2010 թվականի № 1 պարային հիթերի ցանկ (ԱՄՆ)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

2010 թվականի № 1 պարային հիթերի ցանկը ընդգրկում է BIllboard-ի պարային սինգլները, որոնք Hot Dance Club Songs հիթ շարքում առաջին հորիզոնականն են զբաղեցրել։

№ 1 սինգլների ցանկը[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ամսաթիվ Երգ Կատարող Աղբյուր
Հունվարի 2 «Bad Romance» Lady Gaga [1]
Հունվարի 9 «Make Me» Ջանեթ Ջեքսոն [2]
Հունվարի 16 «One Love» Դեյվիդ Գետտա featuring Estelle [3]
Հունվարի 23 «Push N Pull» Noferini & Marini vs. Sylvia Tosun [4]
Հունվարի 30 «Fresh Out the Oven» Ջենիֆեր Լոպես featuring Պիտբուլ [5]
Փետրվարի 6 «Did It Again (Lo Hecho Esta Hecho)» Շակիրա [6]
Փետրվարի 13 «Why Don't You Love Me» Բեյոնսե [7]
Փետրվարի 20 «Russian Roulette» Ռիհաննա [8]
Փետրվարի 27 «Telephone» Lady Gaga featuring Beyoncé [9]
Մարտի 6 «Hard» Rihanna featuring Young Jeezy [10]
Մարտի 13 «The Power of Music» Kristine W [11]
Մարտի 20 «Acapella» Kelis [12]
Մարտի 27 «Fancy Free» Sun [13]
Ապրիլի 3 «Louboutins» Ջենիֆեր Լոպես [14]
Ապրիլի 10 «Naturally» Selena Gomez & the Scene [15]
Ապրիլի 17 «Give Me Something» Յոկո Օնո [16]
Ապրիլի 24 «Heartbreak on Vinyl» Բլեյք Լյուիս [17]
Մայիսի 1 «Rocket» Goldfrapp [18]
Մայիսի 8 «Video Phone» Beyoncé featuring Lady Gaga [19]
Մայիսի 15 «Rude Boy» Ռիհաննա [20]
Մայիսի 22 «Pyramid» Չարիս Պեմպենգկո featuring Iyaz [21]
Մայիսի 29 «Imma Be» Black Eyed Peas [22]
Հունիսի 5 «Dust in Gravity» Delerium featuring Kreesha Turner [23]
Հունիսի 12 «Gettin' Over You» Դեյվիդ Գետտա և Քրիս Ուիլիս featuring Fergie и LMFAO [24]
Հունիսի 19 «Not Myself Tonight» Քրիստինա Ագիլերա [25]
Հունիսի 26 «Pretty Mess» Էրիկա Ջեյն [26]
Հուլիսի 3 «Alejandro» Lady Gaga [27]
Հուլիսի 10 «Commander» Քելլի Ռոուլենդ и Дэвид Гетта [28]
Հուլիսի 17 «Happiness» Ալեքսիս Ջորդան [29]
Հուլիսի 24 «Dirty Talk» Wynter Gordon [30]
Հուլիսի 31 «Alive» Goldfrapp [31]
Օգոստոսի 7 «Your Love Is My Drug» Կեշա [32]
Օգոստոսի 14 «All the Lovers» Քայլի Մինոուգ [33]
Օգոստոսի 21 «California Gurls» Քեթի Փերրի featuring Snoop Dogg [34]
Օգոստոսի 28 «I Like It» Էնրիկե Իգլեսիաս featuring Պիտբուլ [35]
Սեպտեմբերի 4 «Fire with Fire» Scissor Sisters [36]
Սեպտեմբերի 11 «Dynamite» Թայո Կռուզ [37]
Սեպտեմբերի 18 «Figure It Out» Dave Audé featuring Isha Coco [38]
Սեպտեմբերի 25 «Wouldnit (I’m a Star)» Ono [39]
Հոկտեմբերի 2 «Beautiful Monster» Նի Յո [40]
Հոկտեմբերի 9 «You Lost Me» Քրիստինա Ագիլերա [41]
Հոկտեմբերի 16 «Teenage Dream » Քեթի Փերրի [42]
Հոկտեմբերի 23 «Body Shots» Kaci Battaglia featuring Ludacris [43]
Հոկտեմբերի 30 «Get Outta My Way» Քայլի Մինոուգ [44]
Նոյեմբերի 6 «To Paris with Love» Դոնա Սամեր [45]
Նոյեմբերի 13 «Only Girl (In the World)» Ռիհաննա [46]
Նոյեմբերի 20 «Hands» The Ting Tings [47]
Նոյեմբերի 27 «In for the Kill» La Roux [48]
Դեկտեմբերի 4 «Peacock» Քեթի Փերրի [49]
Դեկտեմբերի 11 «I Like That» Ռիչարդ Վիսիոն, Static Revenger և Լուչիանա [50]
Դեկտեմբերի 18 «Barbra Streisand» Duck Sauce [51]
Դեկտեմբերի 25 «Loca» Shakira featuring Դիզի Ռասկալ [52]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հունվարի 2, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  2. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հունվարի 9, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  3. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հունվարի 16, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  4. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հունվարի 23, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  5. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հունվարի 30, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  6. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ փետրվարի 6, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  7. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ փետրվարի 13, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  8. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ փետրվարի 20, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  9. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ փետրվարի 27, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  10. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ մարտի 6, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  11. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ մարտի 13, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  12. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ մարտի 20, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  13. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ մարտի 27, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  14. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ ապրիլի 3, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  15. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ ապրիլի 10, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  16. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ ապրիլի 17, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  17. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ ապրիլի 24, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  18. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ մայիսի 1, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  19. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ մայիսի 8, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  20. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ մայիսի 15, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  21. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ մայիսի 22, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  22. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ մայիսի 29, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  23. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հունիսի 5, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  24. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հունիսի 12, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  25. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հունիսի 19, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  26. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հունիսի 26, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  27. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հուլիսի 3, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  28. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հուլիսի 10, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  29. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հուլիսի 17, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  30. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հուլիսի 24, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  31. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հուլիսի 31, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  32. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ օգոստոսի 7, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  33. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ օգոստոսի 14, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  34. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ օգոստոսի 21, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  35. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ օգոստոսի 28, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  36. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ սեպտեմբերի 4, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  37. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ սեպտեմբերի 11, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  38. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ սեպտեմբերի 18, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  39. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ սեպտեմբերի 25, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  40. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հոկտեմբերի 2, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  41. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հոկտեմբերի 9, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  42. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հոկտեմբերի 16, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  43. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հոկտեմբերի 23, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  44. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ հոկտեմբերի 30, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  45. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ նոյեմբերի 6, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  46. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ նոյեմբերի 13, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  47. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ նոյեմբերի 20, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  48. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ նոյեմբերի 27, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  49. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ դեկտեմբերի 4, 2010։ Վերցված է 2010-12-01 
  50. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ դեկտեմբերի 11, 2010։ Վերցված է 2010-12-02 
  51. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ դեկտեմբերի 18, 2010։ Վերցված է 2010-12-09 
  52. «Hot Dance Club Songs»։ Billboard։ Prometheus Global Media։ դեկտեմբերի 25, 2010։ Վերցված է 2010-12-16