«Սուպերգրլ» հեռուստասերիալի էպիզոդների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

«Սուպերգրլը» սուպերհերոսական դրամա հեռուստասերիալ է, որը ստեղծել և զարգացրել են Էլի Էլդերը, Գրեգ Բերլանտին և Էնդրյու Քրիսբերգը (վերջին երկուսը ստեղծել են նաև «Նետ» և «Ֆլեշ» հեռուստասերիալները) և հեռարձակվել է CBS հեռուստաալիքով սկսած 2015 թվականի հոկտեմբերի 26-ից։ Այն հիմնված է DC Comics-ի կերպար Սուպերգրլի (Կառա Զոր-Էլ) վրա, որը ստեղծվել է Օթո Բայնդերի և Ալ Պլաստինոյի կողմից։ Սուպերգրլին մարմնավորում է Մելիսա Բենոիսթը։ Սուպերգրլը զգեստավորված սուպերհերոսուհի է, որը Սուպերմենի կենսաբանական զարմուհին է և Կրիպտոնեցիների վերջին ներկայացուցիչներից մեկը։

2016 թվականի մայիսի 12-ին Warner Bros. Television-ը հայտարարեց, որ հեռուստասերիալն ունենալու է երկրորդ եթերաշրջան, որը կցուցադրվի The CW հեռուստաալիքով։ Երկրորդ եթերաշրջանը հեռարձակվել է 2016 թվականի հոկտեմբերի 10-ից:

Էպիզոդների ակնարկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Եթերաշրջան Էպիզոդներ Հեռարձակման օր Հեռուստաալիք
Եթերաշրջանի սկիզբ Եթերաշրջանի ավարտ
1 20 Հոկտեմբերի 26, 2015 Ապրիլի 18, 2016 CBS
2 22 Հոկտեմբերի 10, 2016 2017 The CW

Էպիզոդներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Առաջին եթերաշրջան (2015-16)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

# Անվանում Ռեժիսոր Սցենարիստ Հեռարձակման օր Դիտումներ
(միլիոն)
11 "Օդաչու"
"Pilot"
Գլեն ՈւինթերԳրեգ Բերլանտի, Ալի Ալդեր և Էնդրյու ՔրիսբերգՀոկտեմբերի 26, 201512,96[1]
Կառա Զոր-Էլ անունով մի երիտասարդ աղջկա մայրն ուղարկում է Երկիր մոլորակ՝ իր զարմիկին՝ Կալ-Էլին պաշտպանելու համար, քանի որ նրանց մոլորակը՝ Կրիպտոնը քանդվում էր։ Մոլորակի պայթյունի ալիքը նրա տիեզերանավը նետում է Ֆանտոմական գոտի, և նա մնում է այնտեղ 24 տարի, որից հետո հասնում է Երկիր։ Կալ-Էլը, որն արդեն չափահաս էր և ստացել էր Սուպերմեն անունը, հանձնում է Կառային Դենվերսների ընտանիքի խնամակալությանը։ Տասներկու տարի անց Կառան բացահայտում է իր ուժերը, երբ նրա խորթ քրոջ ինքնաթիռը պատրաստվում էր ընկնել։ Նրա քույրը՝ Ալեքսը, աշխատում է DEO-ում (Department of Extra-Normal Operations)՝ Հենք Հենշոուի առաջնորդությամբ, որոնք հետևում էին այլմոլորակայիններին։ Կառան իմանում է, որ հազարավոր այլմոլորակայիններ են թաքնվում այս մոլորակի վրա, որոնցից շատերը եկել են Երկիր այն բանտից, որտեղ իր մայրը նրանց բանտարկել էր։ Նրան նկատում է Վարտեքսը, սակայն Կառային հաջողվում է հաղթել նրան։ Կառայի նոր գործընկերը՝ Ջեյմս Օլսենը, բացահայտում է, որ ինքը եկել է հետևելու Կառային, քանի որ վերջինս բացահայտել էր իր կարողությունները։ Վարթոքսի ղեկավարը, ինչպես պարզվում է, Աստրա Ին-Զեն է՝ Ալուրայի զույգ քույրը, որը ցանկանում է իշխել աշխարհը։ 
22 "Ուժեղ միասին"
"Stronger Together"
Գլեն ՈւինթերԳրեգ Բերլանտի, Էնդրյու Քրիսբերգ և Ալի ԱլդերՆոյեմբեր 2, 20158,87[2]
Ջանալով ստեղծել դրական Սուպերգլի տեսք՝ Կառան խնդրում է Ուինին և Ջեյմսին իրեն օգնել, իսկ Հենքը և Ալեքսը նրա հետ անցկացնում են մարզումներ։ Կառան իմանում է, որ այլմոլորակային Ջասթիս Լիքը, որը փախել է Ֆորթ Ռոզից, գտնվում է Երկիր մոլորակում և փնտրում է քլոր պարունակող սնունդ։ DEO-ն թակարդ է պատրաստում նրա համար, սակայն նա փախչում է՝ գողանալով Ալեքսին, որին տանում է Աստրայի մոտ։ Աստրան օգտագործում է Ալեքսին՝ որպես թակարդ Կառայի դեմ։ Մինչ Կառան և Աստրան կռվում էին, Հենքը վիրավորում է Աստրային կրիպտոնից դանակով և Ալեքսը սպանում է Ջասթիսին։ Հասկանալով, որ Կառան դարձել է ավելի ուժեղ, քան նա պատկերացնում էր և մարդիկ ունեն Կրիպոնեցիներին վիրավորելու միջոցներ, Աստրան որոշում է հետաձգել իր «ծրագրերը»։ Քեթը ստիպում է Ջեյմսին, որ իր համար հարցազրույց կազմակերպի Սուպերգրլի հետ։ Կառան համաձայնվում է հանձնել հարցազրույց և փրկում է Ջեյմսին աշխատանքից հեռացվելուց։ Նաև բացահայտվում է, որ Հենքը հավանաբար իր գաղտնիքն ունի. նրա աչքերը երբեմն դառնում են կարմիր 
33 "Կռվիր կամ փախչիր"
"Fight or Flight"
Դերմոնթ ԴոուսՄայքլ Գրասի և Ռեյչել ՇուկերտՆոյեմբերի 9, 20158,07[3]
Քեթի հետ հարցազրույցի ժամանակ Սուպերգրլը պատահաբար բացահայտում է, որ նա Սուպերմենի զարմուհին է։ Հետո Սուպերգրլի վրա հարձակվում է Ռեակտորնը, որը ցանկանում էր սպանել նրան, որ վրեժ լուծի Սուպերմենից, սակայն Կառան նրան ստիպում է փախուստի դիմել։ Ռեակտորնը գնում է LORD Technology լաբորատորիա և արևանգում է Մաքսվել Լորդին, որ նա վերանորոգի իր կոստյումը։ Կառան իմանում է, որ անցյալում Սուպերմենը կանգնեցրել է ռեակտորը, որի արդյունքում ակամա սպանել է Ռեակտորնի կնոջը, և այդպիսով բացահայտվում է նրա վրեժխնդրության պատճառը։ Նա գնում է Ռեակտորնի թաքստոց և ցանկանում է փրկել Մաքսվել Լարդին, սակայն միայն ծանր վնասվում է Ռեակտորնի կողմից, բայց Սուպերմենը գալիս է և փրկում է նրան։ Նա զայրանում է, երբ իմանում է, որ Ջայմսը զանգահարել է Սուպերմենին օգնության համար, քանի որ նա այլևս չէր ուզում կախված լինել Պողպատե մարդուց։ Քեթի կազմակերպաց խնջույքի ժամանակ հայտնվում է Ռեակտորնը, ով փնտրում էր Սուպերգրլին։ Մինչ Ջեյմսը շեղում էր Ռեակտորնին, Սուփերգրլը ծածկում է իր ձեռքը կապարով և նա կարողանում է հեշտությամբ հեռացնել Ռեակտորնի ուժի աղբյուրը ու հաղթել նրան։ Հետագայում բացահայտվեց,որ Ջեյմսի նախկին ընկերուհին՝ Լյուսի Լեյնը (Լոիս Լեյնի կրտսեր քույրը) եկել է Նեյշնալ Սիթի, որպեսզի վերականգնի նրանց հարաբերությունները։ 
44 "Ինչպե՞ս է նա դա անում"
"How Does She Do It?"
Թոր ՖրոդենթալՅահլին Չան և Թեդ ՍալիվանՆոյեմբերի 23, 2015[4]7,19[5]
Քեթ Գրանթը դուրս է գալիս քաղաքից, և Կառան, Ջեյմսը և Ուինը պետք է հետևեն CatCo-ին՝ Քեթ Գրանթի որդուն (Քարթերին) և Maxwell Lord-ի ընկերությանը գտնվող ռումբին։ DEO-ի անդամները ներկայանում են որպես ՀԴԲ, որպեսզի դադարեցնի գնացքի բացումը, սակայն չի հաջողվում։ Մաքսվել Լորդի գնացքի բացման գիշերը, Սուպերգրլը և DEO-ն պետք է գործ ունենային երկու ռումբերի հետ, որոնցից մեկը գնացքում է, մյուսը՝ օդանավակայանում։ Ջեյմսը և DEO-ն գնում են օդանավակայան, որտեղ Հենք Հենշոուն օգտագործում է իր գաղտնի ուժերը, որպեսզի ապաակտիվացնի ռումբը։ Սուպերգրլը գնում է դեպի գնացք, որտեղ գտնվում էին Քարթերը և ռումբերը ակտիվացնողը։ Մինչ Սուպերգրլը դիմադրում էր նրան, նա երդվում էր, որ նա դա անում է իր աղջկա համար։ Ռմբակոծողը Սուպերգրլին առաջարկում է փրկել գնացքի բոլոր ուղևորներին մինչ նա կմիացներ ռումբի ժամանակը։ DEO-ում Ալեքսը անխափանիչ «դատարկ» ռումբում, Սուպերգրլը պարզում է, որ ռմբակոծողի քայլերի հետևում կանգնած էր Լորդը։ Լորդ բացատրում է, որ դա արել է, որ ստուգի Սուպերգրլի կարողությունները։ 
55 "Լայվուայր"
"Livewire"
Քեվին ԹանչարոենՌոբեր Ագիրե, Քեյթլին ՓերիշՆոյեմբերի 16, 20157,77[6]
Փախստական այլմոլորակայինի հետ կռվելուց հետո Կառան հանդիպում է Ալեքսի հետ իր տանը, որպեսզի դիմավորեն իրեն մորը՝ Էլիզա Դենվերսին և պատրաստվեն Գոհաբանության օրվան։ Նա նաև հրավիրում է Ուինին։ CatCo-ի աշխատակից Լայվուայրը Քեթի կողմից ուղղաթիռով ուղարկվում է հեռարձակման Սուպերգրլին հրապարակայնորեն քննադատելուց հետո։ Ուժգին կայծակի ժամանակ Սուպերգրլը փորձում է փրկել Լեսլիին, սակայն կայծակը հարվածում է նրանց երկուսին էլ՝ տալով Լեսլիին էլեկտրամագնիսական ուժեր։ Լեսլին իր համար վերցնում է «Լայվուայր» անվանումը և փորձում է վրեժ լուծել Քեթ Գրանտից, սակայն Սուպերգրլը կանգնեցնում է նրան, և նա ներխուժում է DEO։ Այն բանից հետո, երբ Ալեքսը ընթրիքի ժամանակ ասում է, որ նա իրականում աշխատում է DEO-ում, Էլիզան բացահայտում է իր աղջիկներին, որ տարիներ առա նրանց հայրը՝ բժիշկ Ջերեմի Դենվերսը առաջարկել է իրեն աշխատանքի Հենք Հենքշոուի մոտ, որպեսզի DEO-ն չվերցնի Կառային և հետո առեղծվածային մահացել է։ Աղջիկների մոտ սկսում են մեղադրանքներ առաջանալ Հենք Հենքշոուի հանդեպ։ 
66 "Կարմիր դեմքով"
"Red Faced"
Ջեսի ՎարնԹեդ ՍալիվանՆոյեմբերի 30, 20158,03[7]
Մի քանի կերպարներ տանջվում են զայրույթի առաջացման պատճառով, նաև Կառան։ Քեթի մայրը՝ Քեթրին Գրանթը, ժամանում է, նաև Լյուսիի հայրը՝ Սեմ Լեյնը։ Ոստիկանական անդրոիդ Կարմիր տորնադոն մարտահրավեր է նետում Կառային։ Նա և Ալեքսը հաղթում են նրանց երկուսին էլ՝ և՛ ռոբոտին, և՛ այն ստեղծողին՝ Թ․Օ․ Մորոուին։ Բացահայտվեց, որ Հենք Հենքշոուն վերջինն է տեսել Ջերեմի Դենվերսին ողջ։ Սերիայի վերջում Կառան, փորձում է հավաքել մի քանի ապակու կտորներ, և հանկարծ սկսում է արնահոսել։ 
77 "Մարդ մեկ օրվա համար"
"Human for a Day"
Լարի ԹենՅահլի Չան և Թեդ ՍալիվանԴեկտեմբերի 7, 20157,67[8]
