Աստերոիդների ցանկ (58601-58700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (58501-58600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (58701-58800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(58601) 1997 TW18 7 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58602) 1997 TG25 11 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(58603) 1997 TM25 11 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58604) 1997 TT26 15 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58605) Լիուտունգշենգ 1997 TA27 8 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58606) 1997 TF27 4 հոկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(58607) Վենզել 1997 UL 19 հոկտեմբեր 1997 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(58608) Գերոլդռիխտեր 1997 UY 22 հոկտեմբեր 1997 Կլետ Մ. Տիխի
(58609) 1997 UZ1 23 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58610) 1997 UN3 26 հոկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58611) 1997 UC4 17 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58612) 1997 UA5 21 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58613) 1997 UN7 25 հոկտեմբեր 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(58614) 1997 UO7 25 հոկտեմբեր 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(58615) 1997 UP13 23 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58616) 1997 UT17 25 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58617) 1997 UC21 31 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58618) 1997 UU21 29 հոկտեմբեր 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(58619) 1997 UF22 26 հոկտեմբեր 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(58620) 1997 UG22 26 հոկտեմբեր 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(58621) 1997 UR23 27 հոկտեմբեր 1997 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(58622) 1997 VU 2 նոյեմբեր 1997 Յացուկա Հ. Աբե, Ս. Միասակա
(58623) 1997 VZ1 1 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58624) 1997 VC2 1 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58625) 1997 VE2 1 նոյեմբեր 1997 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(58626) 1997 VF5 1 նոյեմբեր 1997 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(58627) 1997 VG5 8 նոյեմբեր 1997 Տոյամա Մ. Ակոի
(58628) 1997 VP7 2 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58629) 1997 VL8 1 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58630) 1997 WC 18 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58631) 1997 WE2 23 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58632) 1997 WM2 23 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58633) 1997 WY2 23 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58634) 1997 WF3 23 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58635) 1997 WQ6 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58636) 1997 WQ13 21 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58637) 1997 WT14 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58638) 1997 WA17 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58639) 1997 WZ17 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58640) 1997 WH18 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58641) 1997 WX20 29 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58642) 1997 WL24 25 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58643) 1997 WO25 28 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58644) 1997 WU31 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58645) 1997 WT33 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58646) 1997 WD35 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58647) 1997 WW35 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58648) 1997 WZ36 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58649) 1997 WL38 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58650) 1997 WR39 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58651) 1997 WL42 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58652) 1997 WD43 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58653) 1997 WV45 26 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58654) 1997 WA48 26 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58655) 1997 WU49 26 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58656) 1997 WT50 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58657) 1997 WG54 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58658) 1997 WY57 27 նոյեմբեր 1997 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(58659) 1997 WZ57 27 նոյեմբեր 1997 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(58660) 1997 XR 3 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58661) 1997 XU 3 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58662) 1997 XJ2 3 դեկտեմբեր 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(58663) 1997 XZ10 9 դեկտեմբեր 1997 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(58664) IYAMMIX 1997 YA1 21 դեկտեմբեր 1997 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(58665) 1997 YO1 19 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58666) 1997 YJ2 21 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58667) 1997 YS2 21 դեկտեմբեր 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(58668) 1997 YJ3 17 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58669) 1997 YF5 20 դեկտեմբեր 1997 Բեդոին Պ. Անտոնինի
(58670) 1997 YA6 25 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58671) Դիպլոդոկուս 1997 YC8 25 դեկտեմբեր 1997 Նիդվիլ Ս. Գուստավա, Կ. Ռիվիչ
(58672) Ռեմիգիո 1997 YT8 28 դեկտեմբեր 1997 Մոնտե Վիզեջի Մոնտե Վիզեջի աստղադիտարան
(58673) 1997 YA9 25 դեկտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(58674) 1997 YG12 21 դեկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58675) 1997 YD14 31 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58676) 1997 YN16 31 դեկտեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(58677) 1997 YJ17 28 դեկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58678) 1997 YE18 24 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58679) 1998 AH 1 հունվար 1998 Բորնհեյմ Ն. Էրինգ
(58680) 1998 AO5 8 հունվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(58681) 1998 AJ7 5 հունվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58682) Ալյոնասոլցովա 1998 AL8 10 հունվար 1998 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(58683) 1998 AJ10 15 հունվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(58684) 1998 AA11 2 հունվար 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(58685) 1998 BP 18 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58686) 1998 BB1 19 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58687) 1998 BJ3 18 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58688) 1998 BJ4 21 հունվար 1998 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(58689) 1998 BY9 22 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58690) 1998 BP10 27 հունվար 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(58691) 1998 BG14 24 հունվար 1998 Մոնտե Վիզեջի Մոնտե Վիզեջի աստղադիտարան
(58692) 1998 BF17 22 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58693) 1998 BG25 28 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58694) 1998 BQ25 27 հունվար 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(58695) 1998 BJ26 28 հունվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(58696) 1998 BW26 18 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58697) 1998 BL27 22 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58698) 1998 BE31 26 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58699) 1998 BK42 26 հունվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58700) 1998 BQ42 18 հունվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (58501-58600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (58701-58800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]