Աստերոիդների ցանկ (33501-33600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (33401-33500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (33601-33700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(33501) 1999 GJ20 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33502) 1999 GM20 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33503) 1999 GS20 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33504) 1999 GT20 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33505) 1999 GZ21 7 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33506) 1999 GM23 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33507) 1999 GT23 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33508) 1999 GH25 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33509) 1999 GB27 7 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33510) 1999 GM31 7 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33511) 1999 GW32 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33512) 1999 GM33 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33513) 1999 GE34 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33514) 1999 GF34 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33515) 1999 GM34 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33516) 1999 GO34 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33517) 1999 GT34 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33518) 1999 GH35 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33519) 1999 GL36 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33520) 1999 GE38 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33521) 1999 GK40 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33522) 1999 GQ40 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33523) 1999 GT41 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33524) 1999 GM48 7 ապրիլ 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33525) 1999 GG53 11 ապրիլ 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33526) 1999 GG55 6 ապրիլ 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(33527) 1999 GJ55 7 ապրիլ 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(33528) Ջինզեման 1999 HL 17 ապրիլ 1999 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(33529) Հենդեն 1999 HA1 19 ապրիլ 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(33530) 1999 HH1 19 ապրիլ 1999 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(33531) 1999 HG2 20 ապրիլ 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(33532) Գաբրիելակոլի 1999 HV2 18 ապրիլ 1999 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Լ. Տեզի
(33533) 1999 HV3 19 ապրիլ 1999 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(33534) 1999 HL9 17 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33535) 1999 HS9 17 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33536) 1999 HU9 17 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33537) 1999 HJ10 17 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33538) 1999 HR10 17 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33539) 1999 HU10 17 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33540) 1999 JH3 7 մայիս 1999 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(33541) 1999 JF6 11 մայիս 1999 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(33542) 1999 JZ7 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33543) 1999 JR8 13 մայիս 1999 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(33544) Ջերոլդ 1999 JY8 15 մայիս 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(33545) 1999 JV9 8 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(33546) 1999 JM10 8 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(33547) 1999 JZ12 15 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(33548) 1999 JC13 10 մայիս 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(33549) 1999 JS13 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33550) 1999 JQ14 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33551) 1999 JB15 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33552) 1999 JN15 15 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(33553) Նագաի 1999 JQ17 11 մայիս 1999 Նանյո Տ. Օկունի
(33554) 1999 JU17 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33555) 1999 JV19 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33556) 1999 JR20 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33557) 1999 JC22 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33558) 1999 JN22 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33559) 1999 JK23 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33560) 1999 JN23 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33561) 1999 JA24 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33562) 1999 JO24 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33563) 1999 JV24 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33564) 1999 JP25 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33565) 1999 JY25 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33566) 1999 JZ25 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33567) 1999 JV27 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33568) 1999 JN29 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33569) 1999 JM30 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33570) 1999 JT30 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33571) 1999 JD32 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33572) 1999 JF32 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33573) 1999 JR32 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33574) 1999 JA33 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33575) 1999 JR33 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33576) 1999 JW33 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33577) 1999 JX33 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33578) 1999 JT34 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33579) 1999 JC35 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33580) 1999 JM35 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33581) 1999 JQ35 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33582) 1999 JJ36 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33583) 1999 JV36 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33584) 1999 JY37 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33585) 1999 JC38 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33586) 1999 JH39 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33587) 1999 JA42 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33588) 1999 JZ45 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33589) 1999 JM46 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33590) 1999 JS46 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33591) 1999 JW46 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33592) 1999 JJ47 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33593) 1999 JT47 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33594) 1999 JN48 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33595) 1999 JC49 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33596) 1999 JM49 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33597) 1999 JQ49 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33598) 1999 JA50 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33599) 1999 JP50 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33600) 1999 JA51 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (33401-33500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (33601-33700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]