Սոմ գավառի համայնքների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ֆրանսիայի Պիկարդիա մարզի Սոմ գավառի 779 համայնքները հետևյալն են[1].

INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
80001 80100 Աբևիլ
80002 80320 Աբլենկուր Պրեսուար
80003 80560 Աշե ան Ամենուա
80004 80210 Աշե ան Վիմե
80005 80370 Ագենվիլ
80006 80150 Աժանվիլե
80008 80210 Էնիևիլ
80009 80690 Այի լ'Օ Կլոշե
80010 80250 Այի սյուր Նուա
80011 80470 Այի սյուր Սոմ
80013 80270 Էրեն
80014 80240 Էզեկուր լը Բաս
80015 80200 Էզկուր լը Օ
80016 80300 Ալբեր
80017 80200 Ալլեն
80018 80130 Ալենե
80019 80270 Ալերի
80020 80260 Ալոնվիլ
80021 80000 Ամյեն
80022 80140 Անդենվիլ
80023 80700 Անդեշի
80024 80730 Արգով
80025 80120 Արգուլ
80026 80140 Արգել
80027 80700 Արմանկուր
80028 80560 Արկև
80029 80820 Արեստ
80030 80120 Արրի
80031 80910 Արվիլե
80032 80500 Ասանվիլե
80033 80200 Ասվիլե
80034 80200 Աթի
80035 80110 Օբերկուր
80036 80800 Օբինի
80037 80110 Օբվիլե
80038 80560 Օշոնվիլե
80039 80460 Օլտ
80040 80140 Օմատր
80041 80640 Օմոն
80042 80600 Օտե
80043 80560 Օտի
80044 80600 Օտիել
80045 80300 Օտյուիլ
80046 80270 Ավելեժ
80047 80300 Ավելուի
80048 80140 Ավեն Շոսուա
80049 80500 Այենկուր
80050 80480 Բակուել սյուր Սել
80051 80490 Բայոլ
80052 80300 Բեզյու
80053 80700 Բալատր
80054 80200 Բառլե
80055 80600 Բառլի
80056 80260 Բավլենկուր
80057 80560 Բայենկուր
80058 80170 Բայոնվիլե
80059 80300 Բազանտեն
80060 80370 Բեալկուր
80061 80430 Բոկամ լը Ժեն
80062 80430 Բոկամ լը Վյու
80063 80770 Բոշամ
80064 80110 Բոկարտ ան Սանտեր
80065 80300 Բոկուր սյուր լ'Անկր
80066 80260 Բոկուր սյուր լ'Ալյու
80067 80170 Բոֆորտ ան Սանտեր
80068 80370 Բոմեց
80069 80300 Բոմոն Համել
80070 80600 Բոկեն
80071 80630 Բովալ
80073 80300 Բեկորդել Բեկուր
80074 80500 Բեկինի
80076 80870 Բեան
80077 80260 Բեանկուր
80078 80132 Բելանկուր
80079 80160 Բելեզ
80080 80200 Բելուա ան Սանտեր
80081 80270 Բելուա Սեն Լեոնար
80082 80310 Բելուա սյուր Սոմ
80083 80290 Բերժիկուր
80084 80140 Բերմենի
80085 80370 Բերնատր
80086 80370 Բերնավիլ
80087 80120 Բերնե ան Պոնտիե
80088 80240 Բեռն
80089 80620 Բեռնեյ
80090 80200 Բերնի ան Սանտեր
80092 80260 Բերտանգլ
80093 80850 Բերտոկուր լե Դամ
80094 80110 Բերտոկուր լե Տեն
80095 80560 Բերտրանկուր
80096 80130 Բետանկուր սյուր Մեր
80097 80190 Բետանկուր սյուր Սոմ
