Կանտալ գավառի համայնքների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ֆրանսիայի Օվերն մարզի Կանտալ գավառի 247 համայնքները հետևյալն են[1].

Cantal-Position.png
Lavigerie overview.jpg
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
15025 15300 Ալբեպիեռ Բրեդոն
15001 15160 Ալանշ
15002 15100 Ալեզ
15003 15700 Ալլի
15004 15100 Անդելա
15005 15100 Անգլար դը Սեն Ֆլուր
15006 15380 Անգլար դը Սալեր
15007 15110 Անտերիե
15008 15240 Անտինյակ
15009 15400 Ապշոն
15010 15200 Արշ
15011 15150 Արնակ
15012 15130 Արպաժոն սյուր Սեր
15013 15500 Օրիակ լ'Էգլիզ
15014 15000 Օրիյակ
15015 15240 Օզեր
15016 15250 Էրան
15017 15800 Բադայակ
15018 15700 Բարիակ լե Բոսքե
15019 15240 Բասինյակ
15020 15270 Բոլիե
15269 15140 Բես
15021 15600 Բուասե
15022 15500 Բոննակ
15024 15700 Բրաժակ
15026 15230 Բրեզոն
15027 15340 Կալվինե
15028 15130 Կարլա
15029 15340 Կասանյուզ
15030 15290 Կերոլ
15032 15500 Սելու
15033 15230 Սեզան
15034 15320 Շալիե
15036 15200 Շալվինյակ
15037 15350 Շամպանյակ
15038 15270 Շամ սյուր Տարանտեն Մարշալ
15040 15190 Շանտրել
15041 15300 Լա Շապել դ'Ալանյոն
15042 15500 Լա Շապել Լորան
15043 15500 Շարմանսակ
15045 15110 Շոդ Էգ
15046 15700 Շոսնակ
15048 15500 Շազել
15049 15400 Շելադ
15050 15400 Լը Կլո
15051 15320 Կլավիեռ
15052 15400 Կոլանդր
15053 15170 Կոլտին
15054 15190 Կոնդա
15055 15100 Կորան
15056 15250 Կրանդել
15057 15150 Կրո դը Մոնվեր
15058 15130 Կրո դը Ռոնեսք
15059 15430 Կյուսակ
15060 15110 Դե Վերժ
15061 15300 Դիեն
15063 15140 Դրուժակ
15064 15700 Էսկորայ
15065 15110 Էսպինաս
15066 15380 Լը Ֆալգու
15067 15140 Լը Ֆո
15069 15170 Ֆերիեռ Սեն Մարի
15070 15140 Ֆոնտանժ
15072 15310 Ֆրե Անգլար
15073 15110 Ֆրիդֆոն
15074 15130 Ժիու դը Մամու
15075 15310 Ժիրգոլ
15076 15150 Գլենա
15077 15230 Գուրդիեժ
15078 15110 Ժաբրեն
15079 15200 Ժալերակ
15080 15170 Ժուրսակ
15081 15800 Ժու սու Մոնժու
15082 15120 Ժունակ
15083 15250 Ժուսակ
15084 15120 Լաբեսրեթ
15085 15130 Լաբրուս
15086 15230 Լակապել Բարես
15087 15120 Լակապել դել Ֆրես
15088 15150 Լակապել Վիեսկամ
15089 15120 Լադինյակ
15090 15130 Լաֆեյադ ան Վեզի
15091 15160 Լանդեյրա
15092 15270 Լանոբր
15093 15120 Լապերուգ
15094 15150 Լարոքբրու
15095 15250 Լարոքվիեյ
15096 15590 Լասսել
15097 15500 Լաստիկ
15098 15500 Լորի
15100 15300 Լավեսնե
15101 15300 Լավեսիեռ
15102 15300 Լավիժրի
15103 15120 Լեկամ
15104 15600 Լեյնակ
15105 43450 Լեյվո
15106 15110 Լիետադես
15107 15320 Լորսիեռ
15110 15190 Լյուգարդ
15111 15210 Մադիկ
15112 15230 Մալբո
15113 15590 Մանդայ Սեն Ժուլյեն
15114 15190 Մարսենա
15116 15400 Մարշաստել
15117 15220 Մարկոլե
15118 15250 Մարմանակ
15119 15500 Մասիակ
15120 15200 Մորիակ
15121 15110 Մորին
15122 15600 Մոր
15123 15200 Մեալե
15124 15400 Մենե
15125 15100 Մանտիեռ
15126 15500 Մոլեդ
15127 15500 Մոլոմպիզ
15128 15240 Լա Մոնսելի
15129 15190 Մոնբուդիֆ
15130 15100 Մոնշամ
15131 15240 Լը Մոնտեյ
15132 15190 Մոնգրելե
15133 15600 Մոնմուրա
15134 15120 Մոնսալվի
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
15135 15150 Մոնվեր
15136 15340 Մուրժու
15137 15380 Մուսաժ
15138 15300 Մյուրա
15139 15230 Նարնակ
15140 15250 Նոսել
