NBA պարբերական առաջնության բլոկշոտերի առաջնորդների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Քարիմ Աբդուլ-Ջաբար, NBA-ի պատմության պարբերական առաջնության բլոկշոտերի առաջին քառակի հաղթող

Բասկետբոլի ազգային ասոցիացիայի (NBA) պարբերական առաջնության բլոկշոտերի առաջնորդ, շնորհվում է տվյալ մրցաշրջանի ընթացքում խաղի ընթացքում միջինում բլոկշոտերի առավելագույն քանակ հավաքած խաղացողին։

1984-85 մրցաշրջանին Մարք Իթոնը սահմանել է NBA բոլոր ժամանակների բլոկշոտերի ընդհանուր քանակի (456) և մեկ մրցաշրջանում խաղի ընթացքում միջին ցուցանիշի (5,56) ռեկորդները։ Իսկ 1985-86 մրցաշրջանին Մաունտե Բոլը սահմանել է NBA բոլոր ժամանակների սկսնակների համար բլոկշոտերի ընդհանուր քանակի (397) և մեկ մրցաշրջանում խաղի ընթացքում միջին ցուցանիշի (5,00) ռեկորդները։ Ակտիվ խաղացողների միջև Մարկուս Կեմբին ունի բլոկշոտերի ընդհանուր քանակի լավագույն ցուցանիշը (285 բլոկշոտ 2007-08 մրցաշրջանին

Քարիմ Աբդուլ-Ջաբարը, Մարք Իթոնը և Մարկուս Կեմբին իրենց կարիերայի ընթացքում բլոկշոտերի լավագույն խաղացողի մրցանակին արժանացել են 4 անգամ, Ջորջ Ջոնսոնը, Հակիմ Օլաջուվոնը, Դիկեմբե Մուտոմբոն, Տեո Ռետլիֆը և Էնթոնի Դևիսը՝ 3 անգամ, իսկ Մաունտե Բոլը, Ալոնզո Մոուրնինգը, Դուայթ Հովարդը և Սերժ Իբական՝ 2 անգամ։

Ցանկի լեգենդա[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ծանոթ.
Ծանոթագրություններ

^ Նշված են այն խաղացողները, որոնք մինչ օրս հանդես են գալիս NBA-ում
* Ընտրվել են Բասկետբոլի փառքի սրահ
Խաղացող (X) Տիտղոսների քանակ

