Աստերոիդների ցանկ (10101-10200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (10001-10100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10201-10300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(10101) Ֆուրիե 1992 BM2 30 հունվար 1992 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10102) Դիգեռհուվուդ 1992 DA6 29 փետրվար 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10103) Ջանգֆրուն 1992 DB9 29 փետրվար 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10104) Հոբերգսգուբեն 1992 EY9 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10105) Հոլմհալար 1992 EM12 6 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10106) Լերգրավ 1992 EV15 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10107) Կեննի 1992 FW1 27 մարտ 1992 Սայդինգ-Սփրինգ Դունկան Սթիլ
(10108) Տոմիլսոն 1992 HM 26 ապրիլ 1992 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր, Յուջին Շումեյկեր
(10109) 1992 KQ 29 մայիս 1992 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(10110) 1992 LJ 3 հունիս 1992 Պալոմար Գրեգորի Լեոնարդ
(10111) Ֆրեսնել 1992 OO1 25 հուլիս 1992 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(10112) 1992 OP1 31 հուլիս 1992 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10113) 1992 PX2 6 օգոստոս 1992 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10114) Գրեյֆսվալդ 1992 RZ 4 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Լուց Շմադել, Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(10115) 1992 SK 24 սեպտեմբեր 1992 Պալոմար Էլեանորա Հելին, Ջեֆ Ալու
(10116) Ռոբերտֆրանց 1992 SJ2 21 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն, Լուց Շմադել
(10117) Տանիկավա 1992 TW 1 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Մասայուկի Մանայ, Կաձուրո Վատանաբե
(10118) 1992 UK1 19 հոկտեմբեր 1992 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10119) Ռեմարկ 1992 YC1 18 դեկտեմբեր 1992 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(10120) Յիպրես 1992 YH2 18 դեկտեմբեր 1992 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(10121) Արզամաս 1993 BS4 27 հունվար 1993 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(10122) Ֆրոդինգ 1993 BC5 27 հունվար 1993 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(10123) Ֆիդեոյա 1993 FJ16 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10124) Հեմսե 1993 FE23 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10125) Սնետկիրկա 1993 FB24 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10126) Լարբրո 1993 FW24 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10127) Ֆրոջել 1993 FF26 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10128) Բրո 1993 FT31 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10129) Ֆոլե 1993 FO40 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10130) Արդրե 1993 FJ50 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10131) Ստանգա 1993 FP73 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10132) Լյումելունդա 1993 FL84 20 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10133) 1993 GC1 15 ապրիլ 1993 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10134) 1993 HL6 17 ապրիլ 1993 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(10135) 1993 LZ1 13 հունիս 1993 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10136) Գոգեն 1993 OM3 20 հուլիս 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10137) Թյուսիդիդես 1993 PV6 15 օգոստոս 1993 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(10138) Օթանիհիրոշի 1993 SS1 16 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10139) Ռոնսարդ 1993 ST4 19 սեպտեմբեր 1993 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(10140) Վիյոն 1993 SX4 19 սեպտեմբեր 1993 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(10141) Գոտենբա 1993 VE 5 նոյեմբեր 1993 Կիյոսատո Սատորու Օտոմո
(10142) Սակկա 1993 VG1 15 նոյեմբեր 1993 Դայնիկ Ացուշի Սուգիե
(10143) Կամոգավա 1994 AP1 8 հունվար 1994 Դայնիկ Ացուշի Սուգիե
(10144) 1994 AB2 9 հունվար 1994 Յացուգատակե Յոշիո Կուշիդա, Օսամու Մուրամացու
(10145) 1994 CK1 10 փետրվար 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(10146) Մուկաիտադաշի 1994 CV1 8 փետրվար 1994 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10147) Միզուգացուկա 1994 CK2 13 փետրվար 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10148) Շիրասե 1994 GR9 14 ապրիլ 1994 Կիյոսատո Սատորու Օտոմո
