Աշերի ձայնագրած երգերի ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Աշերի կողմից ձայնագրած երգերի ցանկ։ Աշերը ամերիկյան երգիչ և երգերի հեղինակ է: Նա թողարկել է 7 ալբոմ, 9 ժողովածու և 52 սինգլ։ Նա նաև հայտնվել է այլ կատարողների ալբոմներում (դրանք 22-ն են): Նրա երգերը թողարկվել են մյուս ալբոմներում, այդ թվում Disneymania, Disney -ի հայտնի կատարողների համար: Աշերը ձայնագրել է երգեր և այլ հայտնի կատարողներ, ինչպիսիք են Մրայա Քերին, Ջասթին Բիբերը, Պիտբուլը, Աֆրոջեքը, Վիզ Խալիֆան և ուրիշներ: Սկսած 2016 թվականից: նա գրել է ավելի քան 150 երգ:

Ստեղծագործությունների ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Աշերի ձայնագրած երգերի ցանկ
Ստեղծագործություն Երգիչ(ներ) Ալբոմ(ներ) Տարեթիվ Ծանոթագրություն
"2nd Round" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Appetite" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Bad Girl" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Bedtime" Աշեր My Way 1997 [4]
"Before I Met You" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Best Thing" Աշեր և Jay-Z Here I Stand 2008 [2]
"Better on the Other Side" Աշեր և Various Artists non-album release 2009 [2]
"Chains" Աշեր և Nas and Bibi Bourelly non-album release 2015
"Burn" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Call Me a Mack" Աշեր Poetic Justice soundtrack 1993 [5]
"Can You Help Me" Աշեր 8701 2001 [6]
"Can U Get wit It" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"Can U Handle It?" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Can't Stop Won't Stop" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Caught Up" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Climax" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Come Back" Աշեր My Way 1997 [4]
"Confessions (Interlude)" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Confessions Part I" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Confessions Part II" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Confessions Part II Remix" Աշեր և Shyne, Kanye West & Twista) Confessions 2004 [3]
"Crazy" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"Dat Girl Right There" Աշեր և Ludacris non-album release 2007 [8]
"Dive" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"DJ Got Us Fallin' in Love" Աշեր և Pitbull Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Do It to Me" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Doin' the Most" Աշեր Rhythm City: Volume One – Caught Up 2005 [8]
"Don't Be Cruel" Աշեր Live 1999 [10]
"Dot Com" Աշեր Rhythm City: Volume One – Caught Up 2005 [8]
"Euphoria" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Every Little Step" Աշեր Live 1999 [10]
"Fed Up" DJ Khaled և Աշեր, Drake, Young Jeezy & Rick Ross Victory 2009 [11]
"Final Goodbye" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"First Dance" Justin Bieber և Աշեր My World 2009 [12]
"Follow Me" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Foolin' Around" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Get in My Car" Աշեր և Bun B Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Go Missin'" Աշեր non-album release 2013 [13]
"Good Kisser" Աշեր non-album release 2014 [14]
"Good Ol' Ghetto" Աշեր 8701 2001 [6]
"Guilty" Աշեր և T.I. Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Here I Stand" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Hey Daddy (Daddy's Home)" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"His Mistakes" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Hot Thing" Աշեր և A$AP Rocky Looking 4 Myself 2012 [1]
"Hot Tottie" Աշեր և Jay-Z Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Hottest Thing" Աշեր 8701 2001 [6]
"How Do I Say" Աշեր 8701 2001 [6]
"Hush" Աշեր non-album release 2008 [8]
"I Care for U" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"I Can't Let U Go" Աշեր 8701 2001 [6]
"I Don't Know" Աշեր և P. Diddy 8701 2001 [6]
"I Need a Girl (Part One)" P. Diddy և Աշեր & Loon We Invented the Remix 2002 [15]
"I Need Love" Աշեր Live 1999 [10]
"I Will" Աշեր My Way 1997 [4]
"I.F.U." Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"I'll Make It Right" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"I'll Show You Love" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"If I Want To" Աշեր 8701 2001 [6]
"In My Bag" Աշեր և T.I non-album release 2009 [8]
