Աստերոիդների ցանկ (84601-84700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (84501-84600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (84701-84800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(84601) 2002 VR32 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84602) 2002 VX32 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84603) 2002 VA33 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84604) 2002 VW33 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84605) 2002 VL34 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84606) 2002 VY34 5 նոյեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(84607) 2002 VL35 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84608) 2002 VX35 5 նոյեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(84609) 2002 VE36 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84610) 2002 VX36 2 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84611) 2002 VA37 2 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84612) 2002 VB37 2 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84613) 2002 VX37 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84614) 2002 VE38 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84615) 2002 VY38 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84616) 2002 VZ38 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84617) 2002 VA39 5 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84618) 2002 VF40 8 նոյեմբեր 2002 Կինգսնեյկ Ջ. ՄաքԿլասկի
(84619) 2002 VL41 4 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84620) 2002 VL43 4 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84621) 2002 VD44 4 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84622) 2002 VL44 4 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84623) 2002 VU44 4 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84624) 2002 VR45 5 նոյեմբեր 2002 Ֆոնտայն Հիլլզ Ֆոնտայն Հիլլզ աստղադիտարան
(84625) 2002 VR46 5 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84626) 2002 VB47 5 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84627) 2002 VH47 5 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84628) 2002 VB49 5 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84629) 2002 VD49 5 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84630) 2002 VZ49 5 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84631) 2002 VW51 6 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84632) 2002 VN52 6 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84633) 2002 VF53 6 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84634) 2002 VL53 6 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84635) 2002 VD54 6 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84636) 2002 VX54 6 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84637) 2002 VG55 6 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84638) 2002 VO55 6 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84639) 2002 VQ55 6 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84640) 2002 VZ55 6 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84641) 2002 VE58 6 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84642) 2002 VQ58 6 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84643) 2002 VT58 6 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84644) 2002 VW58 6 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84645) 2002 VE59 1 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84646) 2002 VM60 3 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84647) 2002 VN60 3 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84648) 2002 VR60 3 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84649) 2002 VL62 5 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84650) 2002 VC66 7 նոյեմբեր 2002 Կինգսնեյկ Ջ. ՄաքԿլասկի
(84651) 2002 VS66 6 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84652) 2002 VK68 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84653) 2002 VS68 7 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84654) 2002 VQ70 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84655) 2002 VN73 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84656) 2002 VS74 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84657) 2002 VT76 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84658) 2002 VX76 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84659) 2002 VO78 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84660) 2002 VZ78 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84661) 2002 VA79 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84662) 2002 VU80 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84663) 2002 VW80 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84664) 2002 VG81 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84665) 2002 VZ81 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84666) 2002 VE82 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84667) 2002 VO82 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84668) 2002 VS82 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84669) 2002 VZ82 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84670) 2002 VF83 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84671) 2002 VS83 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84672) 2002 VG84 7 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84673) 2002 VW86 8 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84674) 2002 VT87 8 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84675) 2002 VW87 8 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84676) 2002 VM88 11 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84677) 2002 VT88 11 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84678) 2002 VW88 11 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84679) 2002 VC89 11 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84680) 2002 VN89 11 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84681) 2002 VR89 11 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84682) 2002 VN94 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84683) 2002 VT95 11 նոյեմբեր 2002 Ֆոնտայն Հիլլզ Ֆոնտայն Հիլլզ աստղադիտարան
(84684) 2002 VO100 11 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84685) 2002 VB102 11 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84686) 2002 VG102 12 նոյեմբեր 2002 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(84687) 2002 VK102 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84688) 2002 VO102 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84689) 2002 VY102 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84690) 2002 VJ105 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84691) 2002 VT105 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84692) 2002 VT107 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84693) 2002 VY107 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84694) 2002 VR108 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84695) 2002 VH109 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84696) 2002 VQ109 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84697) 2002 VL110 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84698) 2002 VN110 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84699) 2002 VU110 12 նոյեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(84700) 2002 VL112 13 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (84501-84600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (84701-84800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]