Կալվադոս գավառի համայնքների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ֆրանսիայի Ստորին Նորմանդիա մարզի Կալվադոս գավառի 538 համայնքները հետևյալն են[1].

Calvados-Position.png
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
14001 14600 Աբլոն
14002 14220 Աքվիլ
14003 14400 Աժի
14006 14210 Ամայե սյուր Օրն
14007 14310 Ամայե սյուր Սել
14009 14860 Ամֆրեվիլ
14012 14430 Անժերվիլ
14013 14220 Անգովիլ
14015 14610 Անիզի
14016 14430 Անբո
14019 14400 Արգանշի
14020 14370 Արժանս
14021 14117 Արոմանշ լե Բեն
14022 14960 Անել
14023 14710 Անիեռ ան Բեսեն
14024 14640 Օբերվիլ
14025 14700 Օբինյի
14026 14250 Օդրիե
14591 14520 Օր սյուր Մեր
14011 14240 Օրսել
14030 14280 Օտի
14032 14130 Լեզ Օտիե սյուր Կալոն
14033 14340 Օվիլար
14034 14210 Ավնե
14035 14490 Բալրուա սյուր Դրոմ
14036 14940 Բանվիլ լա Կամպան
14038 14480 Բանվիլ
14039 14220 Բարբերի
14040 14400 Բարբևիլ
14041 14600 Բարնևիլ լա Բերտրան
14042 14210 Բարոն սյուր Օդոն
14043 14620 Բարու ան Օժ
14044 14610 Բալի
14045 14670 Բասենևիլ
14046 14860 Բավան
14047 14400 Բայե
14049 14480 Բազանվիլ
14050 14490 Լա Բազոք
14231 14340 Բոֆուր Դրուվալ
14053 14620 Բոմե
14054 14380 Բոմենիլ
14055 14950 Բոմոն ան Օժ
14057 14370 Բելանգրևիլ
14527 14270 Բել Վի ան Օժ
14059 14910 Բեներվիլ սյուր Մեր
14060 14970 Բենուվիլ
14062 14440 Բենի սյուր Մեր
14063 14710 Բերնեսք
14064 14170 Բերնիեռ դ'Աի
14066 14990 Բերնիեռ սյուր Մեր
14069 14100 Բեվիլեր
14070 14430 Բևրոն ան Օժ
14068 14112 Բիևիլ Բևիլ
14076 14550 Բլենվիլ սյուր Օրն
14077 14130 Բլանժի լը Շատո
14078 14400 Բլե
14079 14910 Բլոնվիլ սյուր Մեր
14080 14690 Լը Բո
14082 14340 Լա Բուասիեռ
14083 14340 Բոնբոսք
14084 14260 Բոնմեզոն
14085 14130 Բոնվիլ լա Լուվե
14086 14800 Բոնվիլ սյուր Տուք
14087 14700 Բոննեյ
14088 14420 Բոն Տասիյի
14089 14210 Բուժի
14090 14220 Բուլոն
14091 14430 Բուրժովիլ
14092 14540 Բուրգեբուս
14093 14430 Բրանվիլ
14096 14260 Բրեմուա
14097 14190 Բրեթվիլ լը Ռաբե
14100 14680 Բրեթվիլ սյուր Լեզ
14101 14760 Բրեթվիլ սյուր Օդոն
14102 14130 Լը Բրեյ ան Օժ
14103 14330 Լը Բրեյ ան Բեսեն
14104 14130 Լը Բրևդան
14106 14860 Բրևիլ լե Մոն
14107 14710 Բրիքվիլ
14110 14160 Բրուկուր
14111 14250 Բուսեել
14116 14190 Լը Բյու սյուր Ռուվր
14117 14390 Կաբուր
14118 14000 Կան
14119 14630 Կանի
14120 14240 Կաան
14121 14490 Կաանյոլ
