Աստերոիդների ցանկ (10201-10300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (10101-10200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10301-10400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(10201) Կորադո 1997 NL6 12 հուլիս 1997 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(10202) 1997 PE 1 օգոստոս 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(10203) Ֆլինդերս 1997 PQ 1 օգոստոս 1997 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(10204) Թյուրինգ 1997 PK1 1 օգոստոս 1997 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(10205) Պոկերնի 1997 PX1 7 օգոստոս 1997 Կլետ Միլոշ Տիխի, Զդենեկ Մորավեց
(10206) 1997 PC2 7 օգոստոս 1997 Ֆիչբուրգ Լեոնարդ Էմբուրգեյ
(10207) Կոմենիանա 1997 QA 16 օգոստոս 1997 Մոդրա Լեոնարդ Կորնոշ, Պետեր Կոլենի
(10208) Գերմանիկուս 1997 QN1 30 օգոստոս 1997 Ստրոնկոնե Անտոնիո Վանյոցի
(10209) Իզանակի 1997 QY1 24 օգոստոս 1997 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(10210) Նաթուես 1997 QV3 30 օգոստոս 1997 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(10211) Լա Սպեզիա 1997 RG3 6 սեպտեմբեր 1997 Մոնտե Վիզեջի Մոնտե Վիզեջի աստղադիտարան
(10212) 1997 RA7 3 սեպտեմբեր 1997 Չըրչ Ստրետոն Սթիվեն Լորի
(10213) Կուկոլիկ 1997 RK7 10 սեպտեմբեր 1997 Կլետ Միլոշ Տիխի, Զդենեկ Մորավեց
(10214) 1997 RT9 10 սեպտեմբեր 1997 Ուքլ Տիրի Պաուելս
(10215) Լավիլլեդեմիրմոն 1997 SQ 20 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լենկա Սարունովա
(10216) Պոպաստրո 1997 SN3 22 սեպտեմբեր 1997 Չըրչ Ստրետոն Սթիվեն Լորի
(10217) Ռիչարդկուկ 1997 SN4 27 սեպտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(10218) Բիերստադտ 1997 SJ23 29 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(10219) Պենկո 1997 UJ5 25 հոկտեմբեր 1997 Սան Մարսելո Լուչիանո Տեզի, Անդրեա Բոատինի
(10220) Պիգոտ 1997 UG7 20 հոկտեմբեր 1997 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռոյ Տակեր
(10221) Կուբրիկ 1997 UM9 28 հոկտեմբեր 1997 Օնդրեյով Պետր Պրավեց
(10222) Կլոտզ 1997 UV10 29 հոկտեմբեր 1997 Ռամոնվիլ-Սնթ-Ագնե Քրիստիան Բույլ
(10223) Զաշիկիվարաշի 1997 UD11 31 հոկտեմբեր 1997 Օոհիրա Տակեշի Ուրատա
(10224) Հիսաշի 1997 UK22 26 հոկտեմբեր 1997 Չիչիբու Նաոտո Սատո
(10225) 1997 VQ1 1 նոյեմբեր 1997 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10226) Սեյշիկա 1997 VK5 8 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10227) Իզանամի 1997 VO6 4 նոյեմբեր 1997 Գեկկո Տեցուո Կագավա, Տակեշի Ուրատա
(10228) 1997 VY8 1 նոյեմբեր 1997 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10229) 1997 WR3 19 նոյեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(10230) 1997 WU35 29 նոյեմբեր 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(10231) 1997 WQ37 29 նոյեմբեր 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(10232) 1997 WR49 26 նոյեմբեր 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(10233) Լե Կրեուսո 1997 XQ2 5 դեկտեմբեր 1997 Լե Կրյուսո Ժան-Կլոդ Մերլին
(10234) Սիքսթիգարդեն 1997 YB8 27 դեկտեմբեր 1997 Կլետ Յանա Տիխա, Միլոշ Տիխի
(10235) 1998 QR37 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(10236) 1998 QA93 28 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(10237) Ադզիկ 1998 SJ119 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(10238) 1998 SO140 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(10239) Հերման 1998 TY30 10 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(10240) 1998 VW34 12 նոյեմբեր 1998 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10241) Միլիցեվիչ 1999 AU6 9 հունվար 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(10242) Վասսերկուպե 2808 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10243) Հոհ Մեյսներ 3553 P-L 22 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10244) Թյուրինգեր Վալդ 4668 P-L 26 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10245) Ինսելսբերգ 6071 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10246) Ֆրանկենվալդ 6381 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10247) Ամֆիարոս 6629 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10248) Ֆիխտելգեբրիջ 7639 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10249) Հարզ 9515 