Աստերոիդների ցանկ (69401-69500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (69301-69400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (69501-69600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(69401) 1995 QV3 26 օգոստոս 1995 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(69402) 1995 SM10 17 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69403) 1995 SR13 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69404) 1995 SS30 20 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69405) 1995 SW48 30 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(69406) 1995 SX48 30 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Կ. Հերջենրոտեր
(69407) 1995 SZ83 24 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69408) 1995 TT8 1 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69409) 1995 UQ 19 հոկտեմբեր 1995 Դոսոբուոնո Լ. Լայ
(69410) 1995 UB3 23 հոկտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(69411) 1995 UR8 21 հոկտեմբեր 1995 Չիչիբու Ն. Սատո, Տ. Ուրատա
(69412) 1995 UJ37 21 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69413) 1995 VA 1 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69414) 1995 VY11 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69415) 1995 WA13 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69416) 1995 WX16 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69417) 1995 WV35 21 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69418) 1995 WX42 25 նոյեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(69419) 1995 XH3 14 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69420) 1995 YA1 21 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69421) Կեյզոսաի 1995 YT2 22 դեկտեմբեր 1995 Սաջի Սաջի աստղադիտարան
(69422) 1995 YO7 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69423) 1996 AA2 15 հունվար 1996 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(69424) 1996 AG6 12 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69425) 1996 BC 16 հունվար 1996 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(69426) 1996 BW6 19 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69427) 1996 BJ10 21 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69428) 1996 EA3 9 մարտ 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69429) 1996 EB8 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69430) 1996 GA1 15 ապրիլ 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(69431) 1996 GG8 12 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69432) 1996 HC18 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69433) 1996 HY18 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69434) դե Գերլեչ 1996 HC21 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69435) 1996 HH21 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69436) 1996 JT7 12 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69437) 1996 KW2 21 մայիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69438) 1996 LU2 11 հունիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69439) 1996 PX 9 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(69440) 1996 PV2 14 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(69441) 1996 PG8 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69442) 1996 RA13 8 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69443) 1996 RB16 13 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69444) 1996 RN17 13 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69445) 1996 RZ20 5 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69446) 1996 SL4 21 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69447) 1996 SG8 21 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69448) 1996 TQ 4 հոկտեմբեր 1996 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(69449) 1996 TD2 3 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69450) 1996 TL3 4 հոկտեմբեր 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(69451) 1996 TD5 8 հոկտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(69452) 1996 TL5 9 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(69453) 1996 TG11 11 հոկտեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե
(69454) 1996 TE28 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69455) 1996 TB33 10 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69456) 1996 TO33 10 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69457) 1996 TP36 12 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69458) 1996 TQ54 5 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69459) 1996 TX62 6 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69460) 1996 UO1 17 հոկտեմբեր 1996 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(69461) 1996 UA3 24 հոկտեմբեր 1996 Մոդրա Պ. Կոլենի, Լ. Կորնոշ
(69462) 1996 UB4 29 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69463) 1996 VZ1 1 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69464) 1996 VV4 13 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69465) 1996 VR5 14 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69466) 1996 VZ5 15 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69467) 1996 VA14 5 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69468) 1996 VO15 5 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69469) 1996 WR 16 նոյեմբեր 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(69470) 1996 XH 1 դեկտեմբեր 1996 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(69471) 1996 XM1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69472) 1996 XN1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69473) 1996 XO1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69474) 1996 XA3 3 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69475) 1996 XE9 6 դեկտեմբեր 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(69476) 1996 XF10 1 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69477) 1996 XS13 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69478) 1996 XO15 10 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69479) 1996 XH16 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69480) 1996 XL19 8 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69481) 1996 XU19 11 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69482) 1996 XC26 8 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(69483) 1996 XA31 14 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69484) 1996 YR1 18 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69485) 1997 AD 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69486) 1997 AM1 2 հունվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(69487) 1997 AZ2 4 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69488) 1997 AV3 3 հունվար 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(69489) 1997 AB4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69490) 1997 AE5 3 հունվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(69491) 1997 AZ5 2 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69492) 1997 AG7 9 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69493) 1997 AO12 11 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(69494) 1997 AF15 13 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69495) 1997 AY17 15 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69496) 1997 AE22 13 հունվար 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(69497) 1997 BK2 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69498) 1997 CM1 1 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69499) 1997 CV4 3 փետրվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(69500) 1997 CB6 6 փետրվար 1997 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
Աստերոիդների ցանկ (69301-69400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (69501-69600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]