Ավերոն գավառի համայնքների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ֆրանսիայի Օկսիտանիա մարզի Ավերոն գավառի 285 համայնքները հետևյալն են[1].

Aveyron-Position.png
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
12001 12630 Աժան դ'Ավերոն
12002 12520 Ագեսակ
12003 12220 Լեզ Ալբր
12004 12300 Ալմոն լե Ժյունի
12006 12430 Ալրանս
12007 12260 Ամբերակ
12008 12390 Անգլար Սեն Ֆելի
12223 12420 Արժանս ան Օբրակ
12009 12360 Արնակ սյուր Դուրդու
12010 12290 Արք
12011 12120 Արվիե
12012 12700 Ասպրիեռ
12013 12110 Օբեն
12015 12120 Օրիակ Լագաստ
12016 12390 Օզի
12017 12430 Էսեն
12018 12260 Բալագիե դ'Օլթ
12019 12380 Բալագիե սյուր Ռանս
12056 12160 Բարաքվիլ
12021 12200 Լը Բա Սիգելա
12022 12490 Լա Բաստիդ Պրադին
12023 12550 Լա Բաստիդ Սոլաժ
12024 12390 Բելկաստել
12025 12370 Բելմոն սյուր Ռանս
12026 12310 Բերտոլեն
12027 12500 Բեսուեժուլ
12028 12300 Բուաս Պանշո
12029 12270 Բոր է Բար
12030 12300 Բույակ
12031 12390 Բուրնազել
12032 12160 Բուսակ
12033 12340 Բոզուլ
12034 12350 Բրանդոնե
12035 12550 Բրասկ
12036 12600 Բրոմմա
12037 12480 Բրոքիես
12038 12480 Բրուս լը Շատո
12039 12360 Բրուսք
12041 12800 Կաբանե
12042 12400 Կալմել է լը Վիալա
12043 12450 Կալմոն
12044 12360 Կամարես
12045 12160 Կամբուլազե
12046 12800 Կամժակ
12047 12560 Կամպանյակ
12048 12140 Կամպուրիեզ
12049 12580 Կամպուակ
12050 12290 Կանե դը Սալար
12051 12420 Կանտուեն
12052 12700 Կադենակ Գար
12053 12260 Լա Կապել Բալագիե
12054 12240 Լա Կապել Բլե
12055 12130 Լա Կապել Բոնանս
12057 12120 Կասան Բեգոնես
12058 12210 Կասուեժուլ
12059 12240 Կաստանե
12060 12800 Կաստելմարի
12061 12500 Կաստելնո դը Մանդայ
12062 12620 Կաստելնո Պեգարոլ
12257 12700 Կոս է Դիեժ
12063 12230 Լա Կավալրի
12064 12500 Լը Կերոլ
12065 12120 Սանտրե
12066 12330 Կլերվո դ'Ավերոն
12067 12540 Լը Կլապիե
12068 12240 Կոլոմբիես
12069 12370 Կոմբրե
12070 12520 Կոմպեր
12071 12350 Կոմպոլիբա
12072 12100 Կոմպրենյակ
12073 12120 Կոմ լա Գրան Վիլ
12074 12470 Կոնդոմ դ'Օբրակ
12075 12170 Կոննակ
12076 12320 Կոնք ան Ռուերգ
12077 12540 Կորնու
12078 12400 Լե Կոստ Գոզոն
12079 12190 Կուբիզու
12080 12550 Կուպիակ
12082 12230 Լա Կուվերտուարադ
12083 12110 Կրանսակ
12084 12100 Կրեսել
12085 12800 Կրեսպեն
12086 12640 Լա Կրես
12307 12410 Կուրան
12088 12210 Կուրիեռ
12089 12300 Դեկազվիլ
12090 12510 Դրուել Բալզակ
12091 12350 Դրուլ
12092 12170 Դուրանք
12094 12140 Անտրեգ սյուր Տրույեր
12095 12390 Էսկանդոլիեռ
12096 12500 Էսպալիոն
12097 12140 Էսպերակ
12098 12190 Էստեն
