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  5. «Don`t Know What To Do»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  6. «Forever Young»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  7. «아니길 (Hope Not)»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  8. «How You Like That»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  9. «Ice Cream (with Selena Gomez)»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  10. «Kick It»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  11. «Kill This Love»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  12. «Kiss and Make Up»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  13. «불장난»։ m2.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  14. «See U Later»։ m2.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  15. «Sour Candy»։ m2.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  16. «STAY»։ m2.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  17. «휘파람»։ m2.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17 
  18. «휘파람 (Acoustic Ver.)»։ www.melon.com (կորեերեն)։ Վերցված է 2020-10-17