Աստերոիդների ցանկ (46601-46700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (46501-46600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (46701-46800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(46601) 1993 FV15 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46602) 1993 FP34 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46603) 1993 FY41 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46604) 1993 FH56 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46605) 1993 HQ1 18 ապրիլ 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(46606) 1993 LK2 13 հունիս 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46607) 1993 OY12 19 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46608) 1993 RA2 12 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(46609) 1993 SQ1 16 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(46610) Բեսիքսդուզե 1993 TQ1 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(46611) 1993 TH4 8 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46612) 1993 TS16 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46613) 1993 TA17 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46614) 1993 TV27 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46615) 1993 TT32 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46616) 1994 AM 2 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46617) 1994 BD1 19 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46618) 1994 CF16 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46619) 1994 CR16 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46620) 1994 EL1 6 մարտ 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46621) 1994 EC7 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(46622) 1994 EF7 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(46623) 1994 GV10 14 ապրիլ 1994 Պալոմար PCAS ծրագիր
(46624) 1994 JV4 4 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46625) 1994 LM 5 հունիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46626) 1994 PL23 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46627) 1994 PG24 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46628) 1994 PD27 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46629) 1994 PS38 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46630) 1994 SA11 29 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46631) 1994 TQ3 5 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(46632) 1994 TN15 14 հոկտեմբեր 1994 Կիսո Կիսո աստղադիտարան
(46633) 1994 VH1 4 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46634) 1994 VR2 1 նոյեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(46635) 1994 WK2 28 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(46636) 1994 WD3 28 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(46637) 1994 WJ12 27 նոյեմբեր 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(46638) 1995 BO3 31 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46639) 1995 BN4 28 հունվար 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(46640) 1995 DU 20 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46641) 1995 EY 5 մարտ 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(46642) 1995 FU4 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46643) Յանասե 1995 KM 23 մայիս 1995 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(46644) Լագիա 1995 OF 19 հուլիս 1995 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Լ. Տեզի
(46645) 1995 OP1 19 հուլիս 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(46646) 1995 OC8 25 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46647) 1995 QP3 28 օգոստոս 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(46648) 1995 SY 22 սեպտեմբեր 1995 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(46649) 1995 SN4 20 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(46650) 1995 SR19 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46651) 1995 SV26 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46652) 1995 SV30 20 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46653) 1995 SE33 21 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46654) 1995 UB8 26 հոկտեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(46655) 1995 UR9 16 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46656) 1995 WT6 28 նոյեմբեր 1995 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(46657) 1995 WM17 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46658) 1995 YH12 19 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46659) 1996 BB5 16 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46660) 1996 BM17 25 հունվար 1996 Սոկոռո Լինքոլնի լաբորատորիա
(46661) 1996 CP1 12 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46662) 1996 DO 19 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46663) 1996 DR2 26 փետրվար 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(46664) 1996 EK10 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46665) 1996 FD 16 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(46666) 1996 FX21 24 մարտ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46667) 1996 HM2 18 ապրիլ 1996 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(46668) 1996 HM10 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46669) Վանգյոնգժի 1996 LK 6 հունիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(46670) 1996 NU 15 հուլիս 1996 Լայմ Կրիկ Ռ. Լինդերհոլմ
(46671) 1996 NW3 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46672) 1996 OA 16 հուլիս 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(46673) 1996 OL2 23 հուլիս 1996 Կամպո Իմպերատորե Ա. Բոատինի, Ա. Դի Պաոլա
(46674) 1996 PY8 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46675) 1996 QO 17 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(46676) 1996 RF29 11 սեպտեմբեր 1996 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(46677) 1996 TK6 7 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(46678) 1996 TZ8 12 հոկտեմբեր 1996 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(46679) 1996 TE30 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46680) 1996 YV 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46681) 1997 AN5 7 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46682) 1997 AV5 1 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(46683) 1997 AK8 2 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46684) 1997 AX8 2 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46685) 1997 AG13 11 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46686) 1997 AS13 10 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(46687) 1997 AP18 15 հունվար 1997 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(46688) 1997 AB19 10 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46689) 1997 AL19 13 հունվար 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(46690) 1997 AN23 14 հունվար 1997 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(46691) 1997 BK3 30 հունվար 1997 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Վ. Ջուլիանի
(46692) Տաորմինա 1997 CW1 2 փետրվար 1997 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(46693) 1997 CK4 4 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46694) 1997 CS9 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46695) 1997 CX13 4 փետրվար 1997 Քլաուդքրոֆտ Ու. Օֆուտ
(46696) 1997 CF20 12 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46697) 1997 CM20 12 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46698) 1997 CT25 13 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46699) 1997 CL26 14 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(46700) 1997 CK27 8 փետրվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (46501-46600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (46701-46800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]