Կամիր տորնադոյի հետ կռիվը դարձնում է Կառային անօգնական առանց իր ուժերի։ Երկրաշարժի ժամանակ նա նկատում է Ջեյմսին և Ուինին, մինչ այլմոլորակային բանտապետ Ջեմը ներխուժում է DEO և հանդիպում է Ալեքսին և Հենքին, ով հետո բացահայտում է, որ ինքը այլմոլորակային՝ Ջոն Ջոնզն է։ Հենքը պատմում է, որ նրա հայրը փրկել է նրան իրական Հենքշոուից, որը ցանկանում էր սպանել իրեն և նա խոստացել է նրան պաշտպանել նրա աղջիկներին։ Կառայի վրա հարձակվում են Աստրան և նրա օգնականները։ 
88 "Գողություն թշնամուց"
"Hostile Takeover"
Քերեն ԳավիոլաՌոբերտա Ագուիրե-Սակասա և Քեյթլին ՓերիշԴեկտեմբերի 14, 20157,28[9]
Կառայի և Ատրայի կռիվը սրվեց այն ժամանակ, երբ Աստրան ասաց, թո ինչպես է նրա մայրը իրեն բանտարկել, սակայն կառան հրաժարվում է հավատալ մինչև նա բացահայտում է ճշմարտությունը իր մասին, որ նա ցանկացել է Կառային հեռու պահել Աստրայից։ Նաև բացահայտվեց, որ Աստրան պլանավորել էր իր կռիվը Սուպերգրլի դեմ, որպեսզի Կրիպտոնեցիների բանակը, նրա ամուսնու՝ Նոնի գլխավորությամբ շրջափակեն Lord Technologies-ը։ Կրիպտոնեցիները իրենց վրա կրում էին պաշտպանիչներ, բայց Հենքը դեռ փորձում էր թաքցնել իր կարողությունները։ Քեթ ասում է Կառային, որ նա ունի որդի ում չի տեսել արդեն 24 տարի և հետո ասում է, որ գիտի որ Կառան Սուպերգրլն է։ Կառան գնում է Lord Technologies և հանդիպում է Նոնին։ 
99 "Արյունակցական կապեր"
"Blood Bonds"
Քերեն ԳավիոլաՌոբերտա Ագուիրե-Սաքսա և Քեյթլին ՓերիշՀունվարի 4, 20168,75[10]
Նոնը հաղթում է Սուպերգրլին և լքւոմ էՀենքի/Ջոնզի հետ։ Նոն առաջարկու է փոխանակել Հենքին Աստրայի հետ, սակայն Գեներալ Սեմ Լեյնը տանջում է Աստրային՝ Նոնի գտնվելու վայրը իմանալու համար։ Կառան գտնվում էր վատ վիջակի մեջ պարտության պատճառուվ, նաև այն փաստի, որ Քեթը նրան չէր հեռացնի աշխատանքից, եթե նա ապացուցեր, որ Սուպերգրլը չէ։ Կառան գնում է DEO և խոսում Աստրայի հետ, ով ասաց որ Ալուրան նրան հավատում էր (ճիշտ), որ Կրիպտոնը պետք է վերանար, բայց նա բանտարկեց նրան, այդ իրադարձությունը կանգնեցնելու մեթոդների համար։ Ալեքսը և Սուպերգրլը կատարում են փոխանակում Նոնի հետ։ Հետո Հենքը օգտագործում է իր կերպարանափոխման կարողությունները, որպեսզի Քեթին ցույց տա Կառային և Սուպերգրլին միասին և ապապուցել, որ Կառան Սուպերգրլը չէ։ 
1010 "Մանկական"
"Childish Things"
Քերեն ԳավիոլաՅահլին Չան և Թեդ ՍալիվանՀունվարի 18, 20168,77[11]
Երբ Ուինն իմանում է, որ իր հայրը՝ Թոյմենը փախչել է բանտից, Կառան ցանկանում է օգնել նրան գտնել հորը։ Ալեքսը համոզում է Հենքին օգտագործել նրա կարողությունները, որպեսզի նրանք պարզեն թե ինչ է թաքցնում Մաքսվել Լորդը։ Մաքսվել Լորդը օգտագործում է թաքնված տեսախցիկ և հետևում է Կառային և Ալեքսին։ Բացահյտելով, որ նրանք քույրեր են, նա բացահայտում է նաև Սուպերգրլի ինքնությունը։ Կառան նաև բացահայտում է, որ Ուինը սիրահարված է իրեն, հետո նա համբուրում է Կառային գնում։ Կառան մեղավոր է զգում իրեն նրանց ընկերության հնարավոր ավարտի վերաբերյալ և ասում է այդ մասին Ալեքսին, ով արդեն գիտեր Ուինի զգացմունքնեի մասին։ 
1111 "Տարօրինակ այցելուն ուրիշ մոլորակից"
"Strange Visitor From Another Planet"
Գլեն ՈւինթերՄայքլ Գրասի և Քեյթլին ՓերիշՀունվարի 25, 20167,907.90[12]
Կառան փրկում է այլմոլորակայիններին դեմ սենատոր Միրանդա Քրեյնի կյանքը, առեղծվածային արարածի հարձակման ժամանակ։ Հենքը ճանաչում էր այդ արարծին և ցանկանում է սպանել նրան՝ իր ընտանիքի սպանության համար վրեժ լուծել և վերադառնալ Մարս։ Այլմոլորակայինը ընդունեւմ է սենատոր Քրեյնի կերպարանքը և բացահայտում է, որ Հենք Հենքշոուն իրականում հանդիսանում է Կանաչ Մարսեցի։ Միևնույն ժամանակ Կառան օգնում է Քեթին հանդիպել իր որդու՝ Ադամի հետ, ով ընթրիքին հրավիրել էր նաև Կառային։ Նեյշնալ Սիթիում հայտնվում է նույնանման Սուպերգրլ և նա նետում է ավտոմեքենան կամրջից։ 
1212 "Բիզարո"
"Bizzaro"
Ջոն ՇոուոլթերՌոբերտո Ագիրե-Սաքասա և Ռեյչել ՇուտկերՀունվարի 31, 20166,68[13]
Կառան դեմ առ դեմ հանդիպում է իր Բիզարոյին (Հոփ Լորեն), ում վերակենդանացրել էր Մաքսվել Լորդը, օգտագործելով Կառային ԴՆԹ-ն։ Նա ծրագրավորվել էր Սուպերգրլին վերացնելու համար։ Կառան ասում էր, որ DEO-ոն պետք է գնա Մաքսվել Լորդի հետևից, քանի որ նա գիտի Կառայի քաղտնիքը և բիզարոյին ուղարկել էր իրեն սպանելու այն ժամանակ երբ նա Կառան էր։ Ալեքսը և Հենքը մշակեցին Լորդինշեղելու ծրագիր, մինչ Կառան սինթեթիկ կապույտ կրիպտոնով կհակադարձներ բիզարոյին։ Ադամի հետ խոսելու ժամանակ Կառան ասաց, որ նա վստահ չէ հաջորդ քայլը կատարելու։ Առեղծվածային մի բույս հարձակվում է Կառայի վրա։ 
1313 "Այն աղջիկների համար, ովքեր գիտեն ամենինչ"
"For The Girl Who Has Everything"
Դերմոնթ ԴոունսԷնդրյու Քրիսբերգ, Թեդ Սալիվան և Դերեկ ՍիմոնՓետրվարի 8, 20167,92[14]
Տարօրինակ բույսը պարզմում ք Սև ողորմություն անունով, որ Կառային դնում է երազի մեջ, որտեղ նա պատկերացնում է, թե Կրիպտոնում է։ Բուսը հանդիսանում էր Նոնի սյուժեի մի մասը, ով օգտագործում էր Երկրի տեխնոլորգիան, որպեսզի սկսեր Միրադան, որը նա և Աստրան պլանավորել էին օգտագործել մարդկությանը կառավարելու համար։ Ալեքսը, Հենքը, Ուինը, Մաքսվելը և Ջեյմսը գնում են ժամանակին հակառակ, որ փրկեն Կառային, Ալեքսը մտնում է Կառայի մտքի մեջ և նրան ստիպում է վերադառնալ իրականություն։ Երբ Կառան վերադառնում է, նա ցանկանու է վրեժ լուծել Նոնից և կանգնեցնել նրան, սակայն Աստրան, ով ցանկանու էր Կառայի անվտանգուոթյունը, սպանվում է Ալեքսի կողմից, մինչ նա կհասցներ սպանել Հենքին, ով ներկայացրել էր իրեն որպես Մարսեցի։ Հենքը Կառային ասաց, որ նա է սպանել Աստրային՝ փակելով Ալեքսին, ով մտածում էր, որ Կառային պետք է ասի ճշմարտությունը։ Նոնը երդվում է, որ վրեժ կլուծի Կառայից Աստրայի մահվան համար։ 
1414 "Ճիշտ, արդարություն և կյանքի ճանապարհ"
"Truth, Justice and the American Way"
Լեքսի ԱլեքսանդերՄայքլ Գրասի Յահլին Չան և Քեյթլին ՓերիշՓետրվարի 22, 20167,25[15]
Կառամ, Ալեքսը և Ջ՛ոնզը հանդիպում են զրահապատ այլմոլորակային, ով հայտնի էր արպետ բանտապետ անունով, ով պարզվեց Ֆօտե Ռոզ բանտի պահակն է եղել։ Նա սպանում էր այլմոլորակային փախստականներին, նույնիսկ նրանց, ովքեր ոչ մի հանցանք չէին գործել, օրինակ՝ թմրամոլության դեմ պայքարող պրոֆեսորը։ Կառան դիմադրում է նրան, սակայն նա պրոֆեսորին տանում է բանտ, և ասում, որ միանա իրեն։ Ալեքսը ասում է նրա գտնվելու վայրը և Կառան կարողանում է ազատել պրոֆեսորին և հաղթել բանտապետին։ Քեթը Ջեյմսին և Լյուսիին հանձնարարում է հետաքքնել Մաքսվել Լորդի անհետացումը։ Կառան սկսում է մրցակցել Քեթ Գրանթի նոր «առաջին օնականի»՝ Շեվան Սմիթի հետ, ով երդվում էր դառնալ մյուս Քեթ Գրանթը։ Կառան և Նոնի հարգեցին Կառայի հիշատակը, և Նոնը զգուշացրեց Կառային, որ նա հաջորդն է լինելու։ Կառան փորձում է գտնել ճիշտը Միրիադայի մասին, և հասկանում է, որ այլևս չի կարող աշխատել Հենք Հենքշոուի հետ, քանի որ նա սպանել է նրա մորաքրոջը։ 
1515 "Մենակություն"
"Solitude"
Դերմոթ ԴոունսՌեչել Շուտքեր, Աննա Մաքսի-Գոլդուին և Ջեյմս ԴեՎիլՓետրվարի 29, 20166,69[16]
Մի հաքեր գողանում է ինֆորմացիա կոտրելով մի կայքէջ և խնդրում է Քեթին այն հրապարակել։ Երբ Քեթը հրաժարվում է հաքերը մուտք է գործում և սկսում կառավարել քաղաքի համակարգչային համակարգը։ Հաքերը պարզվում է եղել է Ինդիգոն, ով եղել է Ֆորտե Ռոզում և օգնել է կառային դուրս գալ Ֆանտոմական գոտուց։ Նրա իրական ծրագիրը Նեյշնալ Սիթին ատոմական հռթիռով վերացնելն էր, սակայն նրա փորձը խափանում է Սուպերգրլը։ Կառան դեռ զայրացած էր Հենքի վրա և հրաժարվում էր վերադառնալ DEO։ Հասկանալով, որ նրանք միասին ավելի ուժեղ են, նա վերջապես համաձայնվում է՝ իմանալով, որ իրականում Ալեքսն է սպանել իր մորաքրոջը։ 
1616 "Անկում"
"Falling"
Լարի ԹենգՌոբերտ Ռովներ և Ջեսիկա ՔուելերՄարտի 14, 20166,53[17]
Սուպերգրլը պատահաբար բախվում է կարմիր կրիպտոնի հետ, որը վերացնում է նրա զսպման զգացողությունը Պարզվում է, որ դա ստեղծել էր Մաքսվել Լորդը՝ հուսալով կանգնեցնել Նոնի հաջորդ հարցակումը։ Փոխարենը, աստիճանաբար Սուպերգրլը դառնում է հրեշ։ DEO կարող էր նրան հետ վերադարձնել, սակայն Հենքը այդ անելու համար իրեն բացահայտեց որպես Մարսեցի։ 
1717 "Որսորդ"
"Manhunter"
Քրիս ՖիշերԴերեք Դեյմոն, Սինդի Լիհթման և Ռեյչել ՇութքերՄարտի 21, 20166.00[18]
Մինչ Կառան ցանկանում էր հետ վերադարձնել Նեյշնալ Սիթիի վստահությունը, Ջեյմս Հարփերը սկսում է հետանքննել Ջ՛ոն Ջ՛ոնզին, Լյուսիի հետ միասին, ով կրկին միանում է բանակին իր նախկին մայորի կոչումով, որպես նրա հիմնական օգնական։ Իմանալով, որ Ալեքսն ու հենքը բանտարկված են Կադմուս լաբարատորիայում՝ Կառան ասում է Լյուսիին, որ նա Սուպերգրլն է խնդրում է նրան ազատել Հենքին և Ալեքսին։ Հեքը լսում է, որ Ջերեմին դեռ ողջ և Նա ու Ալեքսը գնում են նրան փնտրելու, բայց գնալուց առաջ Լյուսիին նշանակում է DEO-ի տնօրեն։ Այդ ժամանակ Շեվանը փորձում է վրեժ լուծել Կառայից աշխատանքից հեռացվելու համար, ընկնում է տանիքից և հասկանում է որ ունի ուժեր՝ շատ բարձր ձայն։ 
