Աստերոիդների ցանկ (37401-37500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (37301-37400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (37501-37600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(37401) 2001 XK74 11 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37402) 2001 XB98 10 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37403) 2001 XV98 10 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37404) 2001 XF99 10 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37405) 2001 XT100 10 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37406) 2001 XG103 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37407) 2001 XT113 11 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37408) 2001 XY114 13 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37409) 2001 XW115 13 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37410) 2001 XQ118 13 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37411) 2001 XH152 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37412) 2001 XG183 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37413) 2001 XB184 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37414) 2001 XN191 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37415) 2001 XQ196 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37416) 2001 XR196 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37417) 2001 XB197 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37418) 2001 XD199 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37419) 2001 XT199 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37420) 2001 XT215 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37421) 2001 XC217 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37422) 2001 XF241 13 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37423) 2001 XV251 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37424) 2001 YA3 19 դեկտեմբեր 2001 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(37425) 2001 YM3 19 դեկտեմբեր 2001 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(37426) 2001 YU69 18 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37427) 2001 YJ82 18 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37428) 2001 YX91 17 դեկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(37429) 2001 YE105 17 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37430) 2001 YN119 19 դեկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(37431) 2002 AT7 4 հունվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(37432) Պիզկեստետո 2002 AE11 11 հունվար 2002 Պիսկեշտետո Կ. Սարնեցկի, Զ. Հեյներ
(37433) 2002 AA19 8 հունվար 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(37434) 2002 AQ25 8 հունվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(37435) 2111 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37436) 2201 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37437) 2576 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37438) 2599 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37439) 2610 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37440) 2612 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37441) 2700 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37442) 2722 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37443) 2788 P-L 26 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37444) 2793 P-L 26 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37445) 3056 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37446) 4067 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37447) 4162 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37448) 4218 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37449) 4235 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37450) 4257 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37451) 4280 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37452) Սփիրիթ 4282 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37453) 4311 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37454) 4636 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37455) 4727 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37456) 4790 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37457) 4793 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37458) 5008 P-L 22 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37459) 6037 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37460) 6102 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37461) 6112 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37462) 6293 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37463) 6338 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37464) 6352 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37465) 6618 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37466) 6727 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37467) 6753 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37468) 6782 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37469) 6833 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37470) 6834 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37471) 7082 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37472) 7613 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37473) 9066 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37474) 9618 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37475) 1038 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37476) 1107 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37477) 1110 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37478) 1120 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37479) 1130 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37480) 1149 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37481) 1209 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37482) 2114 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37483) 2125 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37484) 2174 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37485) 2211 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37486) 2282 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37487) 3150 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37488) 3203 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37489) 4396 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37490) 1082 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37491) 1112 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37492) 1115 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37493) 1171 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37494) 1174 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37495) 1226 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37496) 1287 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37497) 1330 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37498) 1507 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37499) 2033 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37500) 2118 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
Աստերոիդների ցանկ (37301-37400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (37501-37600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]