"Interlude 1" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"Interlude 2 (Can't Stop)" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"Intro" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Intro" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Intro-Lude 8701" Աշեր 8701 2001 [6]
"It Is What It Is" Աշեր Rhythm City: Volume One – Caught Up 2005 [8]
"Just Like Me" Աշեր և Lil' Kim My Way 1997 [4]
"Lay You Down" Աշեր Lil Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Lemme See" Աշեր և Rick Ross Looking 4 Myself 2012 [1]
"Lessons for the Lover" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Lifetime" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Lil Freak" Աշեր և Nicki Minaj Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Lingerie" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Looking 4 Myself" Աշեր և Luke Steele Looking 4 Myself 2012 [1]
"Looking for Love" DiddyDirty Money և Աշեր Last Train to Paris 2010 [16]
"Love 'Em All" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Love in This Club" Աշեր և Young Jeezy Here I Stand 2008 [2]
"Love in This Club Part II" Աշեր և Beyoncé and Lil Wayne Here I Stand 2008 [2]
"Love Was Here" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"Love You Gently" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Lovers and Friends" Lil Jon & The East Side Boyz և Աշեր & Ludacris Crunk Juice 2005 [17]
"Making Love (Into the Night)" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Mars vs. Venus" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Milk Carton" Աշեր non album release 2015 [18]
"Monstar" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"More" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Moving Mountains" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"My Boo" Աշեր և Alicia Keys Confessions 2004 [3]
"My Life Your Entertainment" T.I. և Աշեր Paper Trail 2008 [19]
"My Way" Աշեր My Way 1997 [4]
"New Flame" Chris Brown և Աշեր & Rick Ross X 2014 [20]
"Nice & Slow" Աշեր My Way 1997 [4]
"Numb" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Okay" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"OMG" Աշեր և will.i.am Raymond v. Raymond 2010 [9]
"One Day You'll Be Mine" Աշեր My Way 1997 [4]
"Papers" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Pianolude" Աշեր Live 1999 [10]
"Pop Ya Collar" Աշեր 8701 2001 [6]
"Prayer for You (Interlude)" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Pro Lover" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Promise" Romeo Santos և Աշեր Formula, Vol. 1 2011 [21]
"Red Light" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Rest of My Life" Ludacris և Աշեր & David Guetta Ludaversal 2012 [22]
"Revolver" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Rock Wit'cha" Աշեր Live 1999 [10]
"Roni" Աշեր Live 1999 [10]
"Same Girl" Աշեր ( և R. Kelly) Double Up 2007 [23]
"Say the Words" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Scream" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Seduction" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Separated" Աշեր 8701 2001 [6]
"She Don't Know" Աշեր Lil և Ludacris Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Show Me" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Simple Things" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Sins of My Father" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"Slow Jam" Աշեր և Monica My Way 1997 [4]
"Slow Love" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"Smile Again" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"Somebody to Love (Remix)" Աշեր և Justin Bieber Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Something Special" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Spotlight" Gucci Mane և Աշեր The State vs. Radric Davis 2009 [24]
"Stranger" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Superstar" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Superstar (Interlude)" Աշեր Confessions 2004 [3]
"T.T.P." Աշեր 8701 2001 [6]
"Take Your Hand" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Tender Love" Աշեր Live 1999 [10]
"That's What It's Made For" Աշեր Confessions 2004 [3]
"The Christmas Song" Justin Bieber և Աշեր Under the Mistletoe 2011 [25]
"The Many Ways" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"The Party Continues" Jermaine Dupri և Աշեր & Da Brat Life in 1472 1998 [26]