80098 80590 Բետամբո
80099 80270 Բետանկուր Ռիվեր
80100 80610 Բետանկուր Սենտ Ուան
80101 80700 Բևրեն
80102 80200 Բիաշ
80103 80190 Բիար
80104 80140 Բիենկուր
80105 80190 Բիանկուր
80106 80290 Բլանժի սու Պուա
80107 80440 Բլանժի Տրոնվիլ
80108 80600 Բուաբերգ
80109 80150 Լը Բուալ
80110 80230 Բուամոն
80112 80800 Բոնե
80113 80670 Բոնվիլ
80114 80160 Բոսկել
80115 80200 Բուշավեն Բերժան
80116 80910 Բուշուար
80117 80830 Բուշոն
80118 80150 Բուֆլե
80119 80540 Բուգենվիլ
80120 80220 Բույանկուր ան Սերի
80121 80500 Բույանկուր լա Բատայ
80122 80600 Բուկմեզոն
80123 80310 Բուրդոն
80124 80130 Բուրսվիլ
80125 80500 Բուսիկուր
80126 80220 Բուտանկուր
80127 80220 Բուվենկուր սյուր Բրել
80128 80200 Բուվենկուրտ ան Վերմանդուա
80129 80300 Բուզենկուր
80130 80540 Բովել
80131 80440 Բով
80132 80110 Բրաշ
80133 80150 Բրայի Կորնեոտ
80134 80160 Բրասի
80135 80580 Բրեյ լե Մարեյ
80136 80340 Բրե սյուր Սոմ
80137 80470 Բրեի
80138 80300 Բրել
80139 80400 Բրեյ
80140 80600 Բրևիլե
80141 80200 Բրի
80142 80540 Բրիկմենիյ Ֆլոքսիկուր
80143 80430 Բրոկուր
80144 80400 Բրուշի
80145 80690 Բրյուկամ
80146 80230 Բրուտել
80147 80132 Բյուինի լ'Աբե
80148 80220 Բյուինի լե Գամաշ
80149 80132 Բյուինի Սան Մակլու
80150 80200 Բյուիր Կուրսել
80151 80300 Բյուիր սյուր լ'Անկր
80152 80700 Բյուս լա Մեզիեր
80153 80560 Բյուս լե Արտուա
80154 80200 Բյուսու
80155 80135 Բյուսու Բյուսուել
80156 80800 Բյուսու լե Դաուր
80157 80290 Բյուսի լե Պուա
80158 80400 Բուվերշի
80159 80380 Կաշի
80160 80330 Կանի
80161 80132 Կաոն
80162 80170 Կե
80163 80132 Կամբրոն
80164 80450 Կամոն
80165 80540 Կամ ան Ամենուա
80166 80670 Կանապլ
80167 80150 Կանշի
80168 80750 Կանդա
80169 80140 Կանասիեռ
80170 80500 Կանտինի
80171 80132 Կաուր
80172 80340 Կափի
80173 80260 Կարդոնետ
80174 80500 Լը Կարդոնուա
80175 80300 Կարնուա
80176 80700 Կարեպուի
80177 80200 Կարտինի
80179 80590 Կոլիեռ
80180 80310 Կավիլոն
80181 80720 Կայո ան Սանտեր
80182 80410 Կայո սյուր Մեր
80184 80800 Սերիզի
80183 80140 Սերիզի Բյուլե
80185 80700 Շամպիան
80186 80320 Շոլն
80187 80310 Լա Շոսե Տիրանկուր
80188 80250 Շոսուա Էպանի
80189 80700 Լա Շավատ
80190 80210 Շեպի
80191 80170 Շիի
80192 80800 Շիպիի
80193 80250 Շիրմոն
80194 80340 Շույին
80195 80340 Շուինյոլ
80196 80490 Սիտեռն
80197 80200 Սիզանկուր
80198 80540 Կլերի Սոլշուա
80199 80200 Կլերի սյուր Սոմ