14122 14210 Լա Կեն
14123 14610 Կերոն
14124 14230 Լա Կամբ
14125 14610 Կամբ ան Պլեն
14126 14340 Կամբրեմեր
14127 14500 Կամպանյոլ
14130 14490 Կամպինի
14131 14800 Կանապվիլ
14132 14230 Կանշի
14134 14370 Կանտլու
14135 14740 Կարկանի
14136 14230 Կարդոնվիլ
14137 14650 Կարպիքե
14138 14330 Կարտինի լ'Էպինե
14140 14490 Կաստիյոն
14141 14140 Կաստիյոն ան Օժ
14143 14240 Կոմոն սյուր Օր
14145 14190 Կովիկուր
14146 14770 Կովիլ
14147 14290 Սերնե
14149 14270 Սենի օ Վին
14150 14220 Սենի Բուա Ալբու
14159 14250 Շուեն
14160 14680 Սենտո
14161 14130 Կլարբեկ
14162 14570 Կլեսի
14163 14370 Կլևիլ
14166 14880 Կոլվիլ Մոնգոմերի
14165 14710 Կոլվիլ սյուր Մեր
14167 14460 Կոլոմբել
14168 14710 Կոլոմբիեռ
14169 14480 Կոլոմբիե սյուր Սել
14014 14610 Կոլոմբի Անգերնի
14171 14220 Կոմբրե
14172 14520 Կոմ
14174 14110 Կոնդե ան Նորմոնդի
14173 14270 Կոնդե սյուր Իֆ
14175 14400 Կոնդե սյուր Սել
14177 14130 Կոքենվիլե
14179 14100 Կորդեբուգլ
14180 14700 Կորդե
14181 14123 Կորմել լը Ռուայալ
14182 14240 Կորմոլեն
14183 14690 Կոսեսվիլ
14184 14400 Կոթեն
14185 14130 Կուդրե Ռաբյու
14190 14170 Կուրսի
14191 14470 Կուրսել սյուր Մեր
14193 14100 Կուրտոն լա Մերդրակ
14194 14290 Կուրտոն լե Դեզ Էգլիզ
14195 14260 Կուրվոդոն
14196 14480 Կրեպոն
14197 14440 Կրեսրոն
14198 14430 Կրեսևեյ
14200 14480 Կրելլի սյուր Սել
14202 14113 Կրիքբեֆ
14203 14430 Կրիքվիլ ան Օժ
14204 14450 Կրիքվիլ ան Բեսեն
14205 14250 Կրիստո
14206 14620 Կրոսի
14207 14220 Կրուազիյ
14209 14400 Կրուե
14211 14220 Կյուլե լը Պատրի
14214 14400 Կյուսի
14215 14840 Կյուվերվիլ
14216 14620 Դամբլենվիլ
14218 14430 Դանեստալ
14220 14800 Դովիլ
14221 14840 Դեմուվիլ
14223 14690 Լը Դետրուա
14224 14230 Դե Ժումո
14347 14260 Դիալոն սյուր Շեն
14225 14160 Դիվ սյուր Մեր
14226 14220 Դոննե
14227 14430 Դուվիլ ան Օժ
14228 14440 Դուվր լա Դելիվրանդ
14229 14430 Դոզուլե
14230 14130 Դրուբեկ
14232 14250 Դուսի Սենտ Մարգերիտ
14236 14250 Էլոն
14237 14630 Էմիևիլ
14238 14800 Անգլեսքևիլ ան Օժ
14239 14710 Անգլեսքևիլ լա Պերսե
14240 14170 Էպանե
14241 14310 Էպինե սյուր Օդոն
14242 14610 Էպրոն
14243 14600 Էքեմովիլ
14244 14700 Էրեն
14245 14270 Էրն
14246 14850 Էսկովիլ
14248 14220 Էսպեն
14249 14210 Էսքե Նոտր Դամ
14250 14400 Էսքե սյուր Սել
14251 14220 Էսոն
14252 14190 Էստրե լա Կամպան
14254 14930 Էտերվիլ
14256 14400 Էտրեամ
