Աստերոիդների ցանկ (10301-10400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (10201-10300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10401-10500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(10301) Կատաոկա 1989 FH 30 մարտ 1989 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10302) 1989 ML 29 հունիս 1989 Պալոմար Էլեանորա Հելին, Ջեֆ Ալու
(10303) Ֆրերետ 1989 RD2 2 սեպտեմբեր 1989 Վերին Պրովանս Էրիկ Էլստ
(10304) Իվակի 1989 SY 30 սեպտեմբեր 1989 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10305) Գրիգնարդ 1989 YP5 29 դեկտեմբեր 1989 Վերին Պրովանս Էրիկ Էլստ
(10306) Պագնոլ 1990 QY 21 օգոստոս 1990 Վերին Պրովանս Էրիկ Էլստ
(10307) 1990 QX1 22 օգոստոս 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10308) 1990 QC3 28 օգոստոս 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10309) 1990 QC6 23 օգոստոս 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10310) Դելակրուա 1990 QZ8 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10311) Ֆանտին-Լատուր 1990 QL9 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10312) 1990 QT9 23 օգոստոս 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10313) Վանեսսա-Մեյ 1990 QW17 26 օգոստոս 1990 Նաուչնի Լյուդմիլա Ժուրավլյովա
(10314) 1990 RF 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10315) Բրյուստեր 1990 SC4 23 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(10316) Ուիլլիամտուրներ 1990 SF9 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10317) 1990 SA15 17 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10318) Սումաուրա 1990 TX 15 հոկտեմբեր 1990 Միամի-Օդա Տոշիրո Նոմուրա, Կոյո Կավանիշի
(10319) Տոշիհարու 1990 TB1 11 հոկտեմբեր 1990 Կիտամի Ացուշի Տակահաշի, Կաձուրո Վատանաբե
(10320) Ռեյլանդ 1990 TR1 14 հոկտեմբեր 1990 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(10321) Ռամպո 1990 UN2 26 հոկտեմբեր 1990 Գեյսեյ Ցուտոմու Սեկի
(10322) Մայումինարիտա 1990 VT1 11 նոյեմբեր 1990 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10323) Ֆրեյզեր 1990 VW6 14 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10324) Վլադիմիրով 1990 VB14 14 նոյեմբեր 1990 Նաուչնի Լյուդմիլա Կրաչկինա
(10325) Բեքսա 1990 WB2 18 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10326) Կուրագանո 1990 WS2 21 նոյեմբեր 1990 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10327) Բատենս 1990 WQ6 21 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10328) 1991 GC1 10 ապրիլ 1991 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(10329) 1991 GJ1 11 ապրիլ 1991 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10330) Դուրխեյմ 1991 GH3 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10331) Պետերբլում 1991 GM10 9 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(10332) Դեֆի 1991 JT1 13 մայիս 1991 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր, Դևիդ Լևի
(10333) 1991 NZ6 12 հուլիս 1991 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(10334) Գիբբոն 1991 PG5 3 օգոստոս 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10335) 1991 PG9 15 օգոստոս 1991 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(10336) 1991 PJ12 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10337) 1991 RO1 10 սեպտեմբեր 1991 Դայնիկ Ացուշի Սուգիե
(10338) 1991 RB11 10 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10339) 1991 RK17 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10340) Ժոստջան 1991 RT40 10 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(10341) 1991 SC2 16 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10342) 1991 TQ 1 հոկտեմբեր 1991 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(10343) Չուրչ 1991 VW8 4 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(10344) 1992 CA2 12 փետրվար 1992 Մերիդա Օրլանդո Նարանխո, Յուրգեն Ստոկ
(10345) 1992 DC11 29 փետրվար 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(10346) Տրիաթլոն 1992 GA1 2 ապրիլ 1992 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր, Դևիդ Լևի
(10347) Մուրոմ 1992 HG4 23 ապրիլ 1992 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10348) Պոելչաու 1992 HL4 29 ապրիլ 1992 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(10349) 1992 LN 3 հունիս 1992 Պալոմար Գրեգորի Լեոնարդ