1818 "Աշխարհում լավագույնը"
"Worlds Finest"
Նիք ԳոմեսԳրեգ Բերլանտի, Էնդրյու Քրիսբերգ և Մայքլ ԳրասիՄարտի 28, 20167.17[19]
Քրասովեր Ֆլեշ հեռուստասերիալի հետ։ Կառան չգիտեր, թե ինչպես վարվեր Ջեյմսի հետ և թողնում է, որ նա ինքն մոտենա իրեն։ Նա նաև չգիտեր, թե ինչպես քավեր իր մեղքը քաղաքի բնակիչների առաջ։ Հասկանալով, որ նրան ոչ ոք չի կարող օգնել՝ Շիվանը դուրս է գալիս DEO-ից, սակայն ատելության մի կայծ նրան ստիպում է վերադառնալ Կառայի աշխատավայր և սպանել նրան։ Նրա ձայնային ալիքը Կառային դուրս է նետում երկնաքերի պատուհանից։ Այդ ժամանակ, այդ տիեզերք է ժամանում Ֆլեշը (Բարի Ալեն)։ Տեսնելով ընկնող աղջկան, նա բարձրանում է շենքի պատի վրայով և փրկում է նրան՝ փախչելով քաղաքից նրա հետ։ Նրանք երկուսնել զարմացելի էին դիմացինի կարողություննրով։ Իմանալով որ ասյլ Երկրում ոչ-ոք չի լսել Ֆլեշի, Կանաչ Նետի, Սև Դեղձանիկի, Հրե փոթորկի կամ Զումի մասին, բացահայտում է իր ինքնությունը Կառային։ Կառան Բարիին ներկայացնում է Ջեյմսին և Ուինին։ Իր հերթին Բարին զարմանում է՝ իմանալով այլմոլորակայինների գոյության մասին, և որ Կառան նրանցից մեկն է։ Սիվանը գնում է իր մորաքրոջ մոտ, ով բացահայտում է, որ իրենց ընտանիքի վրա կա բանշիի անեծքը։ անեծքից ազատվելու համար պետք է վերացնել քո ատելության թիրախը։ Շիվանի համար դա Կառան էր։ Հասկանալով, որ Կառային միշտ փրկելու է Սուպերգրլը նա որոշում է սկզբից ազատվել նրանից։ Դրա համար նա ազատում է Լեսլիին DEO-ի բանտակցից և համաոզում նրան, որ աշխատեն միասին։ Լեսլին օգնումէ Շիվանին փոխել իր տեսքը և դառնալ սուպերչարագործ՝ Արծաթե բանշի մականունով։ Իր գիտելիքների շնորհիվ Բարին օգնում է DEO-ին գտնել Լեսլիի գտնվելու վայրը։ Միայն հարձակման ծրագրելու փոխարեն Կառան ասում է Բարիին գնալ առաջ։ Երկու հերոսնելն էր գնում են մի պահեստ, որտեղ նրանց սպասում էին չարագործները, սակայն ոչ Բարին, ոչ Կառան չեն կարողանում նրանց դիմակայել և դիմում են փախուստի։ Նկատելով, որ Ջեյմսը խանդում է Կառային Բարիի հանդեպ, Քեթը խորյուրդ է տալիս Կառային շարունակել նույն տեմպերով։ Լեսլին և Շիվոն առևանգում են Քեթին և սկսում են ռմբագոծել քաղաքային այգում։ Հերոսները հայտնվում են, սակայն կրկին չարագործները ավելի ուժեղ են լինում։ Լեսլին հաղթում է Բարիին, և փորձում է ցած նետել ուղղաթիռը, բայց Կառան ցատկում է վերև և վերցնում հարվածը իր վրա։ Այդ դեպքից հետո, քաղաքի բնակիչները սկսում են կրկին վստահել Սուպերգրլին և շրջափակում են նրան, թույլ չտալով չարագործներին նրան ցավ պատճառեկ։ Լեսլիին կանգնեցնում են հրեշջները՝ ջրի շթի շնորհիվ, իսկ Շիվոն ստանում է էլոկտրական հարված։ Բարիի շնորհիվ մետա մարդկանց քաղաքային ոստիկանությունը կարողանում է պահել իրենց բանտում։ Կառան և Բարին ցտեսություն են ասում իրար։ Կառան օգնում է Բարիին հասնել այն արագության, որպեսզի նա կրկին գնար իր Երկիր։ Տանը, նա հրավիրում է Ջեյմսին և համբուրում նրան, բայց Ջեյմսը և քաղաքի բոլոր բնակիչները սկսում են գնալ փողոցով, ինչպես զոմբիներ։ Պարզվում է դա Նոնի ձեռքի գործն է։ 
1919 "Միրիադա"
"Myriad"
Ադամ ՔեյնՅահլին Չանգ և Քեյթլին ՓերիշԱպրիլի 11, 20166,12[20]
Միրիադան իր ազդեցության տակ էր վերցրել ամբողջ Նեյշնալ Սիթին, և նույնիսկ Սուպերմենն էր ազդեցության տակ, միայն Կառան, Քեթը և Մաքսվելը չէին ընկել ազդեցության տակ։ Կառան պետք է գտներ ճանապարհ Նոնին կանգնեցնելու համար, սակայն Մաքսվելը փնտրում էր մի ռումբ Կրիպտոնեցիներին վերացնելու համար, մարդկանց սպանելու վտանգով։ Քեթ հուշում է Կառային գտնել ուրիշ ճանապարհ։ 
2020 "Հրեշտակները ավելի լավն են"
"Better Angels"
Լերի ԹենգԷնդրյու Քրիսբերգ, Ալի ԷԷլդեր, Ռոբերտ Ռովներ և Ջեսիկա ԿուելերԱպրիլի 18, 20166,11[21]
Կառան կռվում էր Ալեքսի հետ, ով կառավորվում էր Նոնի կողմից։ Երբ Ալեքսը համարյա սպանում էր Կառային այն թրով, որով սպանել էր Աստրային, նրանց մայրը սկսւոմ է խոսել Ալեքսի հետ՝ խնդրելով նրան կանգ առնել և կոտրում է Նոնի կառավարումը նրա հանդեպ։ Նրանց թիմը հասկանում է, որ Միրիադան կանգնեցնելու բանալին դա հույսն է։ Սուպերգրլը ոգեշնչում է Նեյշնալ Սիթի քաղաքացիներին՝ արթնացնելով նրանց Միրիադայի ազդեցությունից։ Չնայած դրան Ինդիգոն համոզում է Նոնին սպանել Երկրի բոլոր մարդկանց, բարձրացնելով Միրիադայի ազդեցությունը։ DEO վերադառնալով Մքասը ասում էր Կառային, որ նա կարող է կենդանի չմանալ, եթե միայնակով կռվի Նոնի և Ինդիգոյի դեմ, Ջ՛ոնն էլ ասում էր որ կօգնի նրան։ Կառան և Ջ՛ոնը բախվում են Նոնի և Ինդիգոյի հետ Ֆորտ Ռոզում, որտեղ միացված էր ՄԻրիադան։ Կառան հաղթահարում է Նոնին, իսկ Ջ՛ոնը պատռում է Ինդիգոյի մարմինը երկու մասի։ Ինդիգոն մահանալուց առաջ ասաց, որ Միրիադան հնարավոր չէ անջատել։ Կառան տանում է Ֆորտ Ռոզը տիեզերք՝ վերացնելով միրիադայի վնասը, Ալեքսը ազատում է նրան, օգտագործելով Կառայի տիեզերանավը։ Ջ՛ոնը կրկին դառնում է DEO-ի տնօրեն, Քեթը բարձրացնում է Կառայի պաշտոնը։ Մինչ Կառան և մյուսներ տոնում էին իրենց հաղթանակը Կառայի տանը, մի ուրիշ տիեզերանավ, որը նման էր Կառայի տիեզերանավին, որով նա եկել էր Երկիր, վայրէջք է կատարում Նեյշնալ Սիթիիում։ Կառան բացելով տիեզերանավը, շոկ ապրեց տեսնելով թե ինչ կա ներսում։ 

2-րդ եթերաշրջան (2016-17)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

# Անվանում Ռեժիսոր Սցենարիստ Հեռարձակման օր Դիտումներ
(միլիոն)
211 "Սուպերգրլի արկածները"
"The Adventures of Supergirl"
Գլեն ՈւինթերԳրեգ Բերլանտի, Էնդրյու Քրիսբերգ և Ջեսիկա ՔուելերՀոկտեմբերի 10, 20163.06[22]
Կառան գտնում է անծանոթ երիտասարդ տղային՝ անգիտակից վիճակում, տիեզերանավի մեջ և տանում է նրան DEO: Այն պահին, հենց Կառռռան պատրաստվում էր Ջեյմսի հետ գնալ ժամադրության, Venture առևտրային տիեզերանավը տիեզերք է արձակվում: Այն տուժում էր շարժիչի խափանումից և իջնում էր Երկիր, բայց կառան այն փրկեց՝ Սուպերմենի օգնությամբ: Նրանք իմանում են, որ հիմնական թիրախը Լենա Լյութորն էր՝ Luthor Corp-ի նոր տնօրենը, իր եղբոր՝ Լեքսի բազմաթիվ հանցագործություն անելու համար ազատազրկվելուց հետո: Արարողության ժամանակ, որտեղ Լենա փոխում է ընկերության անունը L-Corp, նրա վրա հարձակվում է մարդասպան Ջոն Կորբենը: Ալեքսը նկատում է նրան, մինչ Կառան և Քլարկը կանգնեցնում են շենքը փլուզվելուց: Լենայի կողմից գնդակահարվելուց առաջ, Կորբենը բացահայտում է, որ նա աշխատում է Լեքսի համար: Կառան ընտրում է լրագրողի աշխատանքը CatCo-ում, որը Քեթը արդեն գուշակել էր: Կառան և Ջեյմսը որոշում են պահել իրենց հարաբերությունները ընկերական: Ուինը պաշտոնապես սկսում է աշխատել DEO-ում: Մինչդեռ, Ժոնը ասում է Ալեքսին, որ նա գտել է Կրիպտոնիտի պաշարը և որոշել է այն պահել Քլարկի ցանկությունների դեմ, ով ցանանում էր այն ոչնչացնել: Cadmus նախագծում՝ կազմակերպության առաջնորդը վերականգնում է Կորբենին և սկսում է նրան վերածել մի արարածի՝ Մետալոյի: 
222 "Կրիպտոնի վերջին երեխաները"
"The Last Children of Krypton"
Գլեն ՈւինթերՌոբերտ Ռովներ և Քեիթլին ՓերիշՀոկտեմբերի 17, 20162.66[23]
Կառան և Քլարկը շարունակում են վերահսկել Նեյշնալ Սիթին միասին, մինչ Քլարկը կգնար Մետրոպոլիս։ Երբ նրանք հանդիպում են Կորբենին, ով «Կադմուս» ծրագրի շնորհիվ կերպարանափոխվել էր կիբօրգի, իր կրիպտոնիտային կարողություններով լուրջ սպառնալիք է առաջացնում։ DEO-ն եզրակացնում է, որ այն մարդը ով գողացել է կրիպտոնիտը, գտնվում է իրենց մոտ։ Կորբենի հետ մյուս հանդիպման ընթացքում, մեկ այլ Մետալո, առանց դիմադրության հարձակվում է Մետրոպոլիսի վրա։ Ալեքսը գտնում է գողին, ով սպանվում է «Կադմուսի» առաջնորդի (գիտնական, ով ցանկանում է վերացնել այլմոլորակայիններին) կողմից։ Ուինը ստեղծում է հակա-կրիպտոնական սարք Կառայի և Քլարկի համար, ովքեր ցանկանում էին հաղթել Մետալոներին Ալեքսի և Հենքի օգնությամբ։ Կառան խոստանում է «Կադմուսի» առաջնորդին, որ գտնելու է նրան։ Հենքը մնացած կրիպտոնիտը վստահում է Քլարկին, ով վերադառնում է Մետրոպոլիս։ Մինչդեռ, Քեթը Կառային է ներկայացնում նրա նոր տնօրենին՝ Սնայփեր Քարին, ով չի հավանում Կառային և հրաժարվում է աշխատանքի նշանակել։ Քեթը առաջարկում է Կառային, որ նա ինքը լուծի այդ խնդիրը և հայտարարում է, որ լքում է CatCo-ն, թողնելով Ջեյմսին որպես գլխավոր։ Կառան որոշում է հաստատել իր կարողությունները Սնայփերին, ով համաձայնվում է նրան սովորեցնել։ DEO-ում այլմոլորակային տղամարդը գիտակցության է գալիս և հարձակվում Կառայի վրա։ 
233 "Բարի գալուստ Երկիր"
"Welcome to Earth"
Ռեյչել ՏալալայՋեսիկա Քուելեր և Դերեկ ՍայմոնՀոկտեմբերի 24, 20162.65[24]
