Աստերոիդների ցանկ (12701-12800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (12601-12700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (12801-12900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(12701) Շենիե 1990 GE 15 ապրիլ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12702) 1990 SR6 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12703) 1990 SV13 23 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(12704) Տուպոլև 1990 SL28 24 սեպտեմբեր 1990 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա, Գ. Կաստել
(12705) 1990 TJ 12 հոկտեմբեր 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(12706) 1990 TE1 15 հոկտեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(12707) 1990 UK 20 հոկտեմբեր 1990 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(12708) Վան Ստրատեն 1990 UB4 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12709) Բերգեն օպ Զում 1990 VN4 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12710) Բրեդա 1990 VQ5 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12711) Տակմիտ 1991 BB 19 հունվար 1991 Պալոմար Ժ. Մյուլլեր
(12712) 1991 EY3 12 մարտ 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(12713) 1991 FY3 22 մարտ 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(12714) Ալկիմոս 1991 GX1 15 ապրիլ 1991 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յ. Շումեյկեր
(12715) Գոդին 1991 GR2 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12716) Դելֆտ 1991 GD8 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12717) 1991 HK 16 ապրիլ 1991 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(12718) Լե Գենտիլ 1991 LF1 6 հունիս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12719) Պինգրե 1991 LP2 6 հունիս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12720) 1991 NU3 6 հուլիս 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(12721) 1991 PB 3 օգոստոս 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(12722) Պետրարկա 1991 PT1 10 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12723) 1991 PD10 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(12724) 1991 PZ14 6 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(12725) 1991 PP16 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(12726) 1991 PQ16 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(12727) Կավենդիշ 1991 PB20 14 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12728) 1991 RP1 10 սեպտեմբեր 1991 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(12729) Բերգեր 1991 RL7 13 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(12730) 1991 RU8 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(12731) 1991 RW12 10 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(12732) 1991 TN 1 հոկտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(12733) 1991 TV1 13 հոկտեմբեր 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(12734) Հարունա 1991 UF3 29 հոկտեմբեր 1991 Կիտամի Ա. Տակահաշի, Կ. Վատանաբե
(12735) 1991 VV1 4 նոյեմբեր 1991 Յացուգատակե Յ. Կուշիդա, Օ. Մուրամացու
(12736) 1991 VC3 13 նոյեմբեր 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(12737) 1991 VW4 10 նոյեմբեր 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(12738) Սատոշիմակի 1992 AL 4 հունվար 1992 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Շ. Հայակավա
(12739) 1992 DY7 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(12740) 1992 EX8 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(12741) 1992 EU30 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(12742) Դելիսլե 1992 OF1 26 հուլիս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(12743) 1992 PL2 2 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(12744) 1992 SQ 26 սեպտեմբեր 1992 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(12745) 1992 UL2 21 հոկտեմբեր 1992 Կանի Յ. Միզունո, Թ. Ֆուրութա
(12746) Յումեգինգա 1992 WC1 16 նոյեմբեր 1992 Կիտամի Մ. Յանայ, Կ. Վատանաբե
(12747) Միշագեֆերտ 1992 YN2 18 դեկտեմբեր 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(12748) 1993 BP3 30 հունվար 1993 Յակիիմո Ա. Նատորի, Տ. Ուրատա
(12749) 1993 CB 2 փետրվար 1993 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(12750) Բերտոլետ 1993 DJ1 18 փետրվար 1993 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(12751) Կամիհայաշի 1993 EU 15 մարտ 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(12752) Կվարնիս 1993 FR35 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(12753) Պովենմիր 1993 HE 18 ապրիլ 1993 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յ. Շումեյկեր
(12754) 1993 LF2 15 հունիս 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(12755) Բալմեր 1993 OS10 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12756) 1993 QE1 19 օգոստոս 1993 Պալոմար Է. Հելին
(12757) 1993 RY11 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(12758) Կաբուդարի 1993 SM3 22 սեպտեմբեր 1993 Մերիդա Օ. Նարանխո
(12759) Ջուլ 1993 TL18 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12760) Մաքսվել 1993 TX26 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12761) Պաուելս 1993 TP38 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12762) Նադիավիտոր 1993 UE1 26 հոկտեմբեր 1993 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(12763) 1993 UQ2 19 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Է. Հելին
(12764) 1993 VA2 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(12765) 1993 VA3 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(12766) Պաշեն 1993 VV4 9 նոյեմբեր 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(12767) 1994 AS 4 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12768) 1994 EQ1 10 մարտ 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12769) Կենդակուրենայի 1994 FF 18 մարտ 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(12770) 1994 GF 3 ապրիլ 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12771) Կիմշին 1994 GA1 5 ապրիլ 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(12772) 1994 GM1 14 ապրիլ 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12773) Լիման 1994 PJ10 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12774) Պֆաունդ 1994 PH22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12775) Բրեկետ 1994 PX22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12776) Ռեյնոլդս 1994 PT31 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(12777) Մանուել 1994 QA1 27 օգոստոս 1994 Պլեյիադե Պ. Անտոլինի, Ջ. Զոնարո
(12778) 1994 VJ1 4 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12779) 1994 YA1 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12780) Սալամոնի 1995 CE1 9 փետրվար 1995 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(12781) 1995 EA8 12 մարտ 1995 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(12782) Մաուերսբերգեր 1995 ED9 5 մարտ 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(12783) 1995 GV 7 ապրիլ 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12784) 1995 QE3 31 օգոստոս 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12785) 1995 ST 19 սեպտեմբեր 1995 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(12786) 1995 SU 19 սեպտեմբեր 1995 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(12787) Աբետադաշի 1995 SR3 20 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(12788) Շիգենո 1995 SZ3 22 սեպտեմբեր 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(12789) Սալվադորագիերե 1995 TX 14 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Կ. Հերջենրոտեր
(12790) Սերնան 1995 UT2 24 հոկտեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(12791) 1995 UN4 20 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12792) 1995 UL6 27 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12793) 1995 UP8 30 հոկտեմբեր 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(12794) 1995 VL 2 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12795) 1995 VA2 11 նոյեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(12796) Կամենռայդեր 1995 WF 16 նոյեմբեր 1995 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(12797) 1995 WL4 20 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12798) 1995 WZ4 24 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(12799) ֆոն Շատներ 1995 WF6 26 նոյեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(12800) Օոբայաշիարատա 1995 WQ7 27 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (12601-12700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (12801-12900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]