Աստերոիդների ցանկ (301-400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (201-300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (401-500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(301) Բավարիա - 16 նոյեմբեր 1890 Վիեննա Յո. Պալիսա
(302) Կլարիսա - 14 նոյեմբեր 1890 Նիցա Օ. Շարլուա
(303) Ջոզեֆինա - 12 փետրվար 1891 Հռոմ Է. Միլոզեվիչ
(304) Օլգա - 14 փետրվար 1891 Վիեննա Յո. Պալիսա
(305) Գորդոնիա - 16 փետրվար 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(306) Յունիտաս - 1 մարտ 1891 Հռոմ Է. Միլոզեվիչ
(307) Նիկե - 5 մարտ 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(308) Պոլոքսիո - 31 մարտ 1891 Մարսել Ա. Բորելի
(309) Ֆրատենիտաս - 6 ապրիլ 1891 Վիեննա Յո. Պալիսա
(310) Մարգարիտա - 16 մայիս 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(311) Կլավդիա - 11 հունիս 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(312) Պիրետա - 28 օգոստոս 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(313) Խալդեա - 30 օգոստոս 1891 Վիեննա Յո. Պալիսա
(314) Ռոզալիա - 1 սեպտեմբեր 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(315) Կոնստանցիա - 4 սեպտեմբեր 1891 Վիեննա Յո. Պալիսա
(316) Գոբերտա - 8 սեպտեմբեր 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(317) Ռոքսանե - 11 սեպտեմբեր 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(318) Մագդալենա - 24 սեպտեմբեր 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(319) Լեոնա - 8 հոկտեմբեր 1891 Նիցա Օ. Շարլուա
(320) Կատարինա - 11 հոկտեմբեր 1891 Վիեննա Յո. Պալիսա
(321) Ֆլորենտինա - 15 հոկտեմբեր 1891 Վիեննա Յո. Պալիսա
(322) Ֆեո - 27 նոյեմբեր 1891 Մարսել Ա. Բորելի
(323) Բրյուսիա - 22 դեկտեմբեր 1891 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(324) Բամբերգա - 25 փետրվար 1892 Վիեննա Յո. Պալիսա
(325) Հայդելբերգա - 4 մարտ 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(326) Թամարա - 19 մարտ 1892 Վիեննա Յո. Պալիսա
(327) Կոլոմբիա - 22 մարտ 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(328) Գուդրուն - 18 մարտ 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(329) Սվեա - 21 մարտ 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(330) Ադալբերտա A910 CB 2 փետրվար 1910 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(331) Էֆերիջիա - 1 ապրիլ 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(332) Սիրի - 19 մարտ 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(333) Բադենիա 1892 A 22 օգոստոս 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(334) Չիկագո 1892 L 23 օգոստոս 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(335) Ռոբերտա 1892 C 1 սեպտեմբեր 1892 Հայդելբերգ Ա. Ստաուս
(336) Լակադիրա 1892 D 19 սեպտեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(337) Դեվոսա 1892 E 22 սեպտեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(338) Բուդրոսա 1892 F 25 սեպտեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(339) Դորոթեա 1892 G 25 սեպտեմբեր 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(340) Էդուարդա 1892 H 25 սեպտեմբեր 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(341) Կալիֆոռնիա 1892 J 25 սեպտեմբեր 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(342) Էնդիմիոն 1892 K 17 հոկտեմբեր 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(343) Օստարա 1892 N 15 նոյեմբեր 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(344) Դեզիդերատա 1892 M 15 նոյեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(345) Տերցիդինա 1892 O 23 նոյեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(346) Հերմենտարիա 1892 P 25 նոյեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(347) Պարիանա 1892 Q 28 նոյեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(348) Մայ 1892 R 28 նոյեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(349) Դեմբովսկա 1892 T 9 դեկտեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(350) Օրնամենտա 1892 U 14 դեկտեմբեր 1892 Նիցա Օ. Շարլուա