Այլմոլորակային տղամարդը փախչում է DEO-ից։ Նախագահ Օլիվիա Մերդսինը ժամանում է Նեշնալ Սիթի, որ ստորագրի համաձայնագիր, ըստ որի ներում էր տրվում բոլոր այլմոլորակայիններին։ Նախագահի վրա հարձակվում է մի անհայտ այմոլորակային, ով ուներ տաք կրակներով հարվածելու ունակություններ։ Ալեքսը հանցանքի վայրում հանդիպում է ոստիկանության դետեկտիվ Մեգի Սոյերին, ով նրան տանում է գաղտնի բար, որտեղ այցելում էին այլմոլորակայինները։ Ուինը պարզում է, որ DEO-ից փախչած տղան Դաքսամից է՝ Կրիպտոնի քույր մոլորակից։ Կառան հաղթում է դեքսամեցուն և վերադարձնում նրան DEO։ Կառան նրա հետ վարվում է թշնաբար, որը կախված էր Կրիպտոնի և Դեքսամի երկար ժամանակվա թշնամությունից։ Օլիվիայի վրա կրկին հարձակվում են։ Մեղավորը պարզվում է, որ կին է՝ Սորչը, ով պարտվում է Կառայի, Ալեքսի և Մեգիի հետ կռվում։ Կառան խոսում է դեսամեցու հետ, ով ներկայացնում է իրեն որպես Մոն-Էլ։ Կառան նրան ասում է որ Դեքսամի բնակչությունը վերացել է և Դեքսամը ամայի է դարձել Կրիպտոնի վերացման պատճառով։ Օլիվիայի գնալու ընթացքում նրա դեմքը դառնում է այլմոլորակայինի, որի մասին չեն իմանում DEO-ի աշխատողները։ Մինչդեռ Կառան հարցազրույց է վերցնում Լենայից, ով ասում է, որ L-Corp-ը ստեղծել է մի սարք, որը հայտնաբերում է այլմոլորակայիններին։ Բարում Հենքը հանդիպում է Մ՛գան Մ՛որզին՝ կին կանաչ մարսեցու։ 
244 "Փրկվածներ"
"Survivors"
Ջեյմս Մարշալ
Ջեյմս Բեմֆորդ
Փոլա Յու և Էրիկ ԿրասկոՀոկտեմբերի 31, 20162.22[25]
Ժ՛ոնը ասում է Մոն-Էլին, որ նա մնա DEO, մինչև նա ամբողջովին չստուգվի։ Գտնվում է մի այլմոլորակայինի մարմին, և DEO -ն գտնում է մարդասպանին, ով առևանգվում է անհայտ և զինված մարդկան կողմից։ Մեգին և Ալեքսը գտնում են գաղտնի մի վայր, որտեղ հրավիրված էին բարձր քաղաքական և էկանոմական կարգ ունեցող մարդիկ, որոնց հրավիրել էր մի կին, ով հետագայում բացահայտվեց որպես Վերոնիկա Սինքլեր, ով նաև հայտնի է որպես Ռուլետկա։ Այլմոլորակայինները ստիպողաբար մենամարտում էին միմյանց դեմ, երբեմն մինչև մահ։ Նրանք կռվեցնում էին Մ՛գանին որպես մասնակից, մինչ Կառան միջամտում է և հարձակվում է այլմոլորակային Դրագայի կողմից, ով հաղթում է Կառային և փախչում։ Ժ՛ոնը և Մ՛գանը բանավիճում են, և Մ՛գանը ասում է, որ նա կարծում է, որ մեղավոր է իր փրկվելու համար, մինչ իր ցեղը մահացել է։ Վերոնիկան իրար դեմ է դուրս բերում Ժ՛ոնին և Մ՛գանին։ Լենայի օգնությամբ, Կառան իմանում է հասցեն, որտեղ Ժ՛ոնը և Մ՛գանը ստիպողաբար մենամարտում էին միմյանց դեմ։ Ժ՛ոնը համոզում էնրան, որպեսզի նա դադարի մեղադրել իրեն և նրանք երկուսն էլ հրաժարվում են շարունակել մենամարտը։ Երբ նրանց վրա հարձակվում է Դրագան, Կառան գալիս է և հաղթում է նրան՝ շնորհիվ Մոն-Էլի խորհրդի։ Կառան համոզում է այլմոլորակայիններին, որպեսզի նրանք դադարեն Վերոնիկային պաշտպանել, ով ձերբակալվում է, սակայն բարձր խավի շնորհիվ ազատ է արձակվում։ Ալեքսը առաջարկում է Մեգիին խմել գնալու, մինչ կգար Մեգիի ընկերուհին։ Կառան որոշում է մարզել Մեն-Էլին։ Մ՛գանը գաղտնիորեն կերպարանափոխվում է և պարզվում է, որ նա իրականում սպիտակ մարսեցի է։ 
55 "Փոխհրաձգություն"
"Crossfire"
Գլեն ՈւինթերԳաբրիել Յանաս և Աննա Մուսկի-ԳոլդվինՆոյեմբերի 7, 20162.47[26]
Չեթ Մայների գլխավորությամբ՝ գողերի մի թիմ սկսում են մարտահրավեր նետել Սուպերգրլին, օգտագործելով այլմոլորակայինների զենքեր։ Կառան եզրակացնում է, որ «Կադմուսն» է զինում գողերին։ Լենան հավաք է կազմակերպում, որտեղ հարձակվում են Մայները և իր մարդիկ։ Լենան ասում է Ուինին, որ հավաքը տակարդ է գողերի համար, և նրանք միացնում են մի սարք, որը ոչնչացնում է բոլոր այլմոլորակային զենքերը՝ հանգեցնելով գողերի ձերբակալմանը։ Մայները և իր թիմը սպանվում են «Կադմուսի» կողմից, մինչ նրանք կբացահայտեին նրանց ոստիկանությանը։ «Կադմուսի» առաջնորդը պարզվում է, որ Լիլիանն է՝ Լենայի մայրը։ Մինչդեռ, Կառան Մոն-Էլին տանում է CatCo-ում աշխատելու, սակայն նա շարունակաբար չի կատարում իր պարտականությունները, և հեռացվում է։ Ալեքսը առաջարկում է Կառային, որ նա թողնի Մոն-Էլին, որպեսզի նա ինքը ընտրի իր ճիշտ ճանապարհը։ Ջեյմսը սկում է իր գործողությունները, որպես վրիժարու։ Ուինը իմանում է այդ մասին և մեղադրում նրան, սակայն ի վերջո որոշում է նրան օգնել և ստեղծել նրա կոստյումը։ 
266 "Փոփոխում"
"Changing"
Լերի ԹենգԳրեգ Բերլանտի, Էնդրյու Քրիսբերգ և Քեիթլին ՓերիշՆոյեմբերի 14, 20162.35[27]
Նորվեգիայում, Բժիշկ Ջոնսի գլխավորությամբ գիտնականների մի խումբ հետազոտում էին գայլի դիակ, որը հանգեցնում է բոլոր գիտնականների առեղծվածային մահվանը, բացի Ջոնսից, ով պարզվում է, որ վարակվել է Մակաբույծի կողմից։ DEO-ն պարզում է, որ Ջոնսն է սպանել բոլոր մյուս գիտնականներին։ Կառան նյարդայնանում է Մոն-Էլի վրա, իմանալով, որ նա օգտագործում է իր կարողությունները, որպեսզի փող աշխատի։ DEO գուշակում է Ջոնսի նոր թիրախը և Կառան ու Ժ՛ոնզը փորձում են կանգնեցնել նրան, սակայն Մակաբույծը քաշում է նրանց կարողությունները՝ դառնալով ավելի մեծ և ուժեղ, և թողնելով նրանց թուլացած և անգիտակից վիճակում։ Ալեքսը առաջարկում է Մ՛գանին, որ նա նվիրի իր արյունը՝ Ժ՛ոնի կյանքը փրկելու համար։ Ջոնսը կրկին հարձակվում է իր թիրախի վրա, բայց այս անգամ միջամտում է Մոն-Էլը։ Ջեյմսը, իր նոր, արդեն պատրաստ կոստյումով նույնպես ժամանում է, որպեսզի կռվի Ջոնսի դեմ, ընդունելով «Պահապան» մականունը։ Կառան գիտակցության է գալիս և հարձակվում Ջոնսի վրա, իր հետ բերելով Պլոտինիում 239, որին Ջոնսը դիպչելով՝ պատճառվում է ծանրաբեռնված էներգիայով և պայթում։ Ջեյմսը խնդրում է Ուինին, որ նա չասի Կառային իր ալտեր էգոյի մասին։ Մոն-Էլը առևանգվում է «Կադմուսի» կողմից։ Մինչդեռ, Ալեքսը հայտնում է Կառային, Մեգիի հանդեպ իր զգացմունքների մասին։ Կառան խորհուրդ է տալիս ժամադրության հրավիրել Մեգիին, ով վերջինս նախընտրում է սովորական ընկերությունը, հիասթափեցնելով Ալեքսին։ 
277 "Ամենամութ վայրը"
"The Darkest Place"
Գլեն ՈւինթերՌոբերտ Ռովներ և Փոլա ՅուՆոյեմբերի 21, 20162.61[28]
Նեշնալ Սիթիում հայտնվում է մի նոր վրիժարու, ով սպանում է հանցագործենրի, որոնց ապահովում էր Ջեյմսը։ Մոն-Էլը կատարում է փախուստի անհաջող փորձ։ Լիլիանը Կառային սպառնալով ասում է որ նա գա «Կադմուս»։ Կառան գնում է և պարտվում է իրական Հենքի հետ կռվի ժամանակ, ում մականունը լինում է Կիբօրգ Սուպերմեն։ Ուինը եզրակացնում է, որ վրիժարուի թիրախները մարդասպաններ են, որոնք արդարացվել են։ Նրանք գտնում են նրա մյուս թիրախը և Ջեյմսը հաղթում է սերիական մարդասպանին և նրան ձերբակալում են։ Լիլիանը ստիպում է Կառային ծաղսել իր ողջ ուժերը, որպեսզի նա թուլանանա և հնարավոր լինի նրանից արյան նմուշ վերցնել։ Ջերեմին փրկում է Կառային և Ջեյմսին, օգնելով նրանց փախչել։ Կառան վերջապես արդարացնում է Պահապանին, մինչ Ալեքսը իմանում է նրա ինքնության մասին։ Մոն-Էլ զգացմունքներ է ունենում Կառայի հանդեպ։ Կիբօրգ Սուպերմենը գնում է Մենության բերդ և օգտագործելով Կառայի արյունը, ցանկանում է իմանալ «Մեդուզա» ծրագրի մասին։ Մինչդեռ, Ժ՛ոնը սկսում է հալուցինացիաներ տեսնել։ Նա իմանում է ճիշտը Մ՛գանի մասին և նրան ձերբակալում է DEO-ում։ Մ՛գանը զգուշացնում է նրան, որ նա կերպարանափոխվելու է սպիտակ մարսեցու։ Ալեքսը վերջապես Մեգիին ընդունում է որպես ընկեր։ 
288 "Մեդուզա"
"Medusa"
Ստեֆան ՊլեշինսկիՋեսիկա Քուելեր և Դերեկ ՍայմոնՆոյեմբերի 28, 201673.53[29]
Կիբօրգ Սուպերմենը բարում մի վիրուս է բաց թողնում, որը սպանում է բոլոր այլմոլորակայիններին, բացի Մոն-Էլից, ում փակում են DEO-ում։ Էլաիզան, ով եկել էր Շնորհակուլության տոնի համար, բացահայտում է, որ վիրուսը կրիպտոնական է։ Մենության բերդումԿառան իմանում է, որ Հենքը եկել էր «Մեդուզայի» ետևից, վիրուսի, որը ստեղծել էր նրա հայրը՝ Զոր-Էլը, որպեսզ սպանի ոչ կրիպտոնացի արարածներին, այմոլորակայինների հարձակման ժամանակ։ L-Corp-ում Կառան կանգնեցնում է Հենքշոուին այն իզոտոպը ձեռք բերելուց, որը կտարածեր Մեդուզան։ Լենան հրաժարվում է օգնել, այն բանից հետո, երբ Կառան նրան ասում է որ Լիլիանը «Կադմուսի» առաջնորդը։ Հետո, Լենան տալիս է իզոտոպը Լիլիանին։ Կառան և Ժ՛ոնզը հանդիպում են Լյութորներին, մինչ Մեդուզան կտարածվեր հռթիռի շնորհիվ։ Ժ՛ոնը կռվում է Հենքշոուի հետ, դառնալով սպիտակ մարսեցի, իսկ Կառան գնում է հռթիռի ետևից, որը պայթում է՝ տարածելով Մեդուզան։ Սակայն Լենան խաբել էր Լիլիանին և փոխել էր վիրուսը։ Լիլիանը ձերբակալվում է, սակայն Հենքը փախչում է։ Էլաիզան բուժում է Մոն-Էլին և Մեդուզայի շնորհիվ վերականգնում է Ժ՛ոնի կանաչ մարսեցու տեսքը։ Ալեքսը անկեղծանում է Էլաիզային, ով աջակցում է նրան։ Անհայտ այլմոլորակայինների փնտրում են Մոն-Էլին։ Բարի Ալենը և Ցիսկո Ռամոնը գալիս են մյուս Երկրից և խնդրում են Կառայի օգնությունը։ 
299 "Սուպերգրլն ողջ է"
"Supergirl Lives"