"There Goes My Baby" Աշեր Raymond v. Raymond 2010 [9]
"Think of You" Աշեր Աշեր 1994 [7]
"This Ain't Sex" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Throwback" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Touch'N You" Rick Ross և Աշեր God Forgives, I Don't 2012 [27]
"Trading Places" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Truth Hurts" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Twisted" Աշեր և Pharrell Looking 4 Myself 2012 [1]
"Twork It Out" Աշեր 8701 2001 [6]
"U Don't Have to Call" Աշեր 8701 2001 [6]
"U Got It Bad" Աշեր 8701 2001 [6]
"U R the One" Աշեր 8701 2001 [6]
"U Remind Me" Աշեր 8701 2001 [6]
"U-Turn" Աշեր 8701 2001 [6]
"What Happened to U" Աշեր Looking 4 Myself 2012 [1]
"What More Can I Give" Various Artists charity record 2003 [28]
"What You Need" Աշեր Rhythm City: Volume One – Caught Up 2005 [8]
"What's a Man to Do" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"What's Your Name" Աշեր և will.i.am Here I Stand 2008 [2]
"Whatever I Want" Աշեր Confessions 2004 [3]
"Will Work for Love" Աշեր Here I Stand 2008 [2]
"Whispers" Աշեր Աշեր 1994 [7]
" ևout U (Interlude)" Աշեր 8701 2001 [6]
" ևout You" David Guetta և Աշեր Nothing but the Beat 2011 [29]
"Yeah!" Աշեր և Lil Jon & Ludacris Confessions 2004 [3]
"You Make Me Wanna..." Աշեր My Way 1997 [4]
"You Took My Heart" Աշեր Աշեր 1994 [7]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 1,14 1,15 1,16 Looking 4 Myself (liner notes)։ Usher։ RCA Records։ 2012 
  2. 2,00 2,01 2,02 2,03 2,04 2,05 2,06 2,07 2,08 2,09 2,10 2,11 2,12 2,13 2,14 2,15 2,16 2,17 2,18 2,19 Here I Stand (liner notes)։ Usher։ LaFace Records։ 2008 
  3. 3,00 3,01 3,02 3,03 3,04 3,05 3,06 3,07 3,08 3,09 3,10 3,11 3,12 3,13 3,14 3,15 3,16 3,17 3,18 3,19 3,20 3,21 3,22 Confessions (liner notes)։ Usher։ LaFace Records։ 2004 
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 4,4 4,5 4,6 4,7 4,8 My Way (liner notes)։ Usher։ LaFace Records։ 1997 
  5. Poetic Justice (liner notes)։ Various Artists։ Epic Records։ 1993 
  6. 6,00 6,01 6,02 6,03 6,04 6,05 6,06 6,07 6,08 6,09 6,10 6,11 6,12 6,13 6,14 6,15 6,16 6,17 8701 (liner notes)։ Usher։ LaFace Records։ 2001 
  7. 7,00 7,01 7,02 7,03 7,04 7,05 7,06 7,07 7,08 7,09 7,10 7,11 7,12 7,13 Usher (liner notes)։ Usher։ LaFace Records։ 1994 
  8. 8,0 8,1 8,2 8,3 8,4 8,5 8,6 Rhythm City: Volume One – Caught Up (liner notes)։ Usher։ LaFace Records։ 2005 
  9. 9,00 9,01 9,02 9,03 9,04 9,05 9,06 9,07 9,08 9,09 9,10 9,11 9,12 9,13 9,14 9,15 9,16 9,17 9,18 9,19 9,20 9,21 9,22 Raymond v. Raymond (liner notes)։ Usher։ LaFace Records, Jive Records։ 2010 
  10. 10,0 10,1 10,2 10,3 10,4 10,5 10,6 Live (liner notes)։ Usher։ LaFace Records։ 1999 
  11. Victory (liner notes)։ DJ Khaled։ E1 Music։ 2009 
  12. My World (liner notes)։ Justin Bieber։ Island Records։ 2009 
  13. Greenwald David (February 14, 2013)։ «Usher, Diplo 'Go Missin'[[:Կաղապար:']] With New Track: Listen»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ Վերցված է February 15, 2013 
  14. «Usher's Next Album Is 'Everything You Can Imagine'»։ MTV News. Viacom։ Վերցված է May 5, 2014 
  15. We Invented the Remix (liner notes)։ Various Artists։ Bad Boy Records։ 2002 
  16. Last Train to Paris (liner notes)։ DiddyDirty Money։ Bad Boy Records։ 2010 
  17. Crunk Juice (liner notes)։ Lil Jon։ TVT Records։ 2005 
  18. https://genius.com/Usher-milk-carton-lyrics
  19. Paper Trail (liner notes)։ T.I.։ Atlantic Records։ 2008 
  20. X (liner notes)։ Chris Brown։ RCA Records։ 2014 
  21. Formula, Vol. 1 (liner notes)։ Romeo Santos։ Sony Music Latin։ 2011 
  22. Ludaversal (liner notes)։ Ludacris։ Def Jam Recordings։ 2012 
  23. Double Up (liner notes)։ R. Kelly։ Jive Records։ 2007 
  24. The State vs. Radric Davis (liner notes)։ Lil Jon։ 1017 Brick Squad Records։ 2009 
  25. Under the Mistletoe (liner notes)։ Justin Bieber։ Island Records։ 2011 
  26. Life in 1472 (liner notes)։ Various Artists։ So So Def Recordings։ 1998 
  27. God Forgives, I Don't (liner notes)։ Rick Ross։ Island Def Jam։ 2012 
  28. What More Can I Give (liner notes)։ Michael Jackson։ Epic Records։ 2003 
  29. Nothing but the Beat (liner notes)։ David Guetta։ Virgin Records։ 2011 

Արտաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]