15141 15170 Նեսարգ է Պինաթել
15142 15260 Նևեգլիզ սյուր Տրույե
15143 15150 Նիեդան
15144 15290 Օմ
15146 15800 Պայերոլ
15147 15290 Պարլան
15148 15430 Պոլակ
15149 15230 Պոլանկ
15151 15170 Պեյրուս
15152 15230 Պիեռֆոր
15153 15700 Պլո
15154 15800 Պոլմինակ
15155 15160 Պրադիե
15156 15130 Պրունե
15157 15600 Քեզակ
15158 15500 Ռաժադ
15159 15800 Ռոլակ
15160 15250 Ռեյակ
15161 15170 Ռեզանտիեռ
15162 15400 Ռիոմ էս Մոնտան
15163 15220 Ռոան Սեն Մարի
15164 15100 Ռոֆիակ
15165 15150 Ռուֆիակ
15268 15290 Լը Ռուժե Պեր
15166 15290 Ռումեգու
15167 15600 Ռուզիե
15168 15320 Ռուին ան Մարժերիդ
15169 15240 Սեն
15170 15190 Սենտ Ամանդեն
15172 15220 Սենտ Անտուան
15173 15190 Սեն Բոնե դը Կոնդա
15174 15140 Սեն Բոնե դը Սալեր
15175 15310 Սեն Սերնեն
15176 15140 Սեն Շաման
15178 15590 Սեն Սիրգ դը Ժորդան
15179 15140 Սեն Սիրգ դը Մալբեր
15180 15800 Սեն Կլեման
15181 15600 Սեն Կոնստան Ֆուրնուլես
15186 15140 Սենտ Էլալի
15198 15230 Սենտ Մարի
15182 15150 Սենտ Էտիեն Կանտալե
15183 15130 Սենտ Էտիեն դը Կարլա
15185 15400 Սենտ Էտիեն դը Շոմեյ
15184 15600 Սենտ Էտիեն դը Մոր
15187 15100 Սեն Ֆլուր
15188 15100 Սեն Ժորժ
15189 15150 Սեն Ժերոն
15190 15400 Սեն Իփոլիտ
15191 15310 Սենտ Իլիդ
15192 15800 Սեն Ժաք դե Բլա
15194 15600 Սեն Ժուլյեն դը Տուրսակ
15196 15220 Սեն Մամե լա Սալվետա
15199 15110 Սեն Մարսիալ
15200 15140 Սեն Մարտեն Կանտալե
15201 15230 Սեն Մարտեն սու Վիգարու
15202 15140 Սեն Մարտեն Վալմերու
15203 15500 Սեն Մարի լը Պլեն
15205 15140 Սեն Պոլ դը Սալեր
15204 15250 Սեն Պոլ դե Լանդ
15206 15350 Սեն Պիեռ
15207 15500 Սեն Պոնսի
15208 15140 Սեն Պրոժե դը Սալեր
15209 15110 Սեն Ռեմի դը Շոդ Էգ
15211 15150 Սեն Սանտեն Կանտալես
15212 15600 Սեն Սանտեն դը Մոր
15213 15190 Սեն Սատուրնեն
15214 15290 Սեն Սորի
15215 15130 Սեն Սիմոն
15216 15110 Սենտ Յուրսիզ
15217 15150 Սեն Վիկտոր
15218 15380 Սեն Վենսան դը Սալեր
15219 15140 Սալեր
15220 15200 Սալեն
15221 15130 Սանսակ դը Մարմիես
15222 15120 Սանսակ Վենազե
15223 15240 Սովա
15224 15290 Լա Սեգալասիեռ
15225 15300 Սեգյուր լե Վիլլա
15226 15340 Սենզերգ
15228 15150 Սիրան
15229 15100 Սուլաժ
15230 15200 Սուրնիակ
15231 15170 Տալիզա
15232 15100 Տանավել
15233 15250 Տեսիեռ դը Կորնե
15234 15130 Տեսիեռ լե Բուլիես
15235 15100 Լե Տերն
15236 15800 Տիեզակ
15237 15100 Տիվիե
15238 15310 Տուրնեմիր
15240 15270 Տրեմույ
15241 15110 Լա Տրինիտա
15242 15600 Լը Տրիուլու
15243 15400 Տրիզակ
15244 15300 Յուսել
15245 15100 Վաբր
15108 15320 Վալ դ'Արկոմի
15246 15400 Վալեթ
15247 15170 Վալժուզ
15248 15300 Վալուեժոլ
15249 15380 Լը Վոլմիե
15250 15240 Վեբրե
15251 15100 Վեդրին Սեն Լու
15252 15590 Վելզիկ
15253 15160 Վերնոլ
15254 15350 Վերիեռ
15255 15130 Վեզակ
15256 15160 Վեզ
15257 15130 Վեզել Ռուսի
15258 15800 Վիկ սյուր Սեր
15259 15500 Վիեյսպես
15260 15120 Վիեյվի
15261 15200 Լը Վիժան
15262 15100 Վիլդիե
15263 15300 Վիրարգ
15264 15220 Վիտրակ
15265 15210 Իդ
15266 15130 Յոլե
15267 15130 Իտրակ

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Liste des villes et villages du département de l' Cantal»։ Վերցված է 2017 հոկտեմբերի 23 

Կաղապար:Ֆրանսիայի համայնքներ ըստ մարզերի