Աստերոիդների ցանկ (27701-27800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (27601-27700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (27801-27900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(27701) 1983 QR 30 օգոստոս 1983 Պալոմար Ջ. Գիբսոն
(27702) 1984 SE1 27 սեպտեմբեր 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(27703) 1984 SA2 29 սեպտեմբեր 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(27704) 1984 WB4 27 նոյեմբեր 1984 Կոսոլ CERGA հետազոտական կենտրոն
(27705) 1985 DU1 16 փետրվար 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(27706) Ստրոգեն 1985 TM3 11 հոկտեմբեր 1985 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(27707) 1986 QY3 31 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(27708) 1987 WP 20 նոյեմբեր 1987 Պալոմար Ջ. Ալու, Է. Հելին
(27709) Օրենբուրգ 1988 CU3 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27710) Հենսելինգ 1988 RY1 7 սեպտեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(27711) Կիրշվինկ 1988 VT4 4 նոյեմբեր 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(27712) Կուդրայ 1988 VR7 3 նոյեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(27713) 1989 AA 2 հունվար 1989 Պալոմար Է. Հելին
(27714) 1989 BR 29 հունվար 1989 Տոկուշիմա-Կայնան Մ. Իվամոտո, Տ. Ֆուրուտա
(27715) 1989 CR1 5 փետրվար 1989 Գեկկո Յ. Օշիմա
(27716) Նոբույուկի 1989 CX1 13 փետրվար 1989 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(27717) 1989 CF3 4 փետրվար 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27718) 1989 GH3 2 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27719) Ֆասթ 1989 SR3 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27720) 1989 UP3 26 հոկտեմբեր 1989 Պալոմար Է. Հելին
(27721) 1989 WJ 20 նոյեմբեր 1989 Գեկկո Յ. Օշիմա
(27722) 1990 OB2 29 հուլիս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27723) 1990 QA 19 օգոստոս 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(27724) 1990 QA1 21 օգոստոս 1990 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(27725) 1990 QF4 23 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27726) 1990 QM5 29 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27727) 1990 QM7 20 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27728) 1990 QD8 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27729) 1990 QK9 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27730) 1990 QU9 26 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27731) 1990 RK3 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27732) 1990 RH7 13 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(27733) 1990 RM7 13 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(27734) 1990 RA8 14 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(27735) 1990 SZ5 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27736) Եկատերինբուրգ 1990 SA6 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27737) 1990 SA8 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27738) 1990 TT4 9 հոկտեմբեր 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(27739) Կիմիհիրո 1990 UV 17 հոկտեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(27740) Օբատոմոյուկի 1990 UC1 20 հոկտեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(27741) 1990 UJ4 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27742) 1990 UP4 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27743) 1990 VM 8 նոյեմբեր 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(27744) 1990 VO6 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27745) 1990 WS 18 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27746) 1990 WE3 18 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27747) 1990 YW 18 դեկտեմբեր 1990 Պալոմար Է. Հելին
(27748) Վիվիանհոետ 1991 AL 9 հունվար 1991 Յացուգատակե Ս. Իձումիկավա, Օ. Մուրամացու
(27749) 1991 BJ2 23 հունվար 1991 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(27750) 1991 CW2 14 փետրվար 1991 Պալոմար Է. Հելին
(27751) 1991 FQ2 20 մարտ 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(27752) 1991 GL8 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27753) 1991 PF5 3 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27754) 1991 PP9 5 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27755) 1991 PD11 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27756) 1991 PS14 6 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27757) 1991 PO18 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27758) Միշելսոն 1991 RJ4 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(27759) 1991 RE6 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27760) 1991 RB7 2 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(27761) 1991 RL13 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27762) 1991 RD16 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27763) 1991 RN22 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(27764) ֆոն Ֆլու 1991 RV40 10 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(27765) Բրոկհաուզ 1991 RJ41 10 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(27766) 1991 TO 1 հոկտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(27767) 1991 TP 1 հոկտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(27768) 1991 UV1 29 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(27769) 1991 UA3 31 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(27770) 1991 VF1 4 նոյեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(27771) 1991 VY2 5 նոյեմբեր 1991 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(27772) 1991 VD6 2 նոյեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27773) 1991 VN8 4 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27774) 1991 YB1 29 դեկտեմբեր 1991 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(27775) 1992 CA3 2 փետրվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27776) Կորտլանդ 1992 DH1 25 փետրվար 1992 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(27777) 1992 DN3 25 փետրվար 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27778) 1992 DF6 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27779) 1992 DY8 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27780) 1992 ER18 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27781) 1992 EE19 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27782) 1992 EH24 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27783) 1992 GV3 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27784) 1992 OE 27 հուլիս 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(27785) 1992 OE3 26 հուլիս 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27786) 1992 PN1 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(27787) 1992 UO6 28 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(27788) 1993 AS 13 հունվար 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(27789) Աստրախան 1993 BB7 23 հունվար 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27790) 1993 CG1 13 փետրվար 1993 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(27791) Մասարու 1993 DD1 24 փետրվար 1993 Յացուգատակե Յ. Կուշիդա, Օ. Մուրամացու
(27792) Ֆրիդակահլո 1993 DR2 20 փետրվար 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(27793) 1993 FL1 25 մարտ 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(27794) 1993 FY5 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27795) 1993 FO12 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27796) 1993 FK13 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27797) 1993 FQ17 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27798) 1993 FJ19 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27799) 1993 FQ23 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27800) 1993 FA28 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (27601-27700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (27801-27900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]