Աստերոիդների ցանկ (163101-163200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (163001-163100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (163201-163300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(163101) 2002 AU112 09 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163102) 2002 AQ125 11 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163103) 2002 AP126 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163104) 2002 AO129 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163105) 2002 AC139 09 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163106) 2002 AE140 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163107) 2002 AN143 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163108) 2002 AS152 14 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163109) 2002 AR156 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163110) 2002 AQ162 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163111) 2002 AC166 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163112) 2002 AD172 14 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163113) 2002 AJ175 14 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163114) 2002 AR177 14 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163115) 2002 AF191 11 հունվար 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(163116) 2002 AE197 14 հունվար 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(163117) 2002 AK197 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163118) 2002 AS197 14 հունվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163119) Տիմկայ 2002 AO208 09 հունվար 2002 Ապաչի Փոյնթ SDSS ծրագիր
(163120) 2002 BW1 21 հունվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(163121) 2002 BY9 18 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163122) 2002 BL11 19 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163123) 2002 BM15 19 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163124) 2002 BC22 21 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163125) 2002 BN29 20 հունվար 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(163126) 2002 BO29 20 հունվար 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(163127) 2002 BB30 21 հունվար 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(163128) 2002 CN 02 փետրվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163129) 2002 CH1 03 փետրվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163130) 2002 CB5 04 փետրվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163131) 2002 CF6 04 փետրվար 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(163132) 2002 CU11 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163133) 2002 CV13 08 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(163134) 2002 CM16 06 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163135) 2002 CT22 05 փետրվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163136) 2002 CX27 06 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163137) 2002 CY28 06 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163138) 2002 CA37 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163139) 2002 CQ39 11 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(163140) 2002 CU47 03 փետրվար 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(163141) 2002 CS50 12 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(163142) 2002 CD51 12 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(163143) 2002 CH56 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163144) 2002 CO80 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163145) 2002 CS88 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163146) 2002 CS92 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163147) 2002 CK95 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163148) 2002 CQ95 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163149) 2002 CV106 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163150) 2002 CE109 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163151) 2002 CW111 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163152) 2002 CQ112 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163153) Տակույաոնիշի 2002 CO116 12 փետրվար 2002 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(163154) 2002 CE123 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163155) 2002 CL130 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163156) 2002 CX130 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163157) 2002 CY130 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163158) 2002 CS136 08 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163159) 2002 CX136 08 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163160) 2002 CM146 09 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163161) 2002 CE152 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163162) 2002 CG159 07 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163163) 2002 CB165 08 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163164) 2002 CC169 08 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163165) 2002 CC177 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163166) 2002 CX177 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163167) 2002 CY178 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163168) 2002 CL195 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163169) 2002 CX199 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163170) 2002 CQ218 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163171) 2002 CU220 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163172) 2002 CV225 03 փետրվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163173) 2002 CX233 11 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163174) 2002 CX236 08 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163175) 2002 CB239 11 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163176) 2002 CL241 11 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163177) 2002 CM242 11 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163178) 2002 CU247 15 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163179) 2002 CF252 04 փետրվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163180) 2002 CU270 08 փետրվար 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(163181) 2002 CL272 08 փետրվար 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(163182) 2002 CZ278 07 փետրվար 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(163183) 2002 CZ282 08 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163184) 2002 CZ299 11 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163185) 2002 DJ2 19 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(163186) 2002 DA13 24 փետրվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163187) 2002 DD16 19 փետրվար 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(163188) 2002 ES4 10 մարտ 2002 Սիմա Էկար ADAS ծրագիր
(163189) 2002 EU6 06 մարտ 2002 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(163190) 2002 EV7 12 մարտ 2002 Չռնի Վըրխ Չռնի Վըրխ աստղադիտարան
(163191) 2002 EQ9 15 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163192) 2002 EB11 13 մարտ 2002 Չռնի Վըրխ Չռնի Վըրխ աստղադիտարան
(163193) 2002 EQ12 14 մարտ 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(163194) 2002 EC14 05 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(163195) 2002 EP21 10 մարտ 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(163196) 2002 EN24 05 մարտ 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(163197) 2002 EZ25 10 մարտ 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(163198) 2002 EX27 09 մարտ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163199) 2002 ED29 09 մարտ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(163200) 2002 EF36 09 մարտ 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (163001-163100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (163201-163300)