Օդ գավառի համայնքների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ֆրանսիայի Օկսիտանիա մարզի Օդ գավառի 436 համայնքները հետևյալն են[1].

Կարկասոն
Օդ գավառի տեղագրությունը
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
11001 11800 Էգ Վիվ
11002 11320 Էրու
11003 11300 Աժակ
11004 11240 Ալեն
11005 11290 Ալերակ
11006 11360 Ալբաս
11007 11330 Ալբիեռ
11008 11580 Ալե լե Բեն
11009 11170 Ալզոն
11010 11190 Անտունյակ
11011 11600 Արագոն
11012 11120 Արժելիե
11013 11200 Արժան Միներվուա
11014 11110 Արմիսան
11015 11190 Արք
11016 11220 Արկետ ան Վալ
11017 11140 Արտիգ
11018 11290 Արզան
11019 11140 Օնա
11020 11330 Օրիակ
11021 11140 Աքսատ
11022 11700 Ազիյ
11023 11800 Բադան
11024 11100 Բաժ
11025 11600 Բանյոլ
11026 11410 Բարեն
11027 11800 Բարբերա
11028 11340 Բելկեր
11029 11580 Բելկաստել է Բյուկ
11030 11410 Բելֆլու
11031 11140 Բելֆոր սյուր Ռեբենտի
11032 11240 Բելեգարդ դյու Ռազես
11033 11420 Բելպեշ
11034 11240 Բելվեզ դյու Ռազես
11035 11500 Բելվիան է Կավիրակ
11036 11340 Բելվի
11037 11090 Բերիակ
11038 11140 Բեսեդ դը Սո
11039 11300 Լա Բեզոլ
11040 11200 Բիզանե
11041 11120 Բիզ Միներվուա
11042 11700 Բլոմակ
11043 11800 Բույոնակ
11044 11190 Բուիս
11045 11300 Բուրիեժ
11046 11300 Բուրիժոլ
11047 11140 Լը Բուսքե
11048 11200 Բուտենակ
11049 11150 Բրամ
11051 11270 Բրեզիյակ
11052 11390 Բրուս է Վիլարե
11053 11300 Բրուգերոլ
11054 11400 Լե Բրունել
11055 11190 Բուգարաշ
11056 11160 Կաբրեպին
11057 11420 Կաուզակ
11058 11240 Կայո
11059 11240 Կայավել
11060 11140 Կայա
11061 11240 Կամբիեռ
11062 11140 Կամպանյա դը Սո
11063 11260 Կամպան սյուր Օդ
11064 11200 Կամպլոն դ'Oդ
11065 11190 Կամ սյուր լ'Ագլի
11066 11340 Կամուրակ
11067 11200 Կանե
11068 11700 Կապենդու
11069 11000 Կարկասոն
11070 11170 Կարլիպա
11071 11360 Կասկաստել դե Կորբիեռ
11072 11270 Լա Կասեն
11073 11190 Կասեն
11074 11320 Լե Կասե
11075 11160 Կաստան
11076 11400 Կաստելնոդարի
11077 11700 Կաստելնո դ'Oդ
11078 11300 Կաստելրան
11079 11390 Կոդբրոնդ
11081 11160 Կոն Միներվուա
11083 11220 Կոնետ ան Վալ
11082 11250 Կոնետ սյուր Լոկե
11084 11170 Կո է Սոզան
11085 11570 Կավանակ
11086 11510 Կավ
11087 11270 Կազալրենու
11088 11570 Կազիյակ
11089 11170 Սեն Մոնեստիե
11090 11300 Սեպի
11091 11230 Շալաբր
11092 11160 Սիտու
11093 11140 Լը Կլա
11094 11250 Կլերմոն սյուր Լոկե
11095 11700 Կոմին
11096 11340 Կոմյուս
11098 11200 Կոնիյակ Կորբիեռ
11097 11190 Կոնիյակ դը լա Մոնտան
11099 11600 Կոնկ սյուր Օրբել
11100 11230 Կորբիեռ
11101 11500 Կուդոն
11102 11250 Կուֆուլան
11103 11190 Կուիզա
11104 11140 Կունոզուլ
11105 11300 Կուրնանել
11106 11110 Կուրսան
11107 11230 Կուրտոլի
11108 11240 Լա Կուրտետ
11109 11190 Կուստոսա
11110 11220 Կուստուժ