(351) Իրսա 1892 V 16 դեկտեմբեր 1892 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(352) Ժիզելա 1893 B 12 հունվար 1893 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(353) Ռուպերտո-Կարոլա 1893 F 16 հունվար 1893 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(354) Էլեանորա 1893 A 17 հունվար 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(355) Գաբրիելա 1893 E 20 հունվար 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(356) Լիգուրիա 1893 G 21 հունվար 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(357) Նինինա 1893 J 11 փետրվար 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(358) Ապոլոնիա 1893 K 8 մարտ 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(359) Գեորգիա 1893 M 10 մարտ 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(360) Կարլովա 1893 N 11 մարտ 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(361) Բոնոնիա 1893 P 11 մարտ 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(362) Հավնիա 1893 R 12 մարտ 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(363) Պադուա 1893 S 17 մարտ 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(364) Իզարա 1893 T 19 մարտ 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(365) Կորդուբա 1893 V 21 մարտ 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(366) Վինչենտինա 1893 W 21 մարտ 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(367) Ամիցիտիա 1893 AA 19 մայիս 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(368) Հայդեա 1893 AB 19 մայիս 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(369) Աերիա 1893 AE 4 հուլիս 1893 Մարսել Ա. Բորելի
(370) Մոդեստիա 1893 AC 14 հուլիս 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(371) Բոհեմիա 1893 AD 16 հուլիս 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(372) Պալմա 1893 AH 19 օգոստոս 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(373) Մելյուսինա 1893 AJ 15 սեպտեմբեր 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(374) Բուրգունդիա 1893 AK 18 սեպտեմբեր 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(375) Ուրսուլա 1893 AL 18 սեպտեմբեր 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(376) Գեոմետրիա 1893 AM 18 սեպտեմբեր 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(377) Կամպանիա 1893 AN 20 սեպտեմբեր 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(378) Հոլմիա 1893 AP 6 դեկտեմբեր 1893 Նիցա Օ. Շարլուա
(379) Հուեննա 1894 AQ 8 հունվար 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(380) Ֆիդուցիա 1894 AR 8 հունվար 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(381) Միրհա 1894 AS 10 հունվար 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(382) Դոդոնա 1894 AT 29 հունվար 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(383) Յանինա 1894 AU 29 հունվար 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(384) Բուրդիգալա 1894 AV 11 փետրվար 1894 Բորդո Ֆ. Կուրտի
(385) Իլմատար 1894 AX 1 մարտ 1894 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(386) Զիեգենա 1894 AY 1 մարտ 1894 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(387) Ակվիտանիա 1894 AZ 5 մարտ 1894 Բորդո Ֆ. Կուրտի
(388) Խարիբդիս 1894 BA 7 մարտ 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(389) Ինդուստրիա 1894 BB 8 մարտ 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(390) Ալմա 1894 BC 24 մարտ 1894 Փարիզ Գ. Բիգուրդան
(391) Ինգեբորգ 1894 BE 1 նոյեմբեր 1894 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(392) Վիլհելմինա 1894 BF 4 նոյեմբեր 1894 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(393) Լամպեցիա 1894 BG 4 նոյեմբեր 1894 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(394) Արդուինա 1894 BH 19 նոյեմբեր 1894 Մարսել Ա. Բորելի
(395) Դելիա 1894 BK 30 նոյեմբեր 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(396) Էոլիա 1894 BL 1 դեկտեմբեր 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(397) Վիեննա 1894 BM 19 դեկտեմբեր 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(398) Ադմետե 1894 BN 28 դեկտեմբեր 1894 Նիցա Օ. Շարլուա
(399) Պերսեֆոնե 1895 BP 23 փետրվար 1895 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(400) Դակրոսա 1895 BU 15 մարտ 1895 Նիցա Օ. Շարլուա
Աստերոիդների ցանկ (201-300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (401-500)

Աղբյուրներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]