Աստերոիդների ցանկ (293901-294000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (293801-293900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (294001-294100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(293901) 2007 RX302 13 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293902) 2007 RG309 10 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293903) 2007 RB314 13 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293904) 2007 RH314 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293905) 2007 RJ314 15 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293906) 2007 RO317 10 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293907) 2007 RU317 13 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293908) 2007 SP 18 սեպտեմբեր 2007 Նյու Մեքսիկո Սկայս Է. Լոուի
(293909) 2007 SS2 16 սեպտեմբեր 2007 Տաունուս Ս. Կարգե, Ռ. Կլինգ
(293910) 2007 SX4 18 սեպտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293911) 2007 SK5 18 սեպտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293912) 2007 SC6 21 սեպտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293913) 2007 SP8 18 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293914) 2007 SH10 19 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293915) 2007 SK11 20 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293916) 2007 SQ13 19 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293917) 2007 SU13 19 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293918) 2007 SL14 20 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293919) 2007 SP15 30 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293920) 2007 SE16 30 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293921) 2007 SL16 30 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293922) 2007 SR18 20 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293923) 2007 SR22 19 սեպտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293924) 2007 SX22 21 սեպտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293925) 2007 SF23 25 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293926) Հարիստին 2007 TJ1 02 հոկտեմբեր 2007 Անտարես Անտարես աստղադիտարան
(293927) 2007 TR1 04 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293928) 2007 TF2 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293929) 2007 TB4 06 հոկտեմբեր 2007 Պլա դ՛Արգինես Ռ. Ֆեռանդո
(293930) 2007 TQ4 06 հոկտեմբեր 2007 7300 Ու. Յոն
(293931) 2007 TU5 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293932) 2007 TO6 06 հոկտեմբեր 2007 Շանտե-Պերդրիքս Շանտե-Պերդրիքս աստղադիտարան
(293933) 2007 TX6 06 հոկտեմբեր 2007 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(293934) MPIA 2007 TM8 08 հոկտեմբեր 2007 Հայդելբերգ Ֆ. Հորմութ
(293935) 2007 TL9 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293936) 2007 TM11 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293937) 2007 TG12 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293938) 2007 TM12 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293939) 2007 TT12 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293940) 2007 TX12 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293941) 2007 TU13 07 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293942) 2007 TS15 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293943) 2007 TK16 08 հոկտեմբեր 2007 Չռնի Վըրխ Չռնի Վըրխ աստղադիտարան
(293944) 2007 TQ18 09 հոկտեմբեր 2007 Ֆարփոյնթ Գ. Հուգ
(293945) 2007 TB20 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293946) 2007 TE20 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(293947) 2007 TO23 10 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293948) 2007 TF24 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293949) 2007 TG27 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293950) 2007 TU28 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293951) 2007 TX28 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293952) 2007 TX29 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293953) 2007 TR30 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293954) 2007 TG32 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293955) 2007 TM33 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293956) 2007 TL35 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293957) 2007 TN35 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293958) 2007 TS35 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293959) 2007 TG40 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293960) 2007 TN41 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293961) 2007 TR41 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293962) 2007 TY43 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293963) 2007 TC44 07 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293964) 2007 TV44 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293965) 2007 TG45 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293966) 2007 TT45 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293967) 2007 TU45 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293968) 2007 TD51 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293969) 2007 TV51 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293970) 2007 TC52 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293971) 2007 TB53 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293972) 2007 TJ53 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293973) 2007 TB54 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293974) 2007 TH55 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293975) 2007 TH57 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293976) 2007 TS57 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293977) 2007 TX58 05 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293978) 2007 TD59 05 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293979) 2007 TY60 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293980) 2007 TC63 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293981) 2007 TL63 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293982) 2007 TB64 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293983) 2007 TG66 06 հոկտեմբեր 2007 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(293984) 2007 TC67 12 հոկտեմբեր 2007 Շանտե-Պերդրիքս Շանտե-Պերդրիքս աստղադիտարան
(293985) 2007 TF69 13 հոկտեմբեր 2007 Փարիզ Բ. Քրիստոֆ
(293986) 2007 TG69 13 հոկտեմբեր 2007 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(293987) 2007 TF70 10 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293988) 2007 TX73 13 հոկտեմբեր 2007 7300 Ու. Յոն
(293989) 2007 TT74 15 հոկտեմբեր 2007 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(293990) 2007 TZ74 15 հոկտեմբեր 2007 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(293991) 2007 TM78 05 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293992) 2007 TT78 05 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293993) 2007 TK79 05 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293994) 2007 TX79 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293995) 2007 TT80 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(293996) 2007 TU81 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293997) 2007 TY83 08 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(293998) 2007 TB84 08 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(293999) 2007 TE84 08 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(294000) 2007 TH87 08 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
Աստերոիդների ցանկ (293801-293900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (294001-294100)