11111 11200 Կրուսկադ
11112 11190 Կուբիեռ սյուր Սինոբլ
11113 11350 Կուկունյան
11114 11410 Կումիես
11115 11390 Կուքսակ Կաբարդես
11116 11590 Կուքսակ դ'Oդ
11117 11330 Դավժան
11118 11330 Դերնակեյետ
11119 11300 Լա Դին դ'Ամոն
11120 11300 Լա Դին դ'Ավալ
11121 11240 Դոնազակ
11122 11700 Դուզան
11123 11350 Դուիյակ սու Պերպերտուզ
11124 11360 Դուրբան Կորբիեռ
11125 11360 Ամբր է Կաստելմոր
11126 11200 Էսկալ
11127 11140 Էսկուլուբր
11128 11240 Էսկեյան է Սեն Ժուստ դը Բելանգար
11129 11260 Էսպերազա
11130 11340 Էսպեզել
11131 11260 Ֆա
11132 11200 Ֆաբրեզան
11133 11220 Ֆաժակ ան Վալ
11134 11410 Ֆաժակ լա Ռելանկ
11135 11140 Լա Ֆաժոլ
11136 11270 Ֆանժո
11137 11330 Ֆելին Տերմենես
11138 11400 Ֆանդեյ
11139 11240 Ֆենուե դյու Ռազես
11140 11200 Ֆերալ լե Կորբիեռ
11141 11240 Ֆերան
11142 11300 Ֆեստ է Սենտ Անդրե
11143 11510 Ֆեյա
11144 11510 Ֆիտու
11145 11560 Ֆլերի
11146 11800 Ֆլուր
11147 11140 Ֆոնտանես դը Սո
11148 11700 Ֆոնկուվերտ
11149 11400 Ֆոնտե դյու Ռազես
11150 11310 Ֆոնտիե Կաբարդես
11151 11800 Ֆոնտիես դ'Oդ
11152 11360 Ֆոնժոնկուս
11153 11270 Լա Ֆորս
11154 11600 Ֆուրն Կաբարդես
11155 11190 Ֆուրտու
11156 11600 Ֆրես Կաբարդես
11157 11360 Ֆրեսե դե Կորբիեռ
11158 11300 Գաժա է Վիլդիե
11159 11270 Գաժա լա Սելվ
11160 11140 Գալինագ
11161 11250 Գարդի
11162 11270 Ժեներվիլ
11163 11140 Ժենկլա
11164 11120 Ժինեստա
11165 11500 Ժինոլ
11166 11410 Գուրվիեյ
11167 11240 Գրամազի
11168 11500 Գրանես
11169 11250 Գրեֆեյ
11170 11430 Գրուիսան
11172 11200 Օմ
11173 11240 Ունու
11174 11380 Լեզ Իլ
11175 11400 Իսել
11176 11220 Ժոնկիեռ
11177 11140 Ժուկու
11178 11320 Լաբաստիդ դ'Անժու
11179 11220 Լաբաստիդ ան Վալ
11180 11380 Լաբաստիդ Էսպարբերանկ
11181 11400 Լաբեսեդ Լորագե
11182 11310 Լակոմբ
11183 11250 Լադերն սյուր Լոքե
11184 11420 Լաֆաժ
11185 11220 Լագրաս
11186 11330 Լերիեռ
11187 11330 Լանե
11189 11390 Լապրադ
11191 11330 Լարոք դը Ֆա
11192 11400 Լասբորդ
11193 11270 Լասեր դը Պրույ
11194 11600 Լաստուր
11195 11400 Լորաբյուկ
11196 11270 Լորակ
11197 11300 Լորագել
11198 11800 Լոր Միներվուա
11199 11290 Լավալետ
11200 11160 Լեսպինասիեռ
11201 11250 Լեկ
11202 11370 Լեկատ
11203 11200 Լեզինյան Կորբիեռ
11204 11240 Լիներոլ
11205 11600 Լիմուզի
11206 11300 Լիմու
11207 11300 Լուպիա
11208 11410 Լա Լուվիեռ Լորագե
11209 11190 Լյուկ սյուր Օդ
11210 11200 Լյուկ սյուր Օրբիե
11211 11300 Մագրի
11212 11120 Մայակ
11213 11330 Մեզոն
11214 11300 Մալրա
11215 11600 Մալվ ան Միներվուա
11216 11300 Մալվիես
11217 11120 Մարկորինյան
11218 11410 Մարկեն
11219 11140 Մարսա
11220 11800 Մարսեյետ
11221 11390 Լե Մարտի
11222 11380 Մաս Կաբարդես
11223 11570 Մաս դե Կուր
11224 11330 Մասակ
11225 11400 Մաս Սենտ Պյուել
11226 11420 Մերևիլ
11227 11220 Մերոն