NBA պարբերական առաջնության բլոկշոտերի առաջնորդներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Մրցաշրջան Խաղացող Լուսանկար Դիրք Ակումբ Անցկացրած
խաղեր
Ընդամենը
բլոկշոտ
Բլոկշոտեր
խաղի ընթացքում
Ծանոթ.
1973-74 Սմիթ, ԷլմորԷլմոր Սմիթ Elmore Smith and Wilt Chamberlain.jpeg Կ Լոս Անջելես Լեյքերս 81 393 4,85 [1][2]
1974-75 Աբդուլ-Ջաբար, ՔարիմՔարիմ Աբդուլ-Ջաբար Kareem-Abdul-Jabbar Lipofsky.jpg Կ Միլոուքի Բաքս 65 212 3,26 [3][4]
1975-76 Աբդուլ-Ջաբար, ՔարիմՔարիմ Աբդուլ-Ջաբար* (2) Kareem-Abdul-Jabbar Lipofsky.jpg Կ Լոս Անջելես Լեյքերս 82 338 4,12 [4][5]
1976-77 Ուոլթոն, ԲիլԲիլ Ուոլթոն Bill Walton – Trail Blazers (7).jpeg Կ/Հ Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս 65 211 3,25 [6][7]
1977-78 Ջոնսոն, ՋորջՋորջ Ջոնսոն Basketball player.svg Կ/Հ Նյու Ջերսի Նեթս 81 274 3,38 [8][9]
1978-79 Աբդուլ-Ջաբար, ՔարիմՔարիմ Աբդուլ-Ջաբար* (3) Kareem-Abdul-Jabbar Lipofsky.jpg Կ Լոս Անջելես Լեյքերս 80 316 3,95 [4][10]
1979-80 Աբդուլ-Ջաբար, ՔարիմՔարիմ Աբդուլ-Ջաբար* (4) Kareem-Abdul-Jabbar Lipofsky.jpg Կ Լոս Անջելես Լեյքերս 82 280 3,41 [4][11]
1980-81 Ջոնսոն, ՋորջՋորջ Ջոնսոն (2) Basketball player.svg Կ/Հ Սան Անտոնիո Սփըրս 82 278 3,39 [9][12]
1981-82 Ջոնսոն, ՋորջՋորջ Ջոնսոն (3) Basketball player.svg Կ/Հ Սան Անտոնիո Սփըրս 75 234 3,12 [9][13]
1982-83 Ռոլինզ, ԹրիԹրի Ռոլինզ Basketball player.svg Կ Ատլանտա Հոքս 80 343 4,29 [14][15]
1983-84 Իթոն, ՄարքՄարք Իթոն Basketball player.svg Կ Յութա Ջազ 82 351 4,28 [16][17]
1984-85 Իթոն, ՄարքՄարք Իթոն (2) Basketball player.svg Կ Յութա Ջազ 82 456 5,56 [17][18]
1985-86 Բոլ, ՄաունտեՄաունտե Բոլ Basketball player.svg Կ Վաշինգտոն Բուլեթս 80 397 4,96 [19][20]
1986-87 Իթոն, ՄարքՄարք Իթոն (3) Basketball player.svg Կ Յութա Ջազ 79 321 4,06 [17][21]
1987-88 Իթոն, ՄարքՄարք Իթոն (4) Basketball player.svg Կ Յութա Ջազ 82 304 3,71 [17][22]
1988-89 Բոլ, ՄաունտեՄաունտե Բոլ (2) Basketball player.svg Կ Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս 80 345 4,31 [20][23]
1989-90 Օլաջուվոն, ՀակիմՀակիմ Օլաջուվոն* Hakeemsigningautocropped.jpg Կ Հյուստոն Ռոքեթս 82 376 4,59 [24][25]
1990-91 Օլաջուվոն, ՀակիմՀակիմ Օլաջուվոն* (2) Hakeemsigningautocropped.jpg Կ Հյուստոն Ռոքեթս 56 221 3,95 [25][26]
1991-92 Ռոբինսոն, ԴևիդԴևիդ Ռոբինսոն* David Robinson (Team USA).jpg Կ Սան Անտոնիո Սփըրս 68 308 4,49 [27][28]
1992-93 Օլաջուվոն, ՀակիմՀակիմ Օլաջուվոն* (3) Hakeemsigningautocropped.jpg Կ Հյուստոն Ռոքեթս 82 342 4,17 [25][29]
1993-94 Մուտոմբո, ԴիկեմբեԴիկեմբե Մուտոմբո Mutombo.jpg Կ Դենվեր Նագեթս 82 336 4,10 [30][31]
1994-95 Մուտոմբո, ԴիկեմբեԴիկեմբե Մուտոմբո (2) Mutombo.jpg Կ Դենվեր Նագեթս 82 321 3,91 [31][32]
1995-96 Մուտոմբո, ԴիկեմբեԴիկեմբե Մուտոմբո (3) Mutombo.jpg Կ Դենվեր Նագեթս 74 332 4,49 [31][33]
1996-97 Բրեդլի, ՇոնՇոն Բրեդլի Bradley, Shawn (2008) 2.jpg Կ Նյու Ջերսի Նեթս
Դալաս Մավերիքս
73 248 3,40 [34][35]
1997-98 Կեմբի, ՄարկուսՄարկուս Կեմբի Marcus Camby Clippers cropped.jpg Կ/Հ Տորոնտո Ռեպտորս 63 230 3,65 [36][37]
1998-99 Մոուրնինգ, ԱլոնզոԱլոնզո Մոուրնինգ* Alonzo Mourning.jpg Կ Մայամի Հիթ 46 180 3,91 [38][39]
1999-00 Մոուրնինգ, ԱլոնզոԱլոնզո Մոուրնինգ* (2) Alonzo Mourning.jpg Կ Մայամի Հիթ 79 294 3,72 [39][40]
2000-01 Ռետլիֆ, ՏեոՏեո Ռետլիֆ Theo Ratliff trade.JPG Կ/Հ Ֆիլադելֆիա 76 50 187 3,74 [41][42]
2001-02 Ուոլես, ԲենԲեն Ուոլես^ BenWallaceCloseup.jpg Հ/Կ Դետրոյթ Փիստոնս 80 278 3,48 [43][44]
2002-03 Ռետլիֆ, ՏեոՏեո Ռետլիֆ (2) Theo Ratliff trade.JPG Կ/Հ Ատլանտա Հոքս 81 262 3,23 [42][45]
2003-04 Ռետլիֆ, ՏեոՏեո Ռետլիֆ (3) Theo Ratliff trade.JPG Կ/Հ Ատլանտա Հոքս
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս
85 307 3,61 [42][46]
2004-05 Կիրիլենկո, ԱնդրեյԱնդրեյ Կիրիլենկո Andrei Kirilenko in 2011.jpg Հ Յութա Ջազ 41 136 3,32 [47][48]
2005-06 Կեմբի, ՄարկուսՄարկուս Կեմբի (2) Marcus Camby Clippers cropped.jpg Կ/Հ Դենվեր Նագեթս 56 184 3,29 [37][49]
2006-07 Կեմբի, ՄարկուսՄարկուս Կեմբի (3) Marcus Camby Clippers cropped.jpg Կ/Հ Դենվեր Նագեթս 70 231 3,30 [37][50]
