Աստերոիդների ցանկ (11001-11100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (10901-11000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (11101-11200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(11001) Էնդրյուվուլֆ 1979 MF 16 հունիս 1979 Լա Սիլա Հանս-Էմիլ Շուստեր
(11002) Ռիկարդլիս 1979 MD1 24 հունիս 1979 Սայդինգ-Սփրինգ Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(11003) Անդրոնով 1979 TT2 14 հոկտեմբեր 1979 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(11004) Ստենմարկ 1980 FJ1 16 մարտ 1980 Լա Սիլա Կլաս-Ինգվար Լեգերկվիստ
(11005) Վալդտրուդերինգ 1980 PP1 6 օգոստոս 1980 Լա Սիլա Ռիչարդ Վեստ
(11006) Գիլսոն 1980 TZ3 9 հոկտեմբեր 1980 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր, Յուջին Շումեյկեր
(11007) 1980 VA3 1 նոյեմբեր 1980 Պալոմար Շելտ Բաս
(11008) 1981 EO7 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(11009) 1981 ET10 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(11010) 1981 ET24 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(11011) KIAM 1981 UK11 22 հոկտեմբեր 1981 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(11012) Հեննինգ 1982 JH2 15 մայիս 1982 Պալոմար INAS ծրագիր
(11013) Կալենդեր 1982 QP1 16 օգոստոս 1982 Լա Սիլա Կլաս-Ինգվար Լեգերկվիստ
(11014) Սվատոպլուկ 1982 QY1 23 օգոստոս 1982 Պիսկեշտետո Միլան Անտալ
(11015) Ռոմանենկո 1982 SJ7 17 սեպտեմբեր 1982 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(11016) Բորիսով 1982 SG12 16 սեպտեմբեր 1982 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(11017) Բիլլպատնամ 1983 BD 16 հունվար 1983 Անդերսոն Մեսա Էդվարդ Բոուել
(11018) 1983 CZ2 15 փետրվար 1983 Անդերսոն Մեսա Նորման Թոմաս
(11019) Հանսռոտ 1984 HR 25 ապրիլ 1984 Կլետ Անտոնին Մրկոս
(11020) Օրուել 1984 OG 31 հուլիս 1984 Կլետ Անտոնին Մրկոս
(11021) Ֆոդերա 1986 AT2 12 հունվար 1986 Անդերսոն Մեսա Էդվարդ Բոուել
(11022) Սերիո 1986 EJ1 5 մարտ 1986 Անդերսոն Մեսա Էդվարդ Բոուել
(11023) 1986 QZ 26 օգոստոս 1986 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(11024) 1986 QC1 26 օգոստոս 1986 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(11025) 1986 QJ1 27 օգոստոս 1986 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(11026) 1986 RE1 2 սեպտեմբեր 1986 Կլետ Անտոնին Մրկոս
(11027) Աստաֆև 1986 RX5 7 սեպտեմբեր 1986 Նաուչնի Նիկոլայ Չեռնիխ
(11028) 1987 UW 18 հոկտեմբեր 1987 Պալոմար Ժան Մյուլլեր
(11029) 1988 GZ 9 ապրիլ 1988 Բրոֆելդե Պոլ Յենսեն
(11030) 1988 PK 13 օգոստոս 1988 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(11031) 1988 RC5 2 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(11032) 1988 RE5 2 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(11033) 1988 SH3 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շելտ Բաս
(11034) 1988 TG 9 հոկտեմբեր 1988 Գեկկո Յոսիակի Օշիմա
(11035) 1988 VQ3 12 նոյեմբեր 1988 Գեկկո Յոսիակի Օշիմա
(11036) 1989 AW5 4 հունվար 1989 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(11037) Դիստլեր 1989 CD6 2 փետրվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(11038) 1989 EE1 8 մարտ 1989 Յորի Մասարու Արաի, Հիրոսի Մորի
(11039) Ռեյնալ 1989 GH2 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11040) Վունդտ 1989 RG1 3 սեպտեմբեր 1989 Վերին Պրովանս Էրիկ Էլստ
(11041) Ֆեչներ 1989 SH2 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11042) Էրնստվեբեր 1989 VD1 3 նոյեմբեր 1989 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11043) Պիպինգ 1989 YX6 25 դեկտեմբեր 1989 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(11044) 1990 DV 28 փետրվար 1990 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(11045) 1990 HH1 26 ապրիլ 1990 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(11046) 1990 OE4 30 հուլիս 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(11047) 1990 QL1 22 օգոստոս 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(11048) 1990 QZ5 29 օգոստոս 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(11049) 1990 RK2 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(11050) Մեսիեն 1990 TE7 13 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն, Լուց Շմադել
