Աստերոիդների ցանկ (85401-85500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (85301-85400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (85501-85600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(85401) Յամատենկլուբ 1996 TW14 9 հոկտեմբեր 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(85402) 1996 TO15 4 հոկտեմբեր 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(85403) 1996 TY27 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85404) 1996 TD33 10 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85405) 1996 TO39 8 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85406) 1996 TL45 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85407) 1996 TY45 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85408) 1996 TB55 3 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(85409) 1996 UO2 17 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85410) 1996 UJ4 29 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(85411) Պաուլֆլորա 1996 VA1 3 նոյեմբեր 1996 Լինզ Է. Մայեր, Է. Օբերմեյր
(85412) 1996 VS10 4 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85413) 1996 VK11 4 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85414) 1996 VN17 6 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85415) 1996 VE38 3 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(85416) 1996 XN2 4 դեկտեմբեր 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(85417) 1996 XQ3 1 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85418) 1996 XQ14 9 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85419) 1996 XX16 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85420) 1996 XB17 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85421) 1996 XL30 15 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85422) 1996 XV30 13 դեկտեմբեր 1996 Սաջի Սաջի աստղադիտարան
(85423) 1996 XX36 14 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85424) 1997 AA3 4 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(85425) 1997 AM3 3 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85426) 1997 AK12 10 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(85427) 1997 AE13 11 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(85428) 1997 AN16 14 հունվար 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(85429) 1997 AJ18 15 հունվար 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(85430) 1997 BW5 31 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(85431) 1997 BE6 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85432) 1997 CK19 4 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(85433) 1997 CJ22 13 փետրվար 1997 Սորմանո Մ. Կավանյա, Ա. Տեստա
(85434) 1997 CR24 9 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85435) 1997 EU3 2 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85436) 1997 EU16 5 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85437) 1997 EX31 11 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85438) 1997 EH37 5 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85439) 1997 EP40 13 մարտ 1997 Սան Մարսելո Լ. Տեզի, Գ. Կատանի
(85440) 1997 EB47 12 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85441) 1997 FX2 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85442) 1997 GW1 7 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85443) 1997 GZ4 7 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85444) 1997 GL6 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85445) 1997 GV7 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85446) 1997 GK9 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85447) 1997 GQ11 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85448) 1997 GR11 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85449) 1997 GA17 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85450) 1997 GB18 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85451) 1997 GC18 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85452) 1997 GA23 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85453) 1997 GF31 12 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85454) 1997 GH35 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85455) 1997 HJ 28 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85456) 1997 HW 28 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85457) 1997 HQ3 29 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85458) 1997 HD8 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85459) 1997 HZ10 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85460) 1997 HG12 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85461) 1997 HP12 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85462) 1997 HL13 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85463) 1997 JR1 1 մայիս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(85464) 1997 JH3 3 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85465) 1997 JE14 11 մայիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(85466) 1997 JK15 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85467) 1997 KK3 31 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85468) 1997 LP1 1 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85469) 1997 LJ2 5 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85470) 1997 LN2 5 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85471) Մարյամ 1997 LD4 4 հունիս 1997 Նիդվիլ Ջորջի աստղադիտարան
(85472) Քսիզենզոնգ 1997 LF4 9 հունիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(85473) 1997 LV5 12 հունիս 1997 Քլաուդքրոֆտ Ու. Օֆուտ
(85474) 1997 LN15 8 հունիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85475) 1997 LH17 8 հունիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85476) 1997 MY 26 հունիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(85477) 1997 MQ2 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85478) 1997 MK5 29 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85479) 1997 NF3 9 հուլիս 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(85480) 1997 NB8 9 հուլիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(85481) 1997 OG1 27 հուլիս 1997 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(85482) 1997 PL2 7 օգոստոս 1997 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(85483) 1997 QG2 30 օգոստոս 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(85484) 1997 QV2 30 օգոստոս 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց, Դ. Տումա
(85485) 1997 RJ2 4 սեպտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(85486) 1997 RG13 6 սեպտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(85487) 1997 SC1 19 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(85488) 1997 SH2 23 սեպտեմբեր 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(85489) 1997 SV2 19 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(85490) 1997 SE5 28 սեպտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(85491) 1997 SL11 27 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85492) 1997 SE19 28 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85493) 1997 SF19 28 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85494) 1997 TS 4 հոկտեմբեր 1997 Մոդրա Ա. Գալադ, Ա. Պրավդա
(85495) 1997 TT5 2 հոկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(85496) 1997 TO6 2 հոկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(85497) 1997 TP11 7 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85498) 1997 TQ12 2 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85499) 1997 TH13 3 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85500) 1997 TP13 3 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (85301-85400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (85501-85600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]