Բուշ դյու Ռոն գավառի համայնքների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Պրովանս Ալպեր Լազուր ափ մարզի Բուշ դյու Ռոն գավառի 119 համայնքները հետևյալն են[1].

Bouches-du-Rhône-Position.svg
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
13001 13090 Էքս ան Պրովանս
13002 13190 Ալոշ
13003 13980 Ալեն
13004 13200 Առլ
13005 13400 Օբան
13006 13930 Օրեյ
13007 13390 Օրիոլ
13008 13121 Օրոնս
13009 13330 Լա Բարբեն
13010 13570 Բարբանտան
13011 13520 Լե Բո դը Պրովանս
13012 13100 Բորկեյ
13013 13720 Բելկոդեն
13014 13130 Բեր լ'Էտան
13015 13320 Բուկ Բել Էր
13016 13720 Լա Բույադիս
13017 13150 Բուլբոն
13018 13440 Կաբան
13019 13480 Կաբրիես
13020 13950 Կադոլիվ
13119 13470 Կարնու ան Պրովանս
13021 13620 Կարի լը Ռուե
13022 13260 Կասիս
13023 13600 Սերեստ
13024 13350 Շարլեվալ
13025 13790 Շատոնեֆ լը Ռուժ
13026 13220 Շատոնեֆ լե Մարտիգ
13027 13160 Շատորենար
13028 13600 Լա Սիոտա
13029 13250 Կորնիյոն Կոնֆու
13118 13111 Կուդու
13030 13780 Կյուժ լե Պեն
13031 13112 Լա Դեստրուս
13032 13510 Էգուիյ
13033 13820 Անսյուես լա Ռեդոն
13034 13810 Էգալիեռ
13035 13430 Էգույեր
13036 13630 Էրագ
13037 13580 Լա Ֆար լեզ Օլիվիե
13038 13990 Ֆոնվիեյ
13039 13270 Ֆոս սյուր Մեր
13040 13710 Ֆյուվո
13041 13120 Գարդան
13042 13420 Ժեմնոս
13043 13180 Ժինյակ լա Ներտ
13044 13450 Գրանս
13045 13690 Գրավզոն
13046 13850 Գրեասք
13047 13800 Իստր
13048 13490 Ժուք
13049 13113 Լամանոն
13050 13410 Լամբեսկ
13051 13680 Լանսոն Պրովանս
13052 13910 Մայան
13053 13370 Մալմոր
13054 13700 Մարինյան
13055 13001, 13002,
13003, 13004,
13005, 13006,
13007, 13008,
13009, 13010,
13011, 13012,
13013, 13014,
13015, 13016
Մարսել
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
13056 13500 Մարտիգ
13057 13103 Մաս Բլան դեզ Ալպիյ
13058 13520 Մոսան լեզ Ալպիյ
13059 13650 Մերարգ
13060 13590 Մերեյ
13062 13105 Միմե
13063 13140 Միրամաս
13064 13940 Մոլեժես
13065 13890 Մուրիես
13066 13550 Նով
13067 13660 Օրգոն
13068 13520 Պարադու
13069 13330 Պելիսան
13071 13170 Լե Պեն Միրաբո
13070 13821 Լա Պեն սյուր Յուվոն
13072 13790 Պենիե
13073 13124 Պեյպեն
13074 13860 Պերոլ ան Պրովանս
13075 13380 Պլան դե Կյուք
13076 13750 Պլան դ'Օրգոն
13077 13110 Պոր դը Բուկ
13078 13230 Պոր Սեն Լուի դյու Ռոն
13079 13114 Պուիլուբիե
13080 13610 Լը Պուի Սեն Ռեպարադ
13081 13340 Ռոնյակ
13082 13840 Ռոն
13083 13870 Ռոնյոնաս
13084 13640 Լա Ռոք դ'Անտերոն
13085 13830 Ռոքֆոր լա Բեդուլ
13086 13360 Ռոքվեր
13087 13790 Ռուսսե
13088 13740 Լը Ռով
13089 13670 Սենտ Անդիոլ
13090 13100 Սենտ Անտոնեն սյուր Բեոն
13091 13760 Սեն Կաննա
13092 13250 Սեն Շամա
13096 13460 Սենտ Մարի դը լա Մեր
13093 13610 Սենտ Էստև Ժանսոն
13094 13103 Սենտ Էտիեն դյու Գրես
13095 13100 Սեն Մարկ Ժոմգարդ
13097 13310 Սեն Մարտեն դը Կրո
13098 13920 Սեն Միտր լե Ռամպար
13099 13115 Սեն Պոլ լե Դյուրանս
13061 13150 Սեն Պիեռ դը Մեզոարգ
13100 13210 Սեն Ռեմի դը Պրովանս
13101 13119 Սեն Սավուրնեն
13102 13730 Սեն Վիկտորե
13103 13300 Սալոն դե Պրովանս
13104 13960 Սոսե լե Պեն
13105 13560 Սենաս
13106 13240 Սետեմ լե Վալոն
13107 13109 Սիմիան Կոլոնգ
13108 13150 Տարասկոն
13109 13100 Լը Տոլոնե
13110 13530 Տրե
13111 13126 Վովնարգ
13112 13880 Վելո
13113 13770 Վենել
13114 13122 Վանտաբրան
13115 13116 Վերնեգ
13116 13670 Վերքիեռ
13117 13127 Վիտրոլ

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Liste des villes et villages du département de l' Bouches-du-Rhone»։ Վերցված է 2017 սեպտեմբերի 30 

Կաղապար:Ֆրանսիայի համայնքներ ըստ մարզերի