Քեվին ՍմիթԷնդրյու Քրիսբերգ, Էրիկ Կրասկո և Ջես ԿարդոսՀունվարի 23, 20172.65[30]
Ուինին ծեծկռտուքի մեծ է ընկնում Ջեյմսին օգնելու ժամանակ, և փորձում է Ջեյմսին հավատացնել, որ այս աշխատանքը նրան չի համապատասխանում։ Կառան սկսում է հետաքննություն, քանի որ մի քանի անձնավորությունների անհետացել էին։ DEO-ն հետապնդում է մարդկանց առևանգումները, գտնելով մի կեղծ կլինիկա, որը կառավարում էին այլմոլորակայինները։ Անհետացած մարդկանց փնտրելով, Կառան և Մոն-Էլը անցնում են պորտալով և հայտնվում Մալդորիա մոլորակում, որը համարվում է ստրկավաճառության էպիկենտրոնը։ Հասկանալով, որ նրանք ուժեր չունեն Մալդորիայի կարմիր արևի պատճառով, նրանք կորածներին փնտրելով գնում են մի ամրոց, որտեղ նրանք միտումնավոր թողնում են, որ նրանց էլ բանտարկեն մյուսների նման։ Նրանք պարզում են, որ Ռուլետկան նույնպես ներգրավա է թրաֆիքինգի մեջ։ Մինչդեռ Ջ՛ոնը ասում է, որ Մանդոլիայի մթնոլորտը մահացու է մարսեցիների համար՝ հրամայելով, որ նրանք Ալեքսի գլխավորությամբ գնան Կառային, Մոն-Էլին և այլ բանտարկյալներին ազատելու։ Ալեքսը ստիպում է Ուինին նույնպես միանալ, չնայած նրա մտավածություններին։ Մինչև փախչելը կառան ապստամբում է և բանտարկյալների հետ միասին Ռուլետկային ու նրա մալդորիացի համագործակցին բանտարկում է բանտում։ DEO-ի գալուց հետո նրանք հասնում են պորտալ և ետ են վերադառնում Երկիր։ Մոն-Էլը, ում մալդորիացիները միտումնավոր թույլ էին տվել գնալ, որոշում է դառնալ սուպերհերոս։ Այլմոլորակայինների մի խումբ փնտրում է Մոն-Էլին։ Մեգին Ալեքսին ասում է, որ գիտի, որ Կառան Սուպերգրլն է։ 
3010 "Մենք կարող ենք հերոսներ լինել"
"We Can Be Heroes"
Ռեբեկա ՋոնսոնՔեիթլին Փերիշ և Քեյթի Ռոզ ՌոջերսՀունվարի 30, 20172.35[31]
Կառան սկսում է մարզել Մոն-Էլին։ Պարզվում է, որ Լեսլին փախչել է բանտից։ Կառան և Մոն-Էլը գնում են Լայվուայրի ետևից, սակայն պարզվում է, որ դա ուրիշ կին է, և նա մի նույն կարողություններ ունեցող մի տղայի հետ հարձակվում է նրանց վրա։ Մոն-Էլը, չլեսելով Կառայի հրամանները, փրկում է նրա կյանքը, մարդկանց պաշտպանելու փոխարեն։ Պահապանը գալիս է և օգնում է նրանց։ Հակառակորդները փախչում են, իսկ Կառան պարզում է, որ Ջեյմսը Պահապանն է՝ զայրանալով նրա ու Ուինի վրա։ Նա նաև զայրանում է Մոն-Էլի վրա՝ նրան ուրիշների փոխարեն փրկելու համար։ DEOն պարզում է, որ իրականում Լեսլիին առևանգել են։ Ուինը գտնում է նրան։ Մոն-Էլը և Ջեյմսը շտապուն են այնտեղ։ Նրանք իմանում են, որ այդ զույգը գիտնականներ են, ովքեր գողանում էին Լեսլիի ուժը իրենց համար։ Կառան գալիս է և փրկում է նրանց, ազատում է լեսլիին և հետո համոզում է չսպանել գիտնականներին, դրա դիմաց նրան բաց թողնելով։ Կառան հրաժարվում է համագործակցել Ջեյմսի հետ։ Մոն-Էլը Կառային իր զգացմունքների մասին։ Մինչդեռ, Մ՛գանը կորցնում է գիտակցությունը։ Ջ՛ոնը համաձայնվում է կապ հաստատել նրա հետ։ Նրանց կիսած հիշողությունում Ջ՛ոնը ասում է, որ ներում է նրան։ Նա արթնանում է և Ջ՛ոնը ազատում է նրան։ Մ՛գանը ասում է, որ սպիտակ մարսեցիները փնտրում են իրեն։ 
3111 "Մարսեցի քրոնիկներ"
"The Martian Chronicles"
Դեյվիդ ՄաքՈւայրթերԳաբրիել Լայնաս և Աննա Մուսկի-ԳոլդվինՓետրվարի 6, 20172.43[32]
Ջ՛ոնը հետևում է Մ՛գանին՝ նրան պաշտպանելու նպատակով։ Մ՛գանի նախկին ընկերը՝ Արմեկը գալիս է նրա ետևից, հրամայելով նրան վերադառնալ։ Նա տալիս է Մ՛գանին 2 ժամ հանձնվելու համար, մինչ նա կգնար Մ՛գանի ընկերների ետևից։ Վախենալով, Ջ՛ոնը նրան բերում է DEO, պաշտպանելու նպատակով։ Հայտնվում է իրական Մ՛գանը և ասում է, որ այն մյուս Մ՛գանը Արմեկն է, ստիպելով Ջ՛ոնին փակել DEO-ոն։ Ընդունելով Ուինի տեսքը՝ Արմեկը վնասում է շենքի ատոմային ռեակտորը, իսկ մյուս սպիտակ մարսեցին ընդունում է Ալեքսի տեսքը և հարձակվում է Կառայի վրա։ Մ՛գանը և Ջ՛ոնը ազատում են իրական Ուինին և Ալեքսին և մենապարտու են Արմեկի հոտ, ում սպանում են մեաղյա սյունով։ Ուին հասցնում է ժամանակին վերանորոգել ռեակտորը, իսկ Ալեքսը օգնում է Կառային հաղթել մյուս սպիտակ մարսեցուն։ Հետո Մ՛գանը ասում է Ջ՛ոնին, որ մտադիր է վերադառնալ իր հայրենի մոլորակ՝ իր ժողովրդին բարեփոխելու նպատակով։ Ալեքսը քաջալերում է Կառային, որպեսզի նա ժամադրության հրավիրի Մոն-Էլին, սակայն Կառան պարզում է, որ Մոն-Էլը արդեն հանդիպում է Եվայի հետ։ 
3212 "Լյութորները"
"Luthors"
Թաուինա ՄաքՔիերանՌոբերտ Ռովներ և Ցինդի ԼիտչմանՓետրվարի 13, 20172.52[33]
Լենա վկայում է Լիլիանի դեմ։ Կառան նրան ասում է, որ գնա Լիլիանի մոտ, ով ասում է Լենային, որ նա իր ասմուսնու դուստրն է, բայց ուրիշ կնոջից։ Սինթեթիկ կրիպտոնիտով մի փաթեթ ուղարկվում է Կորբենին։ Դատի ժամանակ նա հարձակվում է դատարանի վրա և արձակում է Լիլիանին։ Կեղծված տեսանյութում երևում է, որ Լենան է գողանում կրիպտոնիտը և նրան ձերբակալում են Լիլիանին օգնելու համար։ Կորբենը նրան ազատում է։ Կառան լինում է միակը, ով կարծում է, որ Լենան մեղավոր չէ։ Լիլիանը Լենային տանում է մի շենք, որը կառուցել էր Լեքսը, մինչ իր ազատազրկումը։ Նա ստիպում է Լենային բացել մի բազա, որտեղ պահվում էին մի շարք զենքեր, որոնցից մի քանիսը նա վերցնում է։ Կառան գալիս և միջամտում է։ Ուինը ասում է, որ սինթետիկ կրիպտոնիտը դառնում է անկայուն և շուտով կպայթի։ Կառան փրկում Լենային, իսկ Լիլիանը և Հենքշոուն փախչում են ինքնաթիռով մինչ Կորբենը կպայթեր։ Լենային արդարացնում են, սակայն նա սկսում է մտածել իր ընտանիքի հետ հարաբերությունների մասին, հատկապես Լեքսի։ Կառան և Մոն-Էլը, ով ավարտել էր իր հարաբերոթյունները Եվայի հետ, խոստովանում են իրենց հարաբերությունների մասին, երբ հայտնվում է Պարոն Միքզիսպիթլիքը և սեր է խոստովանում Կառային։ 
3313 "Պարոն և Տիկին Միքզիսպիթլիք"
"Mr. & Mrs. Mxyzptlk"
Ստեֆան ՊլեշինսկիՋեսիկա Քուելեր և Սթերլինգ ԳեյթսՓետրվարի 20, 20172.24[34]
Միքզիսպիթլիքը, ում կարողությունները կարողանում են շահարկել իրականությունը, ամուսնության առաջարկություն է անում Կառային, ով հրաժարվում է։ Միքզիսպիթլիքը այս ընդունում է որպես մարտահրավեր։ Մոն-Էլը առաջարկում է սպանել Միքզիսպիթլիքին, սակայն Կառան մերժում է։ Միքզիսպիթլիքը ստեղծում է Մակաբույծին, ով հարձակվում է Նեյշոնալ Սիթիի վրա, հետո սպանում է նրան, որպեսզի Կառայի վրա տպավորություն թողնի, սակայն ձախողում է։ Մոն-Էլը ակամայից ասում է, որ նրան հաղթահարելու համար պետք, որ նա իր անունը ասի հակառակ։ Հետո Ուինը պարզում է, որ DEO-ն ունի մի սարք, որը կապված է հինգերորդ տարածաշրջանի հետ, և դրանով հնարավոր է Միքզիսպիթլիքին հեռացնել այստեղից։ Մոն-Էլը փորձում է այն օգտագործել Միքզիսպիթլիքի հետ մենամարտում։ Միքզիսպիթլիքը հաղթահարում է նրան և փորձում է սպանալ, սակայն գալիս է Կառան և ասում է, որ համաձայն է ամուսնանալ նրա հետ։ Հետո նա գնում է Մենակության Ամրոց ամուսնության համար, սակայն Կառան գալիս է և ասում է, որ չի ամուսնանա նրա հետ։ Զայրացած նա հարձակվում է Կառայի վրա, սակայն Կառան փակում է ամրոցի ելքերը և այն դնում է ինքնավերացման վրա։ Միքզիսպիթլիքը աղաչում է նրան դադարեցնել այդ ամենը և ասել չեղարկման կոդը, բայց Կառայի ասած կոդով նա գրում է իր անունը հակառակ և պարտվում է։ Մոն-Էլը և Կառան զարգացնում են իրենց հարաբերությունները։ Մինչդեռ Ուինը սկսում է հանդիպել Լայրա Ստրայդի հետ, ով այլմոլորակային է Սթարհեվեն մոլորակից։ 
3414 "Վերադարձ տուն"
"Homecoming"
Լերի ԹենքՔեիթլին Փերիշ և Դերեք ՍայմոնսՓետրվարի 27, 20172.17[35]
DEO-ն ահազանգ է ստանում, որ ինչ-որ մեկը դուրս է եկել Կադմուսից։ Կառան և Ջ՛ոնը հետաքննություն են սկսում և ազատում են Ջերեմայային, ով ասում է, որ Կադմուսը ստեղծում է ֆուզիոն ռումբ՝ օգտագործելով Կառայի կրակե տեսողությունը։ Ջերեմայան խնդրում է Ջ՛ոնին նրան ետ ընդունել DEO, ինչը կասկածներ է առաջացնում Մոն-Էլի մոտ, որի պատճառով նա կռվում է Կառայի հետ։ Նա համոզում է Ուինին հետևելել Ջերեմայային, ով փորձում է մուտք գործել DEO-ի տվյալների բազա։ Կառան սկսում է ընդունել, որ Ջերեմայան ինչ-որ բան պլանավորել է, սակայն Ալեքսը դեռ վստահում էր նրան։ Ուինը գտնում է ենթադրյալ ռումբը, սակայն DEO-ն չի կարողանում գտնել նրա գտնվելու վայրը։ Ջ՛ոնը պարզում է, որ չի կարդալ Ջերեմայայի մտքերը, և որ նա աշխատում է Կադմուսի համար, և կիբերկետիկորեն հզորացված է։ Ջերեմայան հաղթում է Ջ՛ոնին, ներբեռնում է ինֆորմացիա համակարգչի մայնֆրեյմից և փախչում է։ Կառան և Ալեքսը դիմակայում են Ջերեմայային, Լիլիանին և Հենքշոուին։ Կառան շտապում է օգնել գնացքում գտնվող մարդկանց, որոնց կյանքը վտանգել էր Կադմուսը, իսկ Ալեքսը հետևում է եռյակին։ Ջերեմայան փախչում է, քանի որ Ալեքսը չի կրակում նրան։ Ուինը հետո պարզում է, որ Ջերեմայան ներբեռնել է երկրի բոլոր այմոլորակայինների անուները։ 
3515 "Մեկնում"
"Exodus"
Մայքլ ԱլոուիցՔեյթի Ռոզ Ռոջերս և Ջես ԿարդոսՄարտի 6, 20172.16[36]
