Աստերոիդների ցանկ (21301-21400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (21201-21300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (21401-21500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(21301) Զանին 1996 WE3 22 նոյեմբեր 1996 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(21302) Շիրակամիսանչի 1996 XU 1 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(21303) 1996 XJ1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21304) 1996 XL1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21305) 1996 XP1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21306) Մարանի 1996 XF2 1 դեկտեմբեր 1996 Պիանորո Վ. Գորետի
(21307) 1996 XG3 3 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21308) 1996 XG5 2 դեկտեմբեր 1996 Պլեյիադե Պ. Անտոլինի, Ֆ. Կաստելանի
(21309) 1996 XH5 6 դեկտեմբեր 1996 Կիսո Ճապոնական տիեզերքի հսկողության ասոցիացիա
(21310) 1996 XM5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21311) Սերվիուս 1996 XC9 4 դեկտեմբեր 1996 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(21312) 1996 XF14 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21313) Քսիույանյու 1996 XY14 10 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21314) 1996 XG15 10 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21315) 1996 XN17 5 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21316) 1996 XY17 7 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21317) 1996 XV18 12 դեկտեմբեր 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(21318) 1996 XU26 8 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21319) 1996 XX26 8 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21320) 1996 XF31 14 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21321) 1997 AN2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21322) 1997 AV2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21323) 1997 AZ3 6 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21324) 1997 AY5 2 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21325) 1997 AB6 2 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21326) 1997 AW6 8 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21327) 1997 AJ13 11 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21328) Օտաշի 1997 AM13 11 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21329) 1997 AP15 12 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(21330) 1997 AT20 11 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21331) Լոդովիկոֆերարի 1997 BO 17 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(21332) 1997 BX 18 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21333) 1997 BM2 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21334) 1997 BO2 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21335) 1997 BO3 31 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21336) 1997 BU8 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21337) 1997 BN9 17 հունվար 1997 Կամպո Իմպերատորե Ա. Բոատինի, Ա. Դի Պաոլա
(21338) 1997 CZ 1 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21339) 1997 CL1 1 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21340) 1997 CS19 11 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21341) 1997 CV19 12 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21342) 1997 CS28 4 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21343) 1997 EF 1 մարտ 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21344) 1997 EM 2 մարտ 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21345) 1997 ED3 3 մարտ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21346) Մարիլադիսլավ 1997 EL11 9 մարտ 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(21347) 1997 EO11 3 մարտ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21348) Տոյոտերու 1997 EM25 1 մարտ 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(21349) 1997 ER31 10 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21350) 1997 EN32 11 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21351) Բհագվատ 1997 EC36 4 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21352) 1997 EB57 10 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21353) 1997 FG 19 մարտ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21354) 1997 FM 21 մարտ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21355) Պիկովսկայա 1997 FZ3 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21356) Կարլպլանկ 1997 FG4 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21357) Դևիդյինգ 1997 FJ4 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21358) Միյերբարանի 1997 GT15 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21359) Գենգ 1997 GN22 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21360) 1997 GW30 8 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21361) 1997 HQ 28 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21362) 1997 HS3 30 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21363) Ջոտվանի 1997 HX11 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21364) Լինգպան 1997 HS12 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21365) 1997 JS7 3 մայիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21366) 1997 JT15 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21367) 1997 LU1 2 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21368) Շիոդայամա 1997 LE10 6 հունիս 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(21369) Գերտֆինգեր 1997 NO4 8 հուլիս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(21370) 1997 TB28 1 հոկտեմբեր 1997 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(21371) 1997 TD28 1 հոկտեմբեր 1997 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(21372) 1997 TM28 6 հոկտեմբեր 1997 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(21373) 1997 VF6 9 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21374) 1997 WS22 24 նոյեմբեր 1997 Սայդինգ Սփրինգ Մ. Հարթլի
(21375) 1997 YZ17 31 դեկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21376) 1998 BP8 25 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(21377) 1998 CO1 6 փետրվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21378) 1998 CJ4 6 փետրվար 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21379) 1998 DU13 27 փետրվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(21380) Դևանսսայ 1998 DB20 27 փետրվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(21381) 1998 EN 2 մարտ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(21382) 1998 EB8 2 մարտ 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21383) 1998 EC9 2 մարտ 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21384) 1998 EB10 1 մարտ 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(21385) 1998 FV8 22 մարտ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21386) 1998 FC9 22 մարտ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(21387) Վաֆախալիլ 1998 FW16 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21388) Մոյանոդեբուրտ 1998 FJ25 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21389) Պշենիչկա 1998 FX27 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21390) Շինդո 1998 FV28 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21391) Ռոտաներ 1998 FY31 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21392) Հելիբրոշիեր 1998 FH32 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21393) Կալիգերռինգեր 1998 FF34 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21394) Ջասթինբեքեր 1998 FY35 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21395) Ալբերտոֆիլհո 1998 FJ41 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21396) Ֆիշեր-Իվես 1998 FC52 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21397) Լեոնտովիչ 1998 FJ54 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21398) Զենգգուսհու 1998 FX55 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21399) Բետման 1998 FG57 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(21400) Ահդուտ 1998 FM57 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (21201-21300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (21401-21500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]