80200 80510 Կոքերել
80201 80560 Կուանյե
80202 80260 Կուազի
80203 80560 Կոլենկամ
80204 80360 Կոմբլ
80205 80890 Կոնդե Ֆոլի
80206 80300 Կոնտալմեզոն
80207 80560 Կոնտե
80208 80370 Կոնտվիլ
80209 80500 Կոնտուար
80210 80160 Կոնտր
80211 80160 Կոնտի
80212 80800 Կորբի
80213 80440 Կոտանշի
80214 80250 Կուլմել
80215 80135 Կուլոնվիլե
80216 80300 Կուրսելետ
80217 80560 Կուրսել Օ Բուա
80218 80290 Կուրսել սու Մուայանկուր
80219 80160 Կուրսել սու Տուա
80220 80500 Կուրտմանշ
80221 80370 Կրամոն
80222 80150 Կրեսի ան Պոնտիե
80223 80700 Կրեմերի
80224 80190 Կրեսի Օմանկուր
80225 80480 Կրեզ
80226 80400 Կրուա Մոլինիո
80227 80290 Կրուարո
80228 80550 Լը Կրոտուա
80229 80310 Կրուի Սեն Պիեռ
80230 80190 Կուրշի
80231 80360 Կուռլու
80232 80700 Դամրի
80233 80700 Դանկուր Պոպենկուր
80234 80800 Դաուր
80235 80570 Դառնի
80236 80500 Դավենեսկուր
80237 80110 Դեմյուեն
80238 80300 Դեռնանկուր
80239 80200 Դևիզ
80240 80200 Դուեն
80241 80620 Դոմար ան Պոնտիե
80242 80110 Դոմար սյուր լա Լյուս
80243 80370 Դոմեմոն
80244 80120 Դոմինուա
80245 80370 Դոմլեժե Լոնվիլե
80246 80440 Դոմարտեն
80247 80980 Դոմպիեռ Բեկենկուր
80248 80150 Դոմպիեռ սյուր Օտի
80249 80620 Դոմկեր
80250 80150 Դոմվա
80251 80140 Դուդլենվիլ
80252 80400 Դուի
80253 80600 Դուլան
80256 80730 Դրեյ լես Ամյեն
80258 80240 Դրիյանկուր
80259 80640 Դրոմենի
80260 80132 Դրուկա
80261 80480 Դյուրի
80262 80580 Օկուր սյուր Սոմ
80263 80700 Լ'Էշել Սենտ Օրեն
80264 80340 Էկլյուզիե Վո
80265 80570 Ամբրեվիլ
80266 80300 Անգլեբելմե
80267 80200 Էնմեն
80268 80580 Էպան Էպանիետ
80269 80140 Էպոմենի
80270 80370 Էպեկամ
80271 80740 Էպեի
80272 80190 Էպենանկուր
80273 80290 Էպլեսիե
80274 80400 Էպևիլ
80275 80360 Էկանկուր
80276 80290 Էկեն Էրամեկուր
80278 80500 Էռշ
80279 80400 Էրշե
80280 80210 Էրկուր
80281 80690 Էռնի
80282 80580 Էռոնդել
80283 80250 Էսկլենվիլե
80284 80400 Էմրի Ալոն
80285 80160 Էսերտո
80287 80230 Էստրեբեֆ
80288 80200 Էստրե Դենիեկուր
80290 80150 Էստրե լե Կրեսի
80557 80200 Էստրե Մոն
80291 80250 Էստրե սյուր Նուա
80292 80190 Էտալոն
80293 80500 Էտելֆե
80294 80200 Էտերպինի
80295 80340 Էտինեմ Մերիկուր
80296 80830 Լ'Էտուալ
80297 80140 Էտրեժու
80298 80360 Էտրիկուր Մանանկուր
80299 80250 Լա Ֆալուազ
80300 80190 Ֆալվի
80301 80290 Ֆամեշոն
80302 80500 Ֆավրոլ
80303 80120 Ֆավիեռ
80304 80200 Ֆե
80305 80470 Ֆերիեռ
