Աստերոիդների ցանկ (250401-250500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (250301-250400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (250501-250600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(250401) 2003 US188 22 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250402) 2003 UP205 22 հոկտեմբեր 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250403) 2003 UR212 23 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250404) 2003 UW218 21 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250405) 2003 UV222 22 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250406) 2003 UX226 23 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250407) 2003 UU237 23 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250408) 2003 UQ242 24 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250409) 2003 UN243 24 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250410) 2003 UD252 26 հոկտեմբեր 2003 Կատալինա CSS ծրագիր
(250411) 2003 UR256 25 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250412) 2003 UU269 29 հոկտեմբեր 2003 Կատալինա CSS ծրագիր
(250413) 2003 UJ275 29 հոկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250414) 2003 UB276 29 հոկտեմբեր 2003 Կատալինա CSS ծրագիր
(250415) 2003 UH330 17 հոկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250416) 2003 UK333 18 հոկտեմբեր 2003 Ապաչի Փոյնթ SDSS ծրագիր
(250417) 2003 UF342 19 հոկտեմբեր 2003 Ապաչի Փոյնթ SDSS ծրագիր
(250418) 2003 VV2 06 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250419) 2003 VW11 03 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250420) 2003 WO6 16 նոյեմբեր 2003 Կատալինա CSS ծրագիր
(250421) 2003 WE37 19 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250422) 2003 WH39 19 նոյեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250423) 2003 WH62 19 նոյեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250424) 2003 WV68 19 նոյեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250425) 2003 WQ71 20 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250426) 2003 WR85 20 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250427) 2003 WR86 21 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250428) 2003 WP90 16 նոյեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250429) 2003 WG92 18 նոյեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250430) 2003 WC95 19 նոյեմբեր 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250431) 2003 WL117 20 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250432) 2003 WO124 20 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250433) 2003 WR126 20 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250434) 2003 WU132 21 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250435) 2003 WG133 21 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250436) 2003 WT137 21 նոյեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250437) 2003 WS168 19 նոյեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250438) 2003 WZ169 20 նոյեմբեր 2003 Կատալինա CSS ծրագիր
(250439) 2003 XG16 14 դեկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250440) 2003 XY16 14 դեկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250441) 2003 XM27 01 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250442) 2003 YH20 17 դեկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250443) 2003 YA52 18 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250444) 2003 YA56 19 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250445) 2003 YQ56 19 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250446) 2003 YJ67 19 դեկտեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250447) 2003 YE92 21 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250448) 2003 YR122 27 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250449) 2003 YY125 27 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250450) 2003 YZ126 27 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250451) 2003 YJ128 27 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250452) 2003 YU142 28 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250453) 2003 YM160 17 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250454) 2004 AW1 12 հունվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250455) 2004 BH5 16 հունվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250456) 2004 BZ11 16 հունվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250457) 2004 BE35 19 հունվար 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250458) 2004 BO41 19 հունվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250459) 2004 BT55 22 հունվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250460) 2004 BZ57 23 հունվար 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250461) 2004 BO76 25 հունվար 2004 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(250462) 2004 BS85 28 հունվար 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(250463) 2004 BQ88 23 հունվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250464) 2004 BC97 24 հունվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250465) 2004 BY121 27 հունվար 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(250466) 2004 BS130 16 հունվար 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250467) 2004 BC133 17 հունվար 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250468) 2004 BE152 19 հունվար 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(250469) 2004 CH18 10 փետրվար 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(250470) 2004 CY28 12 փետրվար 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250471) 2004 CC36 11 փետրվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250472) 2004 CH67 10 փետրվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250473) 2004 CM93 11 փետրվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250474) 2004 CU96 12 փետրվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250475) 2004 CR129 15 փետրվար 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(250476) 2004 DT1 18 փետրվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250477) 2004 DB9 17 փետրվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250478) 2004 DF10 18 փետրվար 2004 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(250479) 2004 DW24 16 փետրվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250480) 2004 DX24 16 փետրվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250481) 2004 DU58 23 փետրվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250482) 2004 DF79 18 փետրվար 2004 Սելար Ալտո Սելար Ալտո աստղադիտարան
(250483) 2004 ED5 11 մարտ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250484) 2004 ED31 15 մարտ 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(250485) 2004 EW32 15 մարտ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250486) 2004 EY33 12 մարտ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250487) 2004 EP37 14 մարտ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250488) 2004 EJ49 15 մարտ 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(250489) 2004 EM58 15 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250490) 2004 EF71 15 մարտ 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(250491) 2004 EX83 14 մարտ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(250492) 2004 FN3 17 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250493) 2004 FN13 16 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250494) 2004 FW30 29 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250495) 2004 FD36 16 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250496) 2004 FN43 19 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(250497) 2004 FL108 23 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250498) 2004 FN112 26 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250499) 2004 FW149 16 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(250500) 2004 FR158 18 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (250301-250400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (250501-250600)