Աստերոիդների ցանկ (250301-250400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (250201-250300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (250401-250500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(250301) 2003 QR37 22 օգոստոս 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250302) 2003 QM39 22 օգոստոս 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250303) 2003 QS44 23 օգոստոս 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250304) 2003 QB55 23 օգոստոս 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250305) 2003 QD59 23 օգոստոս 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250306) 2003 QV59 23 օգոստոս 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250307) 2003 QA63 23 օգոստոս 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250308) 2003 QT67 24 օգոստոս 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250309) 2003 QD76 24 օգոստոս 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250310) 2003 QO78 24 օգոստոս 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250311) 2003 QG80 22 օգոստոս 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250312) 2003 QH87 25 օգոստոս 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250313) 2003 QW103 31 օգոստոս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250314) 2003 QG105 31 օգոստոս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250315) 2003 QZ107 31 օգոստոս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250316) 2003 RX6 04 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250317) 2003 RO15 15 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250318) 2003 RT22 15 սեպտեմբեր 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250319) 2003 RY26 02 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250320) 2003 SN3 16 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250321) 2003 SX3 16 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250322) 2003 SC7 17 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250323) 2003 SV12 16 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250324) 2003 SW15 16 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250325) 2003 SH50 18 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250326) 2003 SP71 18 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250327) 2003 SH75 18 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250328) 2003 SX75 18 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250329) 2003 SO76 18 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250330) 2003 SA84 19 սեպտեմբեր 2003 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(250331) 2003 SQ87 17 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250332) 2003 SV93 18 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250333) 2003 SM105 20 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250334) 2003 SP111 20 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250335) 2003 SV117 16 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250336) 2003 SC119 16 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250337) 2003 SP142 20 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250338) 2003 SP146 20 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250339) 2003 SE151 17 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250340) 2003 SV153 19 սեպտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250341) 2003 SY155 19 սեպտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250342) 2003 SQ156 19 սեպտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250343) 2003 ST178 19 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250344) 2003 SQ183 21 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250345) 2003 SE185 21 սեպտեմբեր 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250346) 2003 SM195 20 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250347) 2003 SN195 20 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250348) 2003 SE199 21 սեպտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250349) 2003 SO205 24 սեպտեմբեր 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250350) 2003 SW206 26 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250351) 2003 SA212 25 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250352) 2003 SA217 27 սեպտեմբեր 2003 Ջանկ Բոնդ Ջանկ Բոնդ աստղադիտարան
(250353) 2003 ST220 29 սեպտեմբեր 2003 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(250354) Լյուիսդեպարիս 2003 SP244 25 սեպտեմբեր 2003 Փարիզ Բ. Քրիստոֆ
(250355) 2003 SK250 26 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250356) 2003 SF252 26 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250357) 2003 SN255 27 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250358) 2003 SY258 28 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250359) 2003 SL271 25 սեպտեմբեր 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250360) 2003 SP272 27 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250361) 2003 SS272 27 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250362) 2003 SS296 29 սեպտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250363) 2003 SH303 17 սեպտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250364) 2003 SY306 30 սեպտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250365) 2003 SJ307 26 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250366) 2003 ST311 29 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250367) 2003 SD321 19 սեպտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250368) 2003 SS366 26 սեպտեմբեր 2003 Ապաչի Փոյնթ SDSS ծրագիր
(250369) 2003 TY 04 հոկտեմբեր 2003 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ, Պ. Օլվորսեմ
(250370) 2003 TK4 12 հոկտեմբեր 2003 Մաունա Կեա Ֆ. Բերնարդի
(250371) 2003 TW4 01 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250372) 2003 TS15 15 հոկտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250373) 2003 TU15 15 հոկտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250374) 2003 UL4 17 հոկտեմբեր 2003 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(250375) 2003 UU23 22 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250376) 2003 UW34 21 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250377) 2003 UH40 16 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250378) 2003 UF41 16 հոկտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250379) 2003 UU55 17 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250380) 2003 UW58 16 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250381) 2003 UV70 18 հոկտեմբեր 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250382) 2003 UA76 17 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250383) 2003 UR92 20 հոկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250384) 2003 UY93 18 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250385) 2003 UW111 20 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250386) 2003 UA130 18 հոկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250387) 2003 UK130 18 հոկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250388) 2003 UC145 18 հոկտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250389) 2003 UX146 18 հոկտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250390) 2003 UQ147 18 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250391) 2003 UZ151 21 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250392) 2003 UZ152 21 հոկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250393) 2003 UJ158 20 հոկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250394) 2003 UG164 21 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250395) 2003 UX168 22 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250396) 2003 UX173 21 հոկտեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250397) 2003 UZ181 21 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250398) 2003 UL182 21 հոկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250399) 2003 UN183 21 հոկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250400) 2003 UQ186 22 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (250201-250300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (250401-250500)