14257 14210 Էվրեսի
14258 14700 Ֆալեզ
14260 14100 Ֆոգերնոն
14261 14130 Լը Ֆոլք
14266 14320 Ֆեգերոլ Բյուլի
14269 14130 Ֆիերվիլ լե Պարկ
14270 14100 Ֆիրֆոլ
14271 14123 Ֆլերի սյուր Օրն
14272 14710 Լա Ֆոլի
14273 14290 Լա Ֆոլտիեռ Աբենոն
14274 14790 Ֆոնտեն Էտուպֆուր
14275 14610 Ֆոնտեն Էնրի
14276 14190 Ֆոնտեն լը Պեն
14277 14320 Ֆոնտենե լը Մարմիոն
14278 14250 Ֆոնտենե լը Պենել
14280 14340 Ֆորմենտեն
14281 14710 Ֆորմինի Լա Բատայ
14282 14240 Ֆուլոն
14283 14620 Ֆուրշ
14284 14700 Ֆուրնո լը Վալ
14285 14340 Լը Ֆուրնե
14286 14600 Ֆուրնվիլ
14287 14630 Ֆրենուվիլ
14288 14480 Լը Ֆրեն Կամիյի
14289 14700 Ֆրենե լա Մեր
14290 14680 Ֆրենե լը Պյուկե
14291 14220 Ֆրենե լը Վիե
14293 14590 Ֆումիշոն
14294 14540 Գարսել Սեքվիլ
14297 14210 Գավրյու
14298 14230 Ժեֆոս Ֆոնտենե
14299 14600 Ժենվիլ
14300 14430 Ժերո
14301 14730 Ժիբերվիլ
14302 14950 Գլանվիլ
14303 14100 Գլո
14306 14810 Գոնվիլ ան Օժ
14304 14600 Գոնվիլ սյուր Օնֆլեր
14305 14510 Գոնվիլ սյուր Մեր
14307 14210 Գուպիյեռ
14308 14430 Գուստրանվիլ
14309 14680 Գուվիքս
14310 14190 Գրենվիլ Լանգանրի
14311 14210 Գրենվիլ սյուր Օդոն
14312 14450 Գրանկամ Մեզի
14316 14160 Գրանգ
14318 14470 Գրեյ սյուր Մեր
14319 14540 Գրանտվիլ
14320 14220 Գրեմբոսք
14322 14400 Գերոն
14325 14880 Էրմանվիլ սյուր Մեր
14326 14100 Էրմանվիլ լե Վո
14327 14200 Էրուվիլ Սեն Կլեր
14328 14850 Էրուվիլեթ
14329 14430 Էլան
14332 14700 Լա Օգեթ
14689 14220 Լը Օմ
14333 14600 Օնֆլեր
14334 14100 Լ'Օտելրի
14335 14430 Օտո ան Օժ
14336 14250 Օտտո լե Բագ
14337 14340 Լա Ուբլոնիեռ
14338 14510 Ուլգատ
14339 14540 Յուբեր Ֆոլի
14341 14123 Իֆ
14342 14230 Իզինի սյուր Մեր
14343 14690 Լեզ Իլ Բարդել
14344 14670 Ժանվիլ
14345 14170 Ժոր
14346 14250 Ժուե Մոնդե
14348 14250 Ժուվինի սյուր Սել
14349 14320 Լեզ Կլենշան
14352 14380 Լանդել է Կուպինի
14353 14310 Լանդ սյուր Աժոն
14354 14830 Լանգրուն սյուր Մեր
14358 14340 Լեոպարտի
14360 14700 Լեֆար
14362 14140 Լեսար է լը Շեն
14364 14250 Լենժևր
14365 14780 Լիոն սյուր Մեր
14366 14100 Լիզիե
14367 14330 Լիզոն
14368 14140 Լիզոր
14369 14490 Լիթո
14371 14140 Լիվարո Պեի դ'Օժ
14374 14240 Լե Լոժ
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
14375 14700 Լե Լոժ Սոլս
14377 14400 Լոնգ սյուր Մեր
14378 14230 Լոնգվիլ
14379 14310 Լոնվիլեր
14380 14250 Լուսել
14381 14170 Լուվանյի
14383 14111 Լուվինի