2007-08 Կեմբի, ՄարկուսՄարկուս Կեմբի (4) Marcus Camby Clippers cropped.jpg Կ/Հ Դենվեր Նագեթս 79 285 3,61 [37][51]
2008-09 Հովարդ, ԴուայթԴուայթ Հովարդ^ Dwight Howard 2.jpg Կ/Հ Օռլանդո Մեջիք 79 231 2,92 [52][53]
2009-10 Հովարդ, ԴուայթԴուայթ Հովարդ^ (2) Dwight Howard 2.jpg Կ/Հ Օռլանդո Մեջիք 82 228 2,78 [52][54]
2010-11 Բոգուտ, ԷնդրյուԷնդրյու Բոգուտ^ Andrew Bogut 2013-03-06.jpg Կ Միլոուքի Բաքս 65 168 2,58 align=center[55]
2011-12 Իբակա, ՍերժՍերժ Իբակա^ Serge Ibaka1.jpg Հ/Կ Օկլահոմա Սիթի Թանդեր 66 241 3,65 [56][57]
2012-13 Իբակա, ՍերժՍերժ Իբակա^ (2) Serge Ibaka1.jpg Հ/Կ Օկլահոմա Սիթի Թանդեր 80 242 3,03 [56][58]
2013-14 Դևիս, ԷնթոնիԷնթոնի Դևիս^ Anthony Davis Feb 2014.jpg Հ/Կ Նյու Օռլեանս Պելիկանս 67 189 2,82 [59]
2014-15 Դևիս, ԷնթոնիԷնթոնի Դևիս^ (2) Anthony Davis Feb 2014.jpg Հ/Կ Նյու Օռլեանս Պելիկանս 68 200 2,94 [59][60]
2015-16 Ուայթսայդ, ՀասանՀասան Ուայթսայդ^ Hassan Whiteside 2016.jpg Կ Մայամի Հիթ 73 269 3,68 [61][62]
2016-17 Գոբեր, ՌուդիՌուդի Գոբեր^ Rudy Gobert 2015 (cropped).jpg Կ Յութա Ջազ 80 214 2,64 [63][64]
2017-18 Դևիս, ԷնթոնիԷնթոնի Դևիս^ (3) Anthony Davis Feb 2014.jpg Հ/Կ Նյու Օռլեանս Պելիկանս 75 193 2,57 [59][65]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «League Leaders: Blocks - 1973-74»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  2. «Elmore Smith»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  3. «League Leaders: Blocks - 1974-75»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 «Kareem Abdul-Jabbar»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-05-08-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  5. «League Leaders: Blocks - 1975-76»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  6. «League Leaders: Blocks - 1976-77»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  7. «Bill Walton»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-05-24-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  8. «League Leaders: Blocks - 1977-78»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  9. 9,0 9,1 9,2 «George Johnson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  10. «League Leaders: Blocks - 1978-79»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  11. «League Leaders: Blocks - 1979-80»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  12. «League Leaders: Blocks - 1980-81»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  13. «League Leaders: Blocks - 1981-82»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  14. «League Leaders: Blocks - 1982-83»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  15. «Tree Rollins»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  16. «League Leaders: Blocks - 1983-84»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  17. 17,0 17,1 17,2 17,3 «Mark Eaton»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  18. «League Leaders: Blocks - 1984-85»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  19. «League Leaders: Blocks - 1985-86»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  20. 20,0 20,1 «Manute Bol»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  21. «League Leaders: Blocks - 1986-87»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  22. «League Leaders: Blocks - 1987-88»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  23. «League Leaders: Blocks - 1988-89»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  24. «League Leaders: Blocks - 1989-90»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  25. 