Կադմուսը սկսում է առևանգել այլմոլորակայիններին, այդ իսկ պատճառով Կառան խնդրում է Սնապերին հոդված հրապարակել, բայց նա պահանջում է աղբյուր։ Երբ Սուպերգրլը ապացուցում է ինֆորմացիան, բայց հրաժարվում է ասել, թե ով է իր աղբյուրը, Սնապերը հրաժարվում է հոդվածը հրապարակել։ Մեգին որոշում է օգնել Ալեքսին փնտրել Ջերեմայային։ Նրանգ կանգնեցնում են Կադմուսի թիմերից մեկին, որը ցանկանում էր առևանգել մի այմոլորակայինի և իմանում են այն վայրը, որտեղ Կադմուսը պահում էր առևանգնված այլմոլորակայիններին։ Լենան նույնպես պարզում է այդ վայրի մասին և Լիլիանի մարդիկ ցանկանում են կանգնեցնել նրան, բայց Կառան փրկում է Լենային։ Ալեքսին բռնում են ՄԼադմուսի վայրում, և Ջերեմայան ասում է նրան, որ Կադմուսը պատրաստվում է այլմոլորակայիններին արտաքսել մեկ այլ մոլորակ մի մեծ տիեզերանավով։ Կառան մի բլոգում հրապարակում է հոդվածըմ որ Լիլիանը ցանկանում է արտաքսել այլմոլորակայիններին։ Ալեքսը համոզում է Ջերեմայային օգնել նրան կանգնեցնել մեկնարկը։ Ալեքսը մտնում է տիեզերանավ, որպեսզի ազատի այլմոլորակայիններին, սակայն նրանք փակված են լինում տարբեր խցերում։ Սուպերգրլը գալիս է և փորձում է կանգնեցնել տիեզերանավը։ Սնապերը Կառային հեռացնում է CatCo-ից, իսկ Ալեքսը վերականգնում է իր հարաբերությունները Ջ՛ոնի հետ։ Դեքսամեցիները մոտենում են Լուսնին։ 
3616 "Չարաբաստիկ աստղի տակ"
"Star-Crossed"
Ջոն ՄեդլենՔեյթի Ռոզ Ռոջերս և Ջես ԿարդոսՄարտի 20, 20172.07[37]

Դեքսամեցիները պահանջում են հանձնել Մոն-Էլին, ով ինքն է հանձնվում։ Կառան գնում է նրա հետ և պարզում է, որ իրականում Մոն-Էլը Դեքսամի արքայազնն է։ Նավը կառավարում էին Մոն-Էլի ծնողները, ովքեր ցանկանում էին, որ նա կառավարի իրենց ժողովրդին և վերակառուցի Դեքսամը։ Կառան զայրանում է Մոն-Էլի վրա, քանի որ նա խաբել էր իրեն։ Նա և Մոն-ԷԼը վերադառնում են Երկիր։ Նա Կառայից շատ անգամ ներողություն է խնդրում, բայց ապարդյուն։ Կառան վերջնականապես ավարտում է իրեն հարաբերությունները։ Մոն-Էլը պահանջում է, որ իր ծնողները լքեն իրեն և Երկիրը։ Մինչդեռ Ուինն ու Լայրա ներխուժում են պատկերասրահ հաճույքի համար։ Հետո Մեգին բանտարկում է Ուինին, քանի որ պարզել էր, որ մի նկար անհետացել է։ Ալեքսը համոզում է Մեգիին տալ նրանց 24 ժամ, որպեսզի նրանք ապացուցեն Ուինի անմեղությունը։ Նրանք գտնում են Լայրային, ով ասում է, որ իր եղբայրը՝ Բաստիանը, մեծ չափով գումար է պարտք Մանդրաքս անունով մի մաքսանենգի։ նա գողացել էր այդ նկարը Բաստիանի պարտքը փակելու համար։ Նրանք ազատում են Լայրային, Մանդրաքսի հետ հանդիպման համար։ Պահապանը և DEO-ն ձերբակալում են Մանդրաքսին և ազատում Բաստիանին։ Ուինը ներում է Լայրային։ DEO-ն ձերբակալում է մի նոր այլմոլորակայինի, ով արագորեն հիպնոզացնում է Կառային՝ փախչելով Երկիր-1, Ֆլեշի հետ կռվելու։ Կառան արթնանում է մի աժհալուցինացիայում, որտեղ նա երգչուհի է։


Էպիզոդը շարունակվում է «Ֆլեշ» հեռուստասերիալի երրորդ եթերաշրջանի 17-րդ էպիզոդում։ 
3717 "Հեռու Արև"
"Distant Sun"
Քևին ՍմիթԳաբրիել Լայնաս և Աննա Մուսկին-ԳոլդվինՄարտի 27, 20172.21[38]
Կառայի վրա հարձակվում են այմոլորակայիններ։ Մոն-Էլը մտածում է, որ իր ծնողներն են այս ամենի հեղինակը և կարծում է, որ նրանք լքեն մոլորակը միայն այն դեպքում, երբ Կառան մահանա։ Նրա կասկածները պարզվում են ճիշտ, այն բանից հետո, որբ Ջ՛ոնը հարցաքննում է այմոլորակայիններից մեկին։ Կառան առաջարկում է Մոն-Էլին, որ նրանք այցելեն Ռեյային՝ Մոն-Էլի մորը, որպեսզի համոզեն նրան փոխել իր միտքը։ Սակայն Ռեյան հրաժարվում է լսել և փորձում է սպանել Կառային կրիպտոնիտով։ Մոն-Էլը համաձայնվում է գնալ նրանց հետ Դեքսամ, եթե Ռեյան պահպանի Կառայի կյանքը։ Դեմ դուրս Գալով Նախագահ Մարսդինի հրամաններին, Ջ՛ոնը օգնում է Կառային ազատել Մոն-Էլին նրա ծնողների նավից։ Կռվից հետո Դեքսամի արքա Լեր Գանդը թույլ է տալիս Մոն-Էլին մնալ Երկրում։ Պարզվում է, որ Մարսդինը այլմոլորակային է։ Ռեյան սպանում է Լեր Գանդին՝ համարելով նրան դավաճան և երդվում է վերադառնալ Երկիր՝ Մոն-Էլին վերադարձնելու համար։ 
3818
"Ace Reporter"
Արմեն Վ․ ԳևորգյանՓոլա Յու և Քեիթլին ՓերիշԱպրիլի 24, 20171.80[39]
Լենան Կառային հրավիրում է մի մամուլի ասուլիսի, որը անցկացնում էր իր նախկին ընկերը՝ Ջեք Շֆերը։ Նա ներկայացնում էր Բիոմաքսը՝ մի նանոբոտ տեխնոլոգիա, որը կարող էր բուժել մարդկանց վնասվածքները։ Ասուլիսից հետո, նրան մեկը մոտենում է և ասում է, որ Բիոմաքսը կեղծված է, սակայն նրա աղբյուրը սպանվում է նանոբոտների կողմից, մինչ նա կհասցներ Կառային ավելին ասել։ Կառան և Մոն-Էլը բախվում են Լենային և Ջեքին նրանց ընթրիքի ժամանակ, և գողանալով Ջեքի մուտքի քարտը, նրանք ներխուժում են նրա գրասենյակ և պարզում, որ Ջեքը Բիոմաքսը ներարկել է իրեն։ Կառան վիդեոն ցույց է տալիս Լենային, ով պարզում է, որ Ջեքին կառավարում է նրա օգնական, Բեթ Բրինը, ով ասում է, որ նանոբոտերի ազդեցության տակ մարդ կորցնում է ազատ գործելու կարողությունը։ Կառան փրկում է Լենային, բայց դրանից առաջ Լենան ստիպված ապաակտիվացնում է նանոբոտերը, ինչի ժամանակ Ջեքը մահանում է։ Բրինին ազատազրկում են։ Սնապերը Կառային կրկին աշխատանքի է վերցնում CatCo-ում, Բիոմաքսի պատմությունը ապացուցելուց հետո։ Ռեյան այցելում է Լենային։ Մինչդեռ Ուինը Լայրային բերում է, որպեսզի նա միանա իրենց թիմին, սակայն Լայրա անախորժություններ է պարգևում և նա ստիպված հեռանում է։ Ջեյմսը նրան ետ է վերցնում իրենց թիմ, այն պայմանով, որ Լայրա պետք է հետևի Ջեյմսի հրամաններին։ 
3919 "Ալեքս"
"Alex"
Ռոբ ԳրինլիԷրիկ Կառասկո և Գրեգ ԲալդուինՄայիսի 1, 20171.75[40]
Ալեքսին առևանգում է մի տղա, պահանջելով ազատ արձակել Փիթեր Թոմփսոնին, ով դատապարտվել էր ցմահ ազատազրկման տարբեր հանցագործությունների համար։ Առևանգողը լինում է Ռիք Մալվերնը, ով Թոմփսոնի որդին է, նաև Ալեքսի մանկության ընկերներից մեկը, ով բացահայտել էր, որ Կառան Սուպերգրլն է։ Ռիքին գտնում են և տանում են DEO։ Ալեքսը իր գտնվելու վայրը ուղարկում է Ուինին, ով ասում է Կառային, ով շտապում է այնտեղ։ Այդ վայրը իրականում լինում է թակարդ և ահազանգ ստանալաով՝ Ալեքսի խուցը սկսում է լցվել ջրով։ Մինչ DEO-ն հրաժարվում է բանակցել Ռիքի հետ, Մեգին ազատում է Թոմփսոնին։ Նա բախվում է Կառայի հետ, ով համոզում է Թոմփսոնին ասել Ալեքսի գտնվելու վայրը։ Կառան և Մեգին կարողանում են Ալեքսին փրկել ճիշտ ժամանակին։ Ջ՛ոնը որոշում է ջնջել Ռիքի հիշողությունը։ Մինչդեռ Ռեյան Լենային տալիս է մի տեխնոլոգիական սարքի սխեմա, որով կարելի է հեշտացնել տեղափոխման հարցը։ Հետագայում Լենան պարզում է, որ Ռեյան այմոլորակային է և զայրանում է, սակայն Ռեյան կարողանում է համոզել նրա աշխատել իր հետ։ 
4020 "Կորած երեխաների քաղաքը"
"City of Lost Children"
Բեն ԲրեյՌոբերտ Ռովներ, Գաբրիել Լայնաս և Աննա Մուսկի-ԳոլդվինՄայիսի 8, 20171.88[41]
Ջեյմսը հուսահատվում է այն բանից հետո, երբ պարզում է, որ մարդիկ ում նա փրկում է վախենում են իրենից։ DEO փնտրում է մի կնոջ, ով օգտագործելով տելեկինետիկ կարողություններ, խառնաշփոթ է առաջացրած լինում քաղաքում։ Ջեյմսը գտնում է նրա որդուն՝ Մարկուսին, ով հրաժարվում է խոսել ոչ մեկի հետ բացի Ջեյմսից, ով անցկացնում է ժամանակը նրա հետ։ Ռեյայի քաջալերմամբ, Լենան ավարտում է իրենց տեղափոխման սարքը, որը Ռեյան ակտիվացնում է, որի պատճառով Մարկուսը, չկարողանալով կառավարել իր կարողություները, ավերում է գրասենյակը։ Դրանից հետո DEO-ն պարզում է, որ Լենան ու Ռեյան կապ ունեն այս ամենի հետ և, որ Մարկուսի մոր «հարձակումը» դիտավորյալ չէր նրա կողմից։ Մարկուսը Ջեյմսին և Ուինին տանում է իր մոր մոտ, ով թաքնվում էր մի մեծ խումբ Պորիացիների հետ։ Ռեյան կրկին միացնում է սարքը, որի պատճառով Ֆորիացիները կորցնում են իրենց կառավարությունը։ Ջեյմսը կարողանում է հանգստացնել Մարկուսին, ով կարողանում է հանգստացնել մյոսներին։ Կառան, Ջ՛ոնը և Մոն-Էլը փորձոմ են անջատել սարքը, սակայն չեն կարողանում։ ոն-Էլ բախվո է Ռեայի հետ, սական չի համարձակվում սպանել նրան։ Սարքի միջոցով գսլիս են Դեքսամեցիների շատ տիեզերանավեր, ովքեր ցանկանոմ են վերացնել Երկիրը և վերստեղծել «Նոր Դեքսամ»։ Ռեյան Մոն-Էլի և Լենայի հետ գնում է իր նավ։ 
4121 "Դիմակայել"
"Resist"
Միլսենթ ՇելթոնՋեսիկա Քուելեր և Դերեք ՍայմոնՄայիսի 15, 20171.93[42]
