Աստերոիդների ցանկ (31001-31100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (30901-31000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (31101-31200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(31001) 1995 VG14 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31002) 1995 VR15 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31003) 1995 WQ2 16 նոյեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(31004) 1995 WW28 19 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31005) 1995 WC31 19 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31006) 1995 XC 3 դեկտեմբեր 1995 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(31007) 1996 AE14 15 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31008) 1996 BN2 26 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31009) 1996 CP 1 փետրվար 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31010) 1996 CJ1 11 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31011) 1996 CG7 2 փետրվար 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31012) 1996 CG8 10 փետրվար 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31013) 1996 DR 19 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31014) 1996 DW 21 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31015) Բոկարդի 1996 DS1 16 փետրվար 1996 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(31016) 1996 DY1 23 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31017) 1996 EH2 15 մարտ 1996 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(31018) 1996 ET2 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(31019) 1996 EH10 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31020) Սկարուպա 1996 FP1 17 մարտ 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(31021) 1996 FW1 17 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(31022) 1996 FJ9 20 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31023) 1996 FT10 20 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31024) 1996 FT11 22 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31025) 1996 GR 12 ապրիլ 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31026) 1996 GB7 12 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31027) 1996 HQ 18 ապրիլ 1996 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(31028) Ցերուլի 1996 HH1 18 ապրիլ 1996 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(31029) 1996 HC16 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31030) 1996 HN19 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31031) 1996 HV20 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31032) 1996 HS22 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31033) 1996 HY23 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31034) 1996 HC24 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31035) 1996 HJ24 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31036) 1996 HM25 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31037) 1996 HZ25 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31038) 1996 HG26 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31039) 1996 JN 12 մայիս 1996 Մորիյամա Յ. Իկարի
(31040) 1996 JW8 12 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31041) 1996 KD 16 մայիս 1996 Վիշնյան Վիշնյանի աստղադիտարան
(31042) 1996 KS4 22 մայիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31043) Ստարմ 1996 LT 11 հունիս 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(31044) 1996 NY 11 հուլիս 1996 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(31045) 1996 NP4 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31046) 1996 NU4 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31047) 1996 PW8 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31048) 1996 PO9 11 օգոստոս 1996 Բարլինգտոն Տ. Հենդլի
(31049) 1996 QZ 20 օգոստոս 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(31050) 1996 RA2 12 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(31051) 1996 RT3 13 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(31052) 1996 RC5 10 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(31053) 1996 RD5 11 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(31054) 1996 RT5 13 սեպտեմբեր 1996 Լայմ Կրիկ Ռ. Լինդերհոլմ
(31055) 1996 RZ19 8 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31056) 1996 RK25 12 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31057) 1996 SK4 21 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31058) 1996 TA5 8 հոկտեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(31059) 1996 TQ5 1 հոկտեմբեր 1996 Գրանվիլ Ռ. Դևիս
(31060) 1996 TB6 3 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31061) Տամաո 1996 TK7 10 հոկտեմբեր 1996 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(31062) 1996 TP10 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(31063) 1996 TK11 11 հոկտեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե
(31064) 1996 TP11 11 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(31065) Բեյշիժանգ 1996 TZ13 10 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31066) 1996 TR25 6 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31067) 1996 TF50 4 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31068) 1996 TT54 9 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31069) 1996 UM1 18 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(31070) 1996 VX9 3 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31071) 1996 VL18 6 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31072) 1996 VZ22 9 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31073) 1996 VV29 7 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(31074) 1996 WY1 24 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31075) 1996 XV 1 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(31076) 1996 XH1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31077) 1996 XZ2 3 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31078) 1996 XJ5 6 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31079) 1996 XS5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31080) 1996 XA6 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31081) 1996 XO13 9 դեկտեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(31082) 1996 XM19 8 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31083) 1996 XE32 14 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(31084) 1996 YX2 29 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(31085) 1997 AV12 10 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31086) Գերինգեր 1997 AT17 12 հունվար 1997 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(31087) Օյրասե 1997 AA22 9 հունվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(31088) 1997 BV 18 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31089) 1997 BW1 29 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(31090) 1997 BJ5 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(31091) 1997 BE9 30 հունվար 1997 Սիմա Էկար Ու. Մունարի, Մ. Տոմբելի
(31092) 1997 CW5 6 փետրվար 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(31093) 1997 CE28 6 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31094) 1997 CN28 14 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(31095) 1997 DH 27 փետրվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(31096) 1997 GH14 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(31097) Նյուկիոմուլա 1997 JM11 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(31098) Ֆրանկհիլլ 1997 LQ2 9 հունիս 1997 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(31099) 1997 MF4 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(31100) 1997 ML4 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (30901-31000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (31101-31200)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]