11228 11240 Մազերոլ դյու Ռազես
11229 11140 Մազուբի
11230 11140 Մերիալ
11231 11410 Մեզերվիլ
11232 11380 Միրավալ Կաբարդես
11233 11120 Միրպեսե
11234 11400 Միրևալ Լորագե
11235 11580 Միսեգր
11236 11420 Մոլանդիե
11238 11410 Մոլվիլ
11239 11410 Մոնտորիոլ
11240 11190 Մոնտազել
11241 11700 Մոնբրեն դե Կորբիեռ
11242 11250 Մոնկլար
11243 11320 Մոնֆերան
11244 11140 Մոնֆոր սյուր Բուլզան
11245 11330 Մոնգայար
11246 11240 Մոնգրադայ
11247 11240 Մոնտո
11248 11800 Մոնտիրա
11249 11230 Մոնժարդեն
11250 11330 Մոնժուա
11251 11220 Մոնլոր
11252 11320 Մոնմոր
11253 11170 Մոնտոլիե
11254 11290 Մոնրեալ
11255 11100 Մոնրեդոն դե Կորբիեռ
11256 11200 Մոնսերե
11257 11800 Մոնզ
11258 11120 Մուսան
11259 11170 Մուսուլան
11260 11330 Մուտումե
11261 11700 Մու
11262 11100 Նարբոն
11263 11500 Նեբիաս
11264 11200 Նևիան
11265 11140 Նիոր դը Սո
11267 11200 Օրնեզոն
11268 11270 Օրսան
11269 11590 Ուվեյան
11270 11350 Պադերն
11271 11330 Պալերակ
11272 11570 Պալաժա
11188 11480 Լա Պալմ
11273 11200 Պարազա
11274 11300 Պոլին
11275 11410 Պերա սյուր լ'Էր
11276 11350 Պազիոլ
11277 11420 Պեշարիկ է լը Պի
11278 11420 Պեշ Լունա
11279 11610 Պենոտիե
11280 11700 Պեպիե
11281 11150 Պեքսիորա
11282 11230 Պերֆիտ դյու Ռազես
11283 11420 Պերֆիտ սյուր լ'Էր
11284 11400 Պերան
11285 11440 Պերիակ դը Մեր
11286 11160 Պերիակ Միներվուա
11287 11190 Պեյրոլ
11288 11170 Պեզան
11289 11300 Պիես
11290 11420 Պլեն
11291 11270 Պլավիլա
11292 11400 Լա Պոմարեդ
11293 11250 Պոմա
11294 11300 Պոմի
11295 11490 Պորտել դե Կորբիեռ
11266 11210 Պոր լա Նուվել
11296 11120 Պուզոլ Միներվուա
11297 11380 Պրադել Կաբարդես
11298 11220 Պրադել ան Վալ
11299 11250 Պրեքսան
11300 11400 Պուժինիե
11301 11700 Պուիշերիկ
11302 11140 Պուիլորան
11303 11230 Պուիվեր
11304 11500 Քիյան
11305 11360 Քենտիյան
11306 11500 Քիրբաժու
11307 11200 Ռեսակ դ'Oդ
11308 11170 Ռեսակ սյուր Լամպի
11190 11700 Լա Ռեդորտ
11309 11190 Ռեն լը Շատո
11310 11190 Ռեն լե Բեն
11311 11220 Ռիբոտ
11312 11270 Ռիբուիս
11313 11400 Ռիկո
11314 11220 Ռիե ան Վալ
11315 11160 Ռիե Միներվուա
11316 11230 Ռիվել
11317 11140 Ռոդոմ
11318 11700 Ռոքուրբ Միներվուա
11319 11380 Ռոքֆեր
11320 11340 Ռոքֆեյ
11321 11140 Ռոքֆոր դը Սո
11322 11540 Ռոքֆոր դե Կորբիեռ
11323 11300 Ռոքտայադ
11324 11200 Ռուբիա
11325 11250 Ռուֆիակ դ'Oդ
11326 11350 Ռուֆիակ դե Կորբիեռ
11327 11290 Ռուլան
11328 11240 Ռուտիե
11329 11260 Ռուվնակ
11330 11800 Ռուստիք
11331 11270 Սենտ Աման
11332 11200 Սենտ Անդրե դը Ռոկլոնգ
11333 11230 Սեն Բենուա
11337 11700 Սեն Կուա դ'Oդ
11338 11300 Սեն Կուա դյու Ռազես
11339 11310 Սեն Դենի
11334 11410 Սենտ Կամել
11335 11140 Սենտ Կոլոմբ սյուր Գետ
11336 11230 Սենտ Կոլոմբ սյուր լ'Էր
11340 11170 Սենտ Էլալի
11366 11120 Սենտ Վալիեռ
