Աստերոիդների ցանկ (80901-81000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (80801-80900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (81001-81100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(80901) 2000 DY55 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80902) 2000 DA56 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80903) 2000 DD56 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80904) 2000 DO56 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80905) 2000 DC58 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80906) 2000 DK58 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80907) 2000 DS58 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80908) 2000 DF59 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80909) 2000 DL59 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80910) 2000 DL60 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80911) 2000 DT60 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80912) 2000 DA62 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80913) 2000 DK62 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80914) 2000 DE63 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80915) 2000 DK63 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80916) 2000 DF65 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80917) 2000 DN67 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80918) 2000 DY67 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80919) 2000 DG68 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80920) 2000 DV69 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80921) 2000 DA70 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80922) 2000 DF70 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80923) 2000 DF73 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80924) 2000 DJ73 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80925) 2000 DR73 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80926) 2000 DG74 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80927) 2000 DJ74 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80928) 2000 DL75 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80929) 2000 DM75 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80930) 2000 DV75 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80931) 2000 DX76 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80932) 2000 DK78 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80933) 2000 DQ78 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80934) 2000 DM79 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80935) 2000 DZ79 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80936) 2000 DS80 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80937) 2000 DU80 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80938) 2000 DA83 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80939) 2000 DS85 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80940) 2000 DD86 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80941) 2000 DN86 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80942) 2000 DX87 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80943) 2000 DX89 27 փետրվար 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(80944) 2000 DN92 27 փետրվար 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(80945) 2000 DN93 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80946) 2000 DX94 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80947) 2000 DZ95 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80948) 2000 DE96 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80949) 2000 DG96 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80950) 2000 DJ96 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80951) 2000 DK96 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80952) 2000 DF98 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80953) 2000 DK98 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80954) 2000 DZ98 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80955) 2000 DL101 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80956) 2000 DV101 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80957) 2000 DL104 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80958) 2000 DM104 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80959) 2000 DK105 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80960) 2000 DE106 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80961) 2000 DU106 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80962) 2000 DX107 28 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80963) 2000 DZ108 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80964) 2000 DM109 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80965) 2000 DE111 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80966) 2000 DP111 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80967) 2000 DV111 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80968) 2000 DK112 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80969) 2000 DL112 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80970) 2000 DS112 29 փետրվար 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80971) 2000 DX114 27 փետրվար 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(80972) 2000 DM116 25 փետրվար 2000 Կատալինա CSS ծրագիր
(80973) 2000 EQ 3 մարտ 2000 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(80974) 2000 ER 3 մարտ 2000 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(80975) 2000 EX1 3 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80976) 2000 EK3 3 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80977) 2000 EE7 3 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(80978) 2000 EG8 3 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80979) 2000 EX8 3 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80980) 2000 EV9 3 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80981) 2000 EK10 3 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80982) 2000 EU12 4 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80983) 2000 EV12 4 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80984) Սանտոմուրակամի 2000 EO15 6 մարտ 2000 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(80985) 2000 EN16 3 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80986) 2000 EM17 4 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80987) 2000 EN17 4 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80988) 2000 EK19 5 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80989) 2000 EC23 3 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(80990) 2000 ER23 8 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(80991) 2000 ES24 8 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(80992) 2000 EK25 8 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(80993) 2000 EY26 7 մարտ 2000 Ֆարփոյնթ Գ. Հուգ
(80994) 2000 ES27 4 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80995) 2000 ED28 4 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80996) 2000 ER28 4 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80997) 2000 EH29 5 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80998) 2000 EJ29 5 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(80999) 2000 EZ29 5 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81000) 2000 ED31 5 մարտ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (80801-80900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (81001-81100)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]