25,0 25,1 25,2 «Hakeem Olajuwon»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-05-25-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  26. «League Leaders: Blocks - 1990-91»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  27. «League Leaders: Blocks - 1991-92»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  28. «David Robinson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-03-29-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  29. «League Leaders: Blocks - 1992-93»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  30. «League Leaders: Blocks - 1993-94»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  31. 31,0 31,1 31,2 «Dikembe Mutombo»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  32. «League Leaders: Blocks - 1994-95»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  33. «League Leaders: Blocks - 1995-96»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  34. «League Leaders: Blocks - 1996-97»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  35. «Shawn Bradley»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  36. «League Leaders: Blocks - 1997-98»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  37. 37,0 37,1 37,2 37,3 «Marcus Camby»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  38. «League Leaders: Blocks - 1998-99»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  39. 39,0 39,1 «Alonzo Mourning»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  40. «League Leaders: Blocks - 1999-2000»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  41. «League Leaders: Blocks - 2000-01»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  42. 42,0 42,1 42,2 «Theo Ratliff»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  43. «League Leaders: Blocks - 2001-02»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  44. «Ben Wallace»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  45. «League Leaders: Blocks - 2002-03»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  46. «League Leaders: Blocks - 2003-04»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  47. «League Leaders: Blocks - 2004-05»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  48. «Andrei Kirilenko»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  49. «League Leaders: Blocks - 2005-06»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  50. «League Leaders: Blocks - 2006-07»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  51. «League Leaders: Blocks - 2007-08»։ NBA.com (անգլերեն)։ Turner Sports Interactive, Inc։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  52. 52,0 52,1 «Dwight Howard»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-05-25-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  53. «2008-09 NBA Season Summary»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2011-04-29 
  54. «2009-10 NBA Season Summary»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2011-04-29 
  55. «Andrew Bogut»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-05-25-ին։ Վերցված է 2011-04-29 
  56. 56,0 56,1 «Serge Ibaka»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Արխիվացված է օրիգինալից 2012-07-28-ին։ Վերցված է 2012-04-27 
  57. «2011-12 NBA Season Summary»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2015-04-19 
  58. «2012-13 NBA Season Summary»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-04-19 
  59. 59,0 59,1 59,2 «Anthony Davis»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2014-04-20 
  60. «2014-15 NBA Season Summary»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2015-04-19 
  61. «2015-16 NBA Season Summary»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2016-04-14 
  62. «Hassan Whiteside»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2016-04-14 
  63. «2016-17 NBA Season Summary»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2017-04-15 
  64. «Rudy Gobert»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2017-04-15 
  65. «2017-18 NBA Season Summary»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2015-04-19 


Արտաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]