80306 80500 Ֆեսկամ
80307 80200 Ֆեեռ
80308 80210 Ֆեկեռ ան Վիմե
80566 80670 Ֆեֆ Մոնրելե
80310 80750 Ֆիոնվիլե
80311 80500 Ֆինիեռ
80312 80360 Ֆեն
80313 80200 Ֆլոկուր
80314 80360 Ֆլեր
80315 80160 Ֆլեր սյուր Նուա
80316 80260 Ֆլեսել
80317 80160 Ֆլերի
80318 80420 Ֆլիքսեկուր
80319 80540 Ֆլուի
80320 80170 Ֆոլի
80321 80250 Ֆոլվիլ
80322 80700 Ֆոնշ Ֆոնշետ
80325 80340 Ֆոնտեն լե Կապի
80324 80140 Ֆոնտեն լը Սեկ
80326 80500 Ֆոնտեն սու Մոնդեդիե
80327 80150 Ֆոնտեն սյուր Մե
80328 80510 Ֆոնտեն սյուր Սոմ
80329 80560 Ֆորսվիլ
80330 80140 Ֆորսվիլ ան Վիմե
80331 80150 Ֆորե լ'Աբբե
80332 80120 Ֆորե Մոնտիե
80333 80790 Ֆոր Մաոն Պլաժ
80334 80160 Ֆոսմանան
80335 80340 Ֆուկոկուրտ ան Սանտեր
80336 80140 Ֆուկոկուրտ Օր Նել
80337 80440 Ֆուանկամ
80338 80800 Ֆույուա
80339 80170 Ֆուկեկուր
80340 80590 Ֆուրսինի
80341 80310 Ֆուրդրինուա
80342 80131 Ֆրամերվիլ Ռենեկուր
80343 80140 Ֆրամիկուր
80344 80690 Ֆրանսիեռ
80345 80210 Ֆրանլե
80346 80620 Ֆրանկվիլ
80347 80700 Ֆրանսար
80348 80620 Ֆրանսու
80349 80160 Ֆրանսուր
80350 80800 Ֆրանվիլե
80351 80260 Ֆրեշանկուր
80352 80160 Ֆրեմոնտիե
80353 80320 Ֆրեն Մազանկուր
80354 80140 Ֆրեն Տիյոլուա
80355 80140 Ֆրենևիլ
80356 80140 Ֆրենուա Անդենվիլ
80357 80710 Ֆրենուա օ Վալ
80358 80110 Ֆրենուա ան Շոսե
80359 80700 Ֆրենուա լե Ռուա
80360 80390 Ֆրեսենվիլ
80361 80140 Ֆրետկվիս
80362 80220 Ֆրետմել
80364 80460 Ֆրիոկուր
80365 80290 Ֆրիկամ
80366 80300 Ֆրիկուր
80367 80340 Ֆրիզ
80368 80130 Ֆրիվիլ Էսկարբոտեն
80369 80370 Ֆրոհան սյուր Օտի
80371 80150 Ֆրուաել
80372 80490 Ֆրուկուր
80373 80220 Գամաշ
80374 80150 Գապեն
80375 80590 Գովիլ
80376 80380 Ժանտել
80377 80600 Ժեզանկուր
80378 80360 Ժենշի
80379 80440 Գլիզի
80380 80690 Գորանֆլո
80381 80370 Գորժ
80383 80700 Գուայանկուր
80384 80300 Գրանկուր
80385 80132 Գրան Լավիե
80386 80500 Գրատիբու
80387 80680 Գրատպանշ
80388 80140 Գրեբո Մենի
80389 80400 Գրեկուր
80390 80250 Գրիվեն
80391 80700 Գրիվիլե
80392 80600 Գրուշ Լուշուել
80393 80700 Գրունի
80395 80500 Գերբինի
80396 80150 Գեշար
80397 80360 Գեդեկուր
80399 80540 Գինեմիկուր
80400 80170 Գիլոկուր
80401 80360 Գիլմոն
80402 80290 Գիզանկուր
80404 80240 Գվիանկուր Սոլկուր
80403 80250 Գվիանկուր սյուր Նուա
80405 80440 Այ
80406 80490 Ալանկուր
80407 80250 Ալիվիլե
80408 80670 Ալուա լե Պեռնուա
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