14384 14530 Լյուկ սյուր Մեր
14385 14400 Մանի ան Բեսեն
14389 14310 Մեզոնսել Պելվե
14390 14210 Մեզոնսել սյուր Աժոն
14391 14400 Մեզոն
14393 14210 Մեզե
14394 14190 Մեզիեռ
14037 14260 Մալերբ սյուր Աժոն
14396 14930 Մալտո
14397 14710 Մանդևիլ ան Բեսեն
14398 14340 Մաներբ
14399 14130 Մանվիլ լա Պիպար
14400 14400 Լը Մանուար
14401 14117 Մանվիե
14402 14620 Լը Մարի լա Շապել
14403 14100 Մարոլ
14404 14220 Մարտենվիլ
14405 14700 Մարտինի սյուր լ'Անտ
14407 14920 Մատիե
14408 14320 Մե սյուր Օրն
14409 14810 Մերվիլ Ֆրանսվիլ Պլաժ
14410 14370 Մերի Բիսիեռ ան Օժ
14411 14220 Մելե
14412 14260 Լը Մենիլ օ Գրեն
14419 14100 Լը Մենիլ Էդ
14421 14100 Լը Մենիլ Գիյոմ
14424 14380 Լը Մենիլ Ռոբեր
14425 14140 Լը Մենիլ Սիմոն
14426 14130 Լը Մենիլ սյուր Բլանժի
14427 14690 Լը Մենիլ Վիլման
14430 14960 Մևեն
14431 14270 Մեզիդոն Վալե դ'Օժ
14370 14330 Լը Մոլե Լիտրի
14435 14100 Լե Մոնսո
14436 14400 Մոնսո ան Բեսեն
14437 14120 Մոնդվիլ
14438 14210 Մոնդրենվիլ
14439 14230 Մոնֆրևիլ
14445 14490 Մոնտֆիքե
14446 14210 Մոնտինի
14448 14340 Մոնտրեյ ան Օժ
14027 14260 Լե Մոն դ'Օնե
14449 14310 Մոնզ ան Բեսեն
14452 14620 Մորտո Կուլիբեֆ
14453 14400 Մոլ
14454 14790 Մուան
14455 14220 Մուլին
14406 14740 Մուլին ան Բեսեն
14456 14370 Մուլ Շիշբովիլ
14457 14620 Լե Մուտիե ան Օժ
14458 14220 Լե Մուտիե ան Սենգլե
14460 14590 Մուայո
14461 14220 Մյուտրեսի
14465 14400 Նոնան
14466 14100 Նորոլ
14467 14700 Նորոն լ'Աբբե
14468 14490 Նորոն լա Պոտրի
14469 14620 Նորե ան Օժ
14473 14340 Նոտր Դամ դը Լիվեյ
14474 14340 Նոտր Դամ դ'Էստրե Կորբոն
14658 14380 Նու դը Սիեն
14476 14170 Օլանդոն
14478 14290 Օրբեկ
14480 14230 Օսմանվիլ
14482 14270 Ուեզի
14483 14220 Ուֆիեռ
14484 14590 Ույի դյու Ուլե
14486 14190 Ույի լը Տեսոն
14487 14100 Ույի լը Վիկոմտ
14488 14150 Ուիստրեամ
14491 14310 Պարֆուրու սյուր Օդոն
14492 14600 Պենդեպի
14494 14160 Պերիեռ ան Օժ
14495 14112 Պերիեռ սյուր լը Դան
14496 14770 Պերինի
14497 14170 Պերիեռ
14498 14700 Պերտվիլ Ներ
14499 14390 Պետիվիլ
14500 14130 Պիեռֆիթ ան Օժ
14501 14690 Պիեռֆիթ ան Սենգլե
14502 14690 Պիերպոն
14504 14590 Լը Պեն
14505 14220 Պլասի
14506 14490 Պլանքրի
14509 14440 Պլումտո
14510 14690 Լա Պոմերեյ
14511 14380 Պոն Բելանժե
14764 14690 Պոն դ'Ույի
14512 14110 Պոնտեկուլան
14513 14380 Պոն Ֆարսի
14514 14130 Պոն լ'Էվեք
14515 14520 Պոր ան Բեսեն Յուպեն