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10250) Հիլահաասե 1252 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10251) Մյուլիշ 3089 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10252) Հեյդիգրաֆ 4164 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10253) Վեստերվալդ 2116 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10254) Հանսռյուկ 2314 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10255) Տաունուս 3398 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10256) Վրեդեվուգդ 4157 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10257) Գերիսինթիա 4333 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(10258) 1940 AB 6 հունվար 1940 Կոնկոլի Դյորդ Կուլին
(10259) Օսիպովյուրի 1972 HL 18 ապրիլ 1972 Նաուչնի Տամարա Սմիրնովա
(10260) 1972 TC 4 հոկտեմբեր 1972 Բերգդորֆ Լյուբոշ Կոհուտեկ
(10261) Նիկդոլեժալ 1974 QF1 22 օգոստոս 1974 Նաուչնի Լյուդմիլա Ժուրավլյովա
(10262) Սամոյլով 1975 TQ3 3 հոկտեմբեր 1975 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(10263) Վադիմսիմոնա 1976 SE5 24 սեպտեմբեր 1976 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(10264) Մարով 1978 PH3 8 օգոստոս 1978 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(10265) Գունարսոն 1978 RY6 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլա Կլաս-Ինգվար Լեգերկվիստ
(10266) Վլադիշուխով 1978 SA7 26 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Լյուդմիլա Ժուրավլյովա
(10267) 1978 VD7 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(10268) 1979 HW6 26 ապրիլ 1979 Բիքլի Պերիթ աստղադիտարան
(10269) Տուսի 1979 SU11 24 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(10270) Սկոգլով 1980 FX3 16 մարտ 1980 Լա Սիլա Կլաս-Ինգվար Լեգերկվիստ
(10271) 1980 TV2 14 հոկտեմբեր 1980 Վերին Պրովանս Անրի Դեբեոն, Լեո Հուզիո
(10272) 1981 EF13 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10273) 1981 ED14 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10274) 1981 ET15 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10275) 1981 EC16 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10276) 1981 EK23 3 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10277) 1981 EC27 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10278) 1981 EW30 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10279) 1981 ET42 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10280) 1981 EA43 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10281) 1981 EE45 11 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10282) 1981 ET46 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(10283) Կրոմիե 1981 JE2 5 մայիս 1981 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր
(10284) 1981 QY2 24 օգոստոս 1981 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(10285) Ռենեմիշելսեն 1982 QX1 17 օգոստոս 1982 Լա Սիլա Կլաս-Ինգվար Լեգերկվիստ
(10286) Շնոլիա 1982 SM6 16 սեպտեմբեր 1982 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(10287) Սմալե 1982 UK7 21 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լյուդմիլա Կրաչկինա
(10288) Սաբիլ 1983 WN 28 նոյեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Էդվարդ Բոուել
(10289) Ջոֆպերրի 1984 QS 24 օգոստոս 1984 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(10290) Կետերինգ 1985 SR 17 սեպտեմբեր 1985 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(10291) 1985 UT 20 հոկտեմբեր 1985 Կլետ Անտոնին Մրկոս
(10292) 1986 PM 2 օգոստոս 1986 Պալոմար INAS ծրագիր
(10293) Պրիբինա 1986 TU6 5 հոկտեմբեր 1986 Պիվնիցե Միլան Անտալ
(10294) 1988 AA2 14 հունվար 1988 Կլետ Անտոնին Մրկոս
(10295) Հիպոլիտա 1988 GB 12 ապրիլ 1988 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր, Յուջին Շումեյկեր
(10296) 1988 RQ12 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շելտ Բաս
(10297) 1988 RJ13 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շելտ Բաս
(10298) 1988 SU2 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շելտ Բաս
(10299) 1988 VS3 13 նոյեմբեր 1988 Գեկկո Յոսիակի Օշիմա
(10300) Տանակադատե 1989 EG1 6 մարտ 1989 Գեյսեյ Ցուտոմու Սեկի
Աստերոիդների ցանկ (10101-10200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10301-10400)