Աստերոիդների ցանկ (315201-315300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (315101-315200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (315301-315400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(315201) 2007 QX9 22 օգոստոս 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315202) 2007 QN12 23 օգոստոս 2007 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(315203) 2007 QK15 24 օգոստոս 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315204) 2007 QM15 24 օգոստոս 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315205) 2007 QO15 24 օգոստոս 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315206) 2007 RQ1 04 սեպտեմբեր 2007 Նյու Մեքսիկո Սկայս Է. Լոուի
(315207) 2007 RP10 03 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315208) 2007 RS22 03 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315209) 2007 RC37 08 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315210) 2007 RO48 09 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315211) 2007 RX52 09 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315212) 2007 RJ60 10 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315213) 2007 RL87 10 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315214) 2007 RV95 10 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315215) 2007 RL97 10 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315216) 2007 RM105 11 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315217) 2007 RJ108 11 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315218) 2007 RR133 13 սեպտեմբեր 2007 Փարիզ Բ. Քրիստոֆ
(315219) 2007 RX137 14 սեպտեմբեր 2007 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(315220) 2007 RK140 13 սեպտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315221) 2007 RS148 12 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315222) 2007 RA149 12 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315223) 2007 RP154 10 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315224) 2007 RR154 10 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315225) 2007 RO155 10 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315226) 2007 RN175 10 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315227) 2007 RB179 10 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315228) 2007 RC192 11 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315229) 2007 RW206 10 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315230) 2007 RA213 12 սեպտեմբեր 2007 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(315231) 2007 RX227 10 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315232) 2007 RY227 10 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315233) 2007 RG247 12 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315234) 2007 RP260 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315235) 2007 RH261 14 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315236) 2007 RX269 15 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315237) 2007 RW272 15 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315238) 2007 RK275 14 օգոստոս 2007 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(315239) 2007 RB280 10 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315240) 2007 RP284 11 սեպտեմբեր 2007 Մանուշակագույն լեռներ PMO NEO ծրագիր
(315241) 2007 RN290 10 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315242) 2007 RB291 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315243) 2007 RE296 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315244) 2007 RT296 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315245) 2007 RY298 12 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315246) 2007 RP300 15 սեպտեմբեր 2007 Լուլին LUSS ծրագիր
(315247) 2007 RO311 12 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315248) 2007 RX320 10 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315249) 2007 SS3 16 սեպտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315250) 2007 SR5 19 սեպտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315251) 2007 SJ11 16 սեպտեմբեր 2007 Տաունուս Է. Շվաբ, Ռ. Կլինգ
(315252) 2007 TW7 07 հոկտեմբեր 2007 Կելվին-Ռեբութ Լ. Մոլնար
(315253) 2007 TY8 06 հոկտեմբեր 2007 Բերգիշ Գլադբախ Վ. Բիկել
(315254) 2007 TK10 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315255) 2007 TP10 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315256) 2007 TK12 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315257) 2007 TO14 07 հոկտեմբեր 2007 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(315258) 2007 TK18 08 հոկտեմբեր 2007 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(315259) 2007 TO18 08 հոկտեմբեր 2007 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(315260) 2007 TN27 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315261) 2007 TM40 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315262) 2007 TE41 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315263) 2007 TA46 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315264) 2007 TQ46 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315265) 2007 TL48 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315266) 2007 TX57 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315267) 2007 TJ61 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315268) 2007 TR64 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315269) 2007 TM66 10 հոկտեմբեր 2007 Կորդել Լորենց Դ. Դյուրինգ
(315270) 2007 TP69 14 հոկտեմբեր 2007 Նյու Մեքսիկո Սկայս Է. Լոուի
(315271) 2007 TA76 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315272) 2007 TQ81 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315273) 2007 TO87 08 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315274) 2007 TX87 08 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315275) 2007 TJ90 08 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315276) 2007 TK91 01 հոկտեմբեր 2007 Անդրուշևսկի Անդրուշևսկի աստղադիտարան
(315277) 2007 TT105 15 հոկտեմբեր 2007 Տաունուս Ս. Կարգե, Ռ. Կլինգ
(315278) 2007 TS107 04 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315279) 2007 TP108 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315280) 2007 TD109 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315281) 2007 TG112 08 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315282) 2007 TG114 08 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(315283) 2007 TM119 09 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315284) 2007 TW124 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315285) 2007 TG125 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315286) 2007 TM125 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315287) 2007 TK128 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315288) 2007 TL129 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(315289) 2007 TH133 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(315290) 2007 TN145 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315291) 2007 TJ147 07 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315292) 2007 TM148 07 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315293) 2007 TO155 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315294) 2007 TK156 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315295) 2007 TB157 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315296) 2007 TF157 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315297) 2007 TB158 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315298) 2007 TH160 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315299) 2007 TF163 11 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(315300) 2007 TQ169 12 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (315101-315200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (315301-315400)