100 խոշորագույն իրավաբանական ընկերությունների ցանկ ըստ եկամտի

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Սա The American Lawyer ամսագրի կողմից աշխարհի 100 խոշորագույն իրավաբանական ֆիրմաների ցանկ ըստ 2010 թվականի եկամտի։ [1]

Տեղը Անվանում Եկամուտ Պաշտոնական ընդգրկում Շտաբակայան
1 Green Arrow Up Darker.svg Baker & McKenzie $2,104.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Չիկագո, ԱՄՆ
2 Green Arrow Up Darker.svg Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom $2,100.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
3 Straight Line Steady.svg Clifford Chance $1,874.5m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Լոնդոն, Մեծ Բրիտանիա
4 decrease Linklaters $1,852.5m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Լոնդոն, Մեծ Բրիտանիա
5 Green Arrow Up Darker.svg Latham & Watkins $1,821.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
6 decrease Freshfields Bruckhaus Deringer $1,787.0m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Լոնդոն, Մեծ Բրիտանիա
7 decrease Allen & Overy $1,644.5m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Լոնդոն, Մեծ Բրիտանիա
8 Straight Line Steady.svg Jones Day $1,520.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Վաշինգտոն, ԱՄՆ
9 Green Arrow Up Darker.svg Kirkland & Ellis $1,428.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Չիկագո, ԱՄՆ
10 decrease Sidley Austin $1,357.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Չիկագո, ԱՄՆ
11 decrease White & Case $1,307.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
12 Green Arrow Up Darker.svg Weil Gotshal $1,233.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
13 Green Arrow Up Darker.svg Greenberg Traurig $1,173.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Մայամի, ԱՄՆ
14 decrease Mayer Brown $1,118.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Չիկագո, ԱՄՆ
15 Green Arrow Up Darker.svg Morgan, Lewis & Bockius $1,068.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Ֆիլադելֆիա, ԱՄՆ
16 Green Arrow Up Darker.svg K&L Gates $1,034.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Փիթսբուրգ, ԱՄՆ
17 decrease DLA Piper USA[2] $1,014.5m Ազգային... Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Չիկագո, ԱՄՆ
18 Green Arrow Up Darker.svg Gibson Dunn $995.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Լոս Անջելես, ԱՄՆ
18 Green Arrow Up Darker.svg Sullivan & Cromwell $995.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
20 Green Arrow Up Darker.svg Cleary Gottlieb Steen & Hamilton $965.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
21 Green Arrow Up Darker.svg Reed Smith $942.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Փիթսբուրգ, ԱՄՆ
22 Green Arrow Up Darker.svg WilmerHale $941.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Բոստոն և Վաշինգտոն, ԱՄՆ
23 decrease Dewey & LeBoeuf $941.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
24 decrease DLA Piper International[2] $910.0m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Լոնդոն, Մեծ Բրիտանիա
25 Green Arrow Up Darker.svg Ashurst $889.5m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Մեծ Բրիտանիա
26 decrease Paul, Hastings, Janofsky & Walker $889.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Լոս Անջելես, ԱՄՆ
27 Green Arrow Up Darker.svg Morrison & Foerster $884.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Սան Ֆրանցիսկո, ԱՄՆ
28 decrease Simpson Thacher & Bartlett $870.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
29 Straight Line Steady.svg Hogan & Hartson[3] $864.5m Ազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Վաշինգտոն, ԱՄՆ
30 Green Arrow Up Darker.svg Bingham McCutchen $860.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Բոստոն, ԱՄՆ
31 decrease Lovells[3] $849.0m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Լոնդոն, Մեծ Բրիտանիա
32 Green Arrow Up Darker.svg Orrick, Herrington & Sutcliffe $847.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Սան Ֆրանցիսկո, ԱՄՆ
33 Green Arrow Up Darker.svg Davis Polk & Wardwell $846.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
34 decrease McDermott Will & Emery $829.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Չիկագո, ԱՄՆ
35 decrease O'Melveny & Myers $826.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Լոս Անջելես, ԱՄՆ
36 decrease Shearman & Sterling $801.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
37 Green Arrow Up Darker.svg Ropes & Gray $789.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Բոստոն, ԱՄՆ
38 Green Arrow Up Darker.svg Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan $723.4m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
39 Green Arrow Up Darker.svg Akin Gump Strauss Hauer & Feld $719.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Վաշինգտոն, ԱՄՆ
40 decrease Dechert $713.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Ֆիլադելֆիա, ԱՄՆ
41 Green Arrow Up Darker.svg Winston & Strawn $705.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Չիկագո, ԱՄՆ
42 decrease Herbert Smith $704.5m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Լոնդոն, Մեծ Բրիտանիա
43 Green Arrow Up Darker.svg King & Spalding $677.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Ատլանտա, ԱՄՆ
44 decrease Debevoise & Plimpton $668.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
45 Straight Line Steady.svg Foley & Lardner $667.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Միլուոկի, ԱՄՆ
46 Green Arrow Up Darker.svg Paul Weiss $665.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
47 Green Arrow Up Darker.svg Goodwin Procter $658.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Բոստոն, ԱՄՆ