12099 12360 Ֆայե
12093 12140 Լը Ֆել
12100 12300 Ֆիրմի
12101 12300 Ֆլանյակ
12102 12450 Ֆլավեն
12103 12140 Ֆլորենտեն լա Կապել
12104 12260 Ֆուասակ
12155 12540 Ֆոնդամանտ
12105 12270 Լա Ֆույադ
12106 12340 Գաբրիակ
12107 12310 Գայակ դ'Ավերոն
12108 12220 Գալգան
12109 12360 Ժիսակ
12110 12140 Գոլինակ
12111 12390 Գուտրան
12113 12160 Գրամոն
12115 12230 Լ'Օսպիտալե դյու Լարզակ
12116 12460 Ուպարլակ
12118 12600 Լակրուա Բարեզ
12119 12210 Լագիոլ
12120 12310 Լեսակ Սևերակ լ'Էգլիզ
12121 12350 Լանուեժուլ
12122 12230 Լապանուզ դը Սերնոն
12124 12500 Լասու
12125 12380 Լավալ Ռոքսեզիեռ
12127 12170 Լեդերգ
12128 12440 Լեսկուր Ժաուլ
12129 12430 Լեստրադ է Տուել
12130 12300 Լիվինակ լը Օ
12131 12740 Լա Լուբիեռ
12133 12450 Լյուկ լա Պրիմոբ
12134 12220 Լուգան
12135 12270 Լունակ
12136 12350 Մալվիլ
12137 12160 Մանակ
12138 12330 Մարսիյակ Վալոն
12139 12540 Մարնագ է Լատուր
12140 12200 Մարտիել
12141 12550 Մարտրեն
12142 12390 Մերան
12143 12360 Մելագ
12144 12120 Մելժակ
12145 12100 Միյո
12146 12000 Լը Մոնաստեր
12147 12360 Մոնտանոլ
12148 12220 Մոնբազան
12149 12550 Մոնկլար
12150 12200 Մոնտեյ
INSEE ինդեքս Փոստային
ինդեքս
Համայնք
12151 12460 Մոնտեզիկ
12152 12380 Մոնֆրան
12153 12490 Մոնժո
12154 12400 Մոնլոր
12156 12210 Մոնպեյրու
12157 12630 Մոնրոզիե
12158 12260 Մոնսալե
12159 12200 Մորլոն լը Օ
12160 12720 Մոստուեժուլ
12192 12370 Մուն Պրոանկու
12161 12330 Մուրե
12162 12160 Մուայրազես
12163 12370 Մուրասոն
12164 12600 Մյուր դը Բարեզ
12165 12330 Մյուրե լը Շատո
12166 12600 Մյուրոլ
12167 12270 Նաժակ
12168 12230 Նանտ
12169 12800 Նոսել
12170 12700 Նոսակ
12171 12330 Նովիալ
12172 12190 Լը Ներակ
12174 12510 Օլեմ
12175 12260 Օլ է Ռինոդ
12176 12850 Օնե լը Շատո
12177 12310 Պալմաս դ'Ավերոն
12178 12520 Պոլ
12179 12360 Պե է Կուֆուլե
12180 12720 Պերլո
12181 12220 Պերուս լը Ռոկ
12182 12130 Պիեռֆիշ
12183 12550 Պլեզանս
12184 12130 Պոմերոլ
12185 12290 Պոն դը Սալար
12186 12380 Պուստոմի
12187 12470 Պրադ դ'Օբրակ
12188 12290 Պրադ Սալար
12189 12240 Պրադինաս
12190 12350 Պրևինքիեռ
12191 12350 Պրիվզակ
12193 12320 Պրուին
12194 12800 Քեն
12195 12400 Ռեբուրգիլ
12197 12170 Ռեքիստա
12198 12240 Ռիեպերու
12199 12390 Ռինյակ
12200 12640 Ռիվիեռ սյուր Տարն
12201 12340 Ռոդել
12202 12000 Ռոդեզ
12203 12250 Ռոքֆոր սյուր Սուլզոն
12204 12100 Լա Ռոք Սենտ Մարգերիտ
12205 12200 Լա Ռուքեթ
12206 12220 Ռուսնակ
12207 12120 Ռուլակ Սենտ Սիրք
12208 12400 Սենտ Աֆրիք
12209 12460 Սենտ Աման դե Կոտս
12210 12270 Սենտ Անդրե դը Նաժակ