(11051) Ռեյսին 1990 VH12 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11052) 1990 WM 20 նոյեմբեր 1990 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(11053) 1991 CQ6 3 փետրվար 1991 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(11054) 1991 FA 17 մարտ 1991 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(11055) Հոնդուրաս 1991 GT2 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11056) Վոլանդ 1991 LE2 6 հունիս 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11057) 1991 NL 8 հուլիս 1991 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(11058) 1991 PN10 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(11059) Նալիուսինվերբա 1991 RS 4 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(11060) 1991 RA13 10 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(11061) Լագերլոֆ 1991 RS40 10 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(11062) 1991 SN 30 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(11063) Պոյնտինգ 1991 VC6 2 նոյեմբեր 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11064) Դոգեն 1991 WB 30 նոյեմբեր 1991 Կոգոշիմա Մասարու Մուկաի, Մասանորի Տակեիշի
(11065) 1991 XE2 1 դեկտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(11066) Սիգուրդ 1992 CC1 9 փետրվար 1992 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր, Յուջին Շումեյկեր
(11067) Գրինանսի 1992 DC3 25 փետրվար 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(11068) 1992 EA 2 մարտ 1992 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(11069) Բելլքվիստ 1992 EV4 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(11070) 1992 EV9 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(11071) 1992 EU14 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(11072) Հիրաոկա 1992 GP 3 ապրիլ 1992 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(11073) Կավելլ 1992 RA4 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11074) Կանիվակե 1992 SC1 23 սեպտեմբեր 1992 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(11075) Դոնհոֆ 1992 SP26 23 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(11076) 1992 UR 21 հոկտեմբեր 1992 Կիյոսատո Սատորու Օտոմո
(11077) 1992 WB2 18 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(11078) 1992 WH2 18 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(11079) Միցունորի 1993 AJ 13 հունվար 1993 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(11080) 1993 FO 23 մարտ 1993 Լեյք Տեկապո Ալան Գիլմոր, Պամելա Կիլմարտին
(11081) Պերսավ 1993 FA13 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(11082) Սպիլաերտ 1993 JW 14 մայիս 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11083) Կարակաս 1993 RZ6 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11084) Ջիո 1993 SG3 19 սեպտեմբեր 1993 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(11085) Իսալա 1993 SS6 17 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11086) Նագատայուջի 1993 TC1 11 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(11087) Յամասակիմակոտո 1993 TK1 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(11088) 1993 UN 19 հոկտեմբեր 1993 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(11089) 1994 CS8 8 փետրվար 1994 Մերիդա Օրլանդո Նարանխո
(11090) Պոպելին 1994 CT12 7 փետրվար 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11091) Թելոնիուս 1994 DP 16 փետրվար 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(11092) Իվակիսան 1994 ED 4 մարտ 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(11093) 1994 HD 17 ապրիլ 1994 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(11094) Կուբա 1994 PG17 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11095) Հավանա 1994 PJ22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(11096) 1994 RU1 1 սեպտեմբեր 1994 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(11097) 1994 UD1 31 հոկտեմբեր 1994 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(11098) Գինսբերգ 1995 GC2 2 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(11099) Սոնոդամասակի 1995 HL 20 ապրիլ 1995 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(11100) Լաի 1995 KC 22 մայիս 1995 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
Աստերոիդների ցանկ (10901-11000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (11101-11200)