48 Green Arrow Up Darker.svg Proskauer Rose $643.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
49 decrease Fulbright & Jaworski $642.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Հյուստոն, ԱՄՆ
50 decrease Slaughter & May $628.5m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Լոնդոն, Մեծ Բրիտանիա
51 decrease Hunton & Williams $615.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Ռիչմոնդ, ԱՄՆ
52 Green Arrow Up Darker.svg Milbank, Tweed, Hadley & McCloy $601.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ Նյու Յորք, ԱՄՆ
53 Green Arrow Up Darker.svg Wachtell, Lipton, Rosen & Katz $585.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
54 Green Arrow Up Darker.svg Covington & Burling $583.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
55 decrease Baker Botts $575.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
56 Green Arrow Up Darker.svg Cravath, Swaine & Moore $568.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
57 decrease Vinson & Elkins $562.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
58 Green Arrow Up Darker.svg Eversheds $556.5m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Մեծ Բրիտանիա
59 Green Arrow Up Darker.svg Bryan Cave $555.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
60 Green Arrow Up Darker.svg Alston & Bird $551.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
61 decrease Willkie Farr & Gallagher $549.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
62 decrease Holland & Knight $545.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
63 decrease Squire Sanders $545.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
64 decrease Pillsbury Winthrop $533.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
65 Green Arrow Up Darker.svg Arnold & Porter $524.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
66 Green Arrow Up Darker.svg McGuireWoods $509.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
67 decrease Cooley Godward $507.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
68 decrease Wilson Sonsini Goodrich & Rosati $501.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
69 decrease Norton Rose $481.0m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Մեծ Բրիտանիա
70 decrease Howrey $480.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
71 decrease Sonnenschein Nath & Rosenthal $472.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
72 Green Arrow Up Darker.svg Garrigues (law firm) $466.0m Միջազգային Իսպանիա Իսպանիա
73 Green Arrow Up Darker.svg Nixon Peabody $465.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
74 decrease Cadwalader $456.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
75 Green Arrow Up Darker.svg Seyfarth Shaw $453.5m Ազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
76 Green Arrow Up Darker.svg Perkins Coie $433.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
77 Green Arrow Up Darker.svg Kaye Scholer $432.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
78 decrease Fried Frank $424.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
79 Straight Line Steady.svg Katten Muchin $420.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
80 Green Arrow Up Darker.svg Fish & Richardson $417.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
81 decrease Fidal $411.0m Ազգային Ֆրանսիա Ֆրանսիա
82 Green Arrow Up Darker.svg Locke Lord Bissell & Liddell $399.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
83 Green Arrow Up Darker.svg Minter Ellison $398.5m Միջազգային Ավստրալիա Ավստրալիա
84 decrease McCarthy Tetrault $397.0m Միջազգային Կանադա Կանադա
84 Green Arrow Up Darker.svg Schulte Roth $397.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
86 decrease Loyens & Loeff $396.0m Միջազգային Նիդերլանդներ Նիդերլանդներ
87 decrease Mallesons Stephen Jaques $392.0m Միջազգային Ավստրալիա Ավստրալիա
88 decrease Simmons & Simmons $391.5m Միջազգային Մեծ Բրիտանիա Մեծ Բրիտանիա
89 Green Arrow Up Darker.svg Duane Morris $387.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
90 Straight Line Steady.svg Allens Arthur Robinson $380.8m Միջազգային Ավստրալիա Ավստրալիա
91 decrease Freehills $378.0m Միջազգային Ավստրալիա Ավստրալիա
92 Green Arrow Up Darker.svg Troutman Sanders $376.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
93 Green Arrow Up Darker.svg Drinker Biddle & Reath $373.5m Ազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
94 Green Arrow Up Darker.svg Littler Mendelson $370.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
95 Green Arrow Up Darker.svg Jenner & Block $367.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
96 Green Arrow Up Darker.svg Sheppard Mullin $361.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
97 decrease Clayton Utz $351.0m Միջազգային Ավստրալիա Ավստրալիա
98 Green Arrow Up Darker.svg Venable $349.5m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
99 decrease American Law Corp $349.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ
100 decrease Dorsey & Whitney $342.0m Միջազգային Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներ ԱՄՆ

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արտաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «The Global 100 2010: The World's Highest Grossing Law Firms»։ The American Lawyer։ Վերցված է 2011 թ․ օգոստոսի 26 
  2. 2,0 2,1 DLA Piper International and DLA Piper US share a single management board, although they are not financially integrated and as such are treated as separate entities.
  3. 3,0 3,1 US-based firm Hogan & Hartson merged with UK-based firm Lovells in May 2010 to form Hogan Lovells.