12211 12720 Սենտ Անդրե դը Վեզին
12212 12540 Սեն Բոլիզ
12213 12620 Սեն Բոզելի
12214 12470 Սեն Շելի դ'Օբրակ
12215 12330 Սեն Քրիստոֆ Վալոն
12216 12500 Սեն Կոմ դ'Օլթ
12217 12260 Սենտ Կրուա
12220 12230 Սենտ Էլալի դը Սերնոն
12219 12130 Սենտ Էլալի դ'Օլթ
12234 12120 Սենտ Ժուլիեթ սյուր Վիոր
12241 12850 Սենտ Ռադեգոնդ
12221 12320 Սեն Ֆելիքս դը Լյունել
12222 12400 Սեն Ֆելիքս դը Սորգ
12224 12130 Սեն Ժենիեզ դ'Օլթ է դ'Օբրակ
12225 12100 Սեն Ժորժ դը Լուզանսոն
12226 12140 Սենտ Իպոլիտ
12227 12260 Սենտ Իժեստ
12228 12480 Սենտ Իզեր
12229 12250 Սեն Ժան դ'Ալկապիե
12230 12170 Սեն Ժան Դելնու
12231 12230 Սեն Ժան դյու Բրուել
12232 12250 Սեն Ժան է Սեն Պոլ
12233 12550 Սեն Ժուերի
12235 12800 Սեն Ժուստ սյուր Վիոր
12236 12620 Սեն Լորան դը Լևեզու
12237 12560 Սեն Լորան դ'Օլթ
12238 12780 Սեն Լեոն
12239 12130 Սեն Մարտեն դը Լեն
12240 12300 Սեն Պարտեմ
12242 12200 Սեն Ռեմի
12243 12490 Սեն Ռոմ դը Սերնոն
12244 12490 Սեն Ռոմ դը Տարն
12246 12300 Սեն Սանտեն
12247 12560 Սեն Սատուրնեն դը Լեն
12248 12380 Սեն Սերնեն սյուր Ռանս
12249 12370 Սեն Սևեր դյու Մուտիե
12250 12460 Սեն Սիմֆորիեն դը Տենիեռ
12251 12400 Սեն Վիկտոր է Մելվիե
12252 12260 Սալ Կուրբատիե
12253 12410 Սալ Կուրան
12254 12330 Սալ լա Սուրս
12255 12120 Սալմիեշ
12256 12260 Սալվանյակ Կաժարկ
12258 12440 Լա Սալվետա Պերալես
12259 12200 Սանվանսա
12260 12230 Սոկլիեռ
12261 12260 Սոժակ
12262 12800 Սովետեր դը Ռուերգ
12263 12200 Սավինյակ
12264 12740 Սեբազակ Կոնկուրե
12265 12190 Սեբրազակ
12266 12290 Սեգուր
12267 12170 Լա Սելվ
12268 12320 Սեներգ
12269 12380 Լա Սեր
12270 12150 Սևերակ դ'Ավերոն
12272 12700 Սոնակ
12273 12210 Սուլաժ Բոնվալ
12274 12360 Սիլվանես
12275 12360 Տորիակ դը Կամարես
12276 12800 Տորիակ դը Նոսել
12277 12600 Տոսակ
12278 12440 Տերակ
12280 12600 Տերոնդել
12281 12200 Տուլոնժակ
12282 12250 Տուրնեմիր
12283 12290 Տրեմույ
12284 12430 Լը Տրուել
12286 12400 Վաբր լ'Աբբե
12287 12200 Վայուրլ
12288 12330 Վալադի
12289 12220 Վալզերգ
12290 12220 Վորեյ
12291 12520 Վերիեռ
12292 12400 Վերսոլ է Լապեր
12293 12720 Վերո
12294 12780 Վեզեն դը Լևեզու
12295 12250 Վիալա դյու Պա դը Ժո
12296 12490 Վիալա դյու Տարն
12297 12290 Լը Վիբալ
12298 12580 Վիլկոմտալ
12299 12430 Վիլֆրանշ դը Պանա
12300 12200 Վիլֆրանշ դը Ռոուերգ
12301 12260 Վիլնև
12303 12310 Վիմնե
12305 12110 Վիվիե

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Liste des villes et villages du département de l' Aveyron»։ Վերցված է 2017 սեպտեմբերի 19 

Կաղապար:Ֆրանսիայի համայնքներ ըստ մարզերի