Աստերոիդների ցանկ (281401-281500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (281301-281400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (281501-281600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(281401) 2008 RJ35 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281402) 2008 RE44 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281403) 2008 RW45 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281404) 2008 RB46 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281405) 2008 RG56 03 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281406) 2008 RP57 03 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281407) 2008 RQ66 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281408) 2008 RN68 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281409) 2008 RF71 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281410) 2008 RB103 05 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281411) 2008 RS105 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281412) 2008 RZ106 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281413) 2008 RX108 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281414) 2008 RE109 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281415) 2008 RA111 03 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281416) 2008 RB116 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281417) 2008 RZ116 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281418) 2008 RO119 07 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281419) 2008 RF129 09 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281420) 2008 RH129 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281421) 2008 RR130 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281422) 2008 RG132 09 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281423) 2008 RZ138 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281424) 2008 RG139 07 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281425) 2008 RQ142 07 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281426) 2008 SX2 23 սեպտեմբեր 2008 Հիբիսկուս Ն. Տեամո
(281427) 2008 SY3 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281428) 2008 SF5 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281429) 2008 SJ5 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281430) 2008 SO8 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281431) 2008 SG9 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281432) 2008 SK9 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281433) 2008 SB10 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281434) 2008 SZ40 20 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281435) 2008 ST42 20 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281436) 2008 SN60 20 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281437) 2008 SR60 20 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281438) 2008 SE65 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281439) 2008 ST70 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281440) 2008 SV71 22 սեպտեմբեր 2008 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(281441) 2008 SW72 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281442) 2008 SX77 23 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281443) 2008 SO81 23 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281444) 2008 SR83 27 սեպտեմբեր 2008 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(281445) 2008 SS84 28 սեպտեմբեր 2008 Ռայթվուդ Ջ. Յանգ
(281446) 2008 SL93 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281447) 2008 SJ97 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281448) 2008 SQ99 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281449) 2008 SR100 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281450) 2008 SS105 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281451) 2008 SF106 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281452) 2008 SS106 21 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281453) 2008 SC110 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281454) 2008 SV120 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281455) 2008 SO124 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281456) 2008 SZ126 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281457) 2008 SS131 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281458) 2008 SU131 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281459) 2008 SU148 27 սեպտեմբեր 2008 Անդրուշևսկի Անդրուշևսկի աստղադիտարան
(281460) 2008 SH155 23 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281461) 2008 SJ164 28 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281462) 2008 SQ166 28 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281463) 2008 SR166 28 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281464) 2008 ST167 28 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(281465) 2008 SF177 23 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281466) 2008 SR182 24 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281467) 2008 SL184 24 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281468) 2008 SE187 25 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281469) 2008 SZ190 25 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281470) 2008 SO191 25 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281471) 2008 SM197 25 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281472) 2008 SO201 26 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281473) 2008 SF202 26 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281474) 2008 SD203 26 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281475) 2008 SY203 26 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281476) 2008 SZ219 30 սեպտեմբեր 2008 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(281477) 2008 SX223 25 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281478) 2008 SM226 27 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281479) 2008 SS232 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281480) 2008 SS236 29 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281481) 2008 SS239 29 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281482) 2008 SS240 29 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281483) 2008 SG241 29 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281484) 2008 SD251 24 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281485) 2008 SS263 24 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281486) 2008 SW263 24 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281487) 2008 SD267 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281488) 2008 SW267 23 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281489) 2008 SZ267 23 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281490) 2008 SR268 29 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(281491) 2008 ST274 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281492) 2008 SO275 23 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281493) 2008 ST277 25 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281494) 2008 SF281 29 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281495) 2008 SD282 27 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281496) 2008 ST285 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281497) 2008 SM287 23 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(281498) 2008 SO287 23 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281499) 2008 SH290 29 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(281500) 2008 SF291 20 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (281301-281400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (281501-281600)