Աստերոիդների ցանկ (39701-39800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (39601-39700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (39801-39900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(39701) 1996 TF10 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(39702) 1996 TZ10 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(39703) 1996 TD13 14 հոկտեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(39704) 1996 TG15 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(39705) 1996 TO18 4 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39706) 1996 TS31 9 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39707) 1996 TN35 11 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39708) 1996 TH46 10 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39709) 1996 TH48 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(39710) 1996 TU48 4 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39711) 1996 TW53 5 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39712) 1996 TJ54 14 հոկտեմբեր 1996 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(39713) 1996 TE57 2 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39714) 1996 UX1 16 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39715) 1996 VT 2 նոյեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(39716) 1996 VD2 6 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39717) 1996 VE2 6 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39718) 1996 VG3 12 նոյեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(39719) 1996 VF4 8 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39720) 1996 VG4 8 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39721) 1996 VU7 15 նոյեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(39722) 1996 VY7 3 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(39723) 1996 VJ8 7 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(39724) 1996 VY10 4 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39725) 1996 VA31 2 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39726) 1996 VL38 10 նոյեմբեր 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(39727) 1996 VD39 7 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39728) 1996 WG 17 նոյեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(39729) 1996 XD 1 դեկտեմբեր 1996 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(39730) 1996 XP5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39731) 1996 XL14 9 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39732) 1996 XK18 7 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39733) 1996 XJ21 7 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39734) 1996 XG26 14 դեկտեմբեր 1996 Սորմանո Ֆ. Մանկա, Պ. Կյավենա
(39735) 1996 YY1 20 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39736) 1997 AM 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39737) 1997 AE1 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39738) 1997 AP2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39739) 1997 AQ2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39740) 1997 AG4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39741) Կոմմ 1997 AT6 9 հունվար 1997 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(39742) 1997 AQ7 5 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39743) 1997 AA10 3 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39744) 1997 AT16 14 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39745) 1997 AK17 14 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39746) 1997 BW 18 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39747) 1997 BM1 29 հունվար 1997 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(39748) Գուչինի 1997 BJ3 28 հունվար 1997 Սան Մարսելո Լ. Տեզի, Գ. Կատանի
(39749) 1997 BW6 28 հունվար 1997 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(39750) 1997 CQ2 2 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39751) 1997 CX2 3 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39752) 1997 CB5 6 փետրվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39753) 1997 CQ7 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39754) 1997 CS14 4 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39755) 1997 CY21 13 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39756) 1997 EH10 7 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39757) 1997 EL28 7 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39758) 1997 EA31 5 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39759) 1997 EX42 10 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39760) 1997 EM54 8 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39761) 1997 EN55 2 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39762) 1997 FE1 29 մարտ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39763) 1997 FD3 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39764) 1997 FK3 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39765) 1997 GE2 7 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39766) 1997 GP7 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39767) 1997 GD12 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39768) 1997 GB13 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39769) 1997 GD14 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39770) 1997 GJ16 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39771) 1997 GH21 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39772) 1997 GL22 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39773) 1997 GR23 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39774) 1997 GO27 12 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39775) 1997 GB30 13 ապրիլ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39776) 1997 GF34 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39777) 1997 HE 27 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39778) 1997 HA9 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39779) 1997 HE9 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39780) 1997 HR10 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39781) 1997 HS13 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39782) 1997 JR15 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39783) 1997 LB1 1 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39784) 1997 LB2 2 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39785) 1997 LV10 7 հունիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39786) 1997 LV17 8 հունիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39787) 1997 MM3 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(39788) 1997 MQ6 28 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39789) 1997 OA 23 հուլիս 1997 Լեյք Քլիեր Ք. Վիլյամս
(39790) 1997 PF 1 օգոստոս 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39791) Ջեյմսհեսսեր 1997 PH4 13 օգոստոս 1997 Դոմինիոն Դ. Բելամ
(39792) 1997 RJ4 5 սեպտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(39793) 1997 SZ23 29 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39794) 1997 SU24 30 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39795) 1997 SF28 30 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39796) 1997 TD 1 հոկտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39797) 1997 TK18 3 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39798) 1997 TW28 6 հոկտեմբեր 1997 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(39799) Հադանո 1997 UO1 23 հոկտեմբեր 1997 Հադանո Ա. Ասամի
(39800) 1997 UG6 23 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (39601-39700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (39801-39900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]