14355 14480 Պոն սյուր Սել
14516 14420 Պոտինի
14519 14210 Պրեո Բոկաժ
14520 14340 Լը Պրե դ'Օժ
14522 14140 Պրետրևիլ
14524 14430 Պյուտո ան Օժ
14528 14130 Քեթվիլ
14529 14400 Ռանշի
14530 14860 Ռանվիլ
14531 14690 Ռապիյի
14533 14340 Ռեպանտինի
14534 14130 Ռե
14535 14470 Ռևիե
14536 14600 Լա Ռիվիեռ Սեն Սովեր
14538 14540 Ռոքանկուր
14540 14100 Ռոք
14541 14340 Լա Ռոք Բենյար
14542 14740 Ռոզել
14543 14980 Ռո
14546 14190 Ռուվր
14547 14710 Ռուբերսի
14550 14340 Ռյումենիլ
14552 14400 Ռի
14554 14540 Սենտ Էնյան դը Կրամենիլ
14555 14130 Սենտ Անդրե դ'Էբերտո
14556 14320 Սենտ Անդրե սյուր Օրն
14557 14800 Սենտ Արնու
14558 14970 Սենտ Օբեն դ'Արքնե
14559 14380 Սենտ Օբեն դե Բուա
14562 14750 Սենտ Օբեն սյուր Մեր
14563 14130 Սեն Բենուա դ'Էբերտո
14565 14960 Սեն Կոմ դը Ֆրենե
14566 14280 Սեն Կոնտեստ
14571 14100 Սեն Դենի դը Մայոկ
14572 14110 Սեն Դենի դը Մերե
14574 14100 Սեն Դեզիր
14569 14480 Սենտ Կրուա սյուր Մեր
14590 14240 Սենտ Օնորին դը Դյուսի
14592 14210 Սենտ Օնորին դյու Ֆե
14614 14330 Սենտ Մարգերիտ դ'Էլ
14619 14380 Սենտ Մարի Ուտր լ'Օ
14575 14950 Սենտ Էտիեն լա Տիյեյ
14578 14130 Սեն Գատիեն դե Բուա
14582 14100 Սեն Ժերմեն դը Լիվե
14586 14230 Սեն Ժերմեն դյու Պեր
14587 14280 Սեն Ժերմեն լա Բլանշ Էրբ
14588 14700 Սեն Ժերմեն Լանգո
14589 14190 Սեն Ժերմեն լը Վասոն
14593 14130 Սենտ Իմեր
14595 14100 Սեն Ժան դը Լիվե
14598 14430 Սեն Ժուեն
14601 14130 Սեն Ժյուլեն սյուր Կալոն
14602 14570 Սեն Լամբեր
14603 14220 Սեն Լորան դը Կոնդել
14604 14340 Սեն Լորան դյու Մոն
14605 14710 Սեն Լորան սյուր Մեր
14606 14430 Սեն Լեժե Դյուբոսք
14607 14310 Սեն Լուե սյուր Սել
14609 14400 Սեն Լու Օր
14610 14740 Սեն Մանվիե Նորե
14613 14330 Սեն Մարկուֆ
14620 14130 Սեն Մարտեն օ Շարտրեն
14621 14290 Սեն Մարտեն դը Բիենֆետ լա Կրեսոնիեռ
14622 14710 Սեն Մարտեն դը Բլանի
14623 14320 Սեն Մարտեն դը Ֆոնտենե
14625 14100 Սեն Մարտեն դը լա Լյո
14626 14100 Սեն Մարտեն դը Մայոկ
14627 14700 Սեն Մարտեն դը Միե
14630 14400 Սեն Մարտեն դեզ Անտրե
14635 14220 Սենտ Օմեր
14637 14670 Սենտ Ուան դյու Մենիլ Օժե
14639 14340 Սենտ Ուան լը Պեն
14640 14670 Սեն Պեր
14643 14490 Սեն Պոլ դյու Վերնե
14644 14130 Սեն Ֆիլբեր դե Շամ
14645 14950 Սեն Պիեռ Ազիֆ
14646 14700 Սեն Պիեռ Կանիվե
14648 14100 Սեն Պիեռ դեզ Իֆ
14649 14700 Սեն Պիեռ դյու Բյու
14650 14260 Սեն Պիեռ դյու Ֆրեն