(10149) Կավանյա 1994 PA 3 օգոստոս 1994 Սան Մարսելո Մաուրա Տոմբելի, Անդրեա Բոատինի
(10150) 1994 PN 7 օգոստոս 1994 Սայդինգ-Սփրինգ Գորդոն Ջերարդ
(10151) Ռուբենս 1994 PF22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10152) Ուկիչիրո 1994 RJ11 11 սեպտեմբեր 1994 Կիյոսատո Սատորու Օտոմո
(10153) Գոլդման 1994 UB 26 հոկտեմբեր 1994 Սադբուրի Դենիս դի Սիկո
(10154) Տանուկի 1994 UH 31 հոկտեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10155) Նումագուտի 1994 VZ2 4 նոյեմբեր 1994 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10156) 1994 VQ7 7 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10157) Ասագիրի 1994 WE1 27 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10158) Տարուբու 1994 XK 3 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10159) Տոկարա 1994 XS4 9 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10160) Տատորո 1994 YQ1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10161) Նականոշիմա 1994 YZ1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10162) Իսանբոշի 1995 AL 2 հունվար 1995 Օջիմա Ցունեո Նիջիմա, Տակեշի Ուրատա
(10163) Օնոմիչի 1995 BH1 26 հունվար 1995 Կումա Կոգեն Ակիմասա Նակամուրա
(10164) Ակուսեկիջիմա 1995 BS1 27 հունվար 1995 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10165) 1995 BL2 31 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(10166) Տակարաջիմա 1995 BN3 30 հունվար 1995 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10167) Յոշիվատիսո 1995 BQ15 31 հունվար 1995 Գեյսեյ Ցուտոմու Սեկի
(10168) Սթոնի Բրիջ 1995 CN 4 փետրվար 1995 Սթոնի Ռիջ Ջեք Չայլդ, Ջ. Ռոջերս
(10169) Օգասավարա 1995 DK 21 փետրվար 1995 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10170) Պետրջակս 1995 DA1 22 փետրվար 1995 Կլետ Միլոշ Տիխի, Զդենեկ Մորավեց
(10171) Տակաոտենգու 1995 EE8 7 մարտ 1995 Նյուկասա Մասանորի Հիրասավա, Շոհեյ Սուզուկի
(10172) Համփրի 1995 FW19 31 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(10173) Հենզելկազիկմունդ 1995 HA 21 ապրիլ 1995 Օնդրեյով Պետր Պրավեց, Լենկա Սարունովա
(10174) Իմիկա 1995 JD 2 մայիս 1995 Կլետ Զդենեկ Մորավեց
(10175) Էնոնա 1996 CR1 14 փետրվար 1996 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ, Դամիր Մատկովիչ
(10176) Գայավետորի 1996 CW7 14 փետրվար 1996 Սիմա Էկար Մաուրա Տոմբելի, Ուլիսե Մունարի
(10177) Էլիսոն 1996 CK9 10 փետրվար 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(10178) Իրիկի 1996 DD 18 փետրվար 1996 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10179) Իշիգակի 1996 DE 18 փետրվար 1996 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10180) 1996 EE2 15 մարտ 1996 Լումբերահ Գորդոն Ջերարդ
(10181) Դևիդակոմբա 1996 FP3 26 մարտ 1996 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(10182) Ջանկոբիվակի 1996 FL5 20 մարտ 1996 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10183) Ամպեր 1996 GV20 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10184) Գալվանի 1996 HC19 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10185) Գաուդի 1996 HD21 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10186) Ալբենիզ 1996 HD24 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10187) 1996 JV 12 մայիս 1996 Կատալինա կայան Թիմոտի Սպար
(10188) Յասուոյոնեդա 1996 JY 14 մայիս 1996 Մորիյամա Ռոբերտ ՄաքՆոտ, Յասուկաձու Իկարի
(10189) Նորմանռոկվել 1996 JK16 15 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(10190) 1996 NC 14 հուլիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(10191) 1996 NU1 14 հուլիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(10192) 1996 OQ1 20 հուլիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(10193) Նիշիմոտո 1996 PR1 8 օգոստոս 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(10194) 1996 QN1 18 օգոստոս 1996 Ռանդ Ջորջ Վիսկոմ
(10195) Նեբրասկա 1996 RS5 13 սեպտեմբեր 1996 Լայմ Կրիկ Ռոբերտ Լինդերհոլմ
(10196) 1996 TJ15 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10197) Սենիգալիեզի 1996 UO 18 հոկտեմբեր 1996 Պիանորո Վիտորիո Գորետի
(10198) Պինելի 1996 XN26 6 դեկտեմբեր 1996 Սիմա Էկար Մաուրա Տոմբելի, Ուլիսե Մունարի
(10199) Չարիկլո 1997 CU26 15 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(10200) Քուանդրի 1997 NZ2 7 հուլիս 1997 Պիանորո Վիտորիո Գորետի
Աստերոիդների ցանկ (10001-10100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10201-10300)