Աստերոիդների ցանկ (60001-60100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (59901-60000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (60101-60200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(60001) Ադելկա 1999 TG5 4 հոկտեմբեր 1999 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(60002) 1999 TU5 6 հոկտեմբեր 1999 Հայ Փոյնթ Դ. Չեսնեյ
(60003) 1999 TM7 7 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(60004) 1999 TC13 10 հոկտեմբեր 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(60005) 1999 TW15 7 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(60006) Հոլգերմանդել 1999 TB16 13 հոկտեմբեր 1999 Ստարկենբուրգ Ստարկենբուրգի աստղադիտարան
(60007) 1999 TO16 13 հոկտեմբեր 1999 Օնդրեյով Պ. Կուշնիրակ, Պ. Պրավեց
(60008) Ջարդա 1999 TP16 14 հոկտեմբեր 1999 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(60009) 1999 TL17 15 հոկտեմբեր 1999 Մոդրա Ա. Գալադ, Յ. Տոթ
(60010) 1999 TK18 13 հոկտեմբեր 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(60011) 1999 TA20 15 հոկտեմբեր 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(60012) 1999 TU26 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60013) 1999 TW26 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60014) 1999 TW27 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60015) 1999 TD31 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60016) 1999 TJ33 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60017) 1999 TP36 12 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(60018) 1999 TN37 15 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(60019) 1999 TW38 1 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(60020) 1999 TN39 3 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(60021) 1999 TT42 3 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(60022) 1999 TX44 3 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(60023) 1999 TC45 3 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(60024) 1999 TW47 4 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(60025) 1999 TY52 6 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(60026) 1999 TC72 9 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(60027) 1999 TP80 11 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(60028) 1999 TB81 11 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(60029) 1999 TM88 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60030) 1999 TE89 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60031) 1999 TH89 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60032) 1999 TJ92 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60033) 1999 TV92 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60034) 1999 TX92 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60035) 1999 TO93 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60036) 1999 TD94 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60037) 1999 TH94 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60038) 1999 TR94 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60039) 1999 TS94 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60040) 1999 TK96 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60041) 1999 TF100 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60042) 1999 TF102 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60043) 1999 TT102 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60044) 1999 TA103 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60045) 1999 TD104 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60046) 1999 TL104 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60047) 1999 TQ104 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60048) 1999 TS104 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60049) 1999 TW105 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60050) 1999 TJ106 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60051) 1999 TN106 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60052) 1999 TM107 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60053) 1999 TB109 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60054) 1999 TF110 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60055) 1999 TB112 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60056) 1999 TG116 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60057) 1999 TZ117 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60058) 1999 TE118 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60059) 1999 TG118 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60060) 1999 TS118 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60061) 1999 TY118 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60062) 1999 TE119 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60063) 1999 TN121 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60064) 1999 TG123 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60065) 1999 TR123 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60066) 1999 TM124 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60067) 1999 TH126 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60068) 1999 TN127 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60069) 1999 TK129 6 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60070) 1999 TY129 6 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60071) 1999 TY131 6 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60072) 1999 TN132 6 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60073) 1999 TQ135 6 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60074) 1999 TV137 6 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60075) 1999 TZ142 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60076) 1999 TC143 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60077) 1999 TZ143 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60078) 1999 TS146 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60079) 1999 TB147 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60080) 1999 TG149 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60081) 1999 TV149 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60082) 1999 TL150 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60083) 1999 TG151 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60084) 1999 TT151 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60085) 1999 TA152 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60086) 1999 TC152 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60087) 1999 TY152 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60088) 1999 TR153 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60089) 1999 TK154 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60090) 1999 TC156 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60091) 1999 TG156 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60092) 1999 TJ157 9 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60093) 1999 TR157 9 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60094) 1999 TQ161 9 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60095) 1999 TX162 9 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60096) 1999 TG166 10 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60097) 1999 TZ166 10 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60098) 1999 TM170 10 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60099) 1999 TW173 10 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(60100) 1999 TV175 10 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (59901-60000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (60101-60200)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]