Աստերոիդների ցանկ (33801-33900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (33701-33800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (33901-34000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(33801) 1999 VF28 3 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33802) 1999 VA203 8 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(33803) 1999 VK210 12 նոյեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33804) 1999 WL4 28 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(33805) 1999 XQ36 7 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(33806) 1999 XW39 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33807) 1999 XF71 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33808) 1999 XD114 11 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33809) 1999 XK152 13 դեկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33810) 1999 XZ156 8 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33811) 1999 XO164 8 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33812) 1999 XS173 10 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33813) 1999 XH177 10 դեկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33814) 2000 AQ15 3 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33815) 2000 AG31 3 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33816) 2000 AL42 3 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33817) 2000 AF64 4 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33818) 2000 AK97 4 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33819) 2000 AX119 5 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33820) 2000 AB141 5 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33821) 2000 AF200 9 հունվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33822) 2000 AA231 4 հունվար 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33823) 2000 CQ1 3 փետրվար 2000 Սան Մարսելո Մ. Տոմբելի, Ա. Բոատինի
(33824) 2000 DG31 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33825) 2000 DQ81 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33826) 2000 DW82 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33827) 2000 ED 1 մարտ 2000 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(33828) 2000 EP44 9 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33829) 2000 EZ66 10 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33830) 2000 EC93 9 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33831) 2000 EA98 12 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33832) 2000 EE135 11 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33833) 2000 EN154 6 մարտ 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(33834) 2000 ES158 12 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33835) 2000 EQ200 1 մարտ 2000 Կատալինա CSS ծրագիր
(33836) 2000 FB39 29 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33837) 2000 FQ40 29 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33838) 2000 GU49 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33839) 2000 GQ58 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33840) 2000 GR63 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33841) 2000 GB75 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33842) 2000 GN79 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33843) 2000 GP127 11 ապրիլ 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(33844) 2000 GQ133 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33845) 2000 GT157 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33846) 2000 GO167 4 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33847) 2000 GO182 3 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(33848) 2000 HU6 24 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(33849) 2000 HL13 28 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33850) 2000 HT26 24 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33851) 2000 HD33 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33852) 2000 HO52 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33853) 2000 HB53 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33854) 2000 HH53 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33855) 2000 HS60 25 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33856) 2000 HD73 27 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33857) 2000 HU74 27 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33858) 2000 HG78 28 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33859) 2000 HX82 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33860) 2000 HZ86 30 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(33861) 2000 HO94 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33862) 2000 HS99 26 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33863) Էլֆրիդերվին 2000 JH7 5 մայիս 2000 Ստարկենբուրգ Ստարկենբուրգի աստղադիտարան
(33864) 2000 JP12 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33865) 2000 JX15 4 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33866) 2000 JN17 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33867) 2000 JO18 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33868) 2000 JF29 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33869) 2000 JK32 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33870) 2000 JP32 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33871) 2000 JK34 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33872) 2000 JX39 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33873) 2000 JS52 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33874) 2000 JF53 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33875) 2000 JY54 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33876) 2000 JJ57 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33877) 2000 JR57 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33878) 2000 JW61 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33879) 2000 JG62 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33880) 2000 JD65 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33881) 2000 JK66 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33882) 2000 JM74 4 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33883) 2000 KD4 27 մայիս 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(33884) 2000 KX9 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33885) 2000 KF16 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33886) 2000 KU18 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33887) 2000 KF19 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33888) 2000 KG21 29 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33889) 2000 KZ22 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33890) 2000 KQ24 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33891) 2000 KS24 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33892) 2000 KP25 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33893) 2000 KB26 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33894) 2000 KM30 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33895) 2000 KM31 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33896) 2000 KL40 30 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(33897) 2000 KU41 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33898) 2000 KQ53 29 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33899) 2000 KE55 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(33900) 2000 KS55 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (33701-33800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (33901-34000)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]