80409 80320 Ալու
80410 80400 Ամ
80411 80800 Լը Ամել
80412 80800 Ամելե
80413 80240 Անկուր
80414 80110 Անգար
80415 80134 Անժե ան Սանտեր
80416 80310 Անժե սյուր Սոմ
80417 80131 Արբոնիեռ
80418 80360 Արդեկուրտ օ Բուա
80419 80500 Արժիկուր
80420 80560 Արպոնվիլ
80421 80700 Ատանկուր
80422 80132 Օտվիլե Ուվիլ
80423 80670 Ավեռնա
80424 80680 Էբեկուր
80425 80560 Էդովիլ
80426 80113 Էի
80427 80600 Ամ Արդենվալ
80428 80360 Ամ Մոնակու
80429 80300 Էնանկուր
80430 80200 Էրբեկուր
80431 80260 Էրիսար
80432 80340 Էրլևիլ
80433 80190 Էռլի
80434 80240 Էրվիլի
80435 80240 Էսբեկուր
80436 80290 Էսկամ
80437 80270 Էկուր Կրոկուազոն
80438 80122 Էդիկուր
80439 80370 Էզեկուր
80440 80370 Իերմոն
80442 80400 Օմբլե
80443 80640 Օրնուա լը Բուար
80444 80132 Ուշենվիլ
80445 80600 Էմբերկուր
80446 80140 Ուպպի
80621 80320 Ուպերկուր
80449 80720 Ինոկուր
80450 80430 Էնվալ Բուարոն
80451 80300 Իռլ
80452 80250 Ժումել
80453 80500 Լաբուասիեռ ան Սանտեր
80455 80290 Լաշապել
80456 80430 Լաֆրեսգիմոն Սեն Մարտեն
80458 80800 Լաուսուա
80459 80270 Լալե
80460 80590 Լամարոնդ
80461 80450 Լամոտ Բրեբեր
80462 80150 Լամոտ Բուլե
80463 80720 Լամոտ Վարֆուզե
80464 80230 Լանշեր
80466 80620 Լանշ Սեն Իլեր
80465 80190 Լանգվուզեն Կիկերի
80467 80700 Լոկուր
80468 80300 Լավևիլ
80469 80250 Լավարդ Մոժե լ'Oրտուա
80470 80560 Լեալվիլե
80472 80360 Լեբեֆ
80473 80700 Լիանկուր Ֆոս
80474 80320 Լիկուր
80475 80240 Լիերամոն
80476 80580 Լիերկուր
80477 80150 Լիժեսկուր
80478 80500 Լինիեռ
80479 80590 Լինիեռ Շատելեն
80480 80140 Լինիեռ ան Վիմե
80481 80320 Լիոն
80482 80490 Լիմե
80484 80430 Լիոմե
80485 80160 Լեի
80486 80510 Լոն
80487 80240 Լոնգավեն
80488 80510 Լոնպրե լե Կոր Սեն
80489 80330 Լոնգո
80490 80360 Լոնգվալ
80491 80600 Լոնգվիլետ
80493 80560 Լուվանկուր
80494 80250 Լուվրեշի
80495 80600 Լուշե
80496 80150 Մաշել
80497 80150 Մաշի
80498 80560 Մաի Մաե
80499 80110 Մաի Ռենվալ
80500 80220 Մենիեռ
80501 80150 Մեզոն Պոնտիե
80502 80135 Մեզոն Ռոլան
80503 80370 Մեզիկուր
80504 80250 Մալպար
80505 80300 Մամե
80507 80720 Մարսելկավ
80508 80700 Մարշե Ալուարդ
80509 80200 Մարշելեպո
80511 80500 Մարեստոմոնտիե
80512 80132 Մարեյ Կոբեր
80513 80360 Մարիկուր
80514 80560 Մառե
80515 80590 Մառլե
80516 80240 Մարկե
80517 80700 Մարկիվիլե
80518 80140 Մարտենվիլ
80519 80400 Մատինի
80520 80170 Մոկուր
