Աստերոիդների ցանկ (48601-48700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (48501-48600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48701-48800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(48601) 1995 BL 23 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48602) 1995 BV1 27 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48603) 1995 BC2 30 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48604) 1995 CV 1 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48605) 1995 CW1 7 փետրվար 1995 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(48606) 1995 DH 20 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48607) 1995 DS2 20 փետրվար 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(48608) 1995 DW8 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48609) 1995 DE14 19 փետրվար 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48610) 1995 EF6 2 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48611) 1995 FS6 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48612) 1995 FX6 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48613) 1995 FM11 27 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48614) 1995 FP14 27 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48615) 1995 FG16 28 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48616) 1995 GP7 2 ապրիլ 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48617) 1995 HR2 25 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48618) 1995 HB4 26 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48619) 1995 KV 21 մայիս 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48620) 1995 MN5 23 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48621) 1995 OC 19 հուլիս 1995 Կավեզո Գեմինիամո Մոնտանարի աստղադիտարան
(48622) 1995 OA10 30 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48623) 1995 OV12 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48624) Սեդայուկի 1995 PM 4 օգոստոս 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(48625) 1995 QF 16 օգոստոս 1995 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(48626) 1995 QJ4 20 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48627) 1995 QX14 28 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48628) Ջանետֆենդեր 1995 RD 7 սեպտեմբեր 1995 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(48629) 1995 SP 18 սեպտեմբեր 1995 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(48630) 1995 SC7 17 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48631) Հասանթուֆան 1995 SK29 26 սեպտեմբեր 1995 Զելենչուկսկայա Տ. Կրյաչկո
(48632) 1995 SV29 29 սեպտեմբեր 1995 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(48633) 1995 SH38 24 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48634) 1995 SE44 25 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48635) 1995 SU52 20 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(48636) Հուանգկուն 1995 SS53 28 սեպտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48637) 1995 SU87 26 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48638) 1995 TB 3 հոկտեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(48639) 1995 TL8 15 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Ա. Գլիսոն
(48640) 1995 UD 17 հոկտեմբեր 1995 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Պ. Ղեցի
(48641) 1995 UA1 20 հոկտեմբեր 1995 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Վ. Բրկիչ
(48642) 1995 UH1 23 հոկտեմբեր 1995 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(48643) Ալեն-Բիչ 1995 UA2 20 հոկտեմբեր 1995 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Ֆ. Մանկա
(48644) 1995 UG7 27 հոկտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48645) 1995 UF8 27 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48646) 1995 UL8 27 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48647) 1995 UT8 27 հոկտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48648) 1995 UQ12 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48649) 1995 UH37 21 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48650) Կազանյունիվերսիտի 1995 UX48 17 հոկտեմբեր 1995 Զելենչուկսկայա Վ. Սոլովյով
(48651) 1995 UC54 22 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48652) 1995 VB 1 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48653) 1995 VD 1 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48654) 1995 VG10 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48655) 1995 VQ12 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48656) 1995 VN18 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48657) 1995 WK 16 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48658) 1995 WT1 16 նոյեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48659) 1995 WX2 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48660) 1995 WA5 24 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48661) 1995 WH5 24 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48662) 1995 WK5 24 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48663) 1995 WY7 29 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48664) 1995 WG9 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48665) 1995 WL25 18 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48666) 1995 WU26 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48667) 1995 WS33 20 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48668) 1995 XB1 15 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48669) 1995 YO1 21 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48670) 1995 YW2 26 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48671) 1995 YS3 27 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48672) 1995 YF5 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48673) 1995 YF16 20 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48674) 1995 YV21 17 դեկտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48675) 1995 YA23 21 դեկտեմբեր 1995 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48676) 1996 AW6 12 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48677) 1996 AQ7 12 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48678) 1996 AP12 15 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48679) 1996 AL19 15 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48680) 1996 BU 17 հունվար 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(48681) Զելինգեր 1996 BZ 21 հունվար 1996 Լինզ Է. Մայեր, Է. Օբերմեյր
(48682) 1996 BP1 23 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48683) 1996 BQ1 23 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48684) 1996 EP 14 մարտ 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(48685) 1996 EW 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48686) 1996 EM1 10 մարտ 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(48687) 1996 EO6 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48688) 1996 FM2 17 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48689) 1996 GP1 8 ապրիլ 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(48690) 1996 GP4 11 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48691) 1996 GP6 12 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48692) 1996 GE20 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48693) 1996 GH20 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48694) 1996 HP 18 ապրիլ 1996 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(48695) 1996 HG7 18 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48696) 1996 HJ8 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48697) 1996 HX14 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48698) 1996 HJ20 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48699) 1996 HN21 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48700) Հանգաո 1996 HZ21 17 ապրիլ 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (48501-48600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48701-48800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]