Աստերոիդների ցանկ (156601-156700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (156501-156600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (156701-156800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(156601) 2002 GT78 09 ապրիլ 2002 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(156602) 2002 GN82 10 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156603) 2002 GR82 10 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156604) 2002 GG83 10 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156605) 2002 GE84 10 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156606) 2002 GV85 10 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156607) 2002 GE91 08 ապրիլ 2002 Բերգիշ Գլադբախ Վ. Բիկել
(156608) 2002 GF104 10 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156609) 2002 GH109 11 ապրիլ 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(156610) 2002 GK114 11 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156611) 2002 GS119 12 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156612) 2002 GH120 12 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156613) 2002 GA128 12 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156614) 2002 GH130 12 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156615) 2002 GL130 12 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156616) 2002 GS133 12 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156617) 2002 GM138 12 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156618) 2002 GD141 13 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156619) 2002 GL144 11 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156620) 2002 GW145 12 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156621) 2002 GV146 13 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156622) 2002 GY150 14 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156623) 2002 GT152 12 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156624) 2002 GT156 13 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156625) 2002 GU163 14 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156626) 2002 GV167 09 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156627) 2002 GG174 11 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156628) 2002 GD180 08 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156629) 2002 HC 16 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156630) 2002 HM9 16 ապրիլ 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156631) 2002 JM8 06 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156632) 2002 JK11 02 մայիս 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(156633) 2002 JP11 06 մայիս 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(156634) 2002 JW13 08 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156635) 2002 JJ20 06 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156636) 2002 JX21 09 մայիս 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(156637) 2002 JR22 08 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156638) 2002 JQ25 08 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156639) 2002 JV25 08 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156640) 2002 JU28 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156641) 2002 JN29 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156642) 2002 JH31 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156643) 2002 JK32 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156644) 2002 JJ33 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156645) 2002 JS33 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156646) 2002 JH35 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156647) 2002 JJ47 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156648) 2002 JC53 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156649) 2002 JM54 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156650) 2002 JQ54 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156651) 2002 JZ54 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156652) 2002 JO55 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156653) 2002 JB56 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156654) 2002 JE59 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156655) 2002 JS65 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156656) 2002 JL69 07 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156657) 2002 JD70 07 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156658) 2002 JM71 08 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156659) 2002 JO76 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156660) 2002 JH79 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156661) 2002 JK80 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156662) 2002 JB92 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156663) 2002 JQ94 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156664) 2002 JQ98 13 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156665) 2002 JM101 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156666) 2002 JB102 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156667) 2002 JV102 09 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156668) 2002 JT103 10 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156669) 2002 JY108 06 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156670) 2002 JK111 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156671) 2002 JY114 13 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156672) 2002 JF115 14 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156673) 2002 JO115 15 մայիս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(156674) 2002 JG116 15 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156675) 2002 JL121 05 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156676) 2002 JL123 06 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156677) 2002 JP127 07 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156678) 2002 JO128 07 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156679) 2002 JF130 08 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156680) 2002 JO140 10 մայիս 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(156681) 2002 JR141 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156682) 2002 JT141 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156683) 2002 JH142 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156684) 2002 JG144 13 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156685) 2002 KD1 17 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156686) 2002 KW3 18 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156687) 2002 KX10 16 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156688) 2002 KD13 18 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156689) 2002 LQ 02 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156690) 2002 LK2 02 հունիս 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(156691) 2002 LR5 02 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156692) 2002 LV8 05 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156693) 2002 LN11 05 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156694) 2002 LF15 06 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156695) 2002 LW15 06 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156696) 2002 LD16 06 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156697) 2002 LU19 06 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156698) 2002 LR21 07 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(156699) 2002 LY34 09 հունիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(156700) 2002 LQ39 10 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (156501-156600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (156701-156800)