80521 80360 Մորեպա
80522 80430 Լը Մազի
80523 80810 Մեոլտ
80524 80170 Մեարիկուր
80525 80590 Մենիե
80526 80370 Լը Մեյար
80527 80520 Մենելի
80528 80290 Մերեոկուր
80529 80490 Մերելեսար
80531 80640 Մերիկուրտ ան Վիմե
80530 80113 Մերիկուր լ'Աբբե
80533 80350 Մերս լե Բեն
80535 80310 Լը Մեժ
80536 80200 Մենիյ Բրենտել
80537 80620 Մենիյ Դոմկեր
80538 80360 Մենիյ ան Առոուեզ
80540 80300 Մենիյ Մարտենսար
80541 80500 Մենիյ Սեն Ժորժ
80542 80190 Մենիյ Սեն Նիկեզ
80543 80270 Մետինի
80544 80600 Մեզերոլ
80545 80110 Մեզիեռ ան Սանտեր
80546 80132 Միանե
80547 80300 Միլանկուր
80548 80135 Միլանկուրտ ան Պոնտիե
80549 80300 Միրոման
80550 80260 Միռվո
80551 80320 Միզերի
80552 80760 Մուալեն
80553 80260 Մոլիան օ Բուա
80554 80540 Մոլիան Դրեյ
80555 80200 Մոնշի Լագաշ
80556 80210 Մոն Բուբեր
80558 80160 Մոնսուռ
80559 80540 Մոնտան Ֆայել
80560 80300 Մոնտոբան դե Պիկարդի
80561 80500 Մոնդիդիե
80563 80370 Մոնտին լե Ժոնգլեր
80562 80260 Մոնտին սյուր լ'Ալուե
80565 80260 Մոնտոնվիլե
80568 80190 Մորշեն
80569 80340 Մորկուր
80570 80110 Մորեյ
80571 80110 Մորիզել
80572 80300 Մոռլանկուր
80573 80590 Մորվիլե Սեն Սատուրնեն
80574 80690 Մուֆլե
80575 80140 Մուֆիլեռ
80576 80400 Մուայանկուր
80577 80290 Մուայանկուր լե Պուա
80578 80870 Մուայենվիլ
80579 80400 Մուի Վիլիետ
80580 80120 Նամպոն
80582 80710 Նամ Մենիլ
80583 80160 Նամպտի
80584 80260 Նաուր
80585 80190 Նել
80586 80140 Նել լ'Օպիտալ
80587 80140 Նելետ
80588 80132 Նեֆմուլեն
80589 80150 Նեի լը Դիան
80590 80132 Նեի լ'Օպիտալ
80591 80140 Նևիլ օ Բուա
80592 80430 Նևիլ Կոպգել
80593 80340 Լա Նևիլ լե Բրե
80594 80160 Նևիլ լե Լեի
80595 80110 Լա Նևիլ Սիր Բեռնար
80596 80600 Նևիլետ
80597 80390 Նիբա
80598 80860 Նուվիոն
80599 80150 Նուաել ան Շոսե
80600 80860 Նուաել սյուր Մեր
80601 80240 Նուրլու
80602 80600 Օկոշ
80603 80210 Օշանկուր
80604 80590 Օֆինի
80605 80400 Օֆուա
80606 80140 Ուազմոն
80607 80540 Ուասի
80609 80135 Օնե
80611 80160 Օրեմո
80613 80460 Ու Մարե
80614 80600 Ուտրեբուա
80615 80300 Օվիլե լա Բուասել
80616 80190 Պարնի
80617 80700 Պարվիլե լը Կենուա
80618 80230 Պանդե
80619 80670 Պեռնուա
80620 80200 Պերոննա
80622 80310 Պիկինի
80623 80500 Պեն Օնվիլե
80624 80260 Պեռգո
80625 80500 Պեռպոն սյուր Ավր
80626 80540 Պիսսի
80627 80160 Պլաշի Բվիոն
80628 80110 Լը Պլեսիե Ռոզենվիլե
80629 80240 Պեի
