Աստերոիդների ցանկ (33601-33700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (33501-33600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (33701-33800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(33601) 1999 JO51 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33602) 1999 JW53 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33603) 1999 JQ55 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33604) 1999 JW55 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33605) 1999 JD56 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33606) 1999 JG56 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33607) 1999 JF57 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33608) 1999 JA59 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33609) 1999 JO59 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33610) 1999 JF60 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33611) 1999 JB61 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33612) 1999 JZ62 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33613) 1999 JO63 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33614) 1999 JS63 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33615) 1999 JB64 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33616) 1999 JR64 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33617) 1999 JQ65 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33618) 1999 JA66 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33619) 1999 JB66 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33620) 1999 JC66 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33621) 1999 JQ67 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33622) 1999 JR67 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33623) 1999 JY68 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33624) 1999 JP69 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33625) 1999 JP70 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33626) 1999 JH71 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33627) 1999 JS71 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33628) 1999 JW73 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33629) 1999 JK76 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33630) 1999 JM76 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33631) 1999 JG77 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33632) 1999 JP78 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33633) 1999 JL79 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33634) 1999 JZ79 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33635) 1999 JC80 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33636) 1999 JD80 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33637) 1999 JW80 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33638) 1999 JZ80 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33639) 1999 JB81 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33640) 1999 JT81 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33641) 1999 JZ81 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33642) 1999 JB82 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33643) 1999 JJ82 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33644) 1999 JT82 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33645) 1999 JW82 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33646) 1999 JX82 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33647) 1999 JE83 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33648) 1999 JN83 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33649) 1999 JR83 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33650) 1999 JF84 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33651) 1999 JG84 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33652) 1999 JP84 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33653) 1999 JR84 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33654) 1999 JX86 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33655) 1999 JT88 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33656) 1999 JD89 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33657) 1999 JP89 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33658) 1999 JD90 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33659) 1999 JM91 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33660) 1999 JS91 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33661) 1999 JU91 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33662) 1999 JW91 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33663) 1999 JT92 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33664) 1999 JK93 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33665) 1999 JR93 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33666) 1999 JO94 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33667) 1999 JR95 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33668) 1999 JO97 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33669) 1999 JU97 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33670) 1999 JB98 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33671) 1999 JV98 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33672) 1999 JU99 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33673) 1999 JZ99 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33674) 1999 JT100 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33675) 1999 JW100 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33676) 1999 JZ101 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33677) 1999 JR102 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33678) 1999 JW106 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33679) 1999 JY107 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33680) 1999 JP108 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33681) 1999 JV109 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33682) 1999 JO113 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33683) 1999 JQ115 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33684) 1999 JW119 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33685) 1999 JK120 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33686) 1999 JC122 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33687) 1999 JP122 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33688) 1999 JQ123 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33689) 1999 JM126 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33690) 1999 JD127 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33691) 1999 JT131 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33692) 1999 JS133 14 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(33693) 1999 KA 16 մայիս 1999 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(33694) 1999 KN 16 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(33695) 1999 KH3 17 մայիս 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(33696) 1999 KM8 18 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33697) 1999 KJ11 18 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33698) 1999 KP12 18 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33699) 1999 KT12 18 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33700) 1999 KR13 18 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (33501-33600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (33701-33800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]