11341 11500 Սեն Ֆերիոլ
11342 11800 Սեն Ֆրիշու
11343 11270 Սեն Գոդերիկ
11344 11250 Սենտ Իլեր
11345 11360 Սեն Ժան դը Բարու
11346 11260 Սեն Ժան դը Պարակոլ
11347 11500 Սեն Ժուլիա դը Բեկ
11348 11270 Սեն Ժուլիեն դը Բրիոլա
11350 11500 Սեն Ժուստ է լը Բեզու
11351 11220 Սեն Լորան դը լա Կաբրերիս
11352 11500 Սեն Լուի է Պարաու
11353 11120 Սեն Մարսել սյուր Օդ
11354 11220 Սեն Մարտեն դե Պուի
11355 11300 Սեն Մարտեն դը Վիլրեգլան
11356 11400 Սեն Մարտեն Լալանդ
11357 11170 Սեն Մարտեն լը Վիեյ
11358 11500 Սեն Մարտեն Լիս
11359 11410 Սեն Միշել դը Լանես
11360 11120 Սեն Նազեր դ'Oդ
11361 11400 Սեն Պապուլ
11362 11320 Սեն Պոլե
11363 11220 Սեն Պիեռ դե Շամ
11364 11300 Սեն Պոլիկարպ
11365 11420 Սեն Սերնեն
11367 11310 Սեսակ
11368 11600 Սալել Կաբարդես
11369 11590 Սալել դ'Oդ
11370 11110 Սալ դ'Oդ
11371 11410 Սալ սյուր լ'Էր
11372 11600 Սալսին
11373 11140 Սալվեզին
11374 11330 Սալզա
11375 11240 Սենյալան
11376 11190 Լա Սերպան
11377 11190 Սեր
11378 11220 Սերվիես ան Վալ
11379 11130 Սիժան
11380 11230 Սոնակ սյուր լ'Էր
11381 11190 Սուգրեն
11382 11400 Սույանել
11383 11400 Սուիլ
11384 11350 Սուլաժե
11385 11320 Սուպե
11386 11220 Տալերան
11387 11220 Տորիզ
11388 11330 Տերմ
11389 11580 Տերոլ
11390 11200 Տեզան դե Կորբիեռ
11391 11380 Լա Տուրետ Կաբարդես
11392 11220 Տուրնիսան
11393 11200 Տուրուզել
11394 11300 Տուրեյ
11395 11160 Տրասանել
11396 11160 Տրոս
11397 11800 Տրեբ
11398 11510 Տրեյ
11399 11400 Տրևիլ
11400 11230 Տրեզիե
11401 11350 Տուշան
11080 11230 Վալ դը Լամբրոն
11402 11580 Վալմիժեր
11404 11610 Վենտենակ Կաբարդես
11405 11120 Վենտենակ ան Միներվուա
11406 11580 Վերազա
11407 11400 Վերդեն ան Լորագե
11408 11250 Վերզեյ
11409 11330 Վինևիեյ
11410 11600 Վիլալիե
11411 11600 Վիլանիեռ
11412 11580 Վիլարդեբել
11413 11600 Վիլարդոնել
11414 11220 Վիլար ան Վալ
11415 11250 Վիլար Սենտ Անսելմ
11416 11600 Վիլարզել Կաբարդես
11417 11300 Վիլարզել դյու Ռազես
11418 11150 Վիլասավարի
11419 11420 Վիլոտու
11420 11250 Վիլբազի
11421 11200 Վիլդեն
11422 11800 Վիլդյուբեր
11423 11570 Վիլֆլուր
11424 11230 Վիլֆոր
11425 11600 Վիլգայանկ
11426 11600 Վիլգլի
11427 11300 Վիլլոնգ դ'Oդ
11428 11310 Վիլման
11429 11620 Վիլմուստոսու
11430 11400 Վիլենև լա Կոմպտալ
11431 11360 Վիլենև լե Կորբիեռ
11432 11290 Վիլենև լե Մոնրեալ
11433 11160 Վիլենև Միներվուա
11434 11150 Վիլպենտ
11435 11330 Վիլրուժ Տերմենես
11436 11360 Վիլսեք դե Կորբիեռ
11437 11170 Վիլսեքլանդ
11438 11150 Վիլսիկլ
11439 11170 Վիլսպի
11440 11220 Վիլտրիտուլ
11441 11110 Վինասան

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Liste des villes et villages du département de l' Aude»։ Վերցված է 2017 սեպտեմբերի 13 

Կաղապար:Ֆրանսիայի համայնքներ ըստ մարզերի