Աստերոիդների ցանկ (319401-319500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (319301-319400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (319501-319600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(319401) 2006 GG22 02 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319402) 2006 GZ23 02 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319403) 2006 GZ41 08 ապրիլ 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(319404) 2006 GT42 07 ապրիլ 2006 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(319405) 2006 GG44 02 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319406) 2006 GG49 02 ապրիլ 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(319407) 2006 HJ8 19 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319408) 2006 HT9 19 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319409) 2006 HP18 23 ապրիլ 2006 Նյու Մեքսիկո Սկայս Է. Լոուի
(319410) 2006 HX19 19 ապրիլ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319411) 2006 HJ25 20 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319412) 2006 HJ27 20 ապրիլ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319413) 2006 HK34 19 ապրիլ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319414) 2006 HV35 20 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319415) 2006 HC37 21 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319416) 2006 HG38 21 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319417) 2006 HJ49 25 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319418) 2006 HY63 24 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319419) 2006 HC68 24 ապրիլ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319420) 2006 HQ71 25 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319421) 2006 HR77 26 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319422) 2006 HW80 26 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319423) 2006 HN86 27 ապրիլ 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(319424) 2006 HN88 30 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319425) 2006 HM98 30 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319426) 2006 HO98 30 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319427) 2006 HC102 30 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319428) 2006 HH103 30 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319429) 2006 HM120 30 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319430) 2006 HH140 26 ապրիլ 2006 Սերո Տոլոլո Մ. Բույե
(319431) 2006 JG7 01 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319432) 2006 JH11 01 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319433) 2006 JP18 02 մայիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319434) 2006 JZ39 06 մայիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319435) 2006 JW48 10 մայիս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319436) 2006 JZ50 02 մայիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319437) 2006 JY79 01 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319438) 2006 KD2 17 մայիս 2006 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(319439) 2006 KN4 19 մայիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319440) 2006 KM33 20 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319441) 2006 KW52 21 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319442) 2006 KA53 21 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319443) 2006 KW59 22 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319444) 2006 KL61 22 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319445) 2006 KU61 22 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319446) 2006 KV63 23 մայիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319447) 2006 KJ65 24 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319448) 2006 KR66 24 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319449) 2006 KN69 22 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319450) 2006 KO69 22 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319451) 2006 KC75 24 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319452) 2006 KH78 24 մայիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319453) 2006 KN81 25 մայիս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319454) 2006 KC116 29 մայիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319455) 2006 KB142 25 մայիս 2006 Մաունա Կեա Պ. Վիգերտ
(319456) 2006 KB145 26 մայիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319457) 2006 LM3 26 մայիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319458) 2006 LY4 02 հունիս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319459) 2006 MA6 18 հունիս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319460) 2006 NJ 03 հուլիս 2006 Հիբիսկուս Ս. Հյոնիգ
(319461) 2006 OP2 19 հուլիս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319462) 2006 OB4 21 հուլիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319463) 2006 OW6 24 հուլիս 2006 Պլա դ՛Արգինես Ռ. Ֆեռանդո
(319464) 2006 OU9 24 հուլիս 2006 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(319465) 2006 OR11 21 հուլիս 2006 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(319466) 2006 OA12 21 հուլիս 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(319467) 2006 OE16 04 մայիս 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(319468) 2006 PP1 11 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319469) 2006 PY2 12 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319470) 2006 PA7 12 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319471) 2006 PA8 12 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319472) 2006 PS11 13 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319473) 2006 PO13 14 օգոստոս 2006 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(319474) 2006 PS16 15 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319475) 2006 PC17 15 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319476) 2006 PO20 15 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319477) 2006 PC27 15 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319478) 2006 PB30 12 օգոստոս 2006 Լուլին Հ. Չին Լին, Յ. Քուանժի
(319479) 2006 PC30 15 օգոստոս 2006 Լուլին Չ. Շ. Լին, Յ. Քուանժի
(319480) 2006 QO1 16 օգոստոս 2006 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(319481) 2006 QO9 19 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319482) 2006 QQ11 16 օգոստոս 2006 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(319483) 2006 QV14 17 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319484) 2006 QU18 16 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319485) 2006 QH19 17 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319486) 2006 QF20 18 օգոստոս 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(319487) 2006 QX22 19 օգոստոս 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(319488) 2006 QK24 17 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319489) 2006 QZ28 21 օգոստոս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319490) 2006 QL30 20 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319491) 2006 QF37 20 մայիս 2001 Սերո Տոլոլո Մ. Բույե
(319492) 2006 QT44 19 օգոստոս 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(319493) 2006 QH45 19 օգոստոս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319494) 2006 QC49 21 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319495) 2006 QW59 19 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319496) 2006 QG63 24 օգոստոս 2006 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(319497) 2006 QC72 21 օգոստոս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(319498) 2006 QP79 24 օգոստոս 2006 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(319499) 2006 QP81 24 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(319500) 2006 QY81 24 օգոստոս 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (319301-319400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (319501-319600)