80630 80290 Պուա դը Պիկարդի
80631 80150 Պոնշ Էստրուվալ
80632 80480 Պոն դը Մեց
80633 80860 Պոնտուալ
80634 80115 Պոն Նուայել
80635 80580 Պոն Ռեմի
80637 80132 Պոռ լը Գրան
80638 80190 Պոտ
80639 80260 Պուլենվիլ
80640 80300 Պոզիեռ
80642 80370 Պրուվիլ
80643 80160 Պրուզել
80644 80340 Պրուայր
80645 80560 Պուշևիլե
80646 80320 Պենշի
80647 80320 Պուզո
80648 80300 Պիս
80649 80120 Քան
80650 80115 Քերիե
80651 80430 Լը Քեն
80652 80118 Լը Քենել
80654 80132 Քենուա լը Մոնտան
80655 80270 Քենուա սյուր Էռեն
80656 80710 Քևովիլե
80657 80250 Քիրի լը Սեկ
80658 80400 Քիվեր
80659 80600 Ռենշեվալ
80661 80260 Ռենվիլ
80662 80140 Ռումբուրել
80663 80140 Ռամբուր
80664 80360 Ռանկուր
80665 80120 Ռենիեռ Էկլուզ
80666 80600 Ռեմենի
80667 80500 Ռեմոժի
80668 80250 Ռեմիանկուր
80669 80700 Ռետոնվիլե
80670 80540 Ռևել
80671 80620 Ռիբոկուր
80672 80113 Ռիբմոն սյուր Անկր
80673 80310 Ռիանկուր
80674 80136 Ռիվերի
80675 80160 Ռոժի
80676 80700 Ռուագլիզ
80677 80240 Ռուազել
80678 80500 Ռոլլո
80679 80740 Ռոնսուա
80680 80170 Ռոզիեռ ան Սանտեր
80681 80250 Ռուվրել
80682 80170 Ռուվրուա ան Սանտեր
80683 80190 Ռուի լը Գրան
80684 80190 Ռուի լը Պետի
80685 80700 Ռուա
80686 80260 Ռուբամպրե
80687 80500 Ռուբեսկուր
80688 80120 Ռու
80690 80680 Ռումինի
80691 80230 Սենվիլ
80692 80970 Սաի Ֆլիբոկուր
80693 80800 Սաի Լոռետ
80694 80800 Սաի լը Սեկ
80695 80360 Սաի Սաիզել
80696 80680 Սեն ան Ամենուա
80697 80370 Սենտ Աշել
80698 80540 Սենտ Օբեն Մոնտենուա
80699 80430 Սենտ Օբեն Ռիվիեռ
80700 80960 Սեն Բլիմոն
80701 80200 Սեն Քրիստ Բրիո
80719 80290 Սենտ Սեգրե
80702 80680 Սեն Ֆուսիան
80703 80430 Սեն Ժերմեն սյուր Բռել
80704 80260 Սեն Գրատիան
80705 80560 Սեն Լեժե լեզ Օտին
80706 80780 Սեն Լեժե լե Դոմար
80707 80140 Սեն Լեժե սյուր Բռել
80708 80700 Սեն Մար
80709 80140 Սեն Մոլվի
80710 80140 Սեն Մաքսան
80711 80610 Սենտ Ուան
80713 80120 Սեն Կանտեն ան Տուրմոն
80714 80880 Սեն Կանտեն լա Մոտ Կռուա օ Բաի
80716 80135 Սեն Ռիկե
80717 80160 Սեն Սոֆլիե
80718 80470 Սեն Սովեր
80722 80310 Սեն Վաաստ ան Շոսե
80721 80230 Սեն Վալերի սյուր Սոմ
80723 80540 Սեսվալ
80724 80480 Սալե
80725 80480 Սալուել
80726 80400 Սանկուր
80728 80290 Սոլշուա սու Պուա
80729 80110 Սովիլ Մոնժիվալ
80730 80730 Սավեզ
80732 80140 Սենարպոն
80733 80300 Սանլի լը Սեկ
80734 80160 Սանտելի
80735 80540 Սե
80737 80240 Սորել