Դեքսամեցիները ներխուժում են Նեյշնալ Սիթի՝ մարդկանց սպանելով ր բանտարկելով։ Նրանք նաև հարձակվում են DEO-ի վրա, բայց Ալեքսն ու Ուինը կարողանում են փախչել։ Մոն-Էլը պարզում է, որ նա պետք է ամուսնանա Լենայի հետ, որպեսզի միավորի Երկրի և Դեքսամի մարդկանց։ Մարսդինը Քեթը ինքնաթիռից կապվում են Ռեյայի հետ, պահանջելով նրան լքել, սակայն դեքսամեցիները նավերով հարձակվում են նրանց վրա։ Կառան գալիս և փրկում է Քեթին և նրանք պարզում են, որ Մարդսինը այլմորակային փախստական է Դուրլա մոլորակից։ Նա հրամայում է DEO-ին վերացնել հիմնական նավը հատուկ թնդանոթով։ Չհամարձակվելով դա անել, Կառան օգնությունէ խնդրում Կադմուսից՝ նավ մտնելու համար։ Քեթը և Ուինը բեմադրություն են անում, որ մարդիկ ապստամբություն բարձրացնեն Դեքսամեցիների դեմ, սիկ Կառան, Հենքը և ԼԻլիանը օգտագործում են Ֆանտոմական գոտու պրոյեկտորը, որպեսզի հայտնվեն նավում։ Մեգին և Ալեքսը պատրաստ պահում են թնդանոթը, իսկ Լյութորները փախչում են նավից՝ անջատելովպրոյեկտորը։ Դա կանխատեսելով, Կառան կարողանլում է Մոն-Էլին նույնպես դուրս բերել նավից, իսկ նա գնում է Ռեյային դիմակայելու։ Ռեյան իր կառավարման տակ էր վերցրել Սուպերմենին, ով հարձակվում է Կառայի վրա։ 
4222
"Nevertheless, She Persisted"
Գլեն ՈւինթերԷնդրյու Քրիսբերգ, Ջեսիկա Քուելեր, Ռոբերտ Ռովներ և Քեիթլին ՓերիշՄայիսի 22, 20172.12[43]
Պարզվում է, որ Ռեյան օգտագործել է արծաթե կրիպտոնիտ, որը կարողանում է շահարկել Սուպերմենի զգայարանները, ցույց տալով Կառային որպես գեներալ Զոդ։ Կառան կարողանում է հաղթել Կալին, հետո տանում է նրան ամրոց, որտեղ Կալը կարողանում է գտնել պատերազմը դադարեցնելու ուղին։ Կառան Ռեյային Դաքամ Ուրի մարտահրավեր է նետում, ըստ որի պարտվողը պետք է դադարեցնի պատերազմը։ Ռեյան ընդունում է պարտահրավերը։ Լիլիանը օգնում է Լենային կառուցել կապար տարածող սարք, որը մահացու է Դեքսամեցիների համար, ինչպես նաև՝ Մոն-Էլի։ Մոն-Էլի հաստատումով, Կառան DEO-ին ասում է, որ միացնեն սարքը, եթե ինքը պարտվի։ Կռվի ժամանակ Ռեյան վերսկսում է հարձակումները։ Ջ՛ոնը արթնանում է և միանում կռվին։ Մ՛գանը վերադառնում է բարի սպիտակ մարսեցիների հետ, ովքեր կռվում են դեքսամեցիների հետ։ Այն բանից հետո, երբ Ռեյան երդվում է, որ նա չի դադարեցնի իր հարձակումները, եթե նույնիսկ պարտվի, Կառան միացնում է սարքը, որից հետո Ռեյան մահանում է, իսկ նավատորմը ստիպված լքում Երկիրը։ ՄԻնչ Մոն-Էլը կմահանար, Կառան նրան նստեցնում է տիեզերանավ և հեռու է ուղարկում Երկրից։ Քեթը նորից անցնում է իր հին աշխատանքին, իսկ Ալեքսը Մեգիին ամուսնության առաջարկություն է անում։ Տիեզերական տարածության մեջ Մոն-Էլի նավը ընկնում է որդնախոռոչի մեջ։ Ֆլեշբեքերում երևում է Կրիպտոնի վերանալու օրը, որտեղ մեկ այլ խումբ ուղարկում է մեկ այլ մանուկի Երկիր, որպեսզի նա «կառավարի»։ 

Վարկանիշներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1-ին եթարեշրջան (2015-16)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Հեռարձակման օր Վարկանիշ (18-49) Դիտումներ (միլիոն) DVR (18-49) DVR դիտումներ (միլիոն) Ընդհանուր (18-49) Ընդհանուր դիտումներ (միլիոն)
1 Օդաչու Հոկտեմբերի 26, 2015 3,1/9 12,96 1,3 3,97 4,4 16,92[44]
2 Ուժեղ միասին Նոյեմբերի 2, 2015 2,2/7 8,87 1,0 3,33 3,2 12,20[45]
3 Կռվիր կամ փախիր Նոյեմբերի 9, 2015 1,7/5 8,07 1,0 2,83 2,7 10,90[46]
4 Լայվուայր Նոյեմբերի 16, 2015 1,8/6 7,77 0,8 2,6[47]
5 Ինչպե՞ս է նա դա անում Նոյեմբերի 23, 2015 1,5/5 7,19 0,8 2,26 2,3 9,45[48]
6 Կարմիր դեմքով Նոյեմբերի 30, 2015 1,6/5 8,02 0,8 2,49 2,4 10,51[49]
7 Մարդ մեկ օրվա համար Դեկտեմբերի 7, 2015 1,5/5 7,67 0,9 2,32 2,4 9,98[50]
8 Գողություն թշնամուց Դեկտեմբերի 14, 2015 1,5/5 7,28 0,8 2,27 2,3 9,55[51]
9 Արյունակցական կապեր Հունվարի 4, 2016 1,9/6 8,79 0,7 2,6[52]
10 Մանկական երևույթներ Հունվարի 18, 2016 1,8/6 8,77 0,8 2,18 2,6 10,95[53]
11 Տարօրինակ այցելուն ուրիշ մոլորակից Հունվարի 25, 2016 1,8/5 7,90 0,7 2,21 2,5 10,11[54]
12 Բիզարո Փետրվարի 1, 2016 1,5/5 6,68 0,8 2,18 2,3 8,83[55]
13 Այն աղջիկների համար, ովքեր գիտեն ամեն ինչ Փետրվարի 8, 2016 1,8/6 7,92
14 Ճշմարտություն, արդարություն և կյանքի ճանապարհ Փետրվարի 22, 2016 1,5/5 7,25
15 Մենակություն Փետրվարի 29, 2016 1,4/5 6,69 0,7 2,16 2,1 8,85[56]
16 Անկում Մարտի 14, 2016 1,3/4 6,53 0,7 2,0[57]
17 Որսորդ Մարտի 21, 2016 1,3/4 6,00 0,7 2,07 2,0 8,07[58]
18 Աշխարհում լավագույնը Մարտի 28, 2016 1,7/6 7,17 0,8 2,47 2,5 9,63[59]
19 Միրիադա Ապրիլի 11, 2016 1,3/5 6,12 0,7 2,04 2,0 8,16[60]
20 Ավելի լավ հրեշտակներ Ապրիլի 18, 2016 1,3/4 6,11

2-րդ եթերաշրջան (2016-17)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Հեռարձակման օր Վարկանիշ (18-49) Դիտումներ (միլիոն) DVR (18-49) DVR դիտումներ (միլիոն) Ընդհանուր (18-49) Ընդհանուր դիտումներ (միլիոն)
1 Սուպերգրլի արկածները Հոկտեմբերի 10, 2016 1.1/3 3,06 [44]
2 Կրիպտոնի վերջին երեխաները Հոկտեմբերի 17, 2016 0.9/3 2.66 0.6 1.42 1.5 4.08[61]
3 Բարի գալուստ Երկիր Հոկտեմբերի 24, 2016 0.8/3 2.65 1.37 4.03[62]
4 Փրկվածներ Հոկտեմբերի 31, 2016 0.6/2 2,22 0.6 1.59 3.80[63]
5 Փոխհրաձգություն Նոյեմբերի 7, 2016 0.7/3 2.47 0.7 1.71 1.4 4.18[64]
6 Փոփոխում Նոյեմբերի 14, 2016 0.7/3 2.35 0.6 1.42 1.3 3.85[65]
7 Ամենամութ վայրը Նոյեմբերի 21, 2016 0.9/3 2.61 0,5 1.35 1,4 3.98[66]
8 Մեդուզա Նոյեմբերի 28, 2016 1.1/4 3.53 0,8 1.76 1.9 5.29[67]
9 Սուպերգրլն ողջ է Հունվարի 23, 2017

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Monday final ratings: 'Supergirl' and 'Blindspot' adjust down, 'Big Bang Theory' adjusts up»։ TV by the Numbers։ Tribune Digital Ventures։ Նոյեմբերի 3, 2015։ Վերցված է Նոյեմբերի 4, 2015 
  2. «Monday final ratings: 'The Voice' and 'NCIS: LA' adjust up, 'Supergirl' holds»։ TV by the Numbers։ Tribune Digital Ventures։ Նոյեմբերի 4, 2015։ Վերցված է Նոյեմբերի 4, 2015 
  3. «Monday final ratings: 'NCIS: LA' adjusts up, everything else holds»։ TV by the Numbers։ Tribune Digital Ventures։ Նոյեմբերի 10, 2015։ Վերցված է Նոյեմբերի 10, 2015 
  4. «CBS Replaces Monday's Terrorism-Themed Supergirl, NCIS: Los Angeles Episodes in Wake of Paris Attacks»։ TVLine։ Penske Media Corporation։ Նոյեմբերի 15, 2015։ Վերցված է Նոյեմբերի 15, 2015 
  5. «Monday final ratings: 'The Voice' adjusts up, 'Castle' adjusts down to season average»։ TV by the Numbers։ Tribune Digital Ventures։ Նոյեմբերի 24, 2015։ Վերցված է Նոյեմբերի 24, 2015 
  6. «Monday final ratings: 'Jane the Virgin' adjusts down but still hits season high, 'Scorpion' adjusts up»։ TV by the Numbers։ Tribune Digital Ventures։ Նոյեմբերի 17, 2015։ Վերցված է Նոյեմբերի 17, 2015 
  7. «Monday final ratings: 'Superstore' adjusts down but still solid, 'Crazy Ex-Girlfriend' adjusts down»։ TV by the Numbers։ Դեկտեմբերի 2, 2015։ Վերցված է Դեկտեմբերի 2, 2015 
  8. «Monday final ratings: 'Telenovela' adjusts up slightly, 'Christmas Light Fight' adjusts down»։ TV by the Numbers։ Դեկտեմբերի 8, 2015։ Վերցված է Դեկտեմբերի 9, 2015 
  9. «Monday final ratings: 'Scorpion' and 'Jane the Virgin' adjust down»։ TV by the Numbers։ Դեկտեմբերի 15, 2015։ Վերցված է Դեկտեմբերի 15, 2015 
  10. «Monday final ratings: 'Supergirl,' 'Scorpion' and 'Superstore' adjust up»։ TV by the Numbers։ Հունվարի 6, 2016։ Վերցված է Հունվարի 6, 2016 
  11. «Monday final ratings: 'The Bachelor,' 'Superstore' and 'Masterchef Celebrity Showdown' adjust up»։ TV by the Numbers։ Հունվարի 20, 2016։ Վերցված է Հունվարի 20, 2016 
  12. «Monday final ratings: 'Scorpion' and 'Superstore' adjust up»։ TV by the Numbers։ Հունվարի 26, 2016։ Վերցված է Հունվարի 26, 2016 
  13. «Monday final ratings: 'X-Files,' 'Lucifer' and 'The Bachelor' adjust up»։ TV by the Numbers։ Փետրվարի 2, 2016։ Վերցված է Փետրվարի 2, 2016 
  14. «Monday final ratings: 'The Bachelor' and 'Scorpion' adjust up»։ TV by the Numbers։ Փետրվարի 9, 2016։ Վերցված է Փետրվարի 9, 2016 
  15. «Monday final ratings: 'Bachelor' adjusts up, 'Crazy Ex-Girlfriend' adjusts down»։ TV by the Numbers։ Փետրվարի 23, 2016։ Վերցված է Փետրվարի 23, 2016 
  16. «Monday final ratings: 'Blindspot', 'Gotham' and all others hold»։ TV by the Numbers։ Մարտի 1, 2016։ Վերցված է Մարտի 1, 2016 
  17. «Monday final ratings: 'The Bachelor' and 'Scorpion' adjust up, 'Blindspot' and 'After the Final Rose' adjust down»։ TV by the Numbers։ Մարտի 15, 2016։ Վերցված է Մարտի 15, 2016 
  18. «Monday final ratings: 'The Voice' adjusts up, 'Blindspot' adjusts down»։ TV by the Numbers։ Մարտի 22, 2016։ Վերցված է Մարտի 22, 2016 
  19. «Monday final ratings: 'Supergirl', 'Blindspot' and everything else hold»։ TV by the Numbers։ Մարտի 29, 2016։ Վերցված է Մարտի 29, 2016 
  20. «Monday final ratings: 'The Voice' adjusts up, 'Crazy Ex-Girlfriend' and 'Jane the Virgin' adjust down»։ TV by the Numbers։ Ապրիլի 12, 2016։ Վերցված է Ապրիլի 12, 2016 
