Աստերոիդների ցանկ (226101-226200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (226001-226100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (226201-226300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(226101) 2002 PL32 06 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226102) 2002 PS36 06 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226103) 2002 PW47 10 օգոստոս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226104) 2002 PO57 09 օգոստոս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226105) 2002 PV66 06 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226106) 2002 PN79 11 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226107) 2002 PZ90 13 օգոստոս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226108) 2002 PV97 14 օգոստոս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226109) 2002 PU98 14 օգոստոս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226110) 2002 PZ117 13 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226111) 2002 PH120 13 օգոստոս 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226112) 2002 PJ128 14 օգոստոս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226113) 2002 PZ129 15 օգոստոս 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226114) 2002 PD133 14 օգոստոս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226115) 2002 PF157 08 օգոստոս 2002 Պալոմար Ս. Հյոնիգ
(226116) 2002 PE168 11 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226117) 2002 PA181 15 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226118) 2002 PB182 15 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226119) 2002 PN182 11 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226120) 2002 PP190 15 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226121) 2002 QG4 16 օգոստոս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226122) 2002 QH59 18 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226123) 2002 QY67 28 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226124) 2002 QL68 29 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226125) 2002 QM73 29 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226126) 2002 RP14 04 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226127) 2002 RQ17 04 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226128) 2002 RU19 04 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226129) 2002 RG22 04 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226130) 2002 RM33 04 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226131) 2002 RA44 05 սեպտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226132) 2002 RK77 05 սեպտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226133) 2002 RF79 05 սեպտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226134) 2002 RG79 05 սեպտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226135) 2002 RQ87 05 սեպտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226136) 2002 RV93 05 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226137) 2002 RS98 05 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226138) 2002 RK123 08 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226139) 2002 RQ123 09 սեպտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(226140) 2002 RN134 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226141) 2002 RG138 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226142) 2002 RC145 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226143) 2002 RN157 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226144) 2002 RN170 13 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226145) 2002 RZ173 13 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226146) 2002 RY242 14 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226147) 2002 RU247 09 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226148) 2002 RP255 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226149) 2002 RM259 15 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226150) 2002 RC264 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226151) 2002 SV3 26 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226152) 2002 SO4 27 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226153) 2002 SE7 27 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226154) 2002 SD18 28 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226155) 2002 SF21 26 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226156) 2002 SP31 28 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226157) 2002 SV37 29 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226158) 2002 SP44 29 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226159) 2002 SN45 29 սեպտեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(226160) 2002 SW49 30 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226161) 2002 SM50 30 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226162) 2002 TQ16 02 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226163) 2002 TG20 02 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226164) 2002 TC24 02 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226165) 2002 TX43 02 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226166) 2002 TY43 02 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226167) 2002 TP46 02 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226168) 2002 TY55 01 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226169) 2002 TV58 03 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226170) 2002 TM62 03 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(226171) 2002 TF71 03 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226172) 2002 TJ71 03 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226173) 2002 TU81 01 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226174) 2002 TN88 03 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226175) 2002 TP97 02 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(226176) 2002 TS103 04 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226177) 2002 TS111 03 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226178) 2002 TD134 04 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226179) 2002 TS139 04 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226180) 2002 TT154 05 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226181) 2002 TD157 05 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226182) 2002 TG189 05 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226183) 2002 TH189 05 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226184) 2002 TW195 03 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226185) 2002 TW204 04 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226186) 2002 TY222 07 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226187) 2002 TZ228 07 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226188) 2002 TH230 06 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226189) 2002 TK252 08 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226190) 2002 TL252 08 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(226191) 2002 TC257 09 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226192) 2002 TZ280 10 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226193) 2002 TY285 10 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226194) 2002 TW337 05 հոկտեմբեր 2002 Ապաչի Փոյնթ SDSS ծրագիր
(226195) 2002 TW364 10 հոկտեմբեր 2002 Ապաչի Փոյնթ SDSS ծրագիր
(226196) 2002 TQ375 03 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226197) 2002 TS375 03 հոկտեմբեր 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(226198) 2002 UN3 28 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(226199) 2002 UL10 28 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(226200) 2002 UJ21 30 հոկտեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (226001-226100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (226201-226300)