Աստերոիդների ցանկ (87201-87300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (87101-87200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (87301-87400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(87201) 2000 OO25 23 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87202) 2000 OV25 23 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87203) 2000 OL26 23 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87204) 2000 OL29 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87205) 2000 OB30 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87206) 2000 ON31 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87207) 2000 OO32 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87208) 2000 OQ32 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87209) 2000 OW32 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87210) 2000 OS35 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87211) 2000 OP36 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87212) 2000 OQ36 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87213) 2000 OT36 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87214) 2000 OX36 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87215) 2000 OM37 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87216) 2000 OG38 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87217) 2000 OO38 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87218) 2000 OS38 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87219) 2000 OH39 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87220) 2000 OK40 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87221) 2000 OQ40 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87222) 2000 OV40 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87223) 2000 OD41 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87224) 2000 OG41 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87225) 2000 OP41 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87226) 2000 OY41 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87227) 2000 OC42 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87228) 2000 OD42 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87229) 2000 OO42 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87230) 2000 OZ42 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87231) 2000 OB43 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87232) 2000 OC43 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87233) 2000 OE43 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87234) 2000 OX43 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87235) 2000 OM44 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87236) 2000 OO44 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87237) 2000 OP44 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87238) 2000 OA45 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87239) 2000 OH45 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87240) 2000 OJ45 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87241) 2000 OL45 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87242) 2000 OU45 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87243) 2000 OV45 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87244) 2000 OT46 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87245) 2000 OX46 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87246) 2000 OA47 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87247) 2000 OB47 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87248) 2000 OQ47 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87249) 2000 OR47 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87250) 2000 OX47 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87251) 2000 OV49 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87252) 2000 OM50 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87253) 2000 OT50 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87254) 2000 OY52 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87255) 2000 OB53 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87256) 2000 ON53 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87257) 2000 OO53 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87258) 2000 OP53 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87259) 2000 OW53 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87260) 2000 ON54 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(87261) 2000 OQ55 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(87262) 2000 OC56 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(87263) 2000 OB57 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(87264) 2000 OY57 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(87265) 2000 OL58 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(87266) 2000 OK59 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(87267) 2000 OM59 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(87268) 2000 OR59 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(87269) 2000 OO67 29 հուլիս 2000 Սերո Տոլոլո Սերո Տոլոլո միջամերիկյան աստղադիտարան
(87270) 2000 OR69 31 հուլիս 2000 Սերո Տոլոլո Մ. Բույե
(87271) 2000 PY3 3 օգոստոս 2000 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(87272) 2000 PL4 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87273) 2000 PP7 2 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87274) 2000 PB8 3 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87275) 2000 PZ8 4 օգոստոս 2000 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(87276) 2000 PE9 6 օգոստոս 2000 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(87277) 2000 PR11 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87278) 2000 PT11 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87279) 2000 PX11 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87280) 2000 PF12 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87281) 2000 PV12 8 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87282) 2000 PW12 8 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87283) 2000 PX12 8 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87284) 2000 PE14 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87285) 2000 PT14 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87286) 2000 PW14 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87287) 2000 PR16 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87288) 2000 PY16 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87289) 2000 PC17 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87290) 2000 PF18 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87291) 2000 PG18 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87292) 2000 PZ19 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87293) 2000 PK20 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87294) 2000 PR20 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87295) 2000 PT20 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87296) 2000 PK23 2 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87297) 2000 PL23 2 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87298) 2000 PA24 2 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87299) 2000 PU24 3 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(87300) 2000 PF25 3 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (87101-87200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (87301-87400)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]