  21. «Monday final ratings: 'Supergirl' finale adjusts up, 'NCIS: LA' adjusts down»։ TV by the Numbers։ Ապրիլի 19, 2016։ Վերցված է Ապրիլի 19, 2016 
  22. «'Timeless', 'Conviction', 'DWTS', 'Lucifer' adjust down, 'Big Bang' adjusts up: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ October 11, 2016։ Վերցված է October 11, 2016 
  23. «'Gotham', 'The Voice', 'Big Bang', 'DWTS' adjust up, 'Conviction' and '2 Broke Girls' adjust down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ October 18, 2016։ Վերցված է October 18, 2016 
  24. «'Kevin Can Wait' adjusts up, 'Timeless', 'Supergirl', and 'Jane the Virgin' adjust down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ October 25, 2016։ Վերցված է October 25, 2016 
  25. «'Gotham' adjusts up, CBS shows all adjust down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ November 1, 2016։ Վերցված է November 1, 2016 
  26. «'Jane the Virgin', 'Odd Couple' and 'Conviction' adjust down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ November 8, 2016։ Վերցված է November 8, 2016 
  27. «'2 Broke Girls' adjusts up, 'Supergirl' and 'Jane the Virgin' adjust down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ November 15, 2016։ Վերցված է November 15, 2016 
  28. «'Supergirl', 'Jane the Virgin', 'Odd Couple', 'Conviction' adjust down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ November 22, 2016։ Վերցված է November 22, 2016 
  29. «'Voice' adjusts up; 'Gotham', 'Lucifer', 'Jane the Virgin' and ABC adjust down; Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ November 30, 2016։ Վերցված է November 30, 2016 
  30. «'Celebrity Apprentice' adjusts up, 'Quantico' adjusts down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ January 24, 2017։ Վերցված է January 24, 2017 
  31. «'Quantico' adjusts down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ January 31, 2017։ Վերցված է January 31, 2017 
  32. «'The Bachelor' and 'Superior Donuts' adjust up: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ February 7, 2017։ Վերցված է February 7, 2017 
  33. «'The Bachelor' adjusts up, 'Quantico' adjusts down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ February 14, 2017։ Վերցված է February 14, 2017 
  34. «'Quantico' adjusts down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ February 22, 2017։ Վերցված է February 22, 2017 
  35. «'Scorpion' adjusted up: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ February 28, 2017։ Վերցված է February 28, 2017 
  36. «'Taken' adjusts down, 'Kevin Can Wait' rerun adjusts up: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ March 7, 2017։ Վերցված է March 7, 2017 
  37. «'Dancing With the Stars' adjusts up, 'Taken' and 'Quantico' adjust down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ March 21, 2017։ Վերցված է March 21, 2017 
  38. «'Voice,' 'Great Indoors' adjust up; 'Taken,' 'Quantico,' 'Jane the Virgin' down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ March 28, 2017։ Վերցված է March 28, 2017 
  39. «'Gotham' adjusts up, 'Quantico' adjusts down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ April 25, 2017։ Վերցված է April 25, 2017 
  40. «‘The Voice,’ ‘Scorpion,’ ‘Man with a Plan,’ ‘Superior Donuts’ all adjust up: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ May 2, 2017։ Վերցված է May 2, 2017 
  41. «'Gotham,' 'Man with a Plan,' 'Jane the Virgin' adjust up, 'Quantico' adjusts down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ May 9, 2017։ Վերցված է May 9, 2017 
  42. «‘Dancing with the Stars,’ ‘Man with a Plan' finale adjust up: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ May 16, 2017։ Վերցված է May 16, 2017 
  43. «‘The Voice' adjusts up, 'Jane the Virgin' adjusts down: Monday final ratings»։ TV by the Numbers։ May 23, 2017։ Վերցված է May 23, 2017 
  44. 44,0 44,1 «Broadcast Live +7 ratings: 'Big Bang Theory' and 'Blindspot' top week 6, 'Quantico' doubles in 18-49 and viewers»։ TV by the Numbers։ Նոյեմբերի 16, 2015։ Վերցված է Նոյեմբերի 16, 2015 
  45. «Broadcast Live +7 ratings, week 7: 'Elementary' is still a strong DVR show»։ TV by the Numbers։ Նոյեմբերի 23, 2015։ Վերցված է Նոյեմբերի 23, 2015 
  46. «Broadcast Live +7 ratings, week 8: 'Empire,' 'Big Bang Theory' and 'Quantico' top charts for Nov. 9-15»։ TV by the Numbers։ Դեկտեմբերի 1, 2015։ Վերցված է Դեկտեմբերի 1, 2015 
  47. «Broadcast Live +7 ratings, week 9: 'Big Bang Theory' makes the biggest gains»։ TV by the Numbers։ Դեկտեմբերի 7, 2015։ Վերցված է Դեկտեմբերի 7, 2015 
  48. «Broadcast Live +7 ratings, week 10: 'Blindspot' is officially* the biggest gainer in Thanksgiving week»։ TV by the Numbers։ Դեկտեմբերի 14, 2015։ Վերցված է Դեկտեմբերի 14, 2015 
  49. «Broadcast Live +7 ratings, week 11: 'Empire' fall finale on top, 'Vampire Diaries' leads percentage gains»։ TV by the Numbers։ Դեկտեմբերի 21, 2015։ Վերցված է Դեկտեմբերի 21, 2015 
  50. «Broadcast Live +7 ratings: 'Big Bang Theory' gets biggest bump of the season in week 12, 5 shows double in 18-49»։ TV by the Numbers։ Դեկտեմբերի 29, 2015։ Վերցված է Դեկտեմբերի 29, 2015 
  51. «Broadcast Live +7 ratings: 'Big Bang Theory' and 'Jane the Virgin' lead a light week 13»։ TV by the Numbers։ Հունվարի 5, 2016։ Վերցված է Հունվարի 5, 2016 
  52. «Broadcast Live +7 ratings: 'Shades of Blue' premiere gets a good lift in week 16»։ TV by the Numbers։ Հունվարի 25, 2016։ Վերցված է Հունվարի 25, 2016 
  53. «Broadcast Live +7 ratings: 'X-Files' premiere dominates week 18, 'Limitless' doubles»։ TV by the Numbers։ Փետրվարի 8, 2016։ Վերցված է Փետրվարի 8, 2016 
  54. «Broadcast Live +7 ratings: 'Lucifer' premiere shows solid growth in week 19»։ TV by the Numbers։ Փետրվարի 16, 2016։ Վերցված է Փետրվարի 16, 2016 
  55. «Broadcast Live +7 ratings: 'Big Bang Theory' gains the most, 'Vampire Diaries' and 'Shades of Blue' double»։ TV by the Numbers։ Փետրվարի 22, 2016։ Վերցված է Փետրվարի 22, 2016 
  56. «Broadcast Live +7 ratings: 'Grey's Anatomy,' 'Blindspot,' 'Jane' and 'Quantico' top week 24»։ TV by the Numbers։ Մարտի 21, 2016։ Վերցված է Մարտի 21, 2016 
  57. «Broadcast Live +7 ratings: ‘Modern Family’ and ‘Blindspot’ gain the most for March 14-20»։ TV by the Numbers։ Ապրիլի 5, 2016։ Վերցված է Ապրիլի 5, 2016 
  58. «Broadcast Live +7 ratings: 'Modern Family' tops the week of March 21-27, 4 shows double»։ TV by the Numbers։ Ապրիլի 11, 2016։ Վերցված է Ապրիլի 11, 2016 
  59. «Broadcast Live +7 ratings: ‘The Big Bang Theory’ and ‘Empire’ lead the week of March 28 - April 3»։ TV by the Numbers։ Ապրիլի 18, 2016։ Վերցված է Ապրիլի 18, 2016 
  60. «Broadcast Live +7 ratings: 'Empire' and 'Blacklist' have biggest gains, 4 shows double»։ TV by the Numbers։ Մայիսի 2, 2016։ Վերցված է Մայիսի 2, 2016 
  61. «'This Is Us' and 'Agents of SHIELD' score in broadcast Live +7 ratings for Oct. 17-23»։ TV by the Numbers։ November 4, 2016։ Վերցված է November 4, 2016 
  62. «‘This Is Us,’ ‘Designated Survivor’ stay on top in broadcast Live +7 ratings for Oct. 24-30»։ TV by the Numbers։ November 10, 2016։ Վերցված է November 10, 2016 
  63. «13 shows double, 'This Is Us' & 'Big Bang' lead broadcast Live +7 ratings for Oct. 31-Nov. 6»։ TV by the Numbers։ November 17, 2016։ Վերցված է November 17, 2016 
  64. «'Designated Survivor' makes more big gains in week 8 broadcast Live +7 ratings»։ TV by the Numbers։ November 23, 2016։ Վերցված է November 23, 2016 
  65. «'This Is Us,' 'Big Bang,' 'Designated Survivor' are the Big Three in week 9 broadcast Live +7 ratings»։ TV by the Numbers։ December 1, 2016։ Վերցված է December 1, 2016 
  66. «'New Girl' and 'Quantico' double in week 10 broadcast Live +7 ratings»։ TV by the Numbers։ December 7, 2016։ Վերցված է December 7, 2016 
  67. «6 shows double in week 11 broadcast Live +7 ratings»։ TV by the Numbers։ December 21, 2016։ Վերցված է December 21, 2016