14651 14670 Սեն Պիեռ դյու Ժոնքե
14652 14450 Սեն Պիեռ դյու Մոն
14654 14170 Սեն Պիեռ ան Օժ
14656 14570 Սեն Ռեմի
14657 14670 Սեն Սամսոն
14659 14190 Սեն Սիլվեն
14660 14640 Սեն Վա ան Օժ
14661 14250 Սեն Վա սյուր Սել
14663 14400 Սեն Վիգոր լը Գրան
14712 14670 Սալին
14664 14240 Սալան
14665 14121 Սալնել
14667 14330 Սան
14668 14330 Սաննե
14669 14170 Սասի
14579 14260 Սյուլին
14674 14190 Սուանյոլ
14675 14540 Սոլիե
14676 14400 Սոմերվիե
14677 14700 Սուլանժի
14061 14350 Սուլևր ան Բոկաժ
14678 14420 Սումոն Սեն Քանտեն
14679 14400 Սյուբլ
14680 14400 Սյուլի
14681 14710 Սյուրեն
14682 14130 Սյուրվիլ
14357 14770 Տեր դը Դրուանս
14684 14250 Տեսել
14685 14610 Տան
14687 14130 Լը Տեյ ան Օժ
14098 14740 Տուե է Մյու
14691 14540 Տիյի լա Կամպան
14692 14250 Տիյի սյուր Սել
14694 14130 Լը Տորքեն
14698 14940 Տուֆրևիլ
14699 14800 Տուք
14700 14400 Տուր ան Բեսեն
14701 14800 Տուրժևիլ
14703 14220 Տուրնեբու
14705 14330 Տուրնիեռ
14706 14130 Տուրվիլ ան Օժ
14707 14210 Տուրվիլ սյուր Օդոն
14708 14310 Տրասի Բոկաժ
14709 14117 Տրասի սյուր Մեր
14710 14690 Տրեպրել
14711 14710 Տրևիեռ
14713 14210 Տրուա Մոն
14714 14490 Լը Տրոնքե
14715 14360 Տրուվիլ սյուր Մեր
14716 14490 Տրունժի
14719 14190 Յուրվիլ
14720 14420 Յուսի
14721 14210 Վակոն Նեյի
14005 14370 Վալամբրե
14726 14410 Վալդալիեռ
14475 14210 Վալ դ'Արի
14672 14240 Վալ դը Դրոմ
14576 14140 Վալ դը Վի
14570 14290 Վալորբիքե
14723 14340 Վալսեմե
14724 14390 Վարավիլ
14728 14400 Վոսել
14731 14800 Վովիլ
14732 14400 Վո սյուր Օր
14733 14400 Վո սյուր Սել
14734 14250 Վանդ
14735 14170 Վենդևր
14737 14700 Վերսենվիլ
14738 14790 Վերսոն
14739 14114 Վեր սյուր Մեր
14740 14290 Լա Վեսպիեռ Ֆրիարդել
14741 14570 Լը Վե
14742 14170 Վիք
14743 14430 Վիկտո Պոնֆոլ
14744 14400 Վիեն ան Բեսեն
14745 14710 Վիերվիլ սյուր Մեր
14747 14930 Վիե
14748 14130 Վիե Բուր
14751 14700 Վինյա
14752 14310 Վիլեր Բոկաժ
14753 14420 Վիլեր Կանիվե
14754 14640 Վիլեր սյուր Մեր
14755 14113 Վիլերվիլ
14756 14570 Լա Վիլեթ
14758 14610 Վիլոն լե Բյուիսոն
14760 14310 Վիլի Բոկաժ
14759 14700 Վիլի լե Ֆալեզ
14761 14370 Վիմոն
14762 14500 Վիր Նորմանդի

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Liste des villes et villages du département de l' Calvados»։ Վերցված է 2017 հոկտեմբերի 3 

Կաղապար:Ֆրանսիայի համայնքներ ըստ մարզերի