80736 80490 Սորել ան Վիմե
80738 80310 Սու
80740 80250 Սուրդոն
80741 80200 Սուաեկուր
80742 80620 Սուրկամ
80743 80340 Սյուզան
80744 80270 Տաի
80746 80260 Տալմա
80747 80240 Տամպել լա Ֆոս
80748 80240 Տեմպլե լը Գերար
80749 80600 Տերամենիյ
80750 80200 Տերտրի
80751 80110 Տեն
80752 80440 Տեզի Գլիմոն
80753 80300 Տիեպվալ
80754 80640 Տիլուա լ'Աբբե
80755 80290 Տիլուա լա Վիլ
80756 62760 Տիևր
80757 80160 Տուա
80758 80250 Տորի
80759 80700 Տիյոլուա
80760 80220 Տիլուա Ֆլորիվիլ
80761 80160 Տիլուա լե Կոնտի
80762 80240 Տենկուր Բուկլի
80763 80132 Լը Տիտր
80764 80870 Տեֆլ
80765 80210 Տուռ ան Վիմե
80766 80560 Տուտանկուր
80767 80140 Լը Տրանսլե
80769 80300 Տրե
80770 80130 Տուլի
80771 80400 Ունի լ'Էկիպե
80773 80560 Վադանկուր
80774 80800 Վեռ սուր Կորբի
80775 80210 Վալին
80776 80560 Վարեն
80777 80560 Վոշել լեզ Օտի
80778 80620 Վոշել լե Դոմար
80779 80132 Վոշել լե Կենուա
80780 80230 Վոդրիկուր
80781 80131 Վովիլե
80782 80260 Վո ան Ամենուա
80783 80140 Վո Մարկենվիլ
80784 80800 Վո սյուր Սոմ
80785 80800 Վեկմոն
80786 80160 Վելեն
80787 80120 Վերկուր
80788 80270 Վերժի
80789 80320 Վերմանդովիլե
80790 80700 Վերպիյեր
80791 80480 Վեր սյուր Սել
80792 80260 Լա Վիկոն
80793 80650 Վինյակուր
80794 80190 Վիլկուր
80795 80420 Վիլ լը Մարկլե
80796 80140 Վիլրուա
80797 80110 Վիլեր օ Էրաբլ
80798 80260 Վիլեր Բոկաժ
80799 80380 Վիլեր Բրետոնե
80800 80140 Վիլեր Կամպսար
80801 80200 Վիլեր Կարբոնել
80802 80112 Վիլեր Ֆոկոն
80803 80700 Վիլեր լե Ռուա
80804 80690 Վիլեր սու Աի
80806 80120 Վիլեր սյուր Օտի
80805 80500 Վիլեր Տուռնել
80807 80300 Վիլ սյուր Անկր
80808 80150 Վիրոնշո
80809 80140 Վիմ
80810 80150 Վից սյուր Օտի
80811 80400 Վուաեն
80812 80240 Վրեն ան Վերմանդուա
80813 80640 Վրեն լե Օռնուա
80814 80170 Վրելի
80815 80120 Վրոն
80819 80670 Վարնի
80820 80300 Վառլուա Բայոն
80821 80270 Վառլուա
80822 80500 Վարսի
80823 80170 Վարվիլե
80824 80170 Վիանկուր լ'Էկիպե
80825 80270 Վիրի օ Մոն
80826 80460 Վուանարու
80827 80520 Վուենկուր
80828 80140 Վուառել
80829 80190 Ի
80830 80135 Իոկուր Բուսու
80836 80132 Իոնվալ
80832 80150 Իվրանշ
80833 80150 Իվրանշե
80834 80520 Իզանգրեմե
80835 80310 Իզե

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Liste des villes et villages du département de la Somme»։ Վերցված է 2017 հուլիսի 28 

Կաղապար:Ֆրանսիայի համայնքներ ըստ մարզերի