(10350) Սպալանզանի 1992 OG2 26 հուլիս 1992 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10351) Սեյիչիսատո 1992 SE1 23 սեպտեմբեր 1992 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10352) Կավամուրա 1992 UO3 26 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10353) Մոմոտարո 1992 YS2 20 դեկտեմբեր 1992 Կիյոսատո Սատորու Օտոմո
(10354) Գուիլլիամբադե 1993 BU5 27 հունվար 1993 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(10355) Կոջիրոհարադա 1993 EQ 15 մարտ 1993 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10356) Ռուդոլֆշտեյներ 1993 RQ4 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10357) 1993 SL3 19 սեպտեմբեր 1993 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10358) Կիրչհոֆ 1993 TH32 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10359) 1993 TU36 13 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(10360) 1993 VN 7 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10361) Բանսեն 1994 PR20 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10362) 1994 UC2 31 հոկտեմբեր 1994 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10363) 1994 UP11 31 հոկտեմբեր 1994 Պալոմար PCAS ծրագիր
(10364) Տայնայ 1994 VR1 3 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10365) Կուրոկավա 1994 WL1 27 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10366) Շոզոսատո 1994 WD4 24 նոյեմբեր 1994 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(10367) Սայո 1994 YL1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10368) Կոզուկի 1995 CM1 7 փետրվար 1995 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10369) Սինդեն 1995 CE2 8 փետրվար 1995 Սայդինգ-Սփրինգ Դևիդ Աշեր
(10370) Հիլոնոմ 1995 DW2 27 փետրվար 1995 Մաունա Կեա Դևիդ Ջուիտ, Ջեյն Լու
(10371) Գիգլի 1995 DU3 27 փետրվար 1995 Սան Մարսելո Լուչիանո Տեզի, Անդրեա Բոատինի
(10372) Մորան 1995 FO10 26 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(10373) ՄակՌոբերտ 1996 ER 14 մարտ 1996 Սադբուրի Դենիս դի Սիկո
(10374) Իտամպե 1996 GN19 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10375) Միչիոկուգա 1996 HM1 21 ապրիլ 1996 Կումա Կոգեն Ակիմասա Նակամուրա
(10376) Չիարինի 1996 KW 16 մայիս 1996 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(10377) Կիլիմանջարո 1996 NN4 14 հուլիս 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10378) Ինգմարբերգման 1996 NE5 14 հուլիս 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10379) Լեյկ Պլեսիդ 1996 OH 18 հուլիս 1996 Ռանդ Ջորջ Վիսկոմ
(10380) Բերվալդ 1996 PY7 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(10381) Մալինսմիթ 1996 RB 3 սեպտեմբեր 1996 Ստեկենբրիջ Բրայան Մենինգ
(10382) Հեդամարդ 1996 RJ3 15 սեպտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(10383) 1996 SR7 16 սեպտեմբեր 1996 Չըրչ Ստրետոն Սթիվեն Լորի
(10384) 1996 TQ10 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10385) Ամատերասու 1996 TL12 15 հոկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(10386) Ռոմուլուս 1996 TS15 12 հոկտեմբեր 1996 Կոլևերդե Վինչենցո Կազուլլի
(10387) Բեպիկոլոմբո 1996 UQ 18 հոկտեմբեր 1996 Սորմանո Պյերո Սիկոլի, Ֆրանցեսկո Մանկա
(10388) Ժուգուանգյա 1996 YH3 25 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(10389) Ռոբմանինգ 1997 LD 1 հունիս 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(10390) Լենկա 1997 QD1 27 օգոստոս 1997 Օնդրեյով Պետր Պրավեց, Մարեկ Վոլֆ
(10391) 1997 RR3 5 սեպտեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(10392) Բրեյս 1997 RP7 11 սեպտեմբեր 1997 Լայմ Կրիկ Ռոբերտ Լինդերհոլմ
(10393) 1997 RF8 4 սեպտեմբեր 1997 Գեկկո Տեցուո Կագավա, Տակեշի Ուրատա
(10394) 1997 SG1 22 սեպտեմբեր 1997 Գիեսինգ Պաոլո Սալա
(10395) Ժիրկահորն 1997 SZ1 23 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Մարեկ Վոլֆ, Պետր Պրավեց
(10396) 1997 SW33 17 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(10397) 1997 SX33 17 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(10398) 1997 UP8 23 հոկտեմբեր 1997 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(10399) Նիշիհարիմա 1997 UZ8 29 հոկտեմբեր 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(10400) Հակայսան 1